Olimpia
23 feliratkozó
több mint 9 éve
Lengyel csaj minek örül ennyire? : DBronzérem
Hanni
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Szerintem de ne legyen igazam Saci vagy rosszul lett vagy látva hogy nincs esély dobogóra beleszart az egészbe
Draft

több mint 9 éve
Lengyel csaj minek örül ennyire? : D
több mint 9 éve
Ellőtték magukat
Draft

több mint 9 éve
Saci nagyon rosszul fut, szerintem visszaesett😕hát lehet, hogy magyar stáb közvetíti, de ritka pocsék a közvetítés, gyakorlatilag semmit nem tudunk meg
több mint 9 éve
Pont ez a lényeg, hogy öt tusa. 😉 De azzal, hogy úszásban gyakorlatilag nem lehet semmilyen különbséget kiharcolni négy tusa lett belőle, hisz hiába fulladsz bele a vízbe semmit se veszítessz vele. 😉De igen. A legjobb és a legrosszabb között olyan 70-80 pontnyi a különbség, mint minden tusában. A lovaglás csak annyiban más, hogy lehet nullázni is, de az ritka. A lóról leesett, több verőhibát, és csomó időtúllépést összeszedett Zsófi 220 pontot lovagolt, amivel utolsó lett azok között akik végigmentek. Szóval ha be tudod fejezni, akkor a legrosszabb és legjobb teljesítmény között kb. annyi a különbség, mint úszásban, vívásban. A futás/lövészetben ennél nagyobb különbség is van a legjobb és legrosszabb között.
Jughead
Az más kérdés, hogy úszásban kevésbé számít a szerencsefaktor, lovaglásban meg jobban. De ha Saci csak a szerencsefaktoros számot rontotta volna el, akkor most éremért futhatna. Csakhogy a vívást is eltolta sajnos, ami egyáltalán nem szerencsejáték. (1 tus az az lenne, csakhogy vívnak 35 asszót, abból pedig már elég stabilen kijön a jobb ill. gyengébb forma.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Büdös gebe befosott az akadály előtt
Draft

több mint 9 éve
Ha Sarolta innen felér a dobogóra akkor az hatalmas bravúr
Draft

több mint 9 éve
Pont ez a lényeg, hogy öt tusa. 😉 De azzal, hogy úszásban gyakorlatilag nem lehet semmilyen különbséget kiharcolni négy tusa lett belőle, hisz hiába fulladsz bele a vízbe semmit se veszítessz vele. 😉Azért mert ez öt tusa. Ez a sportág neve. Ebben az öt tusában van fizikai jellegű tusa és technikai jellegű tusa. Ha nem lenne, ha máshogy lenne súlyozva, nem lenne értelme. Arra ott van a triatlon, biatlon és társai.Azt hiszem fogalmad sincs erről a sportról 😊 Ami nem baj, de legyél azért tisztában vele 😊Miért nincs igaza? Ha vívásban valakinek 5 találattal van több mint a másiknak, ami kb simán lehet hogy csak a szerencsén múlt, akkor 30 ponttal többet kap. Ahhoz, hogy ezt visszahozza úszásban kell neki adnia 10 másodpercet, pedig abban aztán semmi mázli faktor nincs, az erőből megy. 😉
peterk2005
Jughead
peterk2005
több mint 9 éve
ha most beírom az igazságot nagyképűnek tartotok😀Nono, nem ezt szoktuk meg a hazafiak hazafiaitól a fórumon.... 😊mindenben nem lehetek otthon😊Azt hiszem fogalmad sincs erről a sportról 😊 Ami nem baj, de legyél azért tisztában vele 😊én már beírtam délután is, hogy az úszáson az első és az utolsó között van 20 mp, erre a különbség 50 v. 60 pontAkkor ez egy teljesen szánalmas sport. Ilyen kis különbségeknél ennyi szerencse faktort beiktatni. (lovaglás, vívás egy tusig)Laikusként kérdem tuti nincs esély a bronzra? 34 pontot nem lehet hozni egy dupla tusában? Mert akkor az egész rendszer el van baszva és nincsenek jól súlyozva a tusák.A világbajnokságon idén - amit Saci megnyert egyébként - a győztes és a 25. között kb. 80 pont volt. Így nézd azt a 34 pontot.
fodi91
Egyébként nem az a baj, hogy ellovagolta magát, hanem mellé még el is vívta. Három számból kettőben önmagához mérten gyengébbet hozott, így nem lehet érmet nyerni a mai mezőnyben sajnos. Annál sokkal kiegyensúlyozottabb ma már a mezőny.
peterk2005
fodi91
ez így semmi, legalább 200 pontot kéne veszítenie emiatt
NB2
peterk2005
NB2
flzoli
ez a póló ismétlés nagyon nem kellett😕
több mint 9 éve
Nono, nem ezt szoktuk meg a hazafiak hazafiaitól a fórumon.... 😊mindenben nem lehetek otthon😊Azt hiszem fogalmad sincs erről a sportról 😊 Ami nem baj, de legyél azért tisztában vele 😊én már beírtam délután is, hogy az úszáson az első és az utolsó között van 20 mp, erre a különbség 50 v. 60 pontAkkor ez egy teljesen szánalmas sport. Ilyen kis különbségeknél ennyi szerencse faktort beiktatni. (lovaglás, vívás egy tusig)Laikusként kérdem tuti nincs esély a bronzra? 34 pontot nem lehet hozni egy dupla tusában? Mert akkor az egész rendszer el van baszva és nincsenek jól súlyozva a tusák.A világbajnokságon idén - amit Saci megnyert egyébként - a győztes és a 25. között kb. 80 pont volt. Így nézd azt a 34 pontot.
fodi91
Egyébként nem az a baj, hogy ellovagolta magát, hanem mellé még el is vívta. Három számból kettőben önmagához mérten gyengébbet hozott, így nem lehet érmet nyerni a mai mezőnyben sajnos. Annál sokkal kiegyensúlyozottabb ma már a mezőny.
peterk2005
fodi91
NB2
peterk2005
NB2
több mint 9 éve
Azért mert ez öt tusa. Ez a sportág neve. Ebben az öt tusában van fizikai jellegű tusa és technikai jellegű tusa. Ha nem lenne, ha máshogy lenne súlyozva, nem lenne értelme. Arra ott van a triatlon, biatlon és társai.Azt hiszem fogalmad sincs erről a sportról 😊 Ami nem baj, de legyél azért tisztában vele 😊Miért nincs igaza? Ha vívásban valakinek 5 találattal van több mint a másiknak, ami kb simán lehet hogy csak a szerencsén múlt, akkor 30 ponttal többet kap. Ahhoz, hogy ezt visszahozza úszásban kell neki adnia 10 másodpercet, pedig abban aztán semmi mázli faktor nincs, az erőből megy. 😉
peterk2005
Jughead

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
mindenben nem lehetek otthon😊Azt hiszem fogalmad sincs erről a sportról 😊 Ami nem baj, de legyél azért tisztában vele 😊én már beírtam délután is, hogy az úszáson az első és az utolsó között van 20 mp, erre a különbség 50 v. 60 pontAkkor ez egy teljesen szánalmas sport. Ilyen kis különbségeknél ennyi szerencse faktort beiktatni. (lovaglás, vívás egy tusig)Laikusként kérdem tuti nincs esély a bronzra? 34 pontot nem lehet hozni egy dupla tusában? Mert akkor az egész rendszer el van baszva és nincsenek jól súlyozva a tusák.A világbajnokságon idén - amit Saci megnyert egyébként - a győztes és a 25. között kb. 80 pont volt. Így nézd azt a 34 pontot.
fodi91
peterk2005
fodi91
NB2
peterk2005
több mint 9 éve
Azt hiszem fogalmad sincs erről a sportról 😊 Ami nem baj, de legyél azért tisztában vele 😊Miért nincs igaza? Ha vívásban valakinek 5 találattal van több mint a másiknak, ami kb simán lehet hogy csak a szerencsén múlt, akkor 30 ponttal többet kap. Ahhoz, hogy ezt visszahozza úszásban kell neki adnia 10 másodpercet, pedig abban aztán semmi mázli faktor nincs, az erőből megy. 😉
peterk2005
több mint 9 éve
Azt hiszem fogalmad sincs erről a sportról 😊 Ami nem baj, de legyél azért tisztában vele 😊én már beírtam délután is, hogy az úszáson az első és az utolsó között van 20 mp, erre a különbség 50 v. 60 pontAkkor ez egy teljesen szánalmas sport. Ilyen kis különbségeknél ennyi szerencse faktort beiktatni. (lovaglás, vívás egy tusig)Laikusként kérdem tuti nincs esély a bronzra? 34 pontot nem lehet hozni egy dupla tusában? Mert akkor az egész rendszer el van baszva és nincsenek jól súlyozva a tusák.A világbajnokságon idén - amit Saci megnyert egyébként - a győztes és a 25. között kb. 80 pont volt. Így nézd azt a 34 pontot.
fodi91
peterk2005
fodi91
NB2

több mint 9 éve
én már beírtam délután is, hogy az úszáson az első és az utolsó között van 20 mp, erre a különbség 50 v. 60 pontAkkor ez egy teljesen szánalmas sport. Ilyen kis különbségeknél ennyi szerencse faktort beiktatni. (lovaglás, vívás egy tusig)Laikusként kérdem tuti nincs esély a bronzra? 34 pontot nem lehet hozni egy dupla tusában? Mert akkor az egész rendszer el van baszva és nincsenek jól súlyozva a tusák.A világbajnokságon idén - amit Saci megnyert egyébként - a győztes és a 25. között kb. 80 pont volt. Így nézd azt a 34 pontot.
fodi91
peterk2005
fodi91
több mint 9 éve
Ha már vízilabda: az amerikaiak nyerték az olimpiát, a döntőben 12-5-re verték az olaszokat. Ezen eredmény ismeretében tessék elhelyezni a magyar csapat 10-14-es vereségét ellenük...
több mint 9 éve
Akkor átpártoltam volna a Broncoshoz ja nem....Ez sok műöröm meg szép volt lányok....mindjárt hányokEz nem műöröm. Én például tényleg így érzek. És sokan mások is. De elhiszem, hogy te nem. Vannak, akiknek csak a győzelem ér valamit. Ők NFL csapatot is így választanak általában 😊
ThundersNFL
peterk2005
Draft

több mint 9 éve
Regnáló világbajnokként a dobogó/pontszerző helyen kívüli helyezés igencsak kudarc. Lehet ezt finomítani sokféleképpen, de ez így gyengeLaikusként kérdem tuti nincs esély a bronzra? 34 pontot nem lehet hozni egy dupla tusában? Mert akkor az egész rendszer el van baszva és nincsenek jól súlyozva a tusák.A világbajnokságon idén - amit Saci megnyert egyébként - a győztes és a 25. között kb. 80 pont volt. Így nézd azt a 34 pontot.
fodi91
peterk2005
több mint 9 éve
Mondjuk az edzőjük és önmaguk? Az nem elég?Ez sok műöröm meg szép volt lányok....mindjárt hányokDélután épp ez jutott eszembe, ahogy hallgattam a rádióban, hogy ahelyett, hogy felszopkodnánk őket, ki lesz olyan őszinte, hogy közölje velük, mekkora balfaszok voltak, és kurvára megérdemelték a répát.
ThundersNFL
Hanni

több mint 9 éve
Ez sok műöröm meg szép volt lányok....mindjárt hányokEz nem műöröm. Én például tényleg így érzek. És sokan mások is. De elhiszem, hogy te nem. Vannak, akiknek csak a győzelem ér valamit. Ők NFL csapatot is így választanak általában 😊
ThundersNFL

több mint 9 éve
Laikusként kérdem tuti nincs esély a bronzra? 34 pontot nem lehet hozni egy dupla tusában? Mert akkor az egész rendszer el van baszva és nincsenek jól súlyozva a tusák.A világbajnokságon idén - amit Saci megnyert egyébként - a győztes és a 25. között kb. 80 pont volt. Így nézd azt a 34 pontot.
fodi91

több mint 9 éve
Ez sok műöröm meg szép volt lányok....mindjárt hányokDélután épp ez jutott eszembe, ahogy hallgattam a rádióban, hogy ahelyett, hogy felszopkodnánk őket, ki lesz olyan őszinte, hogy közölje velük, mekkora balfaszok voltak, és kurvára megérdemelték a répát.
ThundersNFL
több mint 9 éve
Szujó az észosztó
Draft