Olimpia
22 feliratkozó
több mint 12 éve
Elfáradt a végére a holland. Ő sem valami elégedett. Tavaly decemberben 12,50-et is tudott.danylyNincs értelme hasonlítgatni így az időket, ez tengerszinten van és egyébként sem igazán gyors pálya.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Elfáradt a végére a holland. Ő sem valami elégedett. Tavaly decemberben 12,50-et is tudott.Bár a német is bezavart egy kicsit a lekörözésnél.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
De Jong-nak már van mindenfajta érme 10 000 méteren olimpiákon. Most ugyan milyen színűt szerez? Szép, erős kezdés.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Beckert szépet ment a végén, Idén csak 13,18 volt. Bár a legjobbja ennél is 10 mp-el jobb ezen a távon.
több mint 12 éve
A német csávó szigorú utolsó 3 km-et ment.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
10 000 méteren a hollandokon kívül lesz valaki a dobogón? danylySzerinted? 😊 Swingsnek és Leenek van rá némi esélye.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
10 000 méteren a hollandokon kívül lesz valaki a dobogón? Kramer a legnagyobb esélyes, de kérdés ki lesz még a dobogón. Érdekes, hogy egy új-zélandi vezet most (inkább 5000-es a srác), pedig már ment német, orosz és amerikai versenyző is.
több mint 12 éve
Két norvég arany ma. Észhez tértek. Egyébként tényleg úgy van, hogy ezt a latyakos, zavaros havat nem nagyon bírják a norvégok. A hideg időjárást és a frissen esett v. esetlegesen kicsit jeges havat viszont nagyon bírják. Az ő hazájukba leginkább az utóbbi jellemző, így leginkább ehhez a helyzethez fekszik legjobban a stílusok ill. tudásuk. Én síelgettem Lillehammer környékén anno mikor kinn dolgoztam és közben olyan szerencsém volt, hogy egy olimpiai bajnok sífutóval is megismerkedtem. Így sajnálom is, hogy Vibekke nincs itt az olimpián, de a feltörekvő fiatal tehetségek kiszorították most a keretből (Weng, Oestberg) + nem is volt olyan formában.
Holnap remélem robbantanak sprint csapatban.
több mint 12 éve
Gyerünk Moan! nehogy elpöcsöld!Jó hát ez megértem Fourcadon kívül könnyű úgy jófejnek lenni, hogy sosincs esélyed nyerni vagy nincs nagy riválisod házon belül 😀
Toca: a franciák köztudottan a legközvetlenebb arcok a biatlonos és a sífutó berkeken belül, alap hogy nekik drukkolok.eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Mondjuk izginek ígérkezik a csapatverseny.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Norvégok megtalálták a vaxosdobozt, kíváncsi leszek holnap a sífutókra 😀gabokockaValami olyasmit mondtak a brit kommentátorok a biatlon alatt, hogy a frissen esett hó nekik kedvez majd.
több mint 12 éve
Norvégok megtalálták a vaxosdobozt, kíváncsi leszek holnap a sífutókra 😀
több mint 12 éve
Gyerünk Moan! nehogy elpöcsöld!Toca, ezt sem tudtad?! szégyelld magad!!!négy!!4!!
Toca: a franciák köztudottan a legközvetlenebb arcok a biatlonos és a sífutó berkeken belül, alap hogy nekik drukkolok.eaglesmcnabb
több mint 12 éve
csak elbaszta, nem hiszem el
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Németek kiütötték egymást 😀
több mint 12 éve
Kircheisen mit tol vazze....
több mint 12 éve
Gyerünk Moan! nehogy elpöcsöld!Toca: a franciák köztudottan a legközvetlenebb arcok a biatlonos és a sífutó berkeken belül, alap hogy nekik drukkolok.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Én Sven Fischer óta egy férfi biatlonosnak sem tudok nagy fanja lenni. 😀Ó bázzeg Fourcade, most látom hogy bukó.Fourcadot hogy lehet szeretni? 😀 Nem értem 😀Toca
Nyert az a nagyképű köcsög. 2 norvég versenyzőt utálok, nyilván mindkettő nyert már aranyat, a többi meg kukaeaglesmcnabb
több mint 12 éve
pontosan.Eleve franciát, jóérzésű ember gyomra felfordul tőlük 😀gabokockaÓ bázzeg Fourcade, most látom hogy bukó.Fourcadot hogy lehet szeretni? 😀 Nem értem 😀Toca
Nyert az a nagyképű köcsög. 2 norvég versenyzőt utálok, nyilván mindkettő nyert már aranyat, a többi meg kukaeaglesmcnabb
franciák közül csak olyan ellen nem szurkolunk, akit egyébként reszelgetnénk.
több mint 12 éve
Eleve franciát, jóérzésű ember gyomra felfordul tőlük 😀Ó bázzeg Fourcade, most látom hogy bukó.Fourcadot hogy lehet szeretni? 😀 Nem értem 😀Toca
több mint 12 éve
Ó bázzeg Fourcade, most látom hogy bukó.Fourcadot hogy lehet szeretni? 😀 Nem értem 😀
több mint 12 éve
Ó bázzeg Fourcade, most látom hogy bukó.Nyert az a nagyképű köcsög. 2 norvég versenyzőt utálok, nyilván mindkettő nyert már aranyat, a többi meg kuka
több mint 12 éve
jöhet, visszük. holdernek jó lesz 😀😀😀 😀😀 😀😀az is van valami, ha van honnan elchokerkedni a dolgot.Mondjuk ez epic loss lett volna, ha kikap Svendsen 😀gabokockaAz már kvázi Romo szintű chokerkedés lett volna. 😀😀iktriad
el is Eli-olhatta volna az egészet, mint Bjorndaelen 😊slowmotion
És bocsi Romoért, csak kellett valami NFLes hasonlat (na most ha véletlenül a szintén EIUs Garropolot visszük, tuti choker bajnok lesz 😀).iktriad
szerk: egyébként nincs harag Romo miatt. bár már azt hittem, Amadeus regisztrált álnéven, de aztán rájöttem, hogy megtűrt vendég státuszban vagy 😉
több mint 12 éve
Északi összetett odabasz, 10-en összeértek, 4 német, 3 norvég.