Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Feleségül vehetsz egy kódsort is. Sőt láttam már kínait elvenni egy bábút.progresszív világban élünk, warr pedig egy pillanatra elfelejtette, hogy ma már bárkinek lehet felesége, férfinak, nőnek, kecskének, részvénytársaságnakNeked is van, oszt?Van neki egy felesége is...Asszondják ő egy női olimpikon.Erre csak egy kétszavas válaszom van:
Sixo
Caster Semenya
Kampman
warr_b
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Asszondják ő egy női olimpikon.a női bokszolók között kettő is van XY kromoszómával, hasonlóan Caster Semenyához.
Sixo
internal primates forever
több mint 1 éve
Egyébként régóta nézek úszást, de nekem valahogy nagyon nincs meg, hogy valaki aki jó pillében, az mellben is jó. Általában pille, gyors és néha a hát ami kézben jár, de én jó mellesre nem emlékszem, aki pillén is jó. Aztán lehet csak a korom miatt szenilisedem 😊Jól gondolod, a mellúszás teljesen külön műfaj. Ezért volt anno nagy szenzáció pl Phelps is, hogy viszonylag közeli időt tudott 200 m mellen az elithez. (Asszem 2.12 körül, mikor az eleje 2.10 körül ment). Teljesen más a mozgás emiatt más izmokat használ az úszó mellen. Tehát aki mellen jó, annak a többi megy kevésbé jól.
NB2
több mint 1 éve
progresszív világban élünk, warr pedig egy pillanatra elfelejtette, hogy ma már bárkinek lehet felesége, férfinak, nőnek, kecskének, részvénytársaságnakNeked is van, oszt?Van neki egy felesége is...Asszondják ő egy női olimpikon.Erre csak egy kétszavas válaszom van:
Sixo
Caster Semenya
Kampman
warr_b
Sixo
több mint 1 éve
Neked is van, oszt?Van neki egy felesége is...Asszondják ő egy női olimpikon.Erre csak egy kétszavas válaszom van:
Sixo
Caster Semenya
Kampman
warr_b
több mint 1 éve
Van neki egy felesége is...Asszondják ő egy női olimpikon.Erre csak egy kétszavas válaszom van:
Sixo
Caster Semenya
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Igen.Asszondják ő egy női olimpikon.Erre csak egy kétszavas válaszom van:
Sixo
Caster Semenya
Kampman
több mint 1 éve
Asszondják ő egy női olimpikon.Erre csak egy kétszavas válaszom van:
Sixo
Caster Semenya
több mint 1 éve
De hogy 50-ből utolsó és utolsóelőtti legyen a két indulónk...Gyaloglóink nagyot mennek....A férfiak felejtősek. A nőknél van egy korrekt.
gabokocka
Sixo
Mondjuk egy koreai levadászva...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Gyaloglóink nagyot mennek....A férfiak felejtősek. A nőknél van egy korrekt.
gabokocka
több mint 1 éve
nem fehér emberhez van szokva 😊Nem tudom mit keresel, de kicsit jobbra van... 😀Turned on the Olympics & Jimmer Fredette was getting some medical attention. 😳 pic.twitter.com/IPQgvF12BH
— Joe Kinsey (@JoeKinseyexp) July 31, 2024
Sixo
Matthew99
több mint 1 éve
Egyébként régóta nézek úszást, de nekem valahogy nagyon nincs meg, hogy valaki aki jó pillében, az mellben is jó. Általában pille, gyors és néha a hát ami kézben jár, de én jó mellesre nem emlékszem, aki pillén is jó. Aztán lehet csak a korom miatt szenilisedem 😊
több mint 1 éve
Nem tudom mit keresel, de kicsit jobbra van... 😀Turned on the Olympics & Jimmer Fredette was getting some medical attention. 😳 pic.twitter.com/IPQgvF12BH
Sixo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Gyaloglóink nagyot mennek....iktriad ott ül a gépednél? 😊
gabokocka
több mint 1 éve
Gyaloglóink nagyot mennek....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Turned on the Olympics & Jimmer Fredette was getting some medical attention. 😳 pic.twitter.com/IPQgvF12BH
több mint 1 éve
Én egyszer maradtam le ob bronzról 100 m gyorson 0.01 mp-el. Azt hiszem az az eredmény volt velem a legtovább. Nándival most nagyon együttérzek. Ez a legfájóbb.
több mint 1 éve
Egyébként csendesen megjegyezhetjük, ma èjjel már az igazi fociban is lesz valami (HOF) meccs fèle 😉 Szóval lassacskán jön az èv èrdemi rèsze 😊
több mint 1 éve
NemNem mindegy hány meccset nyer idén a Raiders?Őszintén, nem mindegy hány magyar érem lesz az olimpián?Ez most ilyen olimpia. Nyertünk 6-8 érmet az előbbi olimpiákon, most nem. Igazán ha belegondoltok, nekünk szurkolóknak nem kellene annyira kiakadni. Majd 4 év múlva... lesz akkor is olimpia, meg lesz kinek drukkolni.6-8-at érmet? Ha aranyra gondoltál, akkor stimmel. Egyébként a magyar érmek száma: Tokió 20, Rio 15, London 18. Peking volt a mélypont (10).
gyurczi
nagylaza, főpohárnok
Amadeus the Young
Kampman
több mint 1 éve
De.Nem mindegy hány meccset nyer idén a Raiders?Őszintén, nem mindegy hány magyar érem lesz az olimpián?Ez most ilyen olimpia. Nyertünk 6-8 érmet az előbbi olimpiákon, most nem. Igazán ha belegondoltok, nekünk szurkolóknak nem kellene annyira kiakadni. Majd 4 év múlva... lesz akkor is olimpia, meg lesz kinek drukkolni.6-8-at érmet? Ha aranyra gondoltál, akkor stimmel. Egyébként a magyar érmek száma: Tokió 20, Rio 15, London 18. Peking volt a mélypont (10).
gyurczi
nagylaza, főpohárnok
Amadeus the Young
Kampman
😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Nem mindegy hány meccset nyer idén a Raiders?Őszintén, nem mindegy hány magyar érem lesz az olimpián?Ez most ilyen olimpia. Nyertünk 6-8 érmet az előbbi olimpiákon, most nem. Igazán ha belegondoltok, nekünk szurkolóknak nem kellene annyira kiakadni. Majd 4 év múlva... lesz akkor is olimpia, meg lesz kinek drukkolni.6-8-at érmet? Ha aranyra gondoltál, akkor stimmel. Egyébként a magyar érmek száma: Tokió 20, Rio 15, London 18. Peking volt a mélypont (10).
gyurczi
nagylaza, főpohárnok
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Jason lezak 46.06-t úszott Pekingben(?), szóval ez túlzás megint.Az nem úszás volt, hanem hullámlovaglás. És lézerdresszben.
Igor