Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
nemtom, máshol azt olvastam hogy kell az is különmedia1.hu/2024/07/18/parizsi-olimpia-kozvetites-max-eurosport-wbd/Akkor ezekszerint nem kell elofozetnem a sport addonra?
Negritis, a vajda
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
media1.hu/2024/07/18/parizsi-olimpia-kozvetites-max-eurosport-wbd/Akkor ezekszerint nem kell elofozetnem a sport addonra?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
telex.hu/sport/2024/07/19/japan-olimpia-cigi-eltiltasJapánban 20 év a korhatár a dohányzásra és alkoholfogyasztásra, a tornászok saját szabályzata szerint viszont még 20 év felett is tilos.
Hátööö.
warr_b
több mint 1 éve
telex.hu/sport/2024/07/19/japan-olimpia-cigi-eltiltasHátööö.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
dawyd728
4 034
Ide is beírom lesz pick'em bowl.hu liga és reményeink szerint draftos bowl. hu liga is. Aki akar az még tud jelentkezni mindkettőre a topicjában:Plusz aki draftosra akar jelentkezni, az Igor által készített doodle linken szavazhat a draft időpontjáról.
Itt a hsz:
több mint 1 éve
media1.hu/2024/07/18/parizsi-olimpia-kozvetites-max-eurosport-wbd/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mikor lesznek végleges rosterek? Hivatalos honlapon még nincs 'Athletes' menüpont, pedig - legalábbis nekem - sokkal egyszerűbb volt ott keresni a programokat, mint ömlesztve naponként rendezve.
több mint 1 éve
Itt a megfelelő topik.
Én draftosat sztem nem fogok tudni bevállalni, de szervezkedjünk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Yes-yes-yes. 😊 Megint jöhet a tippelgetés, hogy kit raknak be a legkevesebben a szinkronúszó csapatból. 😊Lesz idén fantasy?jó ötlet, csináljuk sztem.
fantasy-olympics.com/
PyeongChang óta talán most érzem először, h várom.
dawyd728
gabokocka
több mint 1 éve
Jah kérem, veszíteni tudni kell (kéne), nem átmenni Vitézybe 😄csalókkal nem játszik 😀Ha Sixo jön, jövök 😁Lesz idén fantasy?jó ötlet, csináljuk sztem.
fantasy-olympics.com/
dawyd728
gabokocka
warr_b
NB2
Szerkesztette: warr_b

több mint 1 éve
csalókkal nem játszik 😀Ha Sixo jön, jövök 😁Lesz idén fantasy?jó ötlet, csináljuk sztem.
fantasy-olympics.com/
dawyd728
gabokocka
warr_b
több mint 1 éve
Ha Sixo jön, jövök 😁Lesz idén fantasy?jó ötlet, csináljuk sztem.
fantasy-olympics.com/
dawyd728
gabokocka

több mint 1 éve
Lesz idén fantasy?jó ötlet, csináljuk sztem.
fantasy-olympics.com/
dawyd728
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
dawyd728
4 034
Lesz idén fantasy?fantasy-olympics.com/
több mint 1 éve
A 2024-ES PÁRIZSI OLIMPIA SPORTÁGAI ÉS IDŐPONTJAI:3x3-as kosárlabda (július 30. - augusztus 5.)
Asztalitenisz (július 27. - augusztus 10.)
Atlétika (aug. 1-11.)
Birkózás (aug. 5-11.)
BMX freestyle (júl. 30-31.)
BMX racing (aug. 1-2.)
Breaktánc (aug. 9-10.)
Evezés (júl. 27.-aug. 3.)
Golf (aug. 1-4., aug. 7-10.)
Gördeszka (júl. 27-28., aug. 6-7.)
Gyeplabda (júl. 27.-aug. 9.)
Íjászat (júl. 25., júl. 28. - aug. 4.)
Judo (júl. 27.-aug. 3.)
Kajak-kenu - síkvízi (aug. 6-10.)
Kajak-kenu - szlalom (júl. 27.-aug. 1., aug. 3-5.)
Kézilabda (júl. 25., júl. 27.-aug. 4., aug. 6-11.)
Kosárlabda (júl. 27.-aug. 4., aug. 6-11.)
Labdarúgás (júl. 24-25., júl. 27-28., júl. 30-31., aug. 2-3., aug. 5-6., aug. 8-10.)
Lovaglás (júl. 27.-aug. 6.)
Mountain bike (júl. 28-29.)
Műugrás (júl. 27., júl. 29., júl. 31., aug. 2., aug. 5-10.)
Nyílt vízi úszás (aug. 8-9.)
Országúti kerékpár (júl. 27., aug. 3-4.)
Ökölvívás (júl. 27-aug. 4., aug. 6-10.)
Öttusa (aug. 8-11.)
Pályakerékpár (aug. 5-11.)
Ritmikus gimnasztika (aug. 8-10.)
Rögbi (júl. 24-25., júl. 27-30.)
Röplabda (július 27. - augusztus 11.)
Sportlövészet (júl. 27.-aug. 5.)
Sportmászás (aug. 5-10.)
Strandröplabda (júl. 27.-aug. 10.)
Súlyemelés (aug. 7-11.)
Szinkronúszás (aug. 5-7., aug. 9-10.)
Szörf (júl. 27-30.)
Taekwondo (július 7-10.)
Tenisz (júl. 27.-aug. 4.)
Tollaslabda (júl. 27.-aug. 5.)
Torna (szertorna: júl. 27.-aug. 1., aug. 3-5.; trambulin: aug. 2.)
Triatlon (július 30-31., augusztus 5.)
Úszás (júl. 27.-aug. 4.)
Vitorlázás (júl. 28.-aug. 8.)
Vívás (júl. 27.-aug. 4.)
Vízilabda (július 27. - augusztus 11.)

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Nekem ez a "társelnöki" rendszer se volt meg 😊Elmúlt időszakban a zászlóvivők: Szabó Bence, Kőbán Rita, Kovács Antal, Kammerer Zoltán, Biros Péter, Szilágyi Áron, Cseh László + Mohamed Aida.Nem. Amúgy nem mindegy? Az eskü szövegét Szilágyi Áron és Kapás Bogi mondták el. Hátha megnyugtató információ.A kézilabdázó Böde-Bíró Blanka és a cselgáncsozó Tóth Krisztián viszi majd a magyar csapat zászlaját a párizsi olimpia nyitóünnepségén. 🇭🇺❤️Más nem lesz ott a csapatból? Vagy hogy a bánatba választották ki őket??
zacknorb
somoskovig
csipkelli
Ehhez képest nem érzem erősnek a mostani párost, de egyébként valóban tök mindegy.
somoskovig
De ha keresni kell két zászlóvivőt, a 4 labdás csapatból biztosan választanék valakit, sokat lesznek képernyőn.
Hamarabb böknék rá Varga Dénesre vagy Lékaira, de tényleg mindegy.
több mint 1 éve
Női kézisek ha Olimpiát nyernek megeszem a kalapom....Majd ha megnyerik, erősnek érzed 🤗Elmúlt időszakban a zászlóvivők: Szabó Bence, Kőbán Rita, Kovács Antal, Kammerer Zoltán, Biros Péter, Szilágyi Áron, Cseh László + Mohamed Aida.Nem. Amúgy nem mindegy? Az eskü szövegét Szilágyi Áron és Kapás Bogi mondták el. Hátha megnyugtató információ.A kézilabdázó Böde-Bíró Blanka és a cselgáncsozó Tóth Krisztián viszi majd a magyar csapat zászlaját a párizsi olimpia nyitóünnepségén. 🇭🇺❤️Más nem lesz ott a csapatból? Vagy hogy a bánatba választották ki őket??
zacknorb
somoskovig
csipkelli
Ehhez képest nem érzem erősnek a mostani párost, de egyébként valóban tök mindegy.
somoskovig
vpi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Majd ha megnyerik, erősnek érzed 🤗Elmúlt időszakban a zászlóvivők: Szabó Bence, Kőbán Rita, Kovács Antal, Kammerer Zoltán, Biros Péter, Szilágyi Áron, Cseh László + Mohamed Aida.Nem. Amúgy nem mindegy? Az eskü szövegét Szilágyi Áron és Kapás Bogi mondták el. Hátha megnyugtató információ.A kézilabdázó Böde-Bíró Blanka és a cselgáncsozó Tóth Krisztián viszi majd a magyar csapat zászlaját a párizsi olimpia nyitóünnepségén. 🇭🇺❤️Más nem lesz ott a csapatból? Vagy hogy a bánatba választották ki őket??
zacknorb
somoskovig
csipkelli
somoskovig
több mint 1 éve
Elmúlt időszakban a zászlóvivők: Szabó Bence, Kőbán Rita, Kovács Antal, Kammerer Zoltán, Biros Péter, Szilágyi Áron, Cseh László + Mohamed Aida.Nem. Amúgy nem mindegy? Az eskü szövegét Szilágyi Áron és Kapás Bogi mondták el. Hátha megnyugtató információ.A kézilabdázó Böde-Bíró Blanka és a cselgáncsozó Tóth Krisztián viszi majd a magyar csapat zászlaját a párizsi olimpia nyitóünnepségén. 🇭🇺❤️Más nem lesz ott a csapatból? Vagy hogy a bánatba választották ki őket??
zacknorb
somoskovig
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Nem. Amúgy nem mindegy? Az eskü szövegét Szilágyi Áron és Kapás Bogi mondták el. Hátha megnyugtató információ.A kézilabdázó Böde-Bíró Blanka és a cselgáncsozó Tóth Krisztián viszi majd a magyar csapat zászlaját a párizsi olimpia nyitóünnepségén. 🇭🇺❤️Más nem lesz ott a csapatból? Vagy hogy a bánatba választották ki őket??
zacknorb
somoskovig
több mint 1 éve
A kézilabdázó Böde-Bíró Blanka és a cselgáncsozó Tóth Krisztián viszi majd a magyar csapat zászlaját a párizsi olimpia nyitóünnepségén. 🇭🇺❤️Más nem lesz ott a csapatból? Vagy hogy a bánatba választották ki őket??
zacknorb
több mint 1 éve
A kézilabdázó Böde-Bíró Blanka és a cselgáncsozó Tóth Krisztián viszi majd a magyar csapat zászlaját a párizsi olimpia nyitóünnepségén. 🇭🇺❤️
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
24.hu/sport/2024/06/28/kalnoki-kis-attila-balczo-andras-martinek-janos-gulyas-michelle-ottusa-parizs-2024-olimpia-2024-erdos-rita/Előző olimpián női számban bronzot nyert Magyarország, meg a Vörös Zsuzsa volt olimpiai bajnok is azelőtt ebben a számban, ez egy tradícionálisan magyar szám. Ergó ez a Michelle Wild kb. 17. lesz majd. 😊
NB2
több mint 1 éve
Flag foci lesz az olimpián?Los Angelesben igen.
🤘 gaben 🤘
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Flag foci lesz az olimpián?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "