NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 993
61
01:40 ORANGE BOWL, Penn State vs Notre Dame - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Hepciásak a négerek a kosárpályán...😊 Hátha összejön a spanyoloknak a győzelem
több mint 8 éve
A kubai kislány már nem úsztam meg. Nagy bukta.Szegény, nagyon nagyot esett 😕
danyly
Kilencből eddig 4-en estek le a lóról, egyedül Zsófi tudta utána befejezni....
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Egyébként most nézem h a moldáv Marghiev is döntős, aki idén 78.48-ig jutott, asszem az érem így most már tényleg kicsit túlzás, a pontszerzés viszont simán benne van.Én azért bízom benne, hogy esetleg elszáll a keze, mert szvsz 77m nem lesz elég éremre. Mindig van pár aki ilyenkor felül teljesít, és azért az az 5 darab 78 fölötti túl sok, hogy három is 77 alatt maradjon. Krisztián nyilatkozta a selejtező után, hogy erőben már rendben van, csak a mozgása nincs meg. Szóval fizikailag nem lehetetlen, hátha beletelál egybe, ami elmegy 78 körülre....Idén Fajdeken kívül (aki ugye kiesett) csak Tsikhan dobott 80 m felett, rajta kívül 78 fölé is csak Nazarov, Nowicki, Elseify és Domingos dobott a döntősök közöl. Ha Krisztiánból kijön egy 76.50 (ami azért benne van a selejtező alapján) az kis szerencsével elég lehet egy éremre.Pars döntője ma éjszaka lesz, ugye?Igen, de túl sokat nem érdemes várni most tőle. Egész évben sérülésekkel bajlódott, nincs is idén számottevő eredménye. Ha bejut a nyolcba, esetleg hatba, már szépen szerepelt.
Löfli
peterk2005
empty taxi
peterk2005
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
A kubai kislány már nem úsztam meg. Nagy bukta.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Jughead
5 302
Minden egyes olimpián eszembe jut az, hogy basszus mi a francért kell lovagolniuk? Nem ugyanazok így a feltételek.Inkább kapjon mindenki egy ugyanolyan autót és menjenek végig egy pályán. Ebben az esetben tényleg egyenlők lennének az esélyek, és legalább tényleg MODERN pentathlon lenne. 😀
Szerkesztette: Jughead
több mint 8 éve
deyell
11 735
én eddig nem láttam korábban, mert nem nézek röpit, de most már nekem is a kedvencem. most is zsinórban 3 ász a 4. szett végén? őrült a fazonez a Zaytsev nem semmi figura az olaszoknálFiam kedvence. Valamelyik vb-n ugyanígy alázta az usákokat hátrányból. Meg is nyerte a meccset 😆 youtu.be/JHhKyDEuhY8
deyell
petey
Szerkesztette: deyell
choose life
több mint 8 éve
Amúgy az ott óriási szerencse volt, hogy ilyen gyönyörűen kitudta bukfencezni azt az esést.
több mint 8 éve
Zsófi szegény szép nagyon esett.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Virsli!!!!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
eh😕
több mint 8 éve
Jughead
5 302
Ez így megint egészen követhetetlen. 😀 Valamit csak ki lehetne írni a képernyőre...
több mint 8 éve
A argentin után jön Zsófi. Sarolta 29. induló lesz.
több mint 8 éve
Gyakori, mert a lovas nem ismeri a lovat és fordítva. Nagyon tapasztalt lovasnak kell lenni, hogy kordában tudja tartani az ismeretlen lovat. A lovakat különböző helyekről hozzák és sorsolással döntik el, ki-ki melyik lovat kapja. Van akinek szerencséje van és egy nyugodt, jó ugró lovat kap.Szegény paci megijedt és ledobta az egyik csajtés megint, nem tudom, mennyire gyakori ez, de az állatvédők meg fognak őrülni a végére, tényleg rossz ezt nézni
Kampman
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 698
A kommentátor olyan insider infokat nyom kosár alatt, hogy csak na: "Lowrynak volt egy parádés kosara a Miami ellen." 😀Tőrös Balázs elismerően csettint valahol
4dam
több mint 8 éve
4dam
155
A kommentátor olyan insider infokat nyom kosár alatt, hogy csak na: "Lowrynak volt egy parádés kosara a Miami ellen." 😀
Fly Eagles Fly!
több mint 8 éve
Kettőből kettő ló rakoncátlankodik. Kemény verseny lesz ez így. De kb. mindig ez az egyik döntő faktor az öttusában. Szerk.: De közben jött a harmadik bukta. Sok pontot lehet nyerni és veszíteni. 😊
több mint 8 éve
Zaytsev egyébként Olaszországban született.Persze az apja nem (aki nem mellesleg maga is olimpiabajnok röpis).
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
ez a Zaytsev nem semmi figura az olaszoknálFiam kedvence. Valamelyik vb-n ugyanígy alázta az usákokat hátrányból. Meg is nyerte a meccset 😆 youtu.be/JHhKyDEuhY8
deyell
több mint 8 éve
Jughead
5 302
Elkezdődött a lovaglás. 😉 Mármint az öttusában. 😊
több mint 8 éve
Kampman
28 698
Ez a kosárlabda kommentátor állandóan azt mondja, hogy "parádés", már a reggeli strandröplabda döntőn is feltűnt
több mint 8 éve
Ez a BMX amúgy tényleg nagyon király. Sajnálom, hogy ilyen "rövid"Nekem is jobban tetszene egy hosszabb, olyan motocross féle terep-pályán, ugyanez.
Hanni
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Ez a BMX amúgy tényleg nagyon király. Sajnálom, hogy ilyen "rövid"