NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Bár a brazilok is szolidabb öltözékben vannak, mint pl. a spanyol-olasz meccs csajai ma reggel.A brazil Duda most játszik strandröplabdát.Különösen a csadoros, bebugyolált egyiptomiakkal elég komoly a kontraszt.
Kampman
Kampman
több mint 1 éve
Leadják előtte a tavalyit 😀Pedig 18:50-kor kezdődik mindhárom mennyeiDVTK-Paks18:50-kor lesz, úgy tudom
Sixo
Kampman
Sixo
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Mexikó mit csinált, 3 szettből volt már egy 47 meg egy 48asuk. Ez kb mintha Kampman, Warrb meg Ik alkotná a csapatot.
több mint 1 éve
Pedig 18:50-kor kezdődik mindhárom mennyeiDVTK-Paks18:50-kor lesz, úgy tudom
Sixo
Kampman
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Na az pont kimaradt akkor...egyébként nyilván nem a bírók miatt van ez a szereplés, de csak vicces, hogy én még nem láttam olyan bírói döntést, ami nekünk jól jött volna...bár nyilván minden asszót nem láttampont Pásztornak volt egy nagyon kedvező bíráskodása az első körben
Klaci79
Szesze
több mint 1 éve
Nem tudom eldönteni az ázsiai íjász lányoknál, hogy a sapka "árnyéka" miatt full fehér az arcuk, vagy valami ezres faktorú fényvédővel vannak bekenve 😀Hollandokon is volt sapka, de ők nem voltak ilyen vakolt képűek
Hanni

több mint 1 éve
ráadásul ugye Andásfi és Koch egy ágon volt, szóval eleve csak az egyik juthatott volna be a legjobb 8-ba, ellentétben a tegnapi karddal ez meg is történt, szóval tényleg unalmas már ez a rinyálásaki meg szégyennek titulálja ezt a Siklósi vereséget annak fogalma nincs semmiről, pláne erről a sportról..
Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
Nem tudom eldönteni az ázsiai íjász lányoknál, hogy a sapka "árnyéka" miatt full fehér az arcuk, vagy valami ezres faktorú fényvédővel vannak bekenve 😀
több mint 1 éve
Minden olimpián salak a tenisz borítás, vagy ezt helyszíne válogatja?Londonban és itt is adva volt a helyszín, azok meg ugye évezredek óta ugyanolyanok 😊
Hanni
Wimbledon fű, RG salak
több mint 1 éve
fucsó 4-1
több mint 1 éve
A brazil Duda most játszik strandröplabdát.Különösen a csadoros, bebugyolált egyiptomiakkal elég komoly a kontraszt.
Kampman
több mint 1 éve
és Rióban is kemény pálya volt (zöld felülettel)Minden olimpián salak a tenisz borítás, vagy ezt helyszíne válogatja?Londonban fű volt, Sydneyben kemény pálya.
Hanni
warr_b
több mint 1 éve
kiírás: a legjobb 16 között kiesett a magyarszpíker: vívhattál a legjobb 4-be kerülésért
nekem ez a kettő üti egymást 😊
több mint 1 éve
Minden olimpián salak a tenisz borítás, vagy ezt helyszíne válogatja?Londonban fű volt, Sydneyben kemény pálya.
Hanni

több mint 1 éve
Észre sem vettemA fontos dolgokra figyeltek oda, legalább volt kékre mázolt perverz.
Sixo
több mint 1 éve
Akkor megint egy emberen múlik hogy ne legyen kuka az egèsz nap allé zusammen kivève Blanka....meg persze ez is nagy eredmény csak hát máshol meg....kurva nagy meccsen nyertek a csajok a brazilok ellen, Pásztor hatalmas pozitív meglepetés volt eddig a meccsig, Andrásfi szintén nagy bravúr eddig
dande2
a két esélyesünk elvérzett, de ebből csak Koch meccse volt csalódás a másik az absz ki-ki meccs volt
Kós meg legjobb idővel ment tovább 100-on (nem a fő számában..)
Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
Engedd el, nem láttam még tőle nem anyázó vagy hisztiző kommentet mióta megy az olimpia.Akkor megint egy emberen múlik hogy ne legyen kuka az egèsz nap allé zusammen kivève Blanka....meg persze ez is nagy eredmény csak hát máshol meg....Jah mekkora szétkúrt nagy tragédia, hogy nyertek a kézis lányok meg Kós Hubi legjobb idővel döntős egy gyengébb számában...
dande2
empty taxi
több mint 1 éve
Tyű, ezt az első szettet nagyon ellőtte mexikó...A másodikat meg kína, oké
warr_b

több mint 1 éve
Minden olimpián salak a tenisz borítás, vagy ezt helyszíne válogatja?
több mint 1 éve
Akkor megint egy emberen múlik hogy ne legyen kuka az egèsz nap allé zusammen kivève Blanka....meg persze ez is nagy eredmény csak hát máshol meg....Jah mekkora szétkúrt nagy tragédia, hogy nyertek a kézis lányok meg Kós Hubi legjobb idővel döntős egy gyengébb számában...
dande2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...