NBA
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Nike has released new uniforms in honor of the NBA's 75th Anniversary season 🔥
— B/R Kicks (@brkicks) November 1, 2021
Which is your favorite? pic.twitter.com/pHj0ncFYll

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
www.espn.com/nba/story/_/id/32504149/chicago-bulls-f-patrick-williams-surgery-dislocated-wrist-likely-rest-seasonEzt így most szerintem nehéz megmondani. Én azért bízom benne, hogy sikerül megoldani a hiányát.
eh, bullsnak ez mennyire lesz gáz?
nem tudom idén mennyire fontos
Negritis
több mint 4 éve
dawyd728
4 115
James Harden finishes with 19 free throws. 4 more than his entire season combined until tonight. Hope everyone had fun while it lasted. https://t.co/GnAEO8lJ9b
— Rob Perez (@WorldWideWob) October 30, 2021
több mint 4 éve
Röpke 38 pontot dobott így az 1. negyedben a Pacers a Netsnek.A 2. negyedben viszont csak 17-et, így már 3-mal vezet a Nets félidőben.
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Röpke 38 pontot dobott így az 1. negyedben a Pacers a Netsnek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
eh, bullsnak ez mennyire lesz gáz?
nem tudom idén mennyire fontos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 509
ez a kings - suns jo kis meccs volt ..
több mint 4 éve
És ott volt a végén a lehetőségJaja, igazából Randle jó napja és Lavine (felesleges?) erőlködése döntött szerintem. Caruso játékát a Lakersben is szerettem, itt is jól nyomja. Jó lesz ez.
DeRozan kezében, hogy nyerjünk. 😕 Nem baj, megérdemelte a Knicks, gyakorlatilag végig vezettek.
Gergőke
több mint 4 éve
És ott volt a végén a lehetőség DeRozan kezében, hogy nyerjünk. 😕 Nem baj, megérdemelte a Knicks, gyakorlatilag végig vezettek.
több mint 4 éve
Nagyon kíváncsi vagyok, ma este a Knicks lesz az ellenfél, ez már keményebb dió lesz, mint az eddigiek.
több mint 4 éve
currynek is volt már gondja olyanból hogy nem kapott faltotImádom.Rengeteget javítana az NBA nézhetőségén, hogy ha tényleg hosszú távon megrendszabályoznák őt és a hozzá hasonlókat.
dawyd728
Kampman
young és doncic is elvileg "kárvallottja" a módosításoknak
de csak harden szenved igazából, de ő meg sztem fizikailag szarabb állapotba van mint mikor sörpocakot eresztett
több mint 4 éve
Imádom.Rengeteget javítana az NBA nézhetőségén, hogy ha tényleg hosszú távon megrendszabályoznák őt és a hozzá hasonlókat.
dawyd728
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=jbe_ALH8LT0Not this year James. Love it. pic.twitter.com/Q2yCG5wVeI
— Nate Duncan (@NateDuncanNBA) October 27, 2021
Imádom.
dawyd728
itt a feje 😀
több mint 4 éve
dawyd728
4 115
Not this year James. Love it. pic.twitter.com/Q2yCG5wVeI
— Nate Duncan (@NateDuncanNBA) October 27, 2021
Imádom.
több mint 4 éve
Michael Jordan's trainers sell for record $1.47m at auction https://t.co/G6rLect6uv
— BBC News (World) (@BBCWorld) October 25, 2021

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Meg van a 4:0. 😃 Természetesen látja az ember a hibákat, hogy bőven van mit javítani, de akkor is 1996- ban kezdődött így egy Bulls szezon utoljára.Nem a hibákat kell látni, hanem hogy milyen pihe könnyű volt a sorsolás 😊
Gergőke
több mint 4 éve
Meg van a 4:0. 😃 Természetesen látja az ember a hibákat, hogy bőven van mit javítani, de akkor is 1996- ban kezdődött így egy Bulls szezon utoljára.
több mint 4 éve
3:0-val rajtoltunk. Legutóbb szintén 2016-ban sikerült ez. Akkor 41:41 lett a mérleg és keleti 8. hely. A PO 1. körében búcsú a Celtics ellen. Remélem idén egy kicsit jobban sikerül a szezon.Nem néztem vissza de sztem a Wolves is Butlerrel kezdett utoljára 2-0val (azelőtt ki tudja mikor …) és nyugati 8. Hely lett éppen egy Huszáros hajrával.
Bár az elmúlt szezonok után ez is siker lenne.
Gergőke
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
3:0-val rajtoltunk. Legutóbb szintén 2016-ban sikerült ez. Akkor 41:41 lett a mérleg és keleti 8. hely. A PO 1. körében búcsú a Celtics ellen. Remélem idén egy kicsit jobban sikerül a szezon.Bár az elmúlt szezonok után ez is siker lenne.
több mint 4 éve
de jó végre egy Bulls meccset úgy megnézni, hogy van védekezés náluk is 😊
több mint 4 éve
Na szóval Ayton ma a Portland ellen 26 perc alatt 3 lepattanó, 8 pont. (Idei három meccsen, 15, 8, 8 pont)Azért ez kurva messze van a max szerződéstől.
több mint 4 éve
Ez a csapat szerintem simán bajnokeselyes lehetne. Két dolog miatt nem lesz szerintem az a sérülések és a spacing.Aztakurva!!! (A végén Larry Fitzgeraldból Suns többségi tulaj lesz.)E-mailek jól betárazva remélem.
iktriad
Közben a Celtics egy újabb sehová sem vezető szezont kezdett el, ahol a deklarált sztárjátékosok (Tatum, Brown) soha nem lesznek képesek konzisztens elit szintet hozni. A Walker-Horford trade a Stevens-korszak messze leghülyébb üzlete volt, egyben tükrözi is a totális ötlettelenséget, amiben ez a franchise 2-3 éve van.
A Lakers pedig a 2012-13-as szezonját igyekszik duplikálni, amikor összehozták a Kobe-Nash-Howard szupercsapatot, ami az NBA legjobba lehetett volna 2007-08-ban. Az akkori bulvármédia (ESPN, stb.) ugyanúgy félreértékelte azt a keretet, mint a mai média a mostanit és előre a legnagyobb bajnokesélyesnek kiáltották ki. Ez a nyugdíjas all-star csapat is kb. a 7-8. helyért fog menni.
Kampman
Mondjuk ha minimálon levő kiegészítő emberek bejönnek és hozzák a triplákat ez egy nagyon erős csapat.
több mint 4 éve
Aztakurva!!! (A végén Larry Fitzgeraldból Suns többségi tulaj lesz.)E-mailek jól betárazva remélem.
iktriad
Közben a Celtics egy újabb sehová sem vezető szezont kezdett el, ahol a deklarált sztárjátékosok (Tatum, Brown) soha nem lesznek képesek konzisztens elit szintet hozni. A Walker-Horford trade a Stevens-korszak messze leghülyébb üzlete volt, egyben tükrözi is a totális ötlettelenséget, amiben ez a franchise 2-3 éve van.
A Lakers pedig a 2012-13-as szezonját igyekszik duplikálni, amikor összehozták a Kobe-Nash-Howard szupercsapatot, ami az NBA legjobba lehetett volna 2007-08-ban. Az akkori bulvármédia (ESPN, stb.) ugyanúgy félreértékelte azt a keretet, mint a mai média a mostanit és előre a legnagyobb bajnokesélyesnek kiáltották ki. Ez a nyugdíjas all-star csapat is kb. a 7-8. helyért fog menni.