Olimpia

22 feliratkozó

12 napja
NB2 New England Patriots 28 027 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 598 — Dolphins fan
Holnap érdekes nap lesz:
Ez a vegyes biathlon váltó rohadtul a norvégoknak áll, több ország igen tartalékos egységgel áll oda, gondolom tartalékolva a rendes váltókra.
Sífutásban ott lesz Bjoergen és Northug is a norvégoknál a sprintváltóban, a svédek meg kihagyták Kallát, hogy rohadjanak meg.
Neureuther nem tudom rajthoz áll-e a balesete után, de az is igen jó versenynek ígérkezik.
Koriban női ötezren remélem Sablikova megbolondítja a hollandusokat, lesznek hoki negyeddöntők, benne egy finn-ruszki meccsel, és curlingben is az elődöntőket rendezik majd.

Gondolom az m1 is legalább ennyire készül 😊gabokocka
A női műkorcsolyát kihagytad. Mosoly.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 171 — Keep pounding
Holnap érdekes nap lesz:
Ez a vegyes biathlon váltó rohadtul a norvégoknak áll, több ország igen tartalékos egységgel áll oda, gondolom tartalékolva a rendes váltókra.
Sífutásban ott lesz Bjoergen és Northug is a norvégoknál a sprintváltóban, a svédek meg kihagyták Kallát, hogy rohadjanak meg.
Neureuther nem tudom rajthoz áll-e a balesete után, de az is igen jó versenynek ígérkezik.
Koriban női ötezren remélem Sablikova megbolondítja a hollandusokat, lesznek hoki negyeddöntők, benne egy finn-ruszki meccsel, és curlingben is az elődöntőket rendezik majd.

Gondolom az m1 is legalább ennyire készül 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 905 — Deion Sanders for president!
Izgalmas lett a cseh-szlovák vége. De sajnos két nagy helyzet sem ment be 3-4-nél.
Lettek meg megleptek a győzelmükkel. Meg is nézem felvételről.danyly
Későn ébredtek a szlovákok (minden értelemben), a lettek meg jól kicsesztek a svájciakkal (meg velem is, mert ellenük fogadtam).

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Izgalmas lett a cseh-szlovák vége. De sajnos két nagy helyzet sem ment be 3-4-nél.
Lettek meg megleptek a győzelmükkel. Meg is nézem felvételről.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Na csak lesznek izgalmak itt a szlovák mecsen is.

We just form a fucking wall.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 027 — nabege2@yahoo.com
Nemtudom ki hogy van vele, de nálam ez a mai volt a legjobb nap az olimpián! Baromi nagy versenyek voltak. Már a cross is nagyon bejött, mekkora perecek voltak!!! BIatlon, északi összetett, sí!
Ez a csehszlovák hoki eddig nudli, persze pont mire beirtam jött a szlovák gól😊 Lehet keresek valami streamet a svájci meccsre...
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 050 — je suis poloska
Gyerünk Moan! nehogy elpöcsöld!
Toca: a franciák köztudottan a legközvetlenebb arcok a biatlonos és a sífutó berkeken belül, alap hogy nekik drukkolok.eaglesmcnabb
Toca, ezt sem tudtad?! szégyelld magad!!!négy!!4!!slowmotion
ez igen, gratulálok, jól nyomod!! A '!!!négy!!4!!" mondatvég különösen parádés volt,rendkívül vicces 😊 ezért külön grat 😊

megmagyaráztam hogy miért szerethető a "buzi csigás" (akire amúgy 1 indokot nem kaptam hogy miért is kéne utálni) de úgy látszik már ez is bassza a csőrödet, ugyanúgy mint a hozzá nem értésed a togói lánnyal kapcsolatban 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Lesz még 2 sima hoki meccs ma? Pedig mindet szorosnak tippeltem.

több mint 12 éve
Hoppá! A lettek mit művelnek? Meglepték a svájciakat eddig.

több mint 12 éve
Hidegzuhany a szlovákoknak.

több mint 12 éve
Kíváncsi leszek nagyon erre a cseh-szlovák meccsre. Remélem Hossa észhez tér.

több mint 12 éve
Újabb holland tarolás. De Kramer nem bírta.

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 639 — Panthers fan
Kramer azt hitte, 9000 méteres a verseny? :p

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 188 — Cowboys fan
mindjárt lesz egy holland 1-2-3
több mint 12 éve
Megnyugodhat de Jong, ezt az időt sose futotta volna meg 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Bergsma feladta a leckét Kramer-nek. OR!

több mint 12 éve
Bersgma-nak brutál ideje lesz, Folyamatosan gyorsul. A belga sajna belassult.

több mint 12 éve
Swings a 12. körtől beindult. Verheti de Jongot is.

több mint 12 éve
A két mai hokimeccs elég simára sikeredett. Az oroszok meg kezdenek belejönni.gaben
Majd a finnek letörik a lelkesedésüket.danyly
Ó mennyire igazad van!!! 😉gaben
Nagy kedvenceim a finnek (de csak a kanadaiak után). Hmm.

több mint 12 éve
A két mai hokimeccs elég simára sikeredett. Az oroszok meg kezdenek belejönni.gaben
Majd a finnek letörik a lelkesedésüket.danyly
Ó mennyire igazad van!!! 😉

több mint 12 éve
Elfáradt a végére a holland. Ő sem valami elégedett. Tavaly decemberben 12,50-et is tudott.danyly
nem elfaradt, hanem elszamolta sztem. kb 4400ig olimpiai rekord tempot ment, onnet esett lefele. aztan az utolso 2 korre meg betett neki h kifele engedte el a german pacak. az fini lehetett h belso savban is mintha kivulrol mennel 9 km utan 😊MMMS
Utolsó három körben még 10 mp előnye volt, és a végén ugye maradt 7 mp, de a gyengébb pár bezavart. Necces lesz a dobogó. Meglátjuk mit tud a belga és a koreai. Bár a belgának egyéni rekordok kellene tolni.

több mint 12 éve
Majd a finnek letörik a lelkesedésüket.

több mint 12 éve
A két mai hokimeccs elég simára sikeredett. Az oroszok meg kezdenek belejönni.

több mint 12 éve
Elfáradt a végére a holland. Ő sem valami elégedett. Tavaly decemberben 12,50-et is tudott.danyly
Nincs értelme hasonlítgatni így az időket, ez tengerszinten van és egyébként sem igazán gyors pálya.Jakehomer
Most nézem, hogy Szocsiban is 13 percet ment tavaly, szóval tényleg maradhatott benne (az a megkerülős előzés nyilván nem hiányzott). Meglátjuk a többieket.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
nem elfaradt, hanem elszamolta sztem. kb 4400ig olimpiai rekord tempot ment, onnet esett lefele. aztan az utolso 2 korre meg betett neki h kifele engedte el a german pacak. az fini lehetett h belso savban is mintha kivulrol mennel 9 km utan 😊

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.