NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
87
8
2:15, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Fucsonak hálásak lehetnek a többiek, hogy fárasztotta Nadalt
több mint 1 éve
nagyot küzdött Fucsó, szép volt!
több mint 1 éve
Death, taxes és a koreai női íjászcsapat / Hifumi Abe.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
2 meccslabda hárítva 😊
több mint 1 éve
Olimpián teniszben elég 2-t nyerni a fiúknak is?Azóta kiírták hogy igen, meccspont
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nekem totál lehalt a paris2024 oldala, de létezik, hogy Loyola meg az egyiptomi asszója még mindig tart?nem. az egyiptomi nyert.
Hanni
buhloone mindstate
több mint 1 éve
38 éves, én 30 körülre vizionáltam az ő visszavonulását, ahhoz képest jól bírja. Pedig az ő játékstílusa nem erre engedett következtetni.Meglátjuk még azt én még bízom egy feltamadasban de azért egyre kisebb sajnos az esély.Hát a 2 az ő esetében 1 és ugyanaz. Néhány éve még bőven tényező volt, habár a sérülések akkor is jöttek, de még bírta. Ma már nem hogy GS-re nincs esélye, 1000-es tornára se.Nem az a baj hogy öreg hanem hogy elhasznált.Az a baj ez Nadalnak hazai pálya.Az a baj, hogy már abszolút kiöregedett. Az Ő "hanyatlásával" az én tenisz iránti "szenvedélyem" is alábbhagyott.
eaglesmcnabb
shagi0206
Toca
shagi0206
Toca
több mint 1 éve
Olimpián teniszben elég 2-t nyerni a fiúknak is?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nekem totál lehalt a paris2024 oldala, de létezik, hogy Loyola meg az egyiptomi asszója még mindig tart?
több mint 1 éve
Meglátjuk még azt én még bízom egy feltamadasban de azért egyre kisebb sajnos az esély.Hát a 2 az ő esetében 1 és ugyanaz. Néhány éve még bőven tényező volt, habár a sérülések akkor is jöttek, de még bírta. Ma már nem hogy GS-re nincs esélye, 1000-es tornára se.Nem az a baj hogy öreg hanem hogy elhasznált.Az a baj ez Nadalnak hazai pálya.Az a baj, hogy már abszolút kiöregedett. Az Ő "hanyatlásával" az én tenisz iránti "szenvedélyem" is alábbhagyott.
eaglesmcnabb
shagi0206
Toca
shagi0206
több mint 1 éve
Nadal nagyon belejött ebbe a szettbe, itt nem fogja visszabrékelni2 vagy 3 szettes a tenisz első köre?Kettőt kell nyerni
sapka
Kampman
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
A tajvani-kínai meccs eddig epic.sajna most kezd eldőlni
Kampman
több mint 1 éve
2 vagy 3 szettes a tenisz első köre?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
Luca nagyon simán ahyonvágta az ír csajt, bravo!erről lemaradtam 😕
Hanni
több mint 1 éve
Hát a 2 az ő esetében 1 és ugyanaz. Néhány éve még bőven tényező volt, habár a sérülések akkor is jöttek, de még bírta. Ma már nem hogy GS-re nincs esélye, 1000-es tornára se.Nem az a baj hogy öreg hanem hogy elhasznált.Az a baj ez Nadalnak hazai pálya.Az a baj, hogy már abszolút kiöregedett. Az Ő "hanyatlásával" az én tenisz iránti "szenvedélyem" is alábbhagyott.
eaglesmcnabb
shagi0206
Toca
több mint 1 éve
Luca nagyon simán ahyonvágta az ír csajt, bravo!
több mint 1 éve
Közben Hámori nagyon meggyőző az ír csaj ellen.azt hittem elcsalják mert megosztott pontozás
Hanni
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Koreai női csapat íjaszatagybeteg egymás után 10 olimpiai arany!hol?
NB2
empty taxi
több mint 1 éve
agybeteg egymás után 10 olimpiai arany!hol?
NB2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Durant durva
több mint 1 éve
agybeteg egymás után 10 olimpiai arany!