NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
NBA
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Marmint arra a Jamesre gondolsz, akinek Miamiban az Allen, Wade paros kellett a gyuruhoz, majd a gsw ellen emlekeim szerint ujfent nem o volt a clutch, hanem Irving? LA-ben meg egy szetcsonkolt szezon, plusz egy szinten clutch Davis kellett, azert azt emlitsuk meg, hogyha mar ez a tema.Rövid leszek leírtál két nevet Kawhi és James. Mindketten képesek voltak gyengébb csapattal címet nyerni mindkettő a GSW ellen ha jól rémlik. De a GSW első címe is mondható annak Curryvel. Ez a 3 játékos képes a csapattársait jobbá tenni, képesek a csapatot magukkal húzni, leaderek.Ezzel nem ertek egyet. Nem bukott meg. Es nem is azert vandormadar, mert nem eleg jo, azert vandormadar, mert James a Miamival szepen elintezte, hogy a liga ezt kovetelje meg. Hogy ketevente osszealljon ket-ket szupercsapat mas helyeken, de ezek nyilvan csak rovid tavon megtarthatoak.Durant mint első ember megbukott, aki ilyen vándormadár az nem is lehet első ember, egyedül Curry árnyéka mellett volt képes gyűrűt nyerni. A GSW-ben nézett ki a legjobban ami egy korszakos csapat, de mindenki tudja, hogy Curry volt ott az első csak ő nem olyan személyiség, hogy ebből kérdést csináljon.Én nem adnám oda Tatumot Durantért 1-1 ben sem.ez amúgy érdekes kérdés, de simán lehet hogy a toronto csapdába fog esni a celtics
KeyG
Negritis, a vajda
Tatum 23-24 éves kitűnő munkamorállal és fejlődőképes, Duranttal ellentétben tud védekezni és van önreflexiója és rá fog menni arra amiben gyengébb.
Durant egy scorer a legmagasabb szintről, de mint csapatember, mint játékos nem a Celticsbe való.
KeyG
Vagy akkor megbukott James vagy megbukott Leonard, csak azert, mert igazabol lassan ok is ugy valtogatjak a csapataikat, mint az alsonadragot?
Valtanak a szupersztarok, mert muszaj es ha nyerni akarnak, akkor maguk kore kell konyorogniuk tovabbi sztarokat, vagy szimplan elmenni sztarok melle. James is csak akkor hepajkodott, amikor mellette voltak sztarok, de egyebkent Curry is akkor tudott nyerni a GSW-vel, amikor volt Klay is a faszfej melle, amikor Klay kiesett, a GSW-nek nem ment.
Es mivel mostmar az az igazi franchise player, aki gyurut is tud nyerni, igy divatta valt, hogy osszeallnak a szupercsapatok. Csak mert senki sem akar lemaradni.
Ettol meg Durant szerintem all time top jatekosok kozott van, o vitte el az OKCt is a gyuru kapujaba, Harden akkor kb 6.ember volt meg, Westbrook meg... Hagyjuk. Es a GSW-ben is sorozatban nyert meccseket, rohadt jol jatszott, clutch volt. Amikor neki kellett megoldania, szo nelkul megtette, ha meg hagyni kellett mast, azt is megtette. Nem is ertem, miert lett divat a dontese miatt fikazni Durantet, amikor a gswn kivul az elmult 15 ev osszes sztarcsapata, elukon a James-fele Miamival ugy alakult ki, hogy a legnagyobb sztar beleult a joba. James ezert rosszabb jatekos? Nem. Klasszis. Es nalam Durant is ugyanugy az.
Egyaltalan nem ertek egyet az o kritikajaval, az a csavo sok-sok eve god mode-ban tolja ugy, hogy alig pihen, hozzateszem, Durant az, akinel sosem lehetett azt mondani, hogy a tamadasba befektetett energiat aztan elmismasolja a vedekezesben, eveken at kifejezetten jo vedo hireben allt (most sem rossz abszolut), aki sosem kereste azt, hogy hol uszhatja meg a kemeny melot, ala Harden, ugyebar.
Es pont Durant az, aki a gswben megmutatta, hogy mennyire hajlando csapatban dolgozni a sikerert, amikor szo nelkul visszalepett Curry javara, ha ugy volt, nem kovetelte meg a labdakat.
Stez
Durant mikor nyert gyengébb csapattal címet? Durant, Westbrook vagy Harden képes volt a társait jobbá tenni? Szerintem nem.
KeyG
Ettol a szememben James nem kisebb jatekos es klasszis, viszont Durant is ugyanugy klasszis.
Halkan teszem hozza, James sem teszi jobba a csapattarsaid, a James-csapatoknak csak akkor volt meg az igazi erejuk, amikor konkretan sztar volt mellette, akik nem mellesleg kiemelkedoen jatszottak epp a fontos playoffmeccseken, vagy a dontokben. Es szerintem az fals, hogy miatta jatszottak jobban. Nem miatta volt zseni Wade, nem miatta dobta be Allen minden idok talan legclutchabb dobasait, nem miatta szarnyalt Irving a gsw elleni dontoben, vagy Davis a buborekban lejatszott playoffban.
Az egvilagon semmivel sem egyenesebb James Durantnel, csak elobbi elott mar a karrierje eleje ota hevert a vilag es a gmek, sokkal hamarabb rajott az az elmebaj, hogy akkor marpedig gmet akar jatszani es bele akar szolni a csapat felepitesebe.
Es az sem igaz egyebkent, hogy peldaul Leonard leader. Leonard ezen allitasat pont Popovich cafolta meg, es igaza is volt, mert Leonard remek jatekos, klasszis, az egyik legkomplettebb sztar, de az a Raptors-gyuru egy isteni csoda volt, ahol mindenben mindenkinek fortuna kb a kegyeltje volt. Csak epp azota Leonard sem volt sehol egy olyan Clippersszel, ami siman bajnoki cimre volt eselyes, ha a rostert nezzuk.
Ugyhogy tovabbra sem latom, hogy Durant barmivel is rosszabb lenne.
Az igaz, hogy hisztis mostmar (regen egyebkent abszolut nem volt az, a gsws idokben orult meg, miutan elkezdte kapni az ivet), de James, Leonard, kb az osszes ilyen kaliberu klasszis az. Kb Curry az egyetlen kivetel, akin nem lehet fogast talalni es akit ha akar sem tud utalni az ember.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Duranttal nem az a baj, hogy nem klasszis v hogy a pályán ne tenné bele a max-ot, hanem hogy egy hisztis pöcs, aki mellette csonthülye és valójában mindenkinek ő diktálna, ahova kerül. A GSW-nél hozzá kellett simulnia a csapathoz Kerr miatt meg a gyűrű reménye miatt, Brooklynban nincs ilyen fék, és nincs ilyen kényszer.Jó csapatot akar maga köré, egy kész csapatot akar maga köré, de úgy h ő legyen az alfa. Na ez sokba fog fájni a tradeben érintetteknek.
több mint 2 éve
KeyG
9 537
Rövid leszek leírtál két nevet Kawhi és James. Mindketten képesek voltak gyengébb csapattal címet nyerni mindkettő a GSW ellen ha jól rémlik. De a GSW első címe is mondható annak Curryvel. Ez a 3 játékos képes a csapattársait jobbá tenni, képesek a csapatot magukkal húzni, leaderek.Ezzel nem ertek egyet. Nem bukott meg. Es nem is azert vandormadar, mert nem eleg jo, azert vandormadar, mert James a Miamival szepen elintezte, hogy a liga ezt kovetelje meg. Hogy ketevente osszealljon ket-ket szupercsapat mas helyeken, de ezek nyilvan csak rovid tavon megtarthatoak.Durant mint első ember megbukott, aki ilyen vándormadár az nem is lehet első ember, egyedül Curry árnyéka mellett volt képes gyűrűt nyerni. A GSW-ben nézett ki a legjobban ami egy korszakos csapat, de mindenki tudja, hogy Curry volt ott az első csak ő nem olyan személyiség, hogy ebből kérdést csináljon.Én nem adnám oda Tatumot Durantért 1-1 ben sem.ez amúgy érdekes kérdés, de simán lehet hogy a toronto csapdába fog esni a celtics
KeyG
Negritis, a vajda
Tatum 23-24 éves kitűnő munkamorállal és fejlődőképes, Duranttal ellentétben tud védekezni és van önreflexiója és rá fog menni arra amiben gyengébb.
Durant egy scorer a legmagasabb szintről, de mint csapatember, mint játékos nem a Celticsbe való.
KeyG
Vagy akkor megbukott James vagy megbukott Leonard, csak azert, mert igazabol lassan ok is ugy valtogatjak a csapataikat, mint az alsonadragot?
Valtanak a szupersztarok, mert muszaj es ha nyerni akarnak, akkor maguk kore kell konyorogniuk tovabbi sztarokat, vagy szimplan elmenni sztarok melle. James is csak akkor hepajkodott, amikor mellette voltak sztarok, de egyebkent Curry is akkor tudott nyerni a GSW-vel, amikor volt Klay is a faszfej melle, amikor Klay kiesett, a GSW-nek nem ment.
Es mivel mostmar az az igazi franchise player, aki gyurut is tud nyerni, igy divatta valt, hogy osszeallnak a szupercsapatok. Csak mert senki sem akar lemaradni.
Ettol meg Durant szerintem all time top jatekosok kozott van, o vitte el az OKCt is a gyuru kapujaba, Harden akkor kb 6.ember volt meg, Westbrook meg... Hagyjuk. Es a GSW-ben is sorozatban nyert meccseket, rohadt jol jatszott, clutch volt. Amikor neki kellett megoldania, szo nelkul megtette, ha meg hagyni kellett mast, azt is megtette. Nem is ertem, miert lett divat a dontese miatt fikazni Durantet, amikor a gswn kivul az elmult 15 ev osszes sztarcsapata, elukon a James-fele Miamival ugy alakult ki, hogy a legnagyobb sztar beleult a joba. James ezert rosszabb jatekos? Nem. Klasszis. Es nalam Durant is ugyanugy az.
Egyaltalan nem ertek egyet az o kritikajaval, az a csavo sok-sok eve god mode-ban tolja ugy, hogy alig pihen, hozzateszem, Durant az, akinel sosem lehetett azt mondani, hogy a tamadasba befektetett energiat aztan elmismasolja a vedekezesben, eveken at kifejezetten jo vedo hireben allt (most sem rossz abszolut), aki sosem kereste azt, hogy hol uszhatja meg a kemeny melot, ala Harden, ugyebar.
Es pont Durant az, aki a gswben megmutatta, hogy mennyire hajlando csapatban dolgozni a sikerert, amikor szo nelkul visszalepett Curry javara, ha ugy volt, nem kovetelte meg a labdakat.
Stez
Durant mikor nyert gyengébb csapattal címet? Durant, Westbrook vagy Harden képes volt a társait jobbá tenni? Szerintem nem.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Ezzel nem ertek egyet. Nem bukott meg. Es nem is azert vandormadar, mert nem eleg jo, azert vandormadar, mert James a Miamival szepen elintezte, hogy a liga ezt kovetelje meg. Hogy ketevente osszealljon ket-ket szupercsapat mas helyeken, de ezek nyilvan csak rovid tavon megtarthatoak.Durant mint első ember megbukott, aki ilyen vándormadár az nem is lehet első ember, egyedül Curry árnyéka mellett volt képes gyűrűt nyerni. A GSW-ben nézett ki a legjobban ami egy korszakos csapat, de mindenki tudja, hogy Curry volt ott az első csak ő nem olyan személyiség, hogy ebből kérdést csináljon.Én nem adnám oda Tatumot Durantért 1-1 ben sem.ez amúgy érdekes kérdés, de simán lehet hogy a toronto csapdába fog esni a celtics
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
több mint 2 éve
Nehogy oda adjuk Tatumot bárkièrt is mert Lakers szurkoló leszek azonnal (ami olyan mintha Dózsa, Real, Boys vagy Leafs szurkoló lenne belőlem vagyis brrrr🤪🥳🙂)
több mint 2 éve
KeyG
9 537
Durant mint első ember megbukott, aki ilyen vándormadár az nem is lehet első ember, egyedül Curry árnyéka mellett volt képes gyűrűt nyerni. A GSW-ben nézett ki a legjobban ami egy korszakos csapat, de mindenki tudja, hogy Curry volt ott az első csak ő nem olyan személyiség, hogy ebből kérdést csináljon.Én nem adnám oda Tatumot Durantért 1-1 ben sem.ez amúgy érdekes kérdés, de simán lehet hogy a toronto csapdába fog esni a celtics
KeyG
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Én nem adnám oda Tatumot Durantért 1-1 ben sem.ez amúgy érdekes kérdés, de simán lehet hogy a toronto csapdába fog esni a celtics
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
KeyG
9 537
Én nem adnám oda Tatumot Durantért 1-1 ben sem.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Pénzügyi matek miatt még egy alacsonyabb szerz csere is kell, mondjuk Craiget v Payne-t be kell áldozni mégMondjuk Suns helyében lehet csinalnam ezt.Ayton, Bridges, Cam + két protected első elég elvilegÉrtelem én, hogy Durant óriási király, de azért 34 lesz szezon előtt és még 37 évesen is 50 milliot fog keresni. Azért ott már van némi kockázat.Nagyot akarnak de majd kb úgyis az lesz a vége ha pl Suns lesz hogy Ayton, Cam Johnson plusz 2 első kör
És akkor erre kérnek pl. a Sunstól egy all start meg négy első körös plusz aprót.
Ez azért őrület.
zinedine5 Uránvárosi Őrgróf
playmaker90
Willie Parker
Toca Őrgróf
több mint 2 éve
whyte sokat nem számítMost láttam h tatum, White és 4 első koros plusz meg vki talánÉn csak ezt láttam tegnap amin nevettem egyet:Azért a nets jó kis csomagot kert a bostontol Durantert 😊?
Nemzetes és vitézlő csebi
Negritis, a vajda
According to NBA insiders Chris Haynes and Vincent Goodwill, the Brooklyn Nets reportedly offered KD in exchange for Karl Anthony-Towns, Anthony Edwards and four future draft picks.
Toca Őrgróf
tatum + 4 1st necces durantért, de pl 2 már teljesen korrekt lenne
bridges a kérdés itt, de összeségében Durant pótolná bővenMondjuk Suns helyében lehet csinalnam ezt.Ayton, Bridges, Cam + két protected első elég elvilegÉrtelem én, hogy Durant óriási király, de azért 34 lesz szezon előtt és még 37 évesen is 50 milliot fog keresni. Azért ott már van némi kockázat.Nagyot akarnak de majd kb úgyis az lesz a vége ha pl Suns lesz hogy Ayton, Cam Johnson plusz 2 első kör
És akkor erre kérnek pl. a Sunstól egy all start meg négy első körös plusz aprót.
Ez azért őrület.
playmaker90
Willie Parker
Toca Őrgróf
több mint 2 éve
Mondjuk Suns helyében lehet csinalnam ezt.Ayton, Bridges, Cam + két protected első elég elvilegÉrtelem én, hogy Durant óriási király, de azért 34 lesz szezon előtt és még 37 évesen is 50 milliot fog keresni. Azért ott már van némi kockázat.Nagyot akarnak de majd kb úgyis az lesz a vége ha pl Suns lesz hogy Ayton, Cam Johnson plusz 2 első kör
Ez azért őrület.
playmaker90
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Ayton, Bridges, Cam + két protected első elég elvilegÉrtelem én, hogy Durant óriási király, de azért 34 lesz szezon előtt és még 37 évesen is 50 milliot fog keresni. Azért ott már van némi kockázat.Nagyot akarnak de majd kb úgyis az lesz a vége ha pl Suns lesz hogy Ayton, Cam Johnson plusz 2 első kör
Ez azért őrület.
playmaker90
több mint 2 éve
playmaker90
215
Értelem én, hogy Durant óriási király, de azért 34 lesz szezon előtt és még 37 évesen is 50 milliot fog keresni. Azért ott már van némi kockázat.Nagyot akarnak de majd kb úgyis az lesz a vége ha pl Suns lesz hogy Ayton, Cam Johnson plusz 2 első kör
Ez azért őrület.
több mint 2 éve
Értelem én, hogy Durant óriási király, de azért 34 lesz szezon előtt és még 37 évesen is 50 milliot fog keresni. Azért ott már van némi kockázat.És akkor erre kérnek pl. a Sunstól egy all start meg négy első körös plusz aprót.
Ez azért őrület.
több mint 2 éve
Most láttam h tatum, White és 4 első koros plusz meg vki talánÉn csak ezt láttam tegnap amin nevettem egyet:Azért a nets jó kis csomagot kert a bostontol Durantert 😊?
Negritis, a vajda
According to NBA insiders Chris Haynes and Vincent Goodwill, the Brooklyn Nets reportedly offered KD in exchange for Karl Anthony-Towns, Anthony Edwards and four future draft picks.
Toca Őrgróf
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Én csak ezt láttam tegnap amin nevettem egyet:Azért a nets jó kis csomagot kert a bostontol Durantert 😊?
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Azért a nets jó kis csomagot kert a bostontol Durantert 😊?
több mint 2 éve
Azért a nets jó kis csomagot kert a bostontol Durantert 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Jaj, meg el sem kezdodott, de mar tele vagyok ezzel a Chet-felszopassal. Csavo a nyari ligaban hepajkodik camp bodyk ellen, de mar ugy beszelnek rola, mint minden idok egyik legjobb prospectjerol. Aztan ranezek es minden pillanatban attol felek, hogy melyik esesnel torik kette a laba, olyan vekony a gyerek.Giannis is ropiként kezdte,Chetre rádobnak majd pár kilót,anélkül úgyse tud majd hosszútávon a festékben érvényesülni.
Raadasul nem azert, de felelmetes, mennyire unszimpatikus a gyerek.
Stez
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 2 éve
Jaj, meg el sem kezdodott, de mar tele vagyok ezzel a Chet-felszopassal. Csavo a nyari ligaban hepajkodik camp bodyk ellen, de mar ugy beszelnek rola, mint minden idok egyik legjobb prospectjerol. Aztan ranezek es minden pillanatban attol felek, hogy melyik esesnel torik kette a laba, olyan vekony a gyerek.Raadasul nem azert, de felelmetes, mennyire unszimpatikus a gyerek.
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Ez mondjuk rendben van, nem gondoltam volna. Egy Westbrook szeru contractot vartam.Sources: James Harden is taking a $15 million paycut for next season that allowed Philadelphia to elevate roster — with sole focus on a championship run in 2023. Harden opted out of his $47M player option and now plans to sign a new two-year deal with a player option in Year 2.
— Shams Charania (@ShamsCharania) July 8, 2022
dande2
több mint 2 éve
Sources: James Harden is taking a $15 million paycut for next season that allowed Philadelphia to elevate roster — with sole focus on a championship run in 2023. Harden opted out of his $47M player option and now plans to sign a new two-year deal with a player option in Year 2.
— Shams Charania (@ShamsCharania) July 8, 2022
több mint 2 éve
nincs igazi playmaker (brogdonnal van)ha DLo-t cserélik akkor legjobb esetben is egy budget celtics lesz közepes védekezésselez a hasonlat honnan jött?
Negritis, a vajda
a Celtics wing scorerekre épit és mindenki más extra védő
na a Wolves ez a két dolgot hiányolja...
sapka
van wing scorer ant személyében és kat is a ki lesz küldve
több mint 2 éve
ha DLo-t cserélik akkor legjobb esetben is egy budget celtics lesz közepes védekezésselez a hasonlat honnan jött?
Negritis, a vajda
a Celtics wing scorerekre épit és mindenki más extra védő
na a Wolves ez a két dolgot hiányolja...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 2 éve
Amúgy már nem azért,lehet én vagyok szkeptikus,de egy olyan csapat akinél senki nem ment komolyabb playoff runt,hogyan lesz hirtelen konferencia döntős? Értem azt,hogy ez az elvárás,de reálisan nézve ha semi-finals összejön már az is valami.Álló farokkal döfködve az all in gombot nehéz szerenynek maradni. Jó pár évet előre odaadtak ezért a projektert
Chef a'la Laci pecsenyés