PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 5 éve
persze, csak vicces és szánalmas az egészDamage done...Közben:elvileg Savjz és a felesége is "felmentve"
twitter.com/Savjz/status/1275504728332357632
Blizzard go home, you are drunk.
Aztán meg ez is:
twitter.com/NurseBaemax/status/1275174857903419393
Amazt ki is tiltották azonnal ugyanarról a BG versenyről, amiről Savjz-t azért, mert a felesége fel mert szólalni 800 ember kirúgása miatt, rekord profit mellett... szép időket élünk.
Na, ez a Pepehands, nekünk...
Gyurma Pappa
www.pcguru.hu/hirek/az-eg-kek-a-fu-zold-a-blizzard-pedig-mar-megint-botranyba-keveredett/55900
Negritis
Gyurma Pappa
amúgy mennyivel egyszerűbb lett volna elrendezni azzal volt dolgóz a feleséged és összeférhetetlenség 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Damage done...Közben:elvileg Savjz és a felesége is "felmentve"
Aztán meg ez is:
Amazt ki is tiltották azonnal ugyanarról a BG versenyről, amiről Savjz-t azért, mert a felesége fel mert szólalni 800 ember kirúgása miatt, rekord profit mellett... szép időket élünk.
Gyurma Pappa
www.pcguru.hu/hirek/az-eg-kek-a-fu-zold-a-blizzard-pedig-mar-megint-botranyba-keveredett/55900
Negritis

több mint 5 éve
Közben:elvileg Savjz és a felesége is "felmentve"
Aztán meg ez is:
Gyurma Pappa
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
Közben:twitter.com/Savjz/status/1275504728332357632
Aztán meg ez is:

több mint 5 éve
Pepehands a FB-nak és a Microsoftnak😀 ment a like
Gyurma Pappa
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ééés ennyi is volt a gameplay streaming piac. LULwww.gamestar.hu/uzlet/leall-a-mixer-a-microsoft-inkabb-a-facebook-gaminggel-tarsul-280652.htmltwitter.com/Slasher/status/1275145243478892544
😀
Negritis
Ninja meg Shroud kimaxolták az életet 😀
Borbinho
A legtöbb YT streamer akit néztem, visszament Twitch-re, a Mixeresek mind visszamennek, csak közben kerestek MS szemmel aprópénzt, magánember szemmel egy csomót. Szép kísérlet volt, de ahogy Asmongold mondta: közösséget nem tudsz venni.
Még a Blizzard meg a Riot kitartanak, és közvetítenek YT-n is, de szerintem ennek is nemsokára vége lesz, és mennek vissza szépen Twitchre. Pepehands a FB-nak és a Microsoftnak

több mint 5 éve
Angry Joe zaklatási balhémedium.com/@WookieMonsterTV/my-interaction-with-angryjoe-d715aedb0e02
www.twitlonger.com/show/n_1sr9mev
twitter.com/AngryJoeShow/status/1275580362475831296
több mint 5 éve
Már a Partizánban is a Last of Us a téma. 😊
több mint 5 éve
Köszöntem. Mükszik. Ment is a like 😉Amint ujra PS közelbe kerülök kipróbálom.www.youtube.com/watch?v=zORWrZgSu6AGod of War. Ps4 pro.Lehet másik topicba kellene majd legfeljebb átteszitek.god of war? gears of war?
Mitől lehet hogy LG okos tvn, minden játéknál szépen “kiteszi” teljesképernyőbe, egyedül a GoWnál nem...
Akárhogy állítok akármit egyszerűen nem akarja az igazsagot. Oylan mintha rossz méretarányban lenne.
Cowboykarcsi90
pc? ps4? xbox?
Negritis
Cowboykarcsi90
ez nem műxik, illetve amit a kommentben írnak?
NB2
Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
www.gamestar.hu/uzlet/leall-a-mixer-a-microsoft-inkabb-a-facebook-gaminggel-tarsul-280652.htmltwitter.com/Slasher/status/1275145243478892544
😀
Negritis
Ninja meg Shroud kimaxolták az életet 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
közbe behúztam a Hades-t mer Lethalfrag meghozta a kedvem hozzá és mert kint van jó ideje steamen3-4 run után egész jó kiváncsi vagyok mi lesz később
ezen kívűl behúztam a quantic dream collection-t, lassan megyek szabira míg haverék nem jöünnek inni jó lesz
több mint 5 éve
www.gamestar.hu/uzlet/leall-a-mixer-a-microsoft-inkabb-a-facebook-gaminggel-tarsul-280652.html😀
több mint 5 éve
Amint ujra PS közelbe kerülök kipróbálom.www.youtube.com/watch?v=zORWrZgSu6AGod of War. Ps4 pro.Lehet másik topicba kellene majd legfeljebb átteszitek.god of war? gears of war?
Mitől lehet hogy LG okos tvn, minden játéknál szépen “kiteszi” teljesképernyőbe, egyedül a GoWnál nem...
Akárhogy állítok akármit egyszerűen nem akarja az igazsagot. Oylan mintha rossz méretarányban lenne.
Cowboykarcsi90
pc? ps4? xbox?
Negritis
Cowboykarcsi90
NB2
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=zORWrZgSu6AGod of War. Ps4 pro.Lehet másik topicba kellene majd legfeljebb átteszitek.god of war? gears of war?
Cowboykarcsi90
pc? ps4? xbox?
Negritis
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
God of War. Ps4 pro.Lehet másik topicba kellene majd legfeljebb átteszitek.god of war? gears of war?
Cowboykarcsi90
pc? ps4? xbox?
Negritis
több mint 5 éve
FIFA 21: Mit lehet rá mondani, amivel ne sértsem meg?www.pcguru.hu/hirek/fifa-21-pc-n-meg-varni-kell-a-generaciovaltasra/55840
Coolearie
közeledünk a switches legacy edition szánalomhoz
mondjuk valszeg nem véletlen a 29k+ és 14k- arány (100-18 volt a fifa 20 arány)
a madden 21 15-36
több mint 5 éve
Lehet másik topicba kellene majd legfeljebb átteszitek.god of war? gears of war?
Cowboykarcsi90
pc? ps4? xbox?
több mint 5 éve
Szar is. 1-2 dologra jó, pl. instant healing potionén a Metamorph-t toltam először normálisabban szóval nekem az jobb emlékez a harvest poe league megint nem a szivem cüscske, de legalább könyebb ignorálni mint a deliriumotSSF-ben játszok, végre egy okosan és jól összerakott, nem mellékesen nem teljesen véletlenszerű mechanika, amivel tényleg elő tudom segíteni a játékot.
Negritis
Kicsit kell velem simfarmozni, de megéri szerintem. Szerintem az ilyen mechanizmusok sokkal érdekesebbek, mint a mapon belüliek, ott úgyis elég sok dolog van, nem kell egy újabb.
Nekem a legjobb élményt ez a liga adja, a betrayal óta. Mondjuk azóta nem is volt igazán jó. Jutalom szempontból a Metamorphosis jó volt, de közben voltak olyan tévedések mint a Synthesis vagy a Delirium. Én nagyon szeretem a Blight-t, de szerintem ezzel egyedül vagyok a communityben 😀 Hiába, na több száz óra tower defense nyomot hagy az emberben. 😊
Gyurma Pappa
nekem az a bajom hogy a Beast crafting eddig is alig létezett kb ezek után se fog jobban
Negritis

több mint 5 éve
én a Metamorph-t toltam először normálisabban szóval nekem az jobb emlékez a harvest poe league megint nem a szivem cüscske, de legalább könyebb ignorálni mint a deliriumotSSF-ben játszok, végre egy okosan és jól összerakott, nem mellékesen nem teljesen véletlenszerű mechanika, amivel tényleg elő tudom segíteni a játékot.
Negritis
Kicsit kell velem simfarmozni, de megéri szerintem. Szerintem az ilyen mechanizmusok sokkal érdekesebbek, mint a mapon belüliek, ott úgyis elég sok dolog van, nem kell egy újabb.
Nekem a legjobb élményt ez a liga adja, a betrayal óta. Mondjuk azóta nem is volt igazán jó. Jutalom szempontból a Metamorphosis jó volt, de közben voltak olyan tévedések mint a Synthesis vagy a Delirium. Én nagyon szeretem a Blight-t, de szerintem ezzel egyedül vagyok a communityben 😀 Hiába, na több száz óra tower defense nyomot hagy az emberben. 😊
Gyurma Pappa
nekem az a bajom hogy a Beast crafting eddig is alig létezett kb ezek után se fog jobban
több mint 5 éve
ez a harvest poe league megint nem a szivem cüscske, de legalább könyebb ignorálni mint a deliriumotSSF-ben játszok, végre egy okosan és jól összerakott, nem mellékesen nem teljesen véletlenszerű mechanika, amivel tényleg elő tudom segíteni a játékot.
Negritis

több mint 5 éve
Lehet másik topicba kellene majd legfeljebb átteszitek.Mitől lehet hogy LG okos tvn, minden játéknál szépen “kiteszi” teljesképernyőbe, egyedül a GoWnál nem...
több mint 5 éve
ez a harvest poe league megint nem a szivem cüscske, de legalább könyebb ignorálni mint a deliriumot
több mint 5 éve
twitter.com/NICKMERCS/status/1274074392780292101Az a c4 drop huh.
holy shit 😀 így is lehet nyomni a Warzonet
Borbinho
több mint 5 éve
twitter.com/NICKMERCS/status/1274074392780292101holy shit 😀 így is lehet nyomni a Warzonet
több mint 5 éve
FIFA 21: Mit lehet rá mondani, amivel ne sértsem meg?