Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
azért a szerbektől ez a férfi kosár- és vízilabda, illetve női röplabda döntő (plusz női kosár bronz) nem semmi...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Sixo most Szerbia ilyen jó vagy az Auszik kurvára bénáznak
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Marbury fénykorában nem adta el annyiszor a labdát , mint ma a kenguruk.
több mint 8 éve
Lol az ausztrál csapatban majdnem több nba bajnok van , mint az amerikai csapatban xD
több mint 8 éve
Eddig a Basketroos harmatos mint a lepkefing
Draft
több mint 8 éve
Az auszik de gyérül kezdtek. Pedig azt hittem simán nyernek.
több mint 8 éve
Ertem en, hogy most direkt meg kell mutatni a sok otthonulo trollnak, hogy nem csak az aranynak kell örülni, de azert öttusaban egy 17. helynel azert ne szopja mar le magát a riporter a nagy mű oromkodes során...Nézd, én tíz évet éltem angliában, és azt tudom mondani, hogy ég és föld ebben a tekintetben a két nép viszonya a sikerhez, sikertelenséghez. Az ott is megvan természetesen, hogy a sikerest az az égig szopják, elvégre ő adja el a lapot, az újságot, a műsort. Jobban sztárolják még nálunk is őket. Viszont a nem sikereseknél őszintén megvan bennük a "megtapsolom az erőfeszítést" mentalitás. A sikertelennél átváltanak abba az üzemmódba, hogy "dolgozott 4 évet, elérte, hogy kijuthatott az olimpiára, ott mindent megtett a sikerért, ami ugyan nem jött össze, de majd legközelebb összejön". És ezt megtapsolom, elismerem ....... és azonnal lépek is tovább 😊 Rohadt nagy előnye ennek a mentalitásnak, hogy nincs kudarcélmény. 😀 Talán éppen emiatt - a konstans öngerjesztett kudarcélmény kiírtása érdekében - megéri egy picit "oktató módba" kapcsolva mű-örömködni, hátha beépül belőle valami. 😊
somoskovig
(Megj: Azért nem teljesen igaz, hogy az angoloknál nincs kudarcélmény. Van azért ott is. A foci válogatott sikertelenségét baromi nehezen dolgozzák fel. De szinte egyedül a foci ilyen.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Na Saci London 33 ha jók az emlékeim , most 17, akkor.Tokió sima liba arany 😀
Draft
több mint 8 éve
Defense win csempiönship
Draft
több mint 8 éve
Ertem en, hogy most direkt meg kell mutatni a sok otthonulo trollnak, hogy nem csak az aranynak kell örülni, de azert öttusaban egy 17. helynel azert ne szopja mar le magát a riporter a nagy mű oromkodes során...
több mint 8 éve
Mi az, hogy nem érdekelte? Akkor mi a francnak kéne megdícsérni a végén, ha nem tette oda magát teljesen?Mikor ennyire inog egy sportág, hogy bent marad-e az olimpián, akkor legalább a közvetítést próbálom barátivá tenni. Hát ez nagyon nem sikerült. Semmit az égvilágon nem tudtunk meg a versenyről ki hogy áll, csak az első 5-öt kb. Erre még rátett a szpíker aki semmit nem mondott.Nem béna csak szerintem inkább nem érdekelte mint igen 😀
Saci tényleg béna futó? Földházi azért szépen feljött.
NB2
ThundersNFL
(Egyébként a befutó alapján kifutotta magát, úgyhogy küzdött, de nem volt egy golyószóró a 20 másodperces lövéseivel)
több mint 8 éve
Ha nem lenne az az idióta kvalifikációs vívás és az úszás utáni bénázás az öltözéssel.... (felöltözöl kb. 1 tusra, és ha kikapsz mész is vedleni a lovakhoz, remek 😊 ). Szóval simán van potenciál ebben a sportban, és a nézhetetlen korrupt sportágak helyett sokkalta izgalmasabb is
több mint 8 éve
Marozsán gólt lőtt éppengyephokin meg büntetők jönnek
több mint 8 éve
Mikor ennyire inog egy sportág, hogy bent marad-e az olimpián, akkor legalább a közvetítést próbálom barátivá tenni. Hát ez nagyon nem sikerült. Semmit az égvilágon nem tudtunk meg a versenyről ki hogy áll, csak az első 5-öt kb. Erre még rátett a szpíker aki semmit nem mondott.Nem béna csak szerintem inkább nem érdekelte mint igen 😀
Saci tényleg béna futó? Földházi azért szépen feljött.
NB2
Draft
több mint 8 éve
4xs világbajnokként.. .. Végül is még csak 25 de azért jobb lehetett volna ez ..
több mint 8 éve
Javított 4 évvel ezelőtti helyezésén...sokra megy vele...Sacinak a VB-n kijött minden, most nem
Draft
több mint 8 éve
Mikor ennyire inog egy sportág, hogy bent marad-e az olimpián, akkor legalább a közvetítést próbálom barátivá tenni. Hát ez nagyon nem sikerült. Semmit az égvilágon nem tudtunk meg a versenyről ki hogy áll, csak az első 5-öt kb. Erre még rátett a szpíker aki semmit nem mondott.Saci tényleg béna futó? Földházi azért szépen feljött.
több mint 8 éve
Lengyel csaj minek örül ennyire? : DBronzérem
Hanni
Draft
több mint 8 éve
Szerintem de ne legyen igazam Saci vagy rosszul lett vagy látva hogy nincs esély dobogóra beleszart az egészbe
Draft
több mint 8 éve
Lengyel csaj minek örül ennyire? : D
több mint 8 éve
Ellőtték magukat
Draft
több mint 8 éve
Saci nagyon rosszul fut, szerintem visszaesett😕hát lehet, hogy magyar stáb közvetíti, de ritka pocsék a közvetítés, gyakorlatilag semmit nem tudunk meg
több mint 8 éve
Pont ez a lényeg, hogy öt tusa. 😉 De azzal, hogy úszásban gyakorlatilag nem lehet semmilyen különbséget kiharcolni négy tusa lett belőle, hisz hiába fulladsz bele a vízbe semmit se veszítessz vele. 😉De igen. A legjobb és a legrosszabb között olyan 70-80 pontnyi a különbség, mint minden tusában. A lovaglás csak annyiban más, hogy lehet nullázni is, de az ritka. A lóról leesett, több verőhibát, és csomó időtúllépést összeszedett Zsófi 220 pontot lovagolt, amivel utolsó lett azok között akik végigmentek. Szóval ha be tudod fejezni, akkor a legrosszabb és legjobb teljesítmény között kb. annyi a különbség, mint úszásban, vívásban. A futás/lövészetben ennél nagyobb különbség is van a legjobb és legrosszabb között.
Jughead
Az más kérdés, hogy úszásban kevésbé számít a szerencsefaktor, lovaglásban meg jobban. De ha Saci csak a szerencsefaktoros számot rontotta volna el, akkor most éremért futhatna. Csakhogy a vívást is eltolta sajnos, ami egyáltalán nem szerencsejáték. (1 tus az az lenne, csakhogy vívnak 35 asszót, abból pedig már elég stabilen kijön a jobb ill. gyengébb forma.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)