Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Némítva egész jó meccs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
innen már nincs visszaa kínai sajnos flowba vanén nézem a dunán pásztort csak akkor?én is őt nézem
Negritis
Sixo
Negritis
több mint 3 éve
Komolyan, szoljanak mar a birok, hogy vegyen vissza ebbol a fesztivalbol.nem fognak
Stez
több mint 3 éve
a kínai sajnos flowba vanén nézem a dunán pásztort csak akkor?én is őt nézem
Negritis
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Komolyan, szoljanak mar a birok, hogy vegyen vissza ebbol a fesztivalbol.
több mint 3 éve
én nézem a dunán pásztort csak akkor?én is őt nézem
Negritis
több mint 3 éve
én nézem a dunán pusztait csak akkor?
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
csoda, h képes volt megemlíteni, h mennyi a másik meccsnek az eredmény ez a fasz!
több mint 3 éve
bogjosi
1 574
De mi a fenéért sikítozik bmeg...agyrém...de ahogy hallom más páston is 🤷♂️🤦♂️
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Ez a koreai csaj nagyon durván sikolt.
több mint 3 éve
de idegesítő ez a koreai picsa..
több mint 3 éve
Ezt az uvoltozest nem birom elviselni.
több mint 3 éve
na ez a koreai se lesz túl szimpatikus..
több mint 3 éve
Amúgy a vívás eléggé csúszik, még nem kezdtek a magyarok előtti sávban sem, pedig 35-re voltak kiírva, szóval szerintem inkább olyan 7:20 tájékán lesznek Lizáék.szép kísérlet volt, majdnem elindultam a melóhelyre, de szerencsére maradtam, így nem maradok le róla 😊
Rajna
több mint 3 éve
13 évesen olimpiai bajnok, micsoda sztori... lenne, ha nem pár másik tizenévest előzött volna meg. Párizsban jöhetnek az esportok, az 5 éves Kum Csa Li már javában készül 2024-re.A triatlon 7. helyezettjét és a férfi gyorsváltó 5. helyét mondjuk minimum az aranyérmesek között kellene feltüntetni, ha az értelmetlen ponttáblázat helyett "súlyozott" rangsort vezetnénk. Nem semmi eredmények!Ja hát a gördeszkaarany is annyit ér, mint Áron triplázása. Ezeket az ember magában kell súlyozza 😊
r.baggio
Rajna
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
szegény india, 4x 10est lőttek, 57es kör, de korea megint 5x 10es és visszalőtték az 59et
több mint 3 éve
A triatlon 7. helyezettjét és a férfi gyorsváltó 5. helyét mondjuk minimum az aranyérmesek között kellene feltüntetni, ha az értelmetlen ponttáblázat helyett "súlyozott" rangsort vezetnénk. Nem semmi eredmények!Ja hát a gördeszkaarany is annyit ér, mint Áron triplázása. Ezeket az ember magában kell súlyozza 😊
r.baggio
több mint 3 éve
A triatlon 7. helyezettjét és a férfi gyorsváltó 5. helyét mondjuk minimum az aranyérmesek között kellene feltüntetni, ha az értelmetlen ponttáblázat helyett "súlyozott" rangsort vezetnénk. Nem semmi eredmények!
---
több mint 3 éve
Csapatsportokat én ritkán nézek az elején, röplabda talán egyetlen kivétel, de jogos. Inkább csak személyes ajánló, én mit fogok nézni, nyilván van mellett más is még (judo, asztalitenisz, ökölvívás, etc)Na, ha jól nézem most kicsit élénkülnek dolgok8:30 eg vízilabdameccs.
7-től lesz magyar vívás, illetve lesz szlalomos kajak-kenu + íjászkodás megint
8-tól már női skeet(7:50), hegyikerékpár és műugrás is.
Igor
Amúgy a vívás eléggé csúszik, még nem kezdtek a magyarok előtti sávban sem, pedig 35-re voltak kiírva, szóval szerintem inkább olyan 7:20 tájékán lesznek Lizáék.
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Azert ok brutalis trukkoket nyomnak, amiben el is lehet esni. De ezek a slide-ok, amiket itt bemutattak a lanyok, tudtommal nem a nehezebbek koze tartoznak, ezek a ferfiak szamara alapok valoszinuleg.gondolom azok is 10x elesnek és felkerül az az 1 videó amikor nem 😊Nem tudom, hogy milyen nevezesi szabalyok voltak, illetve valogatok. Mert azert szamomra nehez elhinni vagy elkepzelni, hogy az amugy deszkas videokban lathato elmebeteg sztarok itt ne vernenek hulyere mindenkit, akar a ferfiak, akar a nok szamaban, viszont itt raneztel erre a noi mezonyre, csupa kislanyok, fiatalok, akik tapasztalatlanok, a korukbol is kifolyolag aligha lattak meg sok normalis versenyt.Egyebkent ha eletemben eloszor latnek deszkazast, akkor eleg rossz ajanlolevel lenne ez a mai verseny, nyilvan megkerdojeleznem a sportag komolysagat egy olimpian. Irto rossz latni, hogy konkretan minden egyes lany, minden egyes meneteben legalabb ketszer elesik, es nem telik el 40 masodperc anelkul, hogy hallanam a koppanast, es az eseseket.Hát azért tényleg fura, h még a legjobbak is elesnek 7-ből 4x, pedig külsősként annyira nem tűnik elképesztő nehéznek a dolog (közben ezek szerint biztos az).
Amugy biztos nagyon ugyesek, de azert egy kocanezo joggal rohoghet ezen a benazason.
Stez
Szesze
Stez
Szesze
Na mindegy, nekem nincs problemam vele, hogy olimpiai sportag lett, de azert picit idetlenre sikeredett igy elso korben ez a noknel.
több mint 3 éve
Na, ha jól nézem most kicsit élénkülnek dolgokjah, csak sajnos melózni kell menni.. de azért majd nézem bentről is😊
Igor
több mint 3 éve
első 5 lövésből 4 10es, ez sem lesz kérdés, pedig ezt a számot londonban bukták a koreaiak, de ez a 17 gyerek nagyon adja, meg a 39 éves is
több mint 3 éve
Na, ha jól nézem most kicsit élénkülnek dolgok8:30 eg vízilabdameccs.
Igor
Amúgy a vívás eléggé csúszik, még nem kezdtek a magyarok előtti sávban sem, pedig 35-re voltak kiírva, szóval szerintem inkább olyan 7:20 tájékán lesznek Lizáék.
több mint 3 éve
Na, ha jól nézem most kicsit élénkülnek dolgok7-től lesz magyar vívás, illetve lesz szlalomos kajak-kenu + íjászkodás megint
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)