Olimpia

22 feliratkozó

12 napja
NB2 New England Patriots 28 028 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 639 — Panthers fan
Varlamovot se fogják ezért megdicsérni 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Rasknak ezeket ki kéne fognia, nem volt _annyira_ jó lövés. Jobban örültem volna, ha Lehtonen a kezdő kapus.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 211 — Így remélem megfelelek nektek.....
A női curlingeseknek viszont megvan a döntő jihááááááááá délután hajrá fiúk!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 211 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szegény német gyerek ráfázott, Jauhojärvi nagyon erőszakos volt, de nem hiszem, hogy szabálytalan. Azért kár, hogy így lett meg az arany.Jakehomer
Szerintem semmi rossz nem volt benne, egyszerűen anémet srác ráfutott és elesett. Én még azon morfondírozok mi lett volnas ha a svéd srác meg az utánuk jövők megállnak felsegítik a németet és együtt futnak be. Akkor lertt volna néhány bronz 😛 De hát a verseny hevében ilyen nem nagyon jut eszébe az embernek.
több mint 12 éve
Szegény német gyerek ráfázott, Jauhojärvi nagyon erőszakos volt, de nem hiszem, hogy szabálytalan. Azért kár, hogy így lett meg az arany.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Mivel a buzi svédek 😉 lemaradtak a finneknek drukkoltam itt és örülök gratula kijárt már nekik is egy arany. Azért a két bronz is szépen mutat 😀
több mint 12 éve
A férfi döntő enyhén szorosabb 😊 A norvégok az utolsó helyen jutottak be, most meg vezetnek két váltás után.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 598 — Dolphins fan
A szokásos második hely, Björgen túl erősnek bizonyult.Jakehomer
Feküdt nekik ez a hó. Östberg pedig a jövő. Jó páros volt.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Csakhogy szítsam a tüzet:

Ted Ligety ebben a percben lett olimpiai bajnok, hatalmas előnnyel indult a 2. futamban, meg is nyerte.
Mi ment ez idő alatt az m1-en? A délelőtti futam összefoglalója. Remélem, komoly jutalmak lesznek az olimpiás közvetítésért.

Forrás: sportgeza

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
A szokásos második hely, Björgen túl erősnek bizonyult.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
A norvégok már megint szarok 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 590 — Lucas Scott
nem arról volt szó, hogy egyenes kieséses rendszerben az összes férfi jégkorong meccset adják? én mint Kanada drukker megnéztem volna a lettek elleni meccset is. Megjegyzem, hogy a finn-kanada meccs - ami amúgy nagyon sok mindenről döntött - nem ment élőben, az nagyon gáz.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
A szlovénok is szépen lassan megadják magukat.

több mint 12 éve
A finn csajok simán nyerték az első elődöntőt, Kowalczyk meg behozta a lengyeleket másodiknak.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Farkas Norbitól nem olyan rossz az az 55. hely a 109 versenyzőből.

több mint 12 éve
Bank mit ment 28-as rajtszámmal! Pedig nem is óriásműlesikló.
Kemény lesz a második futam az érmekért (az arany talán már eldőlt; persze félve mondva).danyly
Azért Ligety akármikor ki tud esni 😊Jakehomer
Azért írtam.

több mint 12 éve
Kemény lesz a második futam az érmekért (az arany talán már eldőlt; persze félve mondva).danyly
Azért Ligety akármikor ki tud esni 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Ne mondjátok már, hogy nem a finnek az esélyesebbek? Az oroszok olyan gyatrán játszottak, hogy rossz volt nézni. Én legalábbis a finneknek fogok szurkolni. Svéd, finn, kanadai és egy meglepi cseh továbbjutást vizionálok.NB2
Nem a finnek az esélyesek. A legfontosabb skill playerek többsége sérült, ez Ausztria meg Norvégia ellen nem probléma, de elit ellenféllel szemben így muszáj extra védekező felfogásban játszani. Kanada ellen látszott, hogy tulajdonképpen így is lehet nyerni, benne volt a pakliban, hogy találnak a srácok még egy gólt, de a játék nagyrészt az oroszok ellen is a finn harmadban fog zajlani.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Kemény lesz a második futam az érmekért (az arany talán már eldőlt; persze félve mondva).

több mint 12 éve
Luitz-nak ez a gyermeteg hiba! Pedig kihívója lehetett volna az amerikainak.

több mint 12 éve
Ezt már csak Ligety ronthatja el úgy tűnik.

több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 703 — No 1 duplaszánkó fan
Holnap érdekes nap lesz:
Ez a vegyes biathlon váltó rohadtul a norvégoknak áll, több ország igen tartalékos egységgel áll oda, gondolom tartalékolva a rendes váltókra.
Sífutásban ott lesz Bjoergen és Northug is a norvégoknál a sprintváltóban, a svédek meg kihagyták Kallát, hogy rohadjanak meg.
Neureuther nem tudom rajthoz áll-e a balesete után, de az is igen jó versenynek ígérkezik.
Koriban női ötezren remélem Sablikova megbolondítja a hollandusokat, lesznek hoki negyeddöntők, benne egy finn-ruszki meccsel, és curlingben is az elődöntőket rendezik majd.

Gondolom az m1 is legalább ennyire készül 😊gabokocka
hellyel-közzel😊 a déli torlódást nem tudom hogy oldják meg, sok függ az időjárástól, hogy lesz-e verseny. Sít, biatlon, sifutást adják, lehet egy kis spéttel, dunán 2 hoki meccs.
Amúgy én a mai m1 közvetésre adnék egy pluszt. Voltak hibák, de azért elég szépen leadták a sít, északit, biatlont plusz ugye a dunán volt jéghoki.
És a női bobot is kihagytad😊NB2
Ma az összefoglaló is jó volt.. (mert nem volt műkorcsolya 😀 😀 😀) bár azt még mindig nem értem, miért kell a versenyszámokat elpoilerezni... de speciel nem mindegyiket, hanem csak azt ahol úgy érzi a kedves bemondóhölgy, vagy épp a teleprompter szövegírója,.....

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 703 — No 1 duplaszánkó fan
Két norvég arany ma. Észhez tértek.
....
Holnap remélem robbantanak sprint csapatban.danyly
Az nekik áll, de azért majdnem sikerült a kettőből 0-t csinálni epic módon, egyet köszönhetnek a németek abszolút chokerségének... ezt semmi nem veri az olimpián, Moannak köze nem lett volna dobogóhoz, onnan meg kb. én is besétáltam volna ezüstre 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 028 — nabege2@yahoo.com
Ne mondjátok már, hogy nem a finnek az esélyesebbek? Az oroszok olyan gyatrán játszottak, hogy rossz volt nézni. Én legalábbis a finneknek fogok szurkolni. Svéd, finn, kanadai és egy meglepi cseh továbbjutást vizionálok.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek