Olimpia

23 feliratkozó

több mint 4 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
"nincs találat" - idióta barom!!
Szesze
Nem is értem mit néz, legalább azt lássa, hogy ég-e a lámpa meg ilyesmi.

Egy teljesen ismeretlen 18 éves üzbég jön, kicsit hajaz ez a tegnapi döntőre, de azért ez elvileg elég nagy sansz a négyes döntőre
Rajna
Az üzbég 3 ázsiait vert, és olyan nagyon nagy név nem volt köztük, Cannone azért durvább soron ment végig - talán Shao ugye a kivétel.. de azt már beszéltük, hogy azért ő se top 5.

Ha lehet választani hogy Velikaya vagy Zagunis vagy ő... sztem elég egyértelmű a választás 😊
Igor
Persze, csak tegnap is pont az ismeretlen outsider volt, aki problémát okozott. Bár a bírók miatt kardban a nímandoknak még kisebb a sanszuk, remélhetőleg lesz respektje Pankának

több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 597 — No 1 Lijiao Gong fan
Szesze

Egy teljesen ismeretlen 18 éves üzbég jön, kicsit hajaz ez a tegnapi döntőre, de azért ez elvileg elég nagy sansz a négyes döntőre
Rajna
Az üzbég 3 ázsiait vert, és olyan nagyon nagy név nem volt köztük, Cannone azért durvább soron ment végig - talán Shao ugye a kivétel.. de azt már beszéltük, hogy azért ő se top 5.

Ha lehet választani hogy Velikaya vagy Zagunis vagy ő... sztem elég egyértelmű a választás 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Szesze

több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
usa ki fog esni így íjászatban, az egyéni világbajnok utolsó 3 lövéséből 2x8as és egy 7es, a fiatal 21 éves meg 2x10es egymás után, egy kompetensebb ellenfél ellen ez már 4-0 lenne, de mivel japánnal játszanak így 3-1

több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 836 — Giants fan
jóó, megvan.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 597 — No 1 Lijiao Gong fan
Ez a kínai valami zseniálisan szépen mozog el hátra...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 255 — no es importante
Némítva egész jó meccs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
én nézem a dunán pásztort csak akkor?
Negritis
én is őt nézem
Sixo
a kínai sajnos flowba van
Negritis
innen már nincs vissza

több mint 4 éve
Komolyan, szoljanak mar a birok, hogy vegyen vissza ebbol a fesztivalbol.
Stez
nem fognak
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 890 — The Mathematician
Negritis
én is őt nézem
Sixo
a kínai sajnos flowba van

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 46 815 — Whoops, looks like something went wrong.
Komolyan, szoljanak mar a birok, hogy vegyen vissza ebbol a fesztivalbol.

több mint 4 éve
Negritis
én is őt nézem

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 890 — The Mathematician
én nézem a dunán pusztait csak akkor?

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
csoda, h képes volt megemlíteni, h mennyi a másik meccsnek az eredmény ez a fasz!
több mint 4 éve
bogjosi New England Patriots 1 912
De mi a fenéért sikítozik bmeg...agyrém...de ahogy hallom más páston is 🤷‍♂️🤦‍♂️

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Ez a koreai csaj nagyon durván sikolt.
több mint 4 éve
de idegesítő ez a koreai picsa..
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 46 815 — Whoops, looks like something went wrong.
Ezt az uvoltozest nem birom elviselni.

több mint 4 éve
na ez a koreai se lesz túl szimpatikus..
több mint 4 éve
Amúgy a vívás eléggé csúszik, még nem kezdtek a magyarok előtti sávban sem, pedig 35-re voltak kiírva, szóval szerintem inkább olyan 7:20 tájékán lesznek Lizáék.
Rajna
szép kísérlet volt, majdnem elindultam a melóhelyre, de szerencsére maradtam, így nem maradok le róla 😊
több mint 4 éve
A triatlon 7. helyezettjét és a férfi gyorsváltó 5. helyét mondjuk minimum az aranyérmesek között kellene feltüntetni, ha az értelmetlen ponttáblázat helyett "súlyozott" rangsort vezetnénk. Nem semmi eredmények!
r.baggio
Ja hát a gördeszkaarany is annyit ér, mint Áron triplázása. Ezeket az ember magában kell súlyozza 😊
Rajna
13 évesen olimpiai bajnok, micsoda sztori... lenne, ha nem pár másik tizenévest előzött volna meg. Párizsban jöhetnek az esportok, az 5 éves Kum Csa Li már javában készül 2024-re.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
szegény india, 4x 10est lőttek, 57es kör, de korea megint 5x 10es és visszalőtték az 59et

több mint 4 éve
A triatlon 7. helyezettjét és a férfi gyorsváltó 5. helyét mondjuk minimum az aranyérmesek között kellene feltüntetni, ha az értelmetlen ponttáblázat helyett "súlyozott" rangsort vezetnénk. Nem semmi eredmények!
r.baggio
Ja hát a gördeszkaarany is annyit ér, mint Áron triplázása. Ezeket az ember magában kell súlyozza 😊

több mint 4 éve

---