NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
22
8
2:20, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
A VB-n is elcsúszott ha jól emlékszem, ott a cipőjével lett valami probléma, de azért azt is behúzta 😊Kerékpárban Remco Evenepoel az utolsó kilométereken defektet kapott az élen, de így is megnyeri.MI A GECI VANHol?
Sixo
bcsarli, Udvari Főkóstoló
iktriad
több mint 1 éve
Korcs egy valszeg vele született rendellenesség miatt?úgy hogy amúgy rengeteg "mutáns" van a sportban
rob3r7o
pl Wembi vagy Phelps
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
NA GYERUNK LUCA! CSAPD KI A KORCSOT!Ezt nagyon nem kellene!
Kenny
több mint 1 éve
NA GYERUNK LUCA! CSAPD KI A KORCSOT!a kultúra csak úgy tobzódik ...
Kenny
több mint 1 éve
NA GYERUNK LUCA! CSAPD KI A KORCSOT!Korcs egy valszeg vele született rendellenesség miatt?
Kenny
Az igen. Van színvonal.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Köszi, nézemOrszágúti kerékpár utolsó kilométerek.MI A GECI VANHol?
Sixo
Sixo
több mint 1 éve
Kerékpárban Remco Evenepoel az utolsó kilométereken defektet kapott az élen, de így is megnyeri.MI A GECI VANHol?
Sixo
több mint 1 éve
Országúti kerékpár utolsó kilométerek.MI A GECI VANHol?
Sixo
több mint 1 éve
gondolom csúszik kicsitDe nem most kellene lennie?Megőrülök. Hol adják a bokszot?szerintem mindenhol 😊
nagylaza, főpohárnok
Szesze
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Az összecsapás eredetileg 17.22-kor kezdődött volna, de biztos, hogy csúszik, mivel még tart az előző csata. Az biztos, hogy 17.30-nál előbb nem kezdődik el.De nem most kellene lennie?Megőrülök. Hol adják a bokszot?szerintem mindenhol 😊
nagylaza, főpohárnok
Szesze
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
MI A GECI VANHol?
Sixo
több mint 1 éve
De nem most kellene lennie?Megőrülök. Hol adják a bokszot?szerintem mindenhol 😊
nagylaza, főpohárnok
Szesze
több mint 1 éve
mondjuk Rowling minden csak nem balosszerintem Lucának felülről szóltakNem elképzelhetetlen, ugyanakkor a balos feministák között is van már egy régóta meglévő düh (lásd Rowling) a transzik iránt. Szóval ez zavarhat egy nőt akkor is, ha nem kifejezetten nermédiát fogyaszt.
NB2
Kampman
egy sima corporate terf
több mint 1 éve
jön a dráma!
több mint 1 éve
en ezt nem reklamoznam. Sot inkabb nem is irok semmit😃nem ez volt az egyetlen hasonló, és igen nem fogok neki szurkolniaha. oke.például ezért?es miert?nem, nem viccelekremelem csak viccelesz.A Hámori Luca–Iman Helif meccsen kinek drukkoltok?🙂amilyen ámokfutást tolt Luca nem tudok neki szurkolni
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
Kenny
Negritis, a vajda
Kenny
"Nem tartom fairnek ezt az egészet, hiszen nagyon sokan nők, azért tesszük fel az egész életünket, hogy eljussunk az olimpiára, és nap mint nap ezért szenvedünk, ezért dolgozunk, ezért adunk fel mindent. Nagyon sok lemondással jár ez az egész és lehet pont egy férfi fog abban megállítani, hogy esetleg én elérjem a gyerekkori álmaimat, céljaimat, amiért egész életemben dolgoztam"
de folyamatosan támadtra Heliff-t azért ami, amiről nem tehet
és úgy hogy ő a szabályok szerint "játszik"
Negritis, a vajda
akkor ne szurkolj egy magyar lanynak.
Kenny
ellene se nyilván, szimplán nem nézem a meccset
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Megőrülök. Hol adják a bokszot?szerintem mindenhol 😊
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
szerintem Lucának felülről szóltakNem elképzelhetetlen, ugyanakkor a balos feministák között is van már egy régóta meglévő düh (lásd Rowling) a transzik iránt. Szóval ez zavarhat egy nőt akkor is, ha nem kifejezetten nermédiát fogyaszt.
NB2
több mint 1 éve
Hál istennek megint szopnak a franciák. Pedig azt hittem a végén lehajrázza.
több mint 1 éve
azt írtátok, hogy vívásban Korea simán verte a franciákat, ukránok meg a japánokat???japánok absz nem számítanak jónak női kardban
NB2
több mint 1 éve
Megőrülök. Hol adják a bokszot?
több mint 1 éve
Ha Luca nyer, megvert egy "férfit", ha kikap egy "férfi" győzte le...nem maradunk téma nélkül az 1 percesben 😀