NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Fucsovics brékelt a második szettbenBocsi, de te valamit felvételről nézel, a férfi breaktánc aug 10-től indul!!!😊
gyurczi
több mint 1 éve
Akkor megint egy emberen múlik hogy ne legyen kuka az egèsz nap allé zusammen kivève Blanka....meg persze ez is nagy eredmény csak hát máshol meg....
több mint 1 éve
Tyű, ezt az első szettet nagyon ellőtte mexikó...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
nem baj, szép volt Flóra
több mint 1 éve
egyébként nyilván nem a bírók miatt van ez a szereplés, de csak vicces, hogy én még nem láttam olyan bírói döntést, ami nekünk jól jött volna...bár nyilván minden asszót nem láttampont Pásztornak volt egy nagyon kedvező bíráskodása az első körben
Klaci79
több mint 1 éve
egyébként nyilván nem a bírók miatt van ez a szereplés, de csak vicces, hogy én még nem láttam olyan bírói döntést, ami nekünk jól jött volna...bár nyilván minden asszót nem láttamNekem laikusként eleve idegesítő, hogy egy sportágban ekkora a játékvezetői szerep, és az ő döntéseik teljesen meghatározóak, utána meg szolásosan rinyálunk és lehet valaki külsősre is fogni (tőr és kard főleg).Szerintem teljesen nézhetetlen, hogy minden kétlámpás tus után a két versenyző elkezd kiabálni, hogy Nekik kéne ítélni, majd a szenvedő fél hosszasan reklamál.. Miért nincsenek ott is együttes tusok?
Klaci79
több mint 1 éve
Csak mi nem, csak a magyarok buknak el mindig, soha senki más.az hát, hagyd sztem..
Aha, persze, ekkora faszságot
zacknorb
több mint 1 éve
Fucsovics brékelt a második szettben
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Fucsó a második szettben brékelt egyet Nadal ellenMarozsán vszínű zacskó
több mint 1 éve
Csak mi nem, csak a magyarok buknak el mindig, soha senki más.Aha, persze, ekkora faszságot
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Állandóan kifordul az amcsi. Így még együttest is nehéz kiharcolni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
beszarás, h mindenből jól jön ki az amcsiEgy harmad alatt 8 tus 😳
Szesze

több mint 1 éve
A mi esèlyeseink mi szrèrt nem tudnak így vívni...majd holnap a csajok is csak magyarázkodhatnak.....ugyanezt akartam írni, valahogy az amerikai tudja hozni a papírformát csak mi nem
dande2
de persze magyarázkodni azt fogunk
több mint 1 éve
beszarás, h mindenből jól jön ki az amcsi
több mint 1 éve
A mi esèlyeseink mi szrèrt nem tudnak így vívni...majd holnap a csajok is csak magyarázkodhatnak.....
több mint 1 éve
itt nagyon nagy a tudáskülönbség már sajnaIgen
Szesze
Nagyon sima
Kb. Kochtól és Szilágyitól is hasonlót vártam volna.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Na gyerünk Mexikó

több mint 1 éve
Uhh, holland hetes, akkor ennyi

több mint 1 éve
itt nagyon nagy a tudáskülönbség már sajna
több mint 1 éve
egyébként nyilván nem a bírók miatt van ez a szereplés, de csak vicces, hogy én még nem láttam olyan bírói döntést, ami nekünk jól jött volna...bár nyilván minden asszót nem láttam
több mint 1 éve
Felkúrták őket a hollandok59el lőttek ami mai rekord.Iltriading? 😄Koreai íjászok micsinálnak, Igor??Miért akkor kérdezed amikor lőnek 3 10est?
warr_b
Sixo
Jöhet akkor a szétlövés
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
meccs úgyindul hogy ennyivélhetően Pásztornak is ez lesz a végállomás, bár ahogy eddig vívott az bármire elég lehetnePont akartam írni.
Szesze
gyurczi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
59el lőttek ami mai rekord.Iltriading? 😄Koreai íjászok micsinálnak, Igor??Miért akkor kérdezed amikor lőnek 3 10est?
warr_b
Sixo
Jöhet akkor a szétlövés
warr_b