NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
9
3
2:15, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
szerintem nemtudom, h azzal jöttek, de akkor is vér meleg lesz nekik minimum 3-4 meccs iswww.cbssports.com/olympics/news/2024-olympics-basketball-futures-odds-best-bets-proven-expert-reveals-picks-to-win-teams-to-avoid/Egyenként nézve nekik van a legnagyobb esélyük, de összességében a többiek ellen nézve sztem max 50-50, de majd meglátjuk. Én az amcsiknak szurkolok majd amúgy.szerintem meg még mindig nagyobb esélye van az usának mint a többinek együttSzerbek mire mehetnek USA-val szemben a mai férfi kosárban?Egyáltalán nem lehet szerintem odaadni az amcsiknak előre az aranyat, ez már nem az az időszak. Sőt, szerintem stabilan nagyobb az esélye, hogy nem ők nyerik az olimpiát, mint hogy igen.
Papírforma gondolom USA W lenne, de igazából akkor már aranyat is oda lehetne adni ennyi erővel nekik..
Feltételezem azért, tekintve, hogy szerbekről van szó, hogy kőkemény, szoros meccs lesz, nem?
Elvégre 4 éve nem bírnak Jokic-csal, most mitől lenne másképp?! 😀
bogjosi
Szesze
kiegyenlítettebb a mezőny, és sokkal nehezebb lesz, de ettől még brutál szinten ők az esélyesek
Negritis, a vajda
Szesze
nem véletlen -400 az odds rájuk
most tényleg fullos csapattal jöttek
Negritis, a vajda
Szesze
reálisan nézve kanada-franciák tudnak "előnyt" találni fizikailag, talentben ellenük
szerbek és németek még képesek lehetnek bravúrra
de ennyi, spanyolok már nincsenek ott, ausztrálok igazán sose voltak
de egyik csapatnak se adok 20%nál többet ellenük, és ugye nem is kell mindegyikkel találkozniuk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Itt nem ez volt a kolléga poénja 😉Női sportoló Dél-Amerikából akit Leal-nak hívnak.Ideális sportoló név - nem bír leal-ni az edzésekkel.
Sixo
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
tudom, h azzal jöttek, de akkor is vér meleg lesz nekik minimum 3-4 meccs iswww.cbssports.com/olympics/news/2024-olympics-basketball-futures-odds-best-bets-proven-expert-reveals-picks-to-win-teams-to-avoid/Egyenként nézve nekik van a legnagyobb esélyük, de összességében a többiek ellen nézve sztem max 50-50, de majd meglátjuk. Én az amcsiknak szurkolok majd amúgy.szerintem meg még mindig nagyobb esélye van az usának mint a többinek együttSzerbek mire mehetnek USA-val szemben a mai férfi kosárban?Egyáltalán nem lehet szerintem odaadni az amcsiknak előre az aranyat, ez már nem az az időszak. Sőt, szerintem stabilan nagyobb az esélye, hogy nem ők nyerik az olimpiát, mint hogy igen.
Papírforma gondolom USA W lenne, de igazából akkor már aranyat is oda lehetne adni ennyi erővel nekik..
Feltételezem azért, tekintve, hogy szerbekről van szó, hogy kőkemény, szoros meccs lesz, nem?
bogjosi
Szesze
kiegyenlítettebb a mezőny, és sokkal nehezebb lesz, de ettől még brutál szinten ők az esélyesek
Negritis, a vajda
Szesze
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ott a bronz Mexikónak ❤😊

több mint 1 éve
oh, judora nincs már energiám sajnosPupp fél perc alatt lerendezte a meccsét és megy a bronzértezen a szörnyű napon azért lesz még egy bronzmeccsünk 😊?
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
montenegro-horvát meccsre kapcsolatm kicsit oda
több mint 1 éve
Női sportoló Dél-Amerikából akit Leal-nak hívnak.Ideális sportoló név - nem bír leal-ni az edzésekkel.
Sixo
több mint 1 éve
www.cbssports.com/olympics/news/2024-olympics-basketball-futures-odds-best-bets-proven-expert-reveals-picks-to-win-teams-to-avoid/Egyenként nézve nekik van a legnagyobb esélyük, de összességében a többiek ellen nézve sztem max 50-50, de majd meglátjuk. Én az amcsiknak szurkolok majd amúgy.szerintem meg még mindig nagyobb esélye van az usának mint a többinek együttSzerbek mire mehetnek USA-val szemben a mai férfi kosárban?Egyáltalán nem lehet szerintem odaadni az amcsiknak előre az aranyat, ez már nem az az időszak. Sőt, szerintem stabilan nagyobb az esélye, hogy nem ők nyerik az olimpiát, mint hogy igen.
bogjosi
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
több mint 1 éve
Pupp fél perc alatt lerendezte a meccsét és megy a bronzértezen a szörnyű napon azért lesz még egy bronzmeccsünk 😊?
Szesze
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Egyenként nézve nekik van a legnagyobb esélyük, de összességében a többiek ellen nézve sztem max 50-50, de majd meglátjuk. Én az amcsiknak szurkolok majd amúgy.szerintem meg még mindig nagyobb esélye van az usának mint a többinek együttSzerbek mire mehetnek USA-val szemben a mai férfi kosárban?Egyáltalán nem lehet szerintem odaadni az amcsiknak előre az aranyat, ez már nem az az időszak. Sőt, szerintem stabilan nagyobb az esélye, hogy nem ők nyerik az olimpiát, mint hogy igen.
bogjosi
Szesze
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ezen a szörnyű napon azért lesz még egy bronzmeccsünk 😊?
Szesze
több mint 1 éve
5-1, asszem a vívóknak véget ér a mai napszívesen 😊
NB2
NB2
jó van működött a jinxPadawanok!!! Padawanok mindenhol.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
ezen a szörnyű napon azért lesz még egy bronzmeccsünk 😊
több mint 1 éve
szerintem meg még mindig nagyobb esélye van az usának mint a többinek együttSzerbek mire mehetnek USA-val szemben a mai férfi kosárban?Egyáltalán nem lehet szerintem odaadni az amcsiknak előre az aranyat, ez már nem az az időszak. Sőt, szerintem stabilan nagyobb az esélye, hogy nem ők nyerik az olimpiát, mint hogy igen.
bogjosi
Szesze
több mint 1 éve
Nem vagyok képben a nemzetközi erőviszonyokkal, csak NBA-t nézem, ezért is érdeklődtem 😊Szerbek mire mehetnek USA-val szemben a mai férfi kosárban?Egyáltalán nem lehet szerintem odaadni az amcsiknak előre az aranyat, ez már nem az az időszak. Sőt, szerintem stabilan nagyobb az esélye, hogy nem ők nyerik az olimpiát, mint hogy igen.
bogjosi
Szesze
(mert oké, nem USA nyerte a vb-t, de azért nah, all-star keret jött most..)
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
szép 😀 😀
több mint 1 éve
Valencia elkezdte szórni a tizesrket, maradjon is ígyCsapatban, de egyéniben ne, nehogy igaza legyen Igornak.
warr_b
több mint 1 éve
huu most nézem 17:15 Szerba USA kosár 😮
több mint 1 éve
Azért van ilyen nagy szád.Utóbbi 😂Látom asszony alszik vagy nincs otthon.Hollandok mit tolnak, elsőnek 50 utána meg a semmiből egy 56.Nők.
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Valencia elkezdte szórni a tizesrket, maradjon is így

több mint 1 éve
na jön Pupp
több mint 1 éve
Szerbek mire mehetnek USA-val szemben a mai férfi kosárban?fiba szabályok, első meccs
bogjosi
és elborult ellenfél
én mostanra teszem a legnagyobb esélyt hogy USA kikap
több mint 1 éve
Utóbbi 😂Látom asszony alszik vagy nincs otthon.Hollandok mit tolnak, elsőnek 50 utána meg a semmiből egy 56.Nők.
Sixo
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
Szerbek mire mehetnek USA-val szemben a mai férfi kosárban?Egyáltalán nem lehet szerintem odaadni az amcsiknak előre az aranyat, ez már nem az az időszak. Sőt, szerintem stabilan nagyobb az esélye, hogy nem ők nyerik az olimpiát, mint hogy igen.
bogjosi
több mint 1 éve
és elég meggyőzően vívott eddig, simázta az utolsó két meccsét.Ő már olimpiai bajnok, bár csapatban Tokióból.Kano Kokit azért csak el kéne verni.4. kiemelt, szóval ott se ő az esélyes
Sixo
Negritis, a vajda
empty taxi
buhloone mindstate