Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Hát most közelebb kerültek hozzá nagyon úgy néz ki..#horváthmarianningra azért van még sanszKözben a Brazilok vezetnek 2-vel a Szerbek ellen, pólóban..szerbek zúgjanak ki a japcsikkal
Hall Of Green
Heisman Trophy
mire leírtam, vége lett
Szerkesztette: Hall Of Green
több mint 8 éve
Kampman
28 331
A Dream Team VII közben csak néggyel megy az ausztrálok ellen
több mint 8 éve
Deriglazova óriási nagy tanár. Ha ezt is behúzza 6 vagy az alatt, megkockáztatom a legfölényesebb vívó olimpiai bajnoki cím ever.Húú...
dawyd728
Vezzalira már nem is emlékszel? 😛 és akkor még ágat/nemet se váltottam.
(Tőrben könnyebb alacsony pontot elérni.)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Még annál is nagyobb név igazából, sztem volt már vb érme is..Elvileg 8. kiemelt volt, szóval gondolom nem tegnap kezdte.Na megvan az első női afrikai érem vívásban. 😊WTF
dawyd728
Gondolom nem készültek fel ellene + jó napja volt
Heisman Trophy
dawyd728
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Deriglazova óriási nagy tanár. Ha ezt is behúzza 6 vagy az alatt, megkockáztatom a legfölényesebb vívó olimpiai bajnoki cím ever.
több mint 8 éve
Kampman
28 331
örömmel hallom2020-ban kíváncsi leszek, vajon az M4-en leadnak-e egy másodpercnyi baseballt és ha igen, ki fogja kommentálni 😀 😀 😀Eurosport közvetít 2020-tól.
Kampman
Jughead
több mint 8 éve
Jughead
5 221
2020-ban kíváncsi leszek, vajon az M4-en leadnak-e egy másodpercnyi baseballt és ha igen, ki fogja kommentálni 😀 😀 😀Eurosport közvetít 2020-tól.
Kampman
több mint 8 éve
2020-ban kíváncsi leszek, vajon az M4-en leadnak-e egy másodpercnyi baseballt és ha igen, ki fogja kommentálni 😀 😀 😀engem minden olimpián felhúznak azzal, hogy szinte semmit nem látni az ilyen, az egyszeri néző számára egzotikus sportágakból... pedig ugye van azért elég üresjárat a magyar vonatkozású események között
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Elvileg 8. kiemelt volt, szóval gondolom nem tegnap kezdte.Na megvan az első női afrikai érem vívásban. 😊WTF
dawyd728
Gondolom nem készültek fel ellene + jó napja volt
Heisman Trophy
több mint 8 éve
tudom hogy online adják, de Balatonon annak is örülök hogy a bowl.hu-t betölti a net 😀Én online nézem itt: www.m4sport.hu/rio2016elo/Érdekes ez a gyeplabda, egész szórakoztató. Mondjuk a magyar elnevezése vicces, kb. az egyetlen általam látott szabadtéri csapatjáték, amit nem gyepen játszanak.😀 Mondjuk tojásfoci fanként nem tudom ezen miért is akadok fenn 😀nekem is tetszik, de nem adják a köcsög m4esek. Eurosport2-ön szoktak lenni meccsek (lehet hogy másik csatornán)
peterk2005
Heisman Trophy
Éppen az új-zéland-brazil meccs megy. Mondjuk az új-zélandiak sokkal jobbak, nem egy szoros meccs.
peterk2005
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Kampman
28 331
Hihetetlen az a csoport
több mint 8 éve
Én online nézem itt: www.m4sport.hu/rio2016elo/Érdekes ez a gyeplabda, egész szórakoztató. Mondjuk a magyar elnevezése vicces, kb. az egyetlen általam látott szabadtéri csapatjáték, amit nem gyepen játszanak.😀 Mondjuk tojásfoci fanként nem tudom ezen miért is akadok fenn 😀nekem is tetszik, de nem adják a köcsög m4esek. Eurosport2-ön szoktak lenni meccsek (lehet hogy másik csatornán)
peterk2005
Heisman Trophy
Éppen az új-zéland-brazil meccs megy. Mondjuk az új-zélandiak sokkal jobbak, nem egy szoros meccs.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Közben a Brazilok vezetnek 2-vel a Szerbek ellen, pólóban..szerbek zúgjanak ki a japcsikkal
Hall Of Green
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Közben a brazilok vezetnek 2-vel a szerbek ellen, pólóban..
Szerkesztette: Hall Of Green
több mint 8 éve
2020-ban kíváncsi leszek, vajon az M4-en leadnak-e egy másodpercnyi baseballt és ha igen, ki fogja kommentálni 😀 😀 😀addigra vagy nem lesz m4 sport és bedől, vagy csak normális lesz
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 331
2020-ban kíváncsi leszek, vajon az M4-en leadnak-e egy másodpercnyi baseballt és ha igen, ki fogja kommentálni 😀 😀 😀
több mint 8 éve
Érdekes ez a gyeplabda, egész szórakoztató. Mondjuk a magyar elnevezése vicces, kb. az egyetlen általam látott szabadtéri csapatjáték, amit nem gyepen játszanak.😀 Mondjuk tojásfoci fanként nem tudom ezen miért is akadok fenn 😀nekem is tetszik, de nem adják a köcsög m4esek. Eurosport2-ön szoktak lenni meccsek (lehet hogy másik csatornán)
peterk2005
több mint 8 éve
világbajnoki címet védeni ? nem olimpia van
több mint 8 éve
Érdekes ez a gyeplabda, egész szórakoztató. Mondjuk a magyar elnevezése vicces, kb. az egyetlen általam látott szabadtéri csapatjáték, amit nem gyepen játszanak.😀 Mondjuk tojásfoci fanként nem tudom ezen miért is akadok fenn 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
nem ismered a Simpson családot se, ha már a South Parkot sem nézedEz valami South Parkos dolog? Tudom, egy kultúrparaszt vagyok, hogy nem nézek South Parkot, de ez van 😊Homer (amerikai és fekete) karddal a kezében, ezt tényleg meg kell magyarázni? 😊ja, azt hittem, az csak dísznek van. de továbbra sem értem mit jelent 😀nem látszik a gif? 😊na tartok tőle, hogy Áron esélytelen a döntőbenmiért?
baggio
Kampman
img.pandawhale.com/75611-Homer-Simpson-zorro-upvote-gif-nhp6.gif
baggio
Kampman
baggio
peterk2005
több mint 8 éve
Ez valami South Parkos dolog? Tudom, egy kultúrparaszt vagyok, hogy nem nézek South Parkot, de ez van 😊Homer (amerikai és fekete) karddal a kezében, ezt tényleg meg kell magyarázni? 😊ja, azt hittem, az csak dísznek van. de továbbra sem értem mit jelent 😀nem látszik a gif? 😊na tartok tőle, hogy Áron esélytelen a döntőbenmiért?
baggio
Kampman
baggio
Kampman
baggio
több mint 8 éve
Kampman
28 331
jó hát ilyen apró részletekre én nem figyelek oda 😀Homer (amerikai és fekete) karddal a kezében, ezt tényleg meg kell magyarázni? 😊ja, azt hittem, az csak dísznek van. de továbbra sem értem mit jelent 😀nem látszik a gif? 😊na tartok tőle, hogy Áron esélytelen a döntőbenmiért?
baggio
Kampman
baggio
Kampman
baggio
több mint 8 éve
pfú... itt van az eb "felfedezettje", Kokó
több mint 8 éve
Homer (amerikai és fekete) karddal a kezében, ezt tényleg meg kell magyarázni? 😊ja, azt hittem, az csak dísznek van. de továbbra sem értem mit jelent 😀nem látszik a gif? 😊na tartok tőle, hogy Áron esélytelen a döntőbenmiért?
baggio
Kampman
baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal