Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Kim, Schouten, Lollobridgida, Takagi, vdW, Richardson, Guo, Pechstein, Li az esélyességi sorrend elvileg...atyaég honnan jött fel, ha a döntőben nem esik el akkor esélyes leszBlondin de béna vagy.... van der Weiden/Sato 😕Van der Weijden hozta a hosszútávkoris formát 😊
Viszont így Alusalu bent van a döntőben 😊
Igor
Jakehomer
eaglesmcnabb
na most pedig go Harald!
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
atyaég honnan jött fel, ha a döntőben nem esik el akkor esélyes leszBlondin de béna vagy.... van der Weiden/Sato 😕Van der Weijden hozta a hosszútávkoris formát 😊
Igor
Jakehomer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Jah, de a döntőben senki nem fogja nyomni a dolgot a táv első 75%-ban, ő lenne az egyetlen talán aki érdekelt (Pechsteinnek nem lesz elég ereje...) nagyon nagyon kíváncsi leszek, mi lesz így ebből.Blondin de béna vagy.... van der Weiden/Sato 😕Van der Weijden hozta a hosszútávkoris formát 😊
Igor
Pechstein mit mákolt
Jakehomer
A férfiaknál azért több hosszútávú ember fog döntőbe menni szerintem.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Blondin de béna vagy.... van der Weiden/Sato 😕Van der Weijden hozta a hosszútávkoris formát 😊
Igor
Pechstein mit mákolt
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Blondin de béna vagy.... van der Weiden/Sato 😕Viszont így Alusalu bent van a döntőben 😊
több mint 6 éve
Azért a képernyőn elférne egy kinek hány pontja van rész, mert kb most bejött mindenki és 2 percig a néző nem tudja, hogy ki ment tovább. Ez így baromira nem nézőbarát!!!
több mint 6 éve
Nem a mi napunk:megkaptuk az olimpiai bajnokot (Svájc)
és a finnek is megelőztek az éremtáblázaton
hallatlan 😀
több mint 6 éve
Gyorskori magyar idő szerint mikor lesz írja esetleg valaki?12.00 és 12.15 a női elődöntő
Toca
12.45 és 13.00 a ffi elődöntő
13.30 női döntő
14.00 ffi döntő
13.10-től hoki bronz meccs
12.05 női curling bronz meccs
több mint 6 éve
Gyorskori magyar idő szerint mikor lesz írja esetleg valaki?
több mint 6 éve
Ezt sikerült nagyon elbszrintani. Utálom az ilyen szöveget, de ezt tényleg a svédek szúrták el, főleg pont Edin....az 5 end végén bravúrosan fordít de onnantól terített betli.. Kár érte
több mint 6 éve
Curling döntő 8.end 5-0 az amcsiknak az igen
több mint 6 éve
Ne én még valószínűleg holnap szerzek még 30 pontot, de tökmindegy, mert így sem lesz meg a dobogó
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
dawyd728
3 848
Finneknek kijárt.Harvey meg egy gyönyörű 4 helyet hozott nekem a végére. Szép választás volt a 12. körben. Ezzel nekem vége is. 176 a vége.
több mint 6 éve
Iversen bejött Chervotkin, Dyrhaug és Poltaranin előtt 😀
több mint 6 éve
Klaebo kihagyja az 50-et, pedig kíváncsi lettem volna mire megy a nagyágyúk ellen, így akkor hajrá Niskanenna ez bejött, azért az csúnya lett volna, ha a finnek nem nyernek aranyat. Szép menet volt, nagyon kijárt ez neki(k)
eaglesmcnabb
Ilyen iramot úgy se bírt volna klaebo, így volt jó.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Finnek nem sikerült a frissítés, ez nagyon visszaüthet a végén.
több mint 6 éve
Nem akarom elrontani mások szórakozását, de mivel fogadtam Bolshunovra, elég egyértelmű hogy valahol össze fog roppanni a következő 10 percben..
több mint 6 éve
dawyd728
3 848
Közben Niskanen és Poltoranin kisajátítja az aranyat és ezüstöt. Azért brutális egy pálya lehet, ha féltávig szanaszéjjel szakadjon egy tömegrajtos mezőnye. Mintha 20 évet visszamentünk volna az időben és egyenkénti lebonyolításos lenne.Közben Bolshunov elég rendesen rám cáfol és konkurál az aranyért.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 848
Na tessék első futamban borult az általam predesztinált piros pálya fölénye.Azóta 3 futamban meg pont a piros látszik előnynek. Plusz eddig mind a 4 kedvezményezett pirosat választotta..
7/8 piros javára. Persze mindannyiszor a selejtezőben jobbat futó választotta, szóval lehet kicsit csalóka.
Ledecka 8 között.
Galmarini is.
14/16 eddig a piros. Amúgy érzésre csak kb 2-3 tized az előnye neki.
Ledecka 4 között. 😊
Galmarini sem akar lemaradni. 😊
Koreai gyerek nagyon szépen boardozik. Nem kapálózik, nyugodt a felső teste.
22/24
Ledecka döntős! 😊
Zavarzina hibájával 23/26.
Galmarini is döntős. 😊
Koreai döntős 😀 1 századdal nyert a kékről. Kb a legjobb futam volt. Beszarok, ha Galmarini ellen is nyer.
Ezzel 24/28.
Amúgy 1x volt életében dobogós vk-n Sangho Lee.
LEDECKA 2X-ES OLIMPIAI BAJNOK! 😀😀😀 Úton a hallhatatlanság felé! Elképesztő! Az életemben szerintem ilyet nem fogok még egyszer megélni.
Zavarzina újabb hibája miatt csak 25/30.
EZAZ!! Galmarini is behúzta. 😀 A koreai gyerek nemzeti hős lesz a semmiből. Hihetetlen ahogy ünneplik. 😊
Végül 27/32 lett a piros mérlege. Ennyit jelent a selejtező, amit természetesen egyik csatorna sem adott le Magyarországon. 😛
Szerkesztette: dawyd728
több mint 6 éve
Igen, azt tudom hogy shortrackben ez van, ezért furcsálltam, hogy itt mást mondott Szabó G
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
dawyd728
3 848
Csak ugye 5 kínai kapott ezüstöt a váltó eredményhirdetésen, míg kanadaiak és mi csak 4-4 érmet kaptunk. Ebből gondolom, mert a kínaiak cseréltek a döntőre, mi nem. Gondolom itt is ez működik.
több mint 6 éve
Szabó Gábor most mást mondott, de a fene se tudja.
több mint 6 éve
dawyd728
3 848
Gondolom csak az el is indulók kapnak, nem? Feller kap ezüstöt, Brunner nem. Szerintem.Ha Liensberger és Gallhuber fordítva indulnak, akkor elvileg nyerhettek volna.Igen ez is nagy sakkozás, ki ki ellen menjen.
Rajna
Ha itt kapnak aranyat a cserék, akkor shortrackben miért nem?
gabokocka
több mint 6 éve
Ha Liensberger és Gallhuber fordítva indulnak, akkor elvileg nyerhettek volna.Igen ez is nagy sakkozás, ki ki ellen menjen.
Rajna
Ha itt kapnak aranyat a cserék, akkor shortrackben miért nem?