NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
120
10
19:00
RedZone week 12
57
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
51
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
43
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
20
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
5
4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 10 éve
már megy a kanada-finn, persze köztévé nem adja...nem adtak meg egy gólt a kanadaiaknak...csebiBe is baszott volna, ha megadják 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
már megy a kanada-finn, persze köztévé nem adja...nem adtak meg egy gólt a kanadaiaknak...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Mindkét lett egység nagyot tolt, de nem jó íveket választottak és egy kicsit lassabbak voltak. Ezért állnak ott ahol.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Egyébként azzal, hogy az oroszok csak hosszabbítás után tudták verni a szlovákokat szinte teljesen biztossá vált, hogy a finn-kanadai meccs csak arról fog dönteni, hogy ki lesz az első és a negyedik kiemelt, és mindkét csapat egyből negyeddöntős lesz, míg a ruszkikra vár plusz egy meccs Norvégia ellen, ha minden igaz. Mondjuk utána a negyeddöntőben az oroszok jönnek majd a finn-kanadai meccs vesztesének, szóval lesz tét így is.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ulsrud mondott egy cifrát (lehetett volna 2-0 az end, de csak 1 lett). Szoros. Nyomja a tét őket, mert nagyon kell a győzelem.Más: Zubkov szép első futamot nyomott.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Nem sértesz meg 😉 Elég sokat néztem már ami azt illeti de biztos, hogy főleg abban van a különbség, hogy én még nem játszottam ők már igen, és azt feltételezem valamiről, hogy azt meg lehet valósítani, holott annyira még sem egyszerű 😀Egyébként ha már curling:Nem megsértve: szerintem sokat kell nézni és akkor néha rájövünk, hogy mit miért. Néha én is pislogok, most ezt miért így? stb.danyly
Néha nagyon nem értem mit hogyan miért csinálják úgy ahogy csinálják. Valószínűleg mert még soha nem játszottam, és azért találok ki mást mint amit megvalósítanak😛 Most is simán megakadályozható lett volna, hogy kettőt írjanak az amcsik SZERINTEM! aztán meg könnyedén? engedték? nekik a svédek, hogy két pontot rakjanak fel. Mondjuk számukra már nincs tétje a meccsnek és 3-l mentek de akkor is. Na mindegy csak gondoltam ezt most itt megjegyzem 😀dande
több mint 10 éve
Egyébként ha már curling:Nem megsértve: szerintem sokat kell nézni és akkor néha rájövünk, hogy mit miért. Néha én is pislogok, most ezt miért így? stb.
Néha nagyon nem értem mit hogyan miért csinálják úgy ahogy csinálják. Valószínűleg mert még soha nem játszottam, és azért találok ki mást mint amit megvalósítanak😛 Most is simán megakadályozható lett volna, hogy kettőt írjanak az amcsik SZERINTEM! aztán meg könnyedén? engedték? nekik a svédek, hogy két pontot rakjanak fel. Mondjuk számukra már nincs tétje a meccsnek és 3-l mentek de akkor is. Na mindegy csak gondoltam ezt most itt megjegyzem 😀dande
több mint 10 éve
Egyébként ha már curling:Néha nagyon nem értem mit hogyan miért csinálják úgy ahogy csinálják. Valószínűleg mert még soha nem játszottam, és azért találok ki mást mint amit megvalósítanak😛 Most is simán megakadályozható lett volna, hogy kettőt írjanak az amcsik SZERINTEM! aztán meg könnyedén? engedték? nekik a svédek, hogy két pontot rakjanak fel. Mondjuk számukra már nincs tétje a meccsnek és 3-l mentek de akkor is. Na mindegy csak gondoltam ezt most itt megjegyzem 😀
több mint 10 éve
Valaki esetleg tud működő linket a Norvégia-Svájc meccsre?Szerk.: Úgy látom sikerült egy= | drakulastream. | Vicces.
több mint 10 éve
Szomorú (biatlon; holnap reggel meló, így az élő versenynézés elmarad), de nemsokára kezdődik a kettes bobosok versenye is. Na Holcomb beváltja-e a reményeit?
több mint 10 éve
elmarad ma a biatlon...mikor pont nyugodtan tudnám nézni...
a többi a gyülölködjünkbe menne inkább😊
több mint 10 éve
Most 5 arany 5 ezüst, 6 bronzzal állnak a hollandok nyolc szám után, a tavaly itt rendezett vb-én 6, 5, 2-el zártak. Kemény.
több mint 10 éve
A rövidpályásuk hülyére verte a világot 😊Tegnap 4. lett ugyanezen a távon rövid pályán.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
mi vívásban miért nem tudtuk megőrizni ezt a fajta dominanciánkat???van egy rövidpályás bronzuk, de a többi 16-t mind gyorskorcsolyában nyerték!!!
több mint 10 éve
Azért Ter Mors eléggé alien így az előző napokat is nézve.
több mint 10 éve
Az első négy holland. Nem semmi. Még Lotte befért.
több mint 10 éve
Még talán Leenstra lecsúszhat. Torinóban 6. volt Lobacseva. Talán.
több mint 10 éve
Megint az a kérdés, hogy felfér-e egy nem holland is a dobogóra. Az arany eldőlt.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ter Mors utolsó két köre (29.2 és 30.6) nagyon odabaszott
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
biathlon 17.00-kor kezdődik, valami ilyesmit irtak ki orf-enNB2Nah, király.
Az M1 meg elmehet a búsba, Székesfehérvári IPvel nemtudom nézni a közvetítést, mert nem Magyarországról vagyok. ok.És vazze m1 adása végetér 17.05-kor marad a stream😕 Haver hívott, hogy műholdján átbazergált valamit és van vegyesen pluszban cseh és szlovák csatornája összesen 5 ahol jön az olimpia!NB2biathlon 17.00-kor kezdődik, valami ilyesmit irtak ki orf-enNB2Igen, átrakták.Jakehomer
több mint 10 éve
És vazze m1 adása végetér 17.05-kor marad a stream😕 Haver hívott, hogy műholdján átbazergált valamit és van vegyesen pluszban cseh és szlovák csatornája összesen 5 ahol jön az olimpia!biathlon 17.00-kor kezdődik, valami ilyesmit irtak ki orf-enNB2Igen, átrakták.Jakehomer
több mint 10 éve
biathlon 17.00-kor kezdődik, valami ilyesmit irtak ki orf-enNB2Igen, átrakták.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
biathlon 17.00-kor kezdődik, valami ilyesmit irtak ki orf-en
több mint 10 éve
Csak tudnám minek van egybecsúsztatva a biatlonnal.Mors agyonver mindenkit. 😀EasyGhostWustnek fel van adva a lecke.Jakehomer