NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
11
5
2:15, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
nem ismerem fel a hangokat 😀"annyi statisztika van hogy én nem ezzel szeretnék foglalkozni"Ez Krezy Jenő?
ergo fingja nincs miről beszél, már a játékosok nevét se tudja kiejteni 😀
Negritis, a vajda
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
"annyi statisztika van hogy én nem ezzel szeretnék foglalkozni"Ez Krezy Jenő?
ergo fingja nincs miről beszél, már a játékosok nevét se tudja kiejteni 😀
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
"nem tudott jokic zsákolni"nem is szokott 😊
több mint 1 éve
Na Fucso kibírja fejben?
több mint 1 éve
Fucsó 3 bréklabda 😊
több mint 1 éve
Köszi szépen 😊Valaki tud egy update-et írni mikor lesznek a magyarok éremért?17:49-től második meccs Pupp (kb 1800 körültől jön)
Heisman nádor
2000 Andrásfi
Igor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
"annyi statisztika van hogy én nem ezzel szeretnék foglalkozni"ergo fingja nincs miről beszél, már a játékosok nevét se tudja kiejteni 😀
több mint 1 éve
2 közeli meccs az teljesen reálisén szinte biztos vagyok benne, h lesz legalább 1 vagy 2 nagyon döcögős meccsük/akár vereségük😊most akkor így már nem az amcsiknak szurkolok 😀meglátjuk 😊szerintem nemtudom, h azzal jöttek, de akkor is vér meleg lesz nekik minimum 3-4 meccs iswww.cbssports.com/olympics/news/2024-olympics-basketball-futures-odds-best-bets-proven-expert-reveals-picks-to-win-teams-to-avoid/Egyenként nézve nekik van a legnagyobb esélyük, de összességében a többiek ellen nézve sztem max 50-50, de majd meglátjuk. Én az amcsiknak szurkolok majd amúgy.szerintem meg még mindig nagyobb esélye van az usának mint a többinek együttSzerbek mire mehetnek USA-val szemben a mai férfi kosárban?Egyáltalán nem lehet szerintem odaadni az amcsiknak előre az aranyat, ez már nem az az időszak. Sőt, szerintem stabilan nagyobb az esélye, hogy nem ők nyerik az olimpiát, mint hogy igen.
Papírforma gondolom USA W lenne, de igazából akkor már aranyat is oda lehetne adni ennyi erővel nekik..
Feltételezem azért, tekintve, hogy szerbekről van szó, hogy kőkemény, szoros meccs lesz, nem?
Elvégre 4 éve nem bírnak Jokic-csal, most mitől lenne másképp?! 😀
bogjosi
Szesze
kiegyenlítettebb a mezőny, és sokkal nehezebb lesz, de ettől még brutál szinten ők az esélyesek
Negritis, a vajda
Szesze
nem véletlen -400 az odds rájuk
most tényleg fullos csapattal jöttek
Negritis, a vajda
Szesze
reálisan nézve kanada-franciák tudnak "előnyt" találni fizikailag, talentben ellenük
szerbek és németek még képesek lehetnek bravúrra
de ennyi, spanyolok már nincsenek ott, ausztrálok igazán sose voltak
de egyik csapatnak se adok 20%nál többet ellenük, és ugye nem is kell mindegyikkel találkozniuk
Negritis, a vajda
Szesze
Szesze
ezen a meccsen én se 😀
és simán lehet hogy nem nyerik meg végül, de ugye az hogy mi a végeredmény nem változtat azon hogy mik voltak az elvárások
Negritis, a vajda
Szesze
1 a csoportban 1 a kiesésesben, de meglepne ha utóbbiban lenne vereség
több mint 1 éve
Fucsó 4 brékről hozta az adogatását
több mint 1 éve
Valaki tud egy update-et írni mikor lesznek a magyarok éremért?17:49-től második meccs Pupp (kb 1800 körültől jön)
Heisman nádor
2000 Andrásfi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
én szinte biztos vagyok benne, h lesz legalább 1 vagy 2 nagyon döcögős meccsük/akár vereségük😊most akkor így már nem az amcsiknak szurkolok 😀meglátjuk 😊szerintem nemtudom, h azzal jöttek, de akkor is vér meleg lesz nekik minimum 3-4 meccs iswww.cbssports.com/olympics/news/2024-olympics-basketball-futures-odds-best-bets-proven-expert-reveals-picks-to-win-teams-to-avoid/Egyenként nézve nekik van a legnagyobb esélyük, de összességében a többiek ellen nézve sztem max 50-50, de majd meglátjuk. Én az amcsiknak szurkolok majd amúgy.szerintem meg még mindig nagyobb esélye van az usának mint a többinek együttSzerbek mire mehetnek USA-val szemben a mai férfi kosárban?Egyáltalán nem lehet szerintem odaadni az amcsiknak előre az aranyat, ez már nem az az időszak. Sőt, szerintem stabilan nagyobb az esélye, hogy nem ők nyerik az olimpiát, mint hogy igen.
Papírforma gondolom USA W lenne, de igazából akkor már aranyat is oda lehetne adni ennyi erővel nekik..
Feltételezem azért, tekintve, hogy szerbekről van szó, hogy kőkemény, szoros meccs lesz, nem?
bogjosi
Szesze
kiegyenlítettebb a mezőny, és sokkal nehezebb lesz, de ettől még brutál szinten ők az esélyesek
Negritis, a vajda
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
reálisan nézve kanada-franciák tudnak "előnyt" találni fizikailag, talentben ellenük
de egyik csapatnak se adok 20%nál többet ellenük, és ugye nem is kell mindegyikkel találkozniuk
Negritis, a vajda
Szesze
Szesze
ezen a meccsen én se 😀
és simán lehet hogy nem nyerik meg végül, de ugye az hogy mi a végeredmény nem változtat azon hogy mik voltak az elvárások
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Valaki tud egy update-et írni mikor lesznek a magyarok éremért?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
😊most akkor így már nem az amcsiknak szurkolok 😀meglátjuk 😊szerintem nemtudom, h azzal jöttek, de akkor is vér meleg lesz nekik minimum 3-4 meccs iswww.cbssports.com/olympics/news/2024-olympics-basketball-futures-odds-best-bets-proven-expert-reveals-picks-to-win-teams-to-avoid/Egyenként nézve nekik van a legnagyobb esélyük, de összességében a többiek ellen nézve sztem max 50-50, de majd meglátjuk. Én az amcsiknak szurkolok majd amúgy.szerintem meg még mindig nagyobb esélye van az usának mint a többinek együttSzerbek mire mehetnek USA-val szemben a mai férfi kosárban?Egyáltalán nem lehet szerintem odaadni az amcsiknak előre az aranyat, ez már nem az az időszak. Sőt, szerintem stabilan nagyobb az esélye, hogy nem ők nyerik az olimpiát, mint hogy igen.
bogjosi
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
Szesze
ezen a meccsen én se 😀
több mint 1 éve
Íjászdöntő, amerikai-szerb kosár, kínai-kínai asztalitenisz negyeddöntő, Fucsovics-Nadalmeg Pupp bronzmeccse is jön majd, Bouchard ellen sajnos, aki harapni fog 😕 van egy olyan érzésem h 5. hely lesz belőle...
Sűrűsödnek a dolgok
Kampman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Íjászdöntő, amerikai-szerb kosár, kínai-kínai asztalitenisz negyeddöntő, Fucsovics-NadalSűrűsödnek a dolgok
több mint 1 éve
most akkor így már nem az amcsiknak szurkolok 😀meglátjuk 😊szerintem nemtudom, h azzal jöttek, de akkor is vér meleg lesz nekik minimum 3-4 meccs iswww.cbssports.com/olympics/news/2024-olympics-basketball-futures-odds-best-bets-proven-expert-reveals-picks-to-win-teams-to-avoid/Egyenként nézve nekik van a legnagyobb esélyük, de összességében a többiek ellen nézve sztem max 50-50, de majd meglátjuk. Én az amcsiknak szurkolok majd amúgy.szerintem meg még mindig nagyobb esélye van az usának mint a többinek együttSzerbek mire mehetnek USA-val szemben a mai férfi kosárban?Egyáltalán nem lehet szerintem odaadni az amcsiknak előre az aranyat, ez már nem az az időszak. Sőt, szerintem stabilan nagyobb az esélye, hogy nem ők nyerik az olimpiát, mint hogy igen.
bogjosi
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
több mint 1 éve
Jokicot bírom, a franciákat meg rühellemSzerbeknek drukkolni bármiben, come on...huu most nézem 17:15 Szerba USA kosár 😮akkor hajrá szerbek most 2x (röpiben is a franciák ellen)
Nomac
deyell
warr_b
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Dzsúdó bronzmeccs mikor lesz Rékának?6 után vmikor
zacknorb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Dzsúdó bronzmeccs mikor lesz Rékának?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
meglátjuk 😊szerintem nemtudom, h azzal jöttek, de akkor is vér meleg lesz nekik minimum 3-4 meccs iswww.cbssports.com/olympics/news/2024-olympics-basketball-futures-odds-best-bets-proven-expert-reveals-picks-to-win-teams-to-avoid/Egyenként nézve nekik van a legnagyobb esélyük, de összességében a többiek ellen nézve sztem max 50-50, de majd meglátjuk. Én az amcsiknak szurkolok majd amúgy.szerintem meg még mindig nagyobb esélye van az usának mint a többinek együttSzerbek mire mehetnek USA-val szemben a mai férfi kosárban?Egyáltalán nem lehet szerintem odaadni az amcsiknak előre az aranyat, ez már nem az az időszak. Sőt, szerintem stabilan nagyobb az esélye, hogy nem ők nyerik az olimpiát, mint hogy igen.
bogjosi
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Szerbeknek drukkolni bármiben, come on...huu most nézem 17:15 Szerba USA kosár 😮akkor hajrá szerbek most 2x (röpiben is a franciák ellen)
Nomac
deyell

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
kínaiak bukták az első szettet tajvan ellen pinyó vegyespárosban, ez még semmit nem jelent persze, de azért nagy meglepetés már ez is
több mint 1 éve
huu most nézem 17:15 Szerba USA kosár 😮akkor hajrá szerbek most 2x (röpiben is a franciák ellen)
Nomac
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Marci nyerte a mádodik szettet

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta