NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
2
2
2:20, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Nemcsik: "Egyértelmű parád riposzt" - ezt is megcserélték természetesen..
több mint 1 éve
46. kili lett az az 50-es tipp, maradhat? 😀Orszagúti bringát valaki röviden össze tudná foglalni milyen az olimpián?szar 😀
mustaine
szerk.: bocsi, nem hagyhattam ki. am kb feleslegesen hosszú a táv, van kb 30 GT szintű versenyző, így kb olyan, mintha egy nagyobb szökéscsoport lennének. Amúgy ez a terep sok rövid (1-1.5 kili) de azért meredekebb 6-9% emelkedőket tartalmaz, kb igazi 1 napos terep....majd az uccsó 50 kilin talán vki tol egy Pogit majd 😀
bogjosi
szerk.: vagyis majdnem 😀
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
igen, ez a papírforma, aztán majd meglátjuk 😊Én is a bronz meccset várom jobban, ott lesz több izgalom. Lebrun otthon nagyon fel lesz pörögve, de egyelőre Calderano még jobb nála. Ettől függetlenül benne van a Lebrun W.azért itt se volt alacsony a színvonalNagyon jó az asztalitenisz döntő.A holnapi 2 férfi meccs lesz igazán szórakoztató...
Kampman
bcsarli, Udvari Főkóstoló
szerintem a döntő az viszonylag sima lesz, a bronz meccs izgalmasabbnak ígérkezik előzetesen, aztán persze a franc se gondolta azt se, h Moregard megveri a másik kínait.
Szesze
A döntőt Fan Zen Dong nem fogja kiengedni a kezéből, de Moregard-től várok zseniális megmozdulásokat.
több mint 1 éve
Nemcsik: "Fogalmam sincs mire kér videót most az amerikai" - természetesen megfordították a találatot 😊
több mint 1 éve
Én is a bronz meccset várom jobban, ott lesz több izgalom. Lebrun otthon nagyon fel lesz pörögve, de egyelőre Calderano még jobb nála. Ettől függetlenül benne van a Lebrun W.azért itt se volt alacsony a színvonalNagyon jó az asztalitenisz döntő.A holnapi 2 férfi meccs lesz igazán szórakoztató...
Kampman
szerintem a döntő az viszonylag sima lesz, a bronz meccs izgalmasabbnak ígérkezik előzetesen, aztán persze a franc se gondolta azt se, h Moregard megveri a másik kínait.
Szesze
A döntőt Fan Zen Dong nem fogja kiengedni a kezéből, de Moregard-től várok zseniális megmozdulásokat.
több mint 1 éve
MVDP támad!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Pusztain kívül legalább tényleg nagyon aranyos ez a kard csapat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
azért itt se volt alacsony a színvonalNagyon jó az asztalitenisz döntő.A holnapi 2 férfi meccs lesz igazán szórakoztató...
Kampman
több mint 1 éve
És akkor még az USA-Japán női soccer negyeddöntőről még nem is beszéltem. 😀63. perc, 0-0
több mint 1 éve
Most értem haza....férfi wasserlaszti mi a fasz?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nagyon jó az asztalitenisz döntő.A holnapi 2 férfi meccs lesz igazán szórakoztató...
Kampman
több mint 1 éve
Borzasztó munkahelyek vannak manapság.Azt letiltja a céges laptopAz M4sport honlapján van 5 stream csatornájuk, ott érdemes még nézelődni, mert azok viszont ingyenesek.Az mi az az m4sport2, stream?m4 sport 2, de már késő bekapcsolódni, mert nyert Chen MengTV adja vagy max, mert az most nem opcióNagyon jó az asztalitenisz döntő.jaja, izgi
Kampman
Szesze
Willie Parker
Szesze
Nekem olyan nincs tv-n
Willie Parker
Nyilván a maxhoz nem mérhető a kínálat.
Kampman
Willie Parker
több mint 1 éve
Azt letiltja a céges laptopAz M4sport honlapján van 5 stream csatornájuk, ott érdemes még nézelődni, mert azok viszont ingyenesek.Az mi az az m4sport2, stream?m4 sport 2, de már késő bekapcsolódni, mert nyert Chen MengTV adja vagy max, mert az most nem opcióNagyon jó az asztalitenisz döntő.jaja, izgi
Kampman
Szesze
Willie Parker
Szesze
Nekem olyan nincs tv-n
Willie Parker
Kampman
több mint 1 éve
m4 sportnak van 5 élő csatornája neten az olimpia alattAz mi az az m4sport2, stream?m4 sport 2, de már késő bekapcsolódni, mert nyert Chen MengTV adja vagy max, mert az most nem opcióNagyon jó az asztalitenisz döntő.jaja, izgi
Kampman
Szesze
Willie Parker
Szesze
Nekem olyan nincs tv-n
Willie Parker
több mint 1 éve
Álmában sem tudja megverniMondjuk Decsi 🤪😏?Akkor ez kb. olyan, mint ha nálunk Szilágyit a kard döntőben legyőzte volna valamelyik kevésbé népszerű vívónk.Jól látható, hogy azért a kínai drukkerek is megosztottak voltak egyik vagy másik részről. Sokan nem igazán örültek, amikor Chen megnyerte.persze, sokkal népszerűbb Sun
Kampman
Szesze
Kampman
dande2
több mint 1 éve
Az M4sport honlapján van 5 stream csatornájuk, ott érdemes még nézelődni, mert azok viszont ingyenesek.Az mi az az m4sport2, stream?m4 sport 2, de már késő bekapcsolódni, mert nyert Chen MengTV adja vagy max, mert az most nem opcióNagyon jó az asztalitenisz döntő.jaja, izgi
Kampman
Szesze
Willie Parker
Szesze
Nekem olyan nincs tv-n
Willie Parker
több mint 1 éve
nem hiszem, kínában brutális rajongás övezi az asztaliteniszezőket, nem igazán lehet összehasonlítani ígyAkkor ez kb. olyan, mint ha nálunk Szilágyit a kard döntőben legyőzte volna valamelyik kevésbé népszerű vívónk.Jól látható, hogy azért a kínai drukkerek is megosztottak voltak egyik vagy másik részről. Sokan nem igazán örültek, amikor Chen megnyerte.persze, sokkal népszerűbb Sun
Kampman
Szesze
Kampman
több mint 1 éve
Mondjuk Decsi 🤪😏?Akkor ez kb. olyan, mint ha nálunk Szilágyit a kard döntőben legyőzte volna valamelyik kevésbé népszerű vívónk.Jól látható, hogy azért a kínai drukkerek is megosztottak voltak egyik vagy másik részről. Sokan nem igazán örültek, amikor Chen megnyerte.persze, sokkal népszerűbb Sun
Kampman
Szesze
Kampman
több mint 1 éve
Az mi az az m4sport2, stream?m4 sport 2, de már késő bekapcsolódni, mert nyert Chen MengTV adja vagy max, mert az most nem opcióNagyon jó az asztalitenisz döntő.jaja, izgi
Kampman
Szesze
Willie Parker
Szesze
Nekem olyan nincs tv-n
több mint 1 éve
Akkor ez kb. olyan, mint ha nálunk Szilágyit a kard döntőben legyőzte volna valamelyik kevésbé népszerű vívónk.Jól látható, hogy azért a kínai drukkerek is megosztottak voltak egyik vagy másik részről. Sokan nem igazán örültek, amikor Chen megnyerte.persze, sokkal népszerűbb Sun
Kampman
Szesze
több mint 1 éve
Jól látható, hogy azért a kínai drukkerek is megosztottak voltak egyik vagy másik részről. Sokan nem igazán örültek, amikor Chen megnyerte.persze, sokkal népszerűbb Sun
Kampman
több mint 1 éve
megvan Fülöp-szigetek történelmének második olimpiai aranyaLényegében már honfitársaink, grat nekik
deyell
több mint 1 éve
Lizával ittak tegnapLolManhercznek is vannak táskái
- JC6
Willie Parker
több mint 1 éve
Ding Ning is megnézte a döntőt 😊