Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
úgy lelomboztál, pedig most ahogy nézem már vezet is a magyarkampman nyomj egy vitorlás linket pls a ffi versenyről, magyar érem lesz és le fogok marandni rólaMég elég sokáig nem lesz éremosztás, sok futam van még, majd vasárnap kell figyelni, ha olyan a helyzet
Sixo
Rajna
több mint 3 éve
kampman nyomj egy vitorlás linket pls a ffi versenyről, magyar érem lesz és le fogok marandni rólaMég elég sokáig nem lesz éremosztás, sok futam van még, majd vasárnap kell figyelni, ha olyan a helyzet
Sixo
több mint 3 éve
kampman nyomj egy vitorlás linket pls a ffi versenyről, magyar érem lesz és le fogok marandni róla
több mint 3 éve
nem őt kritizáltam, hanem a riportert, idióta kérdéseket tett fel végigMég mindig jobb, mint hogy elkezdjen okoskodni mint sok szagértő.Fejben dőlt el, ennyi. (Na meg japán vér.)- "De hogy lehet 13 évesen fejben ott lenni?"
Ez pont olyan mint a többi sport - ez alapján simán van helye az olimpián.
Igor
- "Fogalmam sincs"
Szesze
Kifejezetten összeszedetten beszélt, egy középiskolástól aki kb most először közvetÍtett nem várhattunk többet.
KoporShow
több mint 3 éve
á, itt is a riporter volt a balfasz megint végig.. egy értelmes kérdést képtelen volt feltenniA különbség, az hogy ő nem profi sportkommentátor/nem tanulta a szakmát, hanem laikus, behívott szakértő 😊Fejben dőlt el, ennyi. (Na meg japán vér.)- "De hogy lehet 13 évesen fejben ott lenni?"
Igor
- "Fogalmam sincs"
Szesze
Igor
több mint 3 éve
Még mindig jobb, mint hogy elkezdjen okoskodni mint sok szagértő.Fejben dőlt el, ennyi. (Na meg japán vér.)- "De hogy lehet 13 évesen fejben ott lenni?"
Igor
- "Fogalmam sincs"
Szesze
Kifejezetten összeszedetten beszélt, egy középiskolástól aki kb most először közvetÍtett nem várhattunk többet.
több mint 3 éve
A különbség, az hogy ő nem profi sportkommentátor/nem tanulta a szakmát, hanem laikus, behívott szakértő 😊Fejben dőlt el, ennyi. (Na meg japán vér.)- "De hogy lehet 13 évesen fejben ott lenni?"
Igor
- "Fogalmam sincs"
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Fejben dőlt el, ennyi. (Na meg japán vér.)- "De hogy lehet 13 évesen fejben ott lenni?"
Igor
- "Fogalmam sincs"
több mint 3 éve
Fejben dőlt el, ennyi. (Na meg japán vér.)Ez pont olyan mint a többi sport - ez alapján simán van helye az olimpián.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
na 13 éves japcsi kislány nyerte végül
több mint 3 éve
gondolom azok is 10x elesnek és felkerül az az 1 videó amikor nem 😊Nem tudom, hogy milyen nevezesi szabalyok voltak, illetve valogatok. Mert azert szamomra nehez elhinni vagy elkepzelni, hogy az amugy deszkas videokban lathato elmebeteg sztarok itt ne vernenek hulyere mindenkit, akar a ferfiak, akar a nok szamaban, viszont itt raneztel erre a noi mezonyre, csupa kislanyok, fiatalok, akik tapasztalatlanok, a korukbol is kifolyolag aligha lattak meg sok normalis versenyt.Egyebkent ha eletemben eloszor latnek deszkazast, akkor eleg rossz ajanlolevel lenne ez a mai verseny, nyilvan megkerdojeleznem a sportag komolysagat egy olimpian. Irto rossz latni, hogy konkretan minden egyes lany, minden egyes meneteben legalabb ketszer elesik, es nem telik el 40 masodperc anelkul, hogy hallanam a koppanast, es az eseseket.Hát azért tényleg fura, h még a legjobbak is elesnek 7-ből 4x, pedig külsősként annyira nem tűnik elképesztő nehéznek a dolog (közben ezek szerint biztos az).
Amugy biztos nagyon ugyesek, de azert egy kocanezo joggal rohoghet ezen a benazason.
Stez
Szesze
Stez
több mint 3 éve
Nem tudom, hogy milyen nevezesi szabalyok voltak, illetve valogatok. Mert azert szamomra nehez elhinni vagy elkepzelni, hogy az amugy deszkas videokban lathato elmebeteg sztarok itt ne vernenek hulyere mindenkit, akar a ferfiak, akar a nok szamaban, viszont itt raneztel erre a noi mezonyre, csupa kislanyok, fiatalok, akik tapasztalatlanok, a korukbol is kifolyolag aligha lattak meg sok normalis versenyt.Egyebkent ha eletemben eloszor latnek deszkazast, akkor eleg rossz ajanlolevel lenne ez a mai verseny, nyilvan megkerdojeleznem a sportag komolysagat egy olimpian. Irto rossz latni, hogy konkretan minden egyes lany, minden egyes meneteben legalabb ketszer elesik, es nem telik el 40 masodperc anelkul, hogy hallanam a koppanast, es az eseseket.Hát azért tényleg fura, h még a legjobbak is elesnek 7-ből 4x, pedig külsősként annyira nem tűnik elképesztő nehéznek a dolog (közben ezek szerint biztos az).
Amugy biztos nagyon ugyesek, de azert egy kocanezo joggal rohoghet ezen a benazason.
Stez
Szesze
több mint 3 éve
Klaci79
22 477
Remelem ismétlik később ezt a deszka versenyt, mert elfelejtettem beállítani a felvevőt…
több mint 3 éve
Egyebkent ha eletemben eloszor latnek deszkazast, akkor eleg rossz ajanlolevel lenne ez a mai verseny, nyilvan megkerdojeleznem a sportag komolysagat egy olimpian. Irto rossz latni, hogy konkretan minden egyes lany, minden egyes meneteben legalabb ketszer elesik, es nem telik el 40 masodperc anelkul, hogy hallanam a koppanast, es az eseseket.Hát azért tényleg fura, h még a legjobbak is elesnek 7-ből 4x, pedig külsősként annyira nem tűnik elképesztő nehéznek a dolog (közben ezek szerint biztos az).
Stez
több mint 3 éve
Egyebkent ha eletemben eloszor latnek deszkazast, akkor eleg rossz ajanlolevel lenne ez a mai verseny, nyilvan megkerdojeleznem a sportag komolysagat egy olimpian. Irto rossz latni, hogy konkretan minden egyes lany, minden egyes meneteben legalabb ketszer elesik, es nem telik el 40 masodperc anelkul, hogy hallanam a koppanast, es az eseseket.Amugy biztos nagyon ugyesek, de azert egy kocanezo joggal rohoghet ezen a benazason.
több mint 3 éve
Értem én... csak mondom, érdekes volt ezt hallani ezt a két állítást. Persze japán bajnokságon biztos indultak 150-en. És félreértés ne essék, nem egy középiskolás hölgytől várom el hogy feloldja ezt az önellentmondást, amikor biztos, h vannak akik a NOB-nál is elhiszik ezt... hogy valóban ez kell az olimpiának - én picit szkeptikus vagyok...A noknel vettek reszt annyian, azert azt tegyuk hozza. De egyebkent igen, teszem hozza, engem nem zavar a gordeszka az olimpian, azert ha nem is durvan versenyszinten, de van hagyomanya a deszkazasnak, elfer.nem vagyok egy maradi típus, de azért ez a gördeszka, mint olimpiai sport kicsit erős nekem..Bár emésztgetem a dolgot - és az ilyen extrém sportok spektrumát át kell gondolni, van ami teljesen jogos, van ami nehezebb dió, ez is ilyen sztem - de az hogy ott vannak, engem kevésbé zavar, mint az a link duma, h az olimpiának nagyobb szüksége van a gördeszkára mint fordítva.
Szesze
Aztán 10 perccel később meg jön az, hogy hárman vettek részt az országos bajnokságon...
Igor
Stez
A vérfrissítés az kell - és a sportágak köre nyilván állandóan változik.. de miért a gördeszka a válasz? Miért nem a falmászás, vagy a sepak takraw, vagy bizonyos tradicionális sportágakon a ráncfelvarrás, vagy a 100 méteres kanálban tojáscipelés...
No mindegy.. azért végignézem mostmár a női döntőt, de kb úgy vagyok vele mint McKayla Maroney anno.
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
A noknel vettek reszt annyian, azert azt tegyuk hozza. De egyebkent igen, teszem hozza, engem nem zavar a gordeszka az olimpian, azert ha nem is durvan versenyszinten, de van hagyomanya a deszkazasnak, elfer.nem vagyok egy maradi típus, de azért ez a gördeszka, mint olimpiai sport kicsit erős nekem..Bár emésztgetem a dolgot - és az ilyen extrém sportok spektrumát át kell gondolni, van ami teljesen jogos, van ami nehezebb dió, ez is ilyen sztem - de az hogy ott vannak, engem kevésbé zavar, mint az a link duma, h az olimpiának nagyobb szüksége van a gördeszkára mint fordítva.
Szesze
Aztán 10 perccel később meg jön az, hogy hárman vettek részt az országos bajnokságon...
Igor
több mint 3 éve
magyar érdekeltség 7-kor jön legközelebb a vívókkal?pontosan nem lehet tudni, 4 pást van, és amikor az előttük levők végeznek akkor jönnek, tegnap vagy tegnap előtt volt ott egy nagyobb csúszás ha jól emlékszem
Szesze
több mint 3 éve
nem vagyok egy maradi típus, de azért ez a gördeszka, mint olimpiai sport kicsit erős nekem..Bár emésztgetem a dolgot - és az ilyen extrém sportok spektrumát át kell gondolni, van ami teljesen jogos, van ami nehezebb dió, ez is ilyen sztem - de az hogy ott vannak, engem kevésbé zavar, mint az a link duma, h az olimpiának nagyobb szüksége van a gördeszkára mint fordítva.
Szesze
PS: és mielőtt megkapom h maradi vagyok (az vagyok) - de a breakdance-t vagy kötélhúzást, szívesebben nézném mint ezt, vagy a trambulint amúgy.
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
magyar érdekeltség 7-kor jön legközelebb a vívókkal?Igen, mindketten hetre vannak kiirva.
Szesze
több mint 3 éve
magyar érdekeltség 7-kor jön legközelebb a vívókkal?