Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
kurvára nem bírok korán kelni, de legalább melóban egy monitoron tudok nézni majd ezt-azt. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Akkor mégse vagyok hülye, köszi, így már stimmel 😊Neki selejteznie is kellett, mint Katona Reninek, lévén nulla eredménye van a felnőttek között.Az üzbég 3 ázsiait vert, és olyan nagyon nagy név nem volt köztükCsak két forduló volt eddig, nem?
Igor
Szesze
Rajna
Mondjuk ez tényleg elég nagy sansz akkor.
több mint 3 éve
Zsenialis a csavo. Mondjuk ranezel, es latod, hogy konkretan fel gozzel megy, mintha egy edzesen lenne, annyira a kozelebe sem mernek menni.Ez a Doncic gyerek nem is olyan rossz. Lehet jovoje.Egy félidő alatt 31 pont 😁😄 majdnem több pontja van mint Argentínának!
Stez
Johnnyblaze
több mint 3 éve
jah tényleg, hülye vagyok3Az üzbég 3 ázsiait vert, és olyan nagyon nagy név nem volt köztükCsak két forduló volt eddig, nem?
Igor
Szesze
Sixo
több mint 3 éve
Neki selejteznie is kellett, mint Katona Reninek, lévén nulla eredménye van a felnőttek között.Az üzbég 3 ázsiait vert, és olyan nagyon nagy név nem volt köztükCsak két forduló volt eddig, nem?
Igor
Szesze
több mint 3 éve
3Az üzbég 3 ázsiait vert, és olyan nagyon nagy név nem volt köztükCsak két forduló volt eddig, nem?
Igor
Szesze
több mint 3 éve
Az üzbég 3 ázsiait vert, és olyan nagyon nagy név nem volt köztükCsak két forduló volt eddig, nem?
Igor
több mint 3 éve
Ez a Doncic gyerek nem is olyan rossz. Lehet jovoje.Egy félidő alatt 31 pont 😁😄 majdnem több pontja van mint Argentínának!
Stez
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 3 éve
kösziwww.olympicstreams.me/archery-men-s-team-finals-live-stream/2/ki is esett usa, bár csak 5. kiemeltek voltak ,de szerintem ez akkor is meglepetés, az aktuális világbajnok és az egyik legtehetségesebb nem koreai fiatallaldobj egy linket plíz, nem találtam hozzá semmit
Sixo
dancogo
Sixo
több mint 3 éve
Egy érem Anna névnapra jó lenne 😊
több mint 3 éve
www.olympicstreams.me/archery-men-s-team-finals-live-stream/2/ki is esett usa, bár csak 5. kiemeltek voltak ,de szerintem ez akkor is meglepetés, az aktuális világbajnok és az egyik legtehetségesebb nem koreai fiatallaldobj egy linket plíz, nem találtam hozzá semmit
Sixo
dancogo
több mint 3 éve
ki is esett usa, bár csak 5. kiemeltek voltak ,de szerintem ez akkor is meglepetés, az aktuális világbajnok és az egyik legtehetségesebb nem koreai fiatallaldobj egy linket plíz, nem találtam hozzá semmit
Sixo
több mint 3 éve
Jó dolog tájfun szezonban íjászversenyt rendezni szabadtéren
több mint 3 éve
ki is esett usa, bár csak 5. kiemeltek voltak ,de szerintem ez akkor is meglepetés, az aktuális világbajnok és az egyik legtehetségesebb nem koreai fiatallal
több mint 3 éve
Ez a Doncic gyerek nem is olyan rossz. Lehet jovoje.
több mint 3 éve
Persze, csak tegnap is pont az ismeretlen outsider volt, aki problémát okozott. Bár a bírók miatt kardban a nímandoknak még kisebb a sanszuk, remélhetőleg lesz respektje PankánakAz üzbég 3 ázsiait vert, és olyan nagyon nagy név nem volt köztük, Cannone azért durvább soron ment végig - talán Shao ugye a kivétel.. de azt már beszéltük, hogy azért ő se top 5."nincs találat" - idióta barom!!Nem is értem mit néz, legalább azt lássa, hogy ég-e a lámpa meg ilyesmi.
Szesze
Egy teljesen ismeretlen 18 éves üzbég jön, kicsit hajaz ez a tegnapi döntőre, de azért ez elvileg elég nagy sansz a négyes döntőre
Rajna
Ha lehet választani hogy Velikaya vagy Zagunis vagy ő... sztem elég egyértelmű a választás 😊
Igor
több mint 3 éve
Az üzbég 3 ázsiait vert, és olyan nagyon nagy név nem volt köztük, Cannone azért durvább soron ment végig - talán Shao ugye a kivétel.. de azt már beszéltük, hogy azért ő se top 5."nincs találat" - idióta barom!!Nem is értem mit néz, legalább azt lássa, hogy ég-e a lámpa meg ilyesmi.
Szesze
Egy teljesen ismeretlen 18 éves üzbég jön, kicsit hajaz ez a tegnapi döntőre, de azért ez elvileg elég nagy sansz a négyes döntőre
Rajna
Ha lehet választani hogy Velikaya vagy Zagunis vagy ő... sztem elég egyértelmű a választás 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
"nincs találat" - idióta barom!!Nem is értem mit néz, legalább azt lássa, hogy ég-e a lámpa meg ilyesmi.
Szesze
több mint 3 éve
usa ki fog esni így íjászatban, az egyéni világbajnok utolsó 3 lövéséből 2x8as és egy 7es, a fiatal 21 éves meg 2x10es egymás után, egy kompetensebb ellenfél ellen ez már 4-0 lenne, de mivel japánnal játszanak így 3-1
több mint 3 éve
jóó, megvan.
több mint 3 éve
"nincs találat" - idióta barom!!
több mint 3 éve
Ez a kínai valami zseniálisan szépen mozog el hátra...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)