NBA
32 feliratkozó
több mint 2 éve
Visszajött Kawhi úgyhogy a Mavs egálizált is.
több mint 2 éve
Jokics testvérek vs az a szegény gyerek nem tűnt túl fair fightnak.Kijött belőlük újfent a délszláv türhő paraszt! Már rég nem szabadna őket beengedni sehova, dehát nyilván a tesóka elintézi.
Sixo
több mint 2 éve
Szar a világ. Idén sem leszünk bajnokok. Szerintem Iktriad hibája.Azárt kicsit meglep ez a két sima vereség.
Sixo
több mint 2 éve
Szar a világ. Idén sem leszünk bajnokok. Szerintem Iktriad hibája.
több mint 2 éve
Engem ez egyáltalán nem zavar, nem érdekel különösebben, inkább éppen érdekességként jegyeztem meg, mert ilyen csapatokban van egy-két kiemelkedő ember, aki ebbe bekerülhet, de ezek szerint idén vbalóban csapatként működtek. Nem azért írtam mert valakinek ott kellene lennie szerintem, annyi meccset nem láttam, hogy ezeket a "címeket" megtudjam ítélni.Mindenki csak ezt tolja, hogy ligaelsőből senki sehol, de érvet vagy nevet még nem hallottam, hogy kinek, miért és ki helyett kellene ott lennie.megy a hiszti hogy Davis (Dpoy) és a Cetlics (bármi) nincs jelölveAzèrt az èrdekes hogy a messze liga első Celticsből sehol senki. Vègül is a, ez csapatjátèk 😁
de nem igazán tudnék sehol belenyúlni, az egyetlen ahol felmerülhetne a Celtics az sztem Mazulla, de ő jelenleg liabilitynek tűnik semmit assetnek
Complete list of 2023-24 awards finalists pic.twitter.com/ao7xOdZpwg
— NBA Communications (@NBAPR) April 21, 2024
Negritis, a vajda
dande2
AlexIScrystal
több mint 2 éve
Igen érdekes, hogy egy erős keretben nincs olyan ami ezen kategoriakban top3, dehat nincs.megy a hiszti hogy Davis (Dpoy) és a Cetlics (bármi) nincs jelölveAzèrt az èrdekes hogy a messze liga első Celticsből sehol senki. Vègül is a, ez csapatjátèk 😁
de nem igazán tudnék sehol belenyúlni, az egyetlen ahol felmerülhetne a Celtics az sztem Mazulla, de ő jelenleg liabilitynek tűnik semmit assetnek
Negritis, a vajda
dande2
több mint 2 éve
AlexIScrystal
166
Mindenki csak ezt tolja, hogy ligaelsőből senki sehol, de érvet vagy nevet még nem hallottam, hogy kinek, miért és ki helyett kellene ott lennie.megy a hiszti hogy Davis (Dpoy) és a Cetlics (bármi) nincs jelölveAzèrt az èrdekes hogy a messze liga első Celticsből sehol senki. Vègül is a, ez csapatjátèk 😁
Negritis, a vajda
dande2
több mint 2 éve
megy a hiszti hogy Davis (Dpoy) és a Cetlics (bármi) nincs jelölveAzèrt az èrdekes hogy a messze liga első Celticsből sehol senki. Vègül is a, ez csapatjátèk 😁
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Jokics testvérek vs az a szegény gyerek nem tűnt túl fair fightnak.
több mint 2 éve
A TNT mai meccsekkel nagyon beletenyerelt a tutiba.Lakersnél már az is elfogultság, ha nem feléjük dől a pálya. 😉
DEN-LAL meccshez. Érzelmileg invesztált vagyok tudjuk. Ezért nem is elsősorban Lakers/James stb fanokhoz szólok, hanem a semleges bámészkodókhoz, a bíráskodás tényleg ennyire hazai oldal felé billent?
Persze voltak látványos tévedések, nehezen érthető bírói magyarázatok a Lakers kárára, amivel szépen lehet keretezni a komment folyamot, de szvsz számosságát tekintve a tévedések ma kiegyensúlyozottan fordultak elő mindkét oldalon, csak míg az elsőben egyik, úgy a második félidőben a másik javára történtek főként a tévedések és így szar az optika és a végén van hivatkozási alap.
Nyilván ezt egy elfogult ember pozíciójából mondom, de valóban elfogultság?
dawyd728
több mint 2 éve
dawyd728
4 265
A TNT mai meccsekkel nagyon beletenyerelt a tutiba.DEN-LAL meccshez. Érzelmileg invesztált vagyok tudjuk. Ezért nem is elsősorban Lakers/James stb fanokhoz szólok, hanem a semleges bámészkodókhoz, a bíráskodás tényleg ennyire hazai oldal felé billent?
Persze voltak látványos tévedések, nehezen érthető bírói magyarázatok a Lakers kárára, amivel szépen lehet keretezni a komment folyamot, de szvsz számosságát tekintve a tévedések ma kiegyensúlyozottan fordultak elő mindkét oldalon, csak míg az elsőben egyik, úgy a második félidőben a másik javára történtek főként a tévedések és így szar az optika és a végén van hivatkozási alap.
Nyilván ezt egy elfogult ember pozíciójából mondom, de valóban elfogultság?
több mint 2 éve
Clutch: Currymegy a hiszti hogy Davis (Dpoy) és a Cetlics (bármi) nincs jelölveClutch: Shai
Negritis, a vajda
DPOY: Gobert
Most improved: Sengun
MVP: Jokic
Rookie: Wemba
6th man: Reid
Coach: Daigneault
ezek csak tippek, eleg szubjektivan.
csebi
DPoy: Gobert
MIP: Maxey (én Whitenak adnám)
MVP Jokic
6th: Portis (Monk)
Coach: Dénó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
megy a hiszti hogy Davis (Dpoy) és a Cetlics (bármi) nincs jelölveClutch: Shai
Negritis, a vajda
DPOY: Gobert
Most improved: Sengun
MVP: Jokic
Rookie: Wemba
6th man: Reid
Coach: Daigneault
ezek csak tippek, eleg szubjektivan.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
megy a hiszti hogy Davis (Dpoy) és a Cetlics (bármi) nincs jelölvede nem igazán tudnék sehol belenyúlni, az egyetlen ahol felmerülhetne a Celtics az sztem Mazulla, de ő jelenleg liabilitynek tűnik semmit assetnek
több mint 2 éve
ahogy a tobbiek is irtak marha lesz meg denveri meccs. amugy sztem lesz, mert egyet fog hozni a Denver LA-ben, de 5. meccsen le is zarjak majd otthon.A Lakers azért Denverben sem szokott becsődölni, az első meccsen a negyedik negyed közepén hat volt közte, itt egy perccel a vége előtt még vezettek.nyilvan fura ezt igy hallgatni azok utan, amilyen fujasokat Embiid is megkap, de azert ez megis egy eleg objektiv dolog.láttam hogy embiid hisztizett a bírók miatt, youtuben fent van az uccsó 4 percmicsoda vegjatekok voltak denverben es nybanIgen ès innen nem lesz egyszerű visszajönni a Phillynek...😔azèrt amikor Nurse kikèrte az időt a vègèn ès a bírók konkrétan le se szrták 😏
YoungZeeZee
dande2
hát ahogy McBride kapitány felborítja az alapján kussoljon és a játékkal foglalkozzon
arra is kiváncsi lennék hogy támadásban miért a 3as vonalon ácsingózott
Lowryt nagyon szerették a bírók
a bedobásnál fura hogy nem vették észre,de Lowry miért nem vette észre hogy ő kérjen időt?
mikor utána kérne időt akkor Maxey sztem már elvesztette a labdát
Negritis, a vajda
viszont a Lakers nagyon banhatja ezt a meccset. sztem a tobbi denveri meccs nem lesz szoros, eleve ott a legnehezebb nyerni az egesz ligaban.
csebi
A tavalyi PO meccseken hat és öt ponttal kaptak ki, szóval egyik meccs sem volt reménytelen, hiába a 0-6 PO-ban és a 0-10 összesen.
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
A Lakers azért Denverben sem szokott becsődölni, az első meccsen a negyedik negyed közepén hat volt közte, itt egy perccel a vége előtt még vezettek.nyilvan fura ezt igy hallgatni azok utan, amilyen fujasokat Embiid is megkap, de azert ez megis egy eleg objektiv dolog.láttam hogy embiid hisztizett a bírók miatt, youtuben fent van az uccsó 4 percmicsoda vegjatekok voltak denverben es nybanIgen ès innen nem lesz egyszerű visszajönni a Phillynek...😔azèrt amikor Nurse kikèrte az időt a vègèn ès a bírók konkrétan le se szrták 😏
YoungZeeZee
dande2
hát ahogy McBride kapitány felborítja az alapján kussoljon és a játékkal foglalkozzon
a bedobásnál fura hogy nem vették észre,de Lowry miért nem vette észre hogy ő kérjen időt?
Negritis, a vajda
viszont a Lakers nagyon banhatja ezt a meccset. sztem a tobbi denveri meccs nem lesz szoros, eleve ott a legnehezebb nyerni az egesz ligaban.
csebi
A tavalyi PO meccseken hat és öt ponttal kaptak ki, szóval egyik meccs sem volt reménytelen, hiába a 0-6 PO-ban és a 0-10 összesen.
több mint 2 éve
már ha. de mivel a Lákersz már csak egy (kettő) denveri meccs elhozásával juthatna tovább, ezért elkezdett terjengeni a kávéillat.Márha lesz Denveri meccs még ebben a körben.nyilvan fura ezt igy hallgatni azok utan, amilyen fujasokat Embiid is megkap, de azert ez megis egy eleg objektiv dolog.láttam hogy embiid hisztizett a bírók miatt, youtuben fent van az uccsó 4 percmicsoda vegjatekok voltak denverben es nybanIgen ès innen nem lesz egyszerű visszajönni a Phillynek...😔azèrt amikor Nurse kikèrte az időt a vègèn ès a bírók konkrétan le se szrták 😏
YoungZeeZee
dande2
Negritis, a vajda
csebi
Toca
több mint 2 éve
Márha lesz Denveri meccs még ebben a körben.nyilvan fura ezt igy hallgatni azok utan, amilyen fujasokat Embiid is megkap, de azert ez megis egy eleg objektiv dolog.láttam hogy embiid hisztizett a bírók miatt, youtuben fent van az uccsó 4 percmicsoda vegjatekok voltak denverben es nybanIgen ès innen nem lesz egyszerű visszajönni a Phillynek...😔azèrt amikor Nurse kikèrte az időt a vègèn ès a bírók konkrétan le se szrták 😏
YoungZeeZee
dande2
Negritis, a vajda
csebi
több mint 2 éve
objektíven ott hibáztak a bíróknyilvan fura ezt igy hallgatni azok utan, amilyen fujasokat Embiid is megkap, de azert ez megis egy eleg objektiv dolog.láttam hogy embiid hisztizett a bírók miatt, youtuben fent van az uccsó 4 percmicsoda vegjatekok voltak denverben es nybanIgen ès innen nem lesz egyszerű visszajönni a Phillynek...😔azèrt amikor Nurse kikèrte az időt a vègèn ès a bírók konkrétan le se szrták 😏
YoungZeeZee
dande2
Negritis, a vajda
csebi
de mivel előtte is hibáztak, csak erre az egyre fogni hogy ezért kaptak ki, sztem gáz
főleg hogy előtte lévő 3 percbe meg őket tolták, szóval ha az nincs lehet el se jutnak odáig
több mint 2 éve
Ma hajnalban ment el az a kis fikarcnyi esélyünk is, hogy kiejtsük a tavalyi bajnokot.
több mint 2 éve
nyilvan fura ezt igy hallgatni azok utan, amilyen fujasokat Embiid is megkap, de azert ez megis egy eleg objektiv dolog.láttam hogy embiid hisztizett a bírók miatt, youtuben fent van az uccsó 4 percmicsoda vegjatekok voltak denverben es nybanIgen ès innen nem lesz egyszerű visszajönni a Phillynek...😔azèrt amikor Nurse kikèrte az időt a vègèn ès a bírók konkrétan le se szrták 😏
YoungZeeZee
dande2
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
láttam hogy embiid hisztizett a bírók miatt, youtuben fent van az uccsó 4 percmicsoda vegjatekok voltak denverben es nybanIgen ès innen nem lesz egyszerű visszajönni a Phillynek...😔azèrt amikor Nurse kikèrte az időt a vègèn ès a bírók konkrétan le se szrták 😏
YoungZeeZee
dande2
több mint 2 éve
micsoda vegjatekok voltak denverben es nybanIgen ès innen nem lesz egyszerű visszajönni a Phillynek...😔azèrt amikor Nurse kikèrte az időt a vègèn ès a bírók konkrétan le se szrták 😏
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 838
micsoda vegjatekok voltak denverben es nyban
több mint 2 éve
Végre engedik a normális védekezést is
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "