NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
65
17
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
15
11
22:05
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Chen Meng megnyerte az 5. szettet 9-7-ről baszki..
több mint 1 éve
A spanyolok után újabb intő jel, bármi lesz a vége.már a francia meccs intő jel volt
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
mindent levédekeznek bazzeg
több mint 1 éve
ezt is kihagyjuk
több mint 1 éve
A spanyolok után újabb intő jel, bármi lesz a vége.
több mint 1 éve
nem semmi lábtempót nyomott a csávó
több mint 1 éve
Talán még nem késő Ádám Martin-t átképezni. 😀centerjátékunk csak sztem nincs?szokott lenni úgy általában?
Negritis, a vajda
Kampman
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Kettős fór. Mit kapna, ha nő lenne 😊
több mint 1 éve
mindenki tudta, h Manhercz fog lőni..
több mint 1 éve
csak nem akarnak leszakadni
több mint 1 éve
pufival sem volt gond, csak már idősSteinmetz Ádi meg Molnár azért nem volt hiányÉn lassan 25 éve és egy állandó hiányosság szerintem.kb 10 éve alig nézek vizilabdát akkor még úgy rémlik voltcenterjátékunk csak sztem nincs?szokott lenni úgy általában?
Negritis, a vajda
Kampman
Negritis, a vajda
Kampman
Negritis, a vajda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Az isten is azt akarja, hogy Neugebauer olimpiai bajnok legyen. Először LePage-t majd Kevin Mayert séríti le, majd rúdon Skotheimet és Warnert kiejti.
több mint 1 éve
Steinmetz Ádi meg Molnár azért nem volt hiányÉn lassan 25 éve és egy állandó hiányosság szerintem.kb 10 éve alig nézek vizilabdát akkor még úgy rémlik voltcenterjátékunk csak sztem nincs?szokott lenni úgy általában?
Negritis, a vajda
Kampman
Negritis, a vajda
Kampman
több mint 1 éve
Én lassan 25 éve és egy állandó hiányosság szerintem.kb 10 éve alig nézek vizilabdát akkor még úgy rémlik voltcenterjátékunk csak sztem nincs?szokott lenni úgy általában?
Negritis, a vajda
Kampman
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
faxé adogatjuk be húzásra folyton az előnyt????vagy akkor faxé nem lőjük be? 😊
NB2
több mint 1 éve
Dráma férfi tízpróba rúdugrásban. A harmadik helyen álló norvég Skotheim kezdő magasságát, az 4.50et háromszor leverte. Már az EB-n is szenvedett vele, ott a 4.40es kezdőjét csak harmadikra ugrotta át, most nem sikerült ,így egy érem esélyestől búcsúztunk el.Nem különben a címvédő és második hely álló Damien Warner. Ő 4.60as kezdő magasságán nem ment át.
Sixo
több mint 1 éve
faxé adogatjuk be húzásra folyton az előnyt????
több mint 1 éve
nemigaz
több mint 1 éve
Dráma férfi tízpróba rúdugrásban. A harmadik helyen álló norvég Skotheim kezdő magasságát, az 4.50et háromszor leverte. Már az EB-n is szenvedett vele, ott a 4.40es kezdőjét csak harmadikra ugrotta át, most nem sikerült ,így egy érem esélyestől búcsúztunk el.
több mint 1 éve
hú de nagy védés volt
több mint 1 éve
kb 10 éve alig nézek vizilabdát akkor még úgy rémlik voltcenterjátékunk csak sztem nincs?szokott lenni úgy általában?
Negritis, a vajda
Kampman
több mint 1 éve
centerjátékunk csak sztem nincs?szokott lenni úgy általában?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
😀 épp kezdtem írni, h ma inkább nem tippelgetek többetna most lerendezzük az auszikat🤣szép munka
Szesze
Klaci79