NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
NBA
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Tavaly klay is ezt mondtaellene én se fogadok, de amikor ekkora szája van valakinek az jól nem szokott elsülniHa megvannak a végső keretek ebben nagyon szívesen fogadok veled h nem.Amúgy közben KAT nyomott egy mereszet a sajto tájékoztatón:Play in helyen kiesnek
Championship or bust.
Haaat talán picit kisebb arccal Karl meg több szorgalommal …
Nemzetes és vitézlő csebi
playmaker90
playmaker90
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
playmaker90
215
ellene én se fogadok, de amikor ekkora szája van valakinek az jól nem szokott elsülniHa megvannak a végső keretek ebben nagyon szívesen fogadok veled h nem.Amúgy közben KAT nyomott egy mereszet a sajto tájékoztatón:Play in helyen kiesnek
Championship or bust.
playmaker90
több mint 2 éve
Ha megvannak a végső keretek ebben nagyon szívesen fogadok veled h nem.Amúgy közben KAT nyomott egy mereszet a sajto tájékoztatón:Play in helyen kiesnek
Championship or bust.
playmaker90
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
playmaker90
215
Amúgy közben KAT nyomott egy mereszet a sajto tájékoztatón:Play in helyen kiesnek
Championship or bust.
több mint 2 éve
Amúgy közben KAT nyomott egy mereszet a sajto tájékoztatón:Championship or bust.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
3 Suns Pickbol 2db kb 20 inkább 25+ Lesz, Lakers Pick nem tudom mikori de nem nagyon lesz ott lottery. Knicks meg kérdés. Egy használható Pick, úgy hogy nincsennek kihatással rajuk, sajatjaik meg 2 évente hiányoznak.irving irreleváns alapvetően és jön 5 első kör, egy nagyon jó role player és 2 cserélhető pieceEladod a két legjobb játékosod, úgy hogy nem kapsz értékelhető első, de még második számú játékost se?twitter.com/BleacherReport/status/1550886660862263301?t=lLLaHzWjmO7mcqa8llvwDA&s=195 csapatos trade amiben irving lakerswhat?
Westbrook utah
Durant suns🤣
Kivi vagyok.
YoungZeeZee
nem ez az?
www.sbnation.com/nba/2022/7/13/23201951/kevin-durant-donovan-mitchell-trade-kyrie-irving-idea-rumors
ha ez, akkor ez offos mert Ayton hosszabbított, szal januárig vagy meddig nem cserélhető
emiatt meglepne hogy ha Durant a sunsba tudna menni bárhogy
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Én nem látom miért menne bele ebbe a Nets.
Toca
Negritis, a vajda
Én nekem ez kevés úgy hogy nem jön meg 2nd tier kaliber se.
több mint 2 éve
irving irreleváns alapvetően és jön 5 első kör, egy nagyon jó role player és 2 cserélhető pieceEladod a két legjobb játékosod, úgy hogy nem kapsz értékelhető első, de még második számú játékost se?twitter.com/BleacherReport/status/1550886660862263301?t=lLLaHzWjmO7mcqa8llvwDA&s=195 csapatos trade amiben irving lakerswhat?
Westbrook utah
Durant suns🤣
Kivi vagyok.
YoungZeeZee
nem ez az?
www.sbnation.com/nba/2022/7/13/23201951/kevin-durant-donovan-mitchell-trade-kyrie-irving-idea-rumors
ha ez, akkor ez offos mert Ayton hosszabbított, szal januárig vagy meddig nem cserélhető
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Toca
több mint 2 éve
Eladod a két legjobb játékosod, úgy hogy nem kapsz értékelhető első, de még második számú játékost se?twitter.com/BleacherReport/status/1550886660862263301?t=lLLaHzWjmO7mcqa8llvwDA&s=195 csapatos trade amiben irving lakerswhat?
Westbrook utah
Durant suns🤣
Kivi vagyok.
YoungZeeZee
nem ez az?
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
több mint 2 éve
Előbb lesz valami a Lakers - Pacers dealből, de még a Lakers nem akar 2 első kört bedobni Westy mellé.Ráció egyébként lenne benne Turner és Hield illene a csapatba, a Pacers meg úgyis tankolna
több mint 2 éve
Jughead
5 230
Semmi alapja nincs. Bailey írt egy cikket, hogy milyen lenne egy ilyen csere, de csak szimplán szórakozásból.twitter.com/BleacherReport/status/1550886660862263301?t=lLLaHzWjmO7mcqa8llvwDA&s=195 csapatos trade amiben irving lakerswhat?
Westbrook utah
Durant suns🤣
Kivi vagyok.
YoungZeeZee
nem ez az?
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
bleacherreport.com/articles/10042850-kd-kyrie-russ-mitchell-in-1-trade-imagining-absurd-5-team-deal-that-really-works
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
twitter.com/BleacherReport/status/1550886660862263301?t=lLLaHzWjmO7mcqa8llvwDA&s=195 csapatos trade amiben irving lakerswhat?
Westbrook utah
Durant suns🤣
Kivi vagyok.
YoungZeeZee
nem ez az?
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
5 csapatos trade amiben irving lakerswhat?
Westbrook utah
Durant suns🤣
Kivi vagyok.
YoungZeeZee
nem ez az?
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
5 csapatos trade amiben irving lakersWestbrook utah
Durant suns🤣
Kivi vagyok.
több mint 2 éve
playmaker90
215
Adrian Wojnarowski@wojespn
ESPN Sources: Phoenix Suns coach Monty Williams has agreed on a long-term contract extension. Williams, the NBA’s coach of the year, had two years left on his original five-year deal — and now moves under contract for several more seasons.
több mint 2 éve
Állítólag nem hivatalosan már visszavonultattuk Rose 1-es mezszámát és csak azt várjuk, hogy visszavonuljon és akkor hivatalosan is megtesszük.
" class="embed">
több mint 2 éve
👀 @KingJames joined @DeMar_DeRozan at the @DrewLeague for a historic afternoon of summer hoops in LA! pic.twitter.com/5SyGIpALdc
— NBA (@NBA) July 17, 2022
több mint 2 éve
Persze, ott is marad szerintem a nyáron.tenyleg Durant meg minding Brooklynban van?Igen, addigra már kétségbe lesznek esve Durantért 😀januártól cserélhetőMost nem is tradelhetik már nem? Ha matcheltek, úgyhogy nem nagyon van opció szerintem.Balfasz volt a Suns, most van egy olyan játékosuk, akivel kurva szar a kapcsolat.Nem hiszem hogy marad a Sunsba.
Ha tudták, hogy úgyis matchelni fognak maxot, akkor már ajánlhattak volna többet, nemtom egy 140et, hogy good faithet mutassanak, és ne kelljen ez a cirkusz.
tenorx
Toca Őrgróf
tenorx
Negritis, a vajda
Toca Őrgróf
több mint 2 éve
tenyleg Durant meg minding Brooklynban van?Igen, addigra már kétségbe lesznek esve Durantért 😀januártól cserélhetőMost nem is tradelhetik már nem? Ha matcheltek, úgyhogy nem nagyon van opció szerintem.Balfasz volt a Suns, most van egy olyan játékosuk, akivel kurva szar a kapcsolat.Nem hiszem hogy marad a Sunsba.
Ha tudták, hogy úgyis matchelni fognak maxot, akkor már ajánlhattak volna többet, nemtom egy 140et, hogy good faithet mutassanak, és ne kelljen ez a cirkusz.
tenorx
Toca Őrgróf
tenorx
Negritis, a vajda
Toca Őrgróf
több mint 2 éve
Igen, addigra már kétségbe lesznek esve Durantért 😀januártól cserélhetőMost nem is tradelhetik már nem? Ha matcheltek, úgyhogy nem nagyon van opció szerintem.Balfasz volt a Suns, most van egy olyan játékosuk, akivel kurva szar a kapcsolat.Nem hiszem hogy marad a Sunsba.
tenorx
Toca Őrgróf
tenorx
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
januártól cserélhetőMost nem is tradelhetik már nem? Ha matcheltek, úgyhogy nem nagyon van opció szerintem.Balfasz volt a Suns, most van egy olyan játékosuk, akivel kurva szar a kapcsolat.Nem hiszem hogy marad a Sunsba.
tenorx
Toca Őrgróf
tenorx
több mint 2 éve
Most nem is tradelhetik már nem? Ha matcheltek, úgyhogy nem nagyon van opció szerintem.Balfasz volt a Suns, most van egy olyan játékosuk, akivel kurva szar a kapcsolat.Nem hiszem hogy marad a Sunsba.
tenorx
Toca Őrgróf
több mint 2 éve
Emberileg necces, de szerintem okosan csinálták. Megnézték a piac mennyit adna és azt megadták. A játékos és az ügynöke se mondhat már semmit rá. Tarthatod te magad maxos játékosnak ha azt senki se adja meg.
Ettől függetlenül szerintem cserélik a télen, pláne ha földbe áll a csapat (CP3 sérüléssel)
több mint 2 éve
Balfasz volt a Suns, most van egy olyan játékosuk, akivel kurva szar a kapcsolat.Nem hiszem hogy marad a Sunsba.
tenorx
több mint 2 éve
Balfasz volt a Suns, most van egy olyan játékosuk, akivel kurva szar a kapcsolat.Ha tudták, hogy úgyis matchelni fognak maxot, akkor már ajánlhattak volna többet, nemtom egy 140et, hogy good faithet mutassanak, és ne kelljen ez a cirkusz.
több mint 2 éve
Belavíroztak magukat ebbe a helyzetbe, itt meg már muszáj volt meccselni, különben szart sem kapnak érte. Ha nagyon nem működik, akkor majd februárban tradelik. De gondolom nullaert nem akarták elengedni.Ayton marad a Sunsban.Kíváncsi vagyok mennyi kedve lesz játszani, ha még mindig fenntartja azt a narratívat hogy a Suns meglopta a true maxtol
As soon as the Suns received the four-year, $133M offer sheet, the franchise matched it. Deandre Ayton returns to Phoenix and can't be traded without his consent for a full year. https://t.co/dBXGN3qbCK
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) July 15, 2022
iktriad
sapka