Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Mi vót ez!!!!"Háanyaszülteeee?"
gyurczi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Mindig nagy élmény amikor szopik egy olasz sportoló, foleg magyar ellen, vívásban.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Mi vót ez!!!!
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Nem poénnak tűnt. Nem lehet, hogy csak még nem tanulták meg, hogy nem 3 pont után dől el egy vívó meccs?Jinxtriading at its best11-11!Az, hogy lehet? Már 3-1nél 8an beírták ,hogy ennek vége és ennyi volt.
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Ez óriási fordítás volt!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Terített betli nap, aha persze
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
5-1, asszem a vívóknak véget ér a mai napszívesen 😊
NB2
több mint 1 éve
na lehet rinyálni baszki!!!!!!
több mint 1 éve
Ez igen!!! 😀
több mint 1 éve
Ezazgeciiiio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
MEGVAN
több mint 1 éve
MIVAAAAN SPAGETTTIIII
több mint 1 éve
Közös erővel eljinxeltünk 😁😁😁
több mint 1 éve
ez lehet meglesz 😊
több mint 1 éve
kurvaéletbeaz a baj hogy tableten nézem így az ha csak új kommentet látok itt már tudom hogy volt valami
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
kurvaéletbe
több mint 1 éve
Max a női kardozókban lehet benne holnap ha flowba kerülnek, de inkább menjen tovább Andrásfi most.Egyéniben nem látom senkiben ha tegnap meg ma nem jött össze a kettőVívás akkor ennyi volt mára sajnos, nagy betli ez, két érmet azért minimum vártam a vívóktól..Két egyéni és két csapat érem volt az elvárás asszem, még simán meglehet
kapitnono
gyurczi
kapitnono

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Jinxtriading at its best11-11!Az, hogy lehet? Már 3-1nél 8an beírták ,hogy ennek vége és ennyi volt.
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Iktriad tanítványok mind11-11!Az, hogy lehet? Már 3-1nél 8an beírták ,hogy ennek vége és ennyi volt.
warr_b
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
5-1nél írtam be 😊11-11!Az, hogy lehet? Már 3-1nél 8an beírták ,hogy ennek vége és ennyi volt.
warr_b
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!