NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
141
12
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
71
8
RedZone week 12
67
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
57
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
37
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Houston Texans - Tennessee Titans
10
6
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 10 éve
Akkor ma nem nézünk biatlont. Talán a nőit megtartják ha jó idő lesz.
több mint 10 éve
Megint kikapott az orosz hottie csapat és ezzel végleg elszállt minden sanszuk. 😕 Csak hogy egy picit feldobjam a hétfő reggelt, ha már mutatós hölgyek és biatlon, az oroszok 1 bugyi nélkül pózoló Olga Zajcevával (aki mellesleg 2× olimpiai és világbajnok) válaszoltak Miriam Gössner múlt heti Playboy fotóira. 😀
www.imagebam.com/gallery/qvbbyevo0a0djmwo5ql82udw0u4obbb1/ (NSFW)
Az a tortás kép (is) eléggé rendben van...
több mint 10 éve
Átrakták a biatlont 12:30ra, ezért keltem fel, fasza.EasyGhostszintén...
így viszont nekem marad az mtv-n valami öfo...
több mint 10 éve
Átrakták a biatlont 12:30ra, ezért keltem fel, fasza.EasyGhostNézz curlinget az orosz csajokkal, mint én. 😀😀
több mint 10 éve
Átrakták a biatlont 12:30ra, ezért keltem fel, fasza.
több mint 10 éve
Ezzel az OT-vel a svédek az első kiemeltek.JakehomerEz annyit ér mint a Broncos alapszakasz rekordjai! xD
Készülhetünk felfelé a finn - kanadai döntőre uraim. O_O
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Azt nézem, Jacobellis 28 éves, adok neki még négy évet, hogy nyerjen egy aranyat, hátha végig tud menni egyszer egy olimpián anélkül, hogy elzanyálna, amikor vezet egy fél lejtővel.... 😀gabokockacsak vissza ne vonuljon addig 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Azt nézem, Jacobellis 28 éves, adok neki még négy évet, hogy nyerjen egy aranyat, hátha végig tud menni egyszer egy olimpián anélkül, hogy elzanyálna, amikor vezet egy fél lejtővel.... 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Jogos, svédeknek érik egy fehérorosz féle betli 😀Mondjuk lassan valahogy lehetne szerezni egy nem sífutó érmet, az eddigi kilenc mind az 😀
több mint 10 éve
Az utolsó kettő fordítva, Kanadának jut Svájc (haha, ott is megkapják majd az atomtrap hokit 😊 ), USA-nek pedig a csehszlovákok.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Akkor a 8 között: Svédország-Ausztria/Szlovénia, Finnország-Oroszország/Norvégia, USA-Svájc/Lettország, Kanada-Csehország/Szlovákia, ha jól számoltam.
több mint 10 éve
Rask beengedett egy potyát a végére, a ziccereket meg kifogta, érdekes napja volt. Jussinak előtte be kellett volna lőnie a maga helyzetét.Jakehomerigen én is erre gondoltam, hogy nagyokat védett, de mind2 gólban benne volt... védelem jó, támadóknak viszont össze kell szedniük magukat, ez nem lesz elég már Svájc ellen sem!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Rask beengedett egy potyát a végére, a ziccereket meg kifogta, érdekes napja volt. Jussinak előtte be kellett volna lőnie a maga helyzetét.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ez becsusszant. Rask bosszús, de megértem.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ezzel az OT-vel a svédek az első kiemeltek.Jakehomerés usa a második
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ezzel az OT-vel a svédek az első kiemeltek.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ezen a szinten már nagyon kijön, hogy a finnek hat legjobb csatárából három sérült (Immonen mint első soros center lol). Mondjuk a PP eléggé kamu volt, amiből a kanadai gól született, de voltak más szabálytalanságok, amiket meg elengedtek, szóval ez van. Rask végre jól véd, de a gólnál lepkézett, azt oda a rövidre nem szabadott volna benyelni.Jakehomerjaja az övé volt sztem is... Doughty hihetetlen jó eddig a tornán
Teemu oda is szólt Crosbynak, hogy diving 😀
a finnek amúgy még ígyis nagyon jók, és a legjobb védekező centerük sincsen ittcsebi
több mint 10 éve
Holcomb elb... a második futamát, így visszasett és ahelyett, hogy üldözné az oroszt hátrafelé kell pillantania. Ugyanis a 6. Melbardis-ig bezárólag bárki ott lehet a dobogón. Nekem pont a lett fiú a nagy kedvencem (amióta betört az élmezőnybe figyelem; persze a régi nagy öregekhez az egész mostani mezőny ne ér fel: Langen, Lange, Lueders, Annen). Pedig a harmadik ell. pontig vezetett, de végén egy picit rontott, és ez elég volt, hogy pluszba menjen át. Hátha meglesz az érem.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
A finnek nagyon masszív hoki catenacciót játszanak 😊 Nem valami látványos így a meccs, de nincs más választásuk, akkora a tudásbeli különbség (M Koivu, Filppula és Barkov nélkül pláne).JakehomerÍgy is kell. Majd Selanne villan a meccs végén! 😉
több mint 10 éve
A finnek nagyon masszív hoki catenacciót játszanak 😊 Nem valami látványos így a meccs, de nincs más választásuk, akkora a tudásbeli különbség (M Koivu, Filppula és Barkov nélkül pláne).
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ezen a szinten már nagyon kijön, hogy a finnek hat legjobb csatárából három sérült (Immonen mint első soros center lol). Mondjuk a PP eléggé kamu volt, amiből a kanadai gól született, de voltak más szabálytalanságok, amiket meg elengedtek, szóval ez van. Rask végre jól véd, de a gólnál lepkézett, azt oda a rövidre nem szabadott volna benyelni.Jakehomerjaja az övé volt sztem is... Doughty hihetetlen jó eddig a tornán
Teemu oda is szólt Crosbynak, hogy diving 😀
a finnek amúgy még ígyis nagyon jók, és a legjobb védekező centerük sincsen itt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Ezen a szinten már nagyon kijön, hogy a finnek hat legjobb csatárából három sérült (Immonen mint első soros center lol). Mondjuk a PP eléggé kamu volt, amiből a kanadai gól született, de voltak más szabálytalanságok, amiket meg elengedtek, szóval ez van. Rask végre jól véd, de a gólnál lepkézett, azt oda a rövidre nem szabadott volna benyelni.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
csak ha az ember 6kor kel, és dolgozik másnap, tárgyalni is fog bíróságon, akkor nem fogok fenn maradni éjfélig, hogy nézzem csúsztatva...már megy a kanada-finn, persze köztévé nem adja...nem adtak meg egy gólt a kanadaiaknak...csebiRágalmazásért beperelnek, hogyne adná! Fél10 neked smafu?😊 ez csak egy olimpia...NB2
több mint 10 éve
már megy a kanada-finn, persze köztévé nem adja...nem adtak meg egy gólt a kanadaiaknak...csebiRágalmazásért beperelnek, hogyne adná! Fél10 neked smafu?😊 ez csak egy olimpia...