NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
1 017
60
22:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Mindjárt kezd a három kardozónk, pont úszódöntő alatt lesznek perszeAz a bosszantóbb, h mindhárom 4:10-kor vívnak, párhuzamosan a 4 pástból 3-on lesz magyar vívó.
Rajna
Mondjuk nekik ez hátha jelent valami apró pluszt, csak párhuzamosan közvetíteni nem könnyű. Na majd a szakkom megmutatja mire képes 😀 😀 😀
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Mindjárt kezd a három kardozónk, pont úszódöntő alatt lesznek persze
több mint 3 éve
Triatlon 7. hely, szép eredményt aludtam át 😊Biztos fogják adni még, ha teheted, a 30 perces futórészt nézd vissza - izgalmas és jó volt.
gabokocka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Qian elég jól néz ki sajna az első meccsén, ha Liza továbbjut nem lesz könnyű dolga
több mint 3 éve
Triatlon 7. hely, szép eredményt aludtam át 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
csak be kellett szólnom nekik, egyből lőttek egy 55öt, 7et javultak 1 szett alatt
több mint 3 éve
a taiwaniak kezébe meg nem tudom ki adott íjat de nagyon gyorsan vegye ki, 48as kör férfiaktól még nem láttam
több mint 3 éve
mi ez a kommentátor, már megint azzal jön, hogy egyéni elődöntőben direkt nem hajtotta fullra magát, mert tartalékol a csapatra 😀
több mint 3 éve
Nyilván, meg a lottóötös is jó lenne... csak arra nem volt rá reális esély, sajnos.Na, Hwang és Popovici döntőzzön, csak ennyit szeretnék.német nándor ne ?
Igor
Sixo
több mint 3 éve
Na, Hwang és Popovici döntőzzön, csak ennyit szeretnék.német nándor ne ?
Igor
több mint 3 éve
Haas az F1 és a Nascar csapat irányítása mellett leugrott úszni TokióbaPersze, az olaszt meg az italgyártó szponzorálja...
Heisman
több mint 3 éve
Kampman
28 751
Haas az F1 és a Nascar csapat irányítása mellett leugrott úszni TokióbaCoubertin báró is nyert aranyérmet irodalmi számban
Heisman
több mint 3 éve
Haas az F1 és a Nascar csapat irányítása mellett leugrott úszni Tokióba
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kampman
28 751
Itt szeretném megjegyezni, hogy Huawei telefonom van, nem támogatom Tajvan önállóságát, a dalai lámát pedig állatkertbe zárnám a többi közé.Azt hittem először, hogy a kínait mutatják ómájgádozni我的天啊!!!
Kampman
Igor
több mint 3 éve
Na, Hwang és Popovici döntőzzön, csak ennyit szeretnék.
több mint 3 éve
Azt hittem először, hogy a kínait mutatják ómájgádozni我的天啊!!!
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 751
legalább izgulni már nem kellIgor akkor érdekelne a véleményed a tippmix szelőmről :elsőn már elbukott 😀😀😀
105 ft-t raktam arra kötésben hogy ők mind aranyat szereznek, a mind bejön 32 825 forintot nyerhetek.
Judo férfi -73kg : Ono
Judo női -57kg : Yoshida
Női kard : Velikaya
Mountain Bike : természetesen MvdP
Férfi 4x100as gyorsváltó : Team USA
Női 400 gyors : Titmus
Női 100 pillangó : Sjöström (tudom sérült volt, de rutinból behúzza)
Mondjuk többieknek mondom hogy most hogy így megraktam ők tuti nem nyernek semmit 😛
Heisman
Heisman
több mint 3 éve
Igor akkor érdekelne a véleményed a tippmix szelőmről :elsőn már elbukott 😀😀😀
105 ft-t raktam arra kötésben hogy ők mind aranyat szereznek, a mind bejön 32 825 forintot nyerhetek.
Judo férfi -73kg : Ono
Judo női -57kg : Yoshida
Női kard : Velikaya
Mountain Bike : természetesen MvdP
Férfi 4x100as gyorsváltó : Team USA
Női 400 gyors : Titmus
Női 100 pillangó : Sjöström (tudom sérült volt, de rutinból behúzza)
Mondjuk többieknek mondom hogy most hogy így megraktam ők tuti nem nyernek semmit 😛
Heisman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
lol ez a kommentátor nem is nézett egyáltalán a 7es pályára
több mint 3 éve
Ómájgád!Abban igazam lett legalább h szoros lesz....
több mint 3 éve
hajrá Sjöström
több mint 3 éve
ez a hidrogénezett hajú indonéz nem tudom mit keres az olimpián, ilyeneket én szoktam lőni hátrakötött kézzel