PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Sleeping Dogs elsőre kegyetlenül tetszik 😀 Igaz autós részt megcsinálhatták volna jobban.AsbeeBasszus ez már kijött ?? 😮 Ennek örülök nagyon én még valamiért abba a tudatba voltam,hogy 2013-ban jön
több mint 12 éve
Sleeping Dogs elsőre kegyetlenül tetszik 😀 Igaz autós részt megcsinálhatták volna jobban.
több mint 12 éve
Srácok, valaki tolta már a Game of Thrones játékkal?szar
Elvileg nagyjából a könyvre hajaz, meg ugye a sorozatra, kíváncsi volnék a véleményekre.Stez
több mint 12 éve
Srácok, valaki tolta már a Game of Thrones játékkal?Elvileg nagyjából a könyvre hajaz, meg ugye a sorozatra, kíváncsi volnék a véleményekre.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
A BF-Cod dologban. Én mint egy átlagos ps3 user, azért nem nagyon engedhetem meg magamnak, hogy minden játékot megvegyek. Gondolom nagyon sokan ezzel így vannak még, tehát ennek a viszonylag nagy rétegnek a legnagyobb igénye egy jó kis multiplayer. Lenyomtam a bf single playert is (tényleg szar) de a multija atom. Szívesen kijátszanám a codot, mert a sztorija mindent visz, de 5-6 óra single playerért nem fogom megvenni 12000ért, amikor ugyan abban az árkategóriában van egy olyan multis játék amivel 100 órákat lehet játszani 😀És ameddig ez így marad, nálam mindig is BF>Cod.
A fifa13 legújabb funkciója, nagyon beletaláltak:
www.youtube.com/watch?v=drl-CGYo5Pc
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Van nagyon sok olyan játék, sőt, játéksorozat is hasonló kategóriában, ami ma már jobb a két említett játéksorozatnál, vagy legalább hasonló élményt nyújt, csak egyszerűen az emberek csak az említett két szériát ismerik és nem is akarnak másokat megismerni.jó is volt, én elvoltam a gameplay részével is. kispisztollyal aprítottam végig, sokkal menőbbnek éreztem magamat ettől 😀 amúgy valóban kőkemény volt a vége, egyből a Harcosok klubja ugrott be az egészről.
A korábban a sztori miatt általam ajánlott Spec Ops: The Line oda-vissza veri az összes COD vagy BF single playert történet szempontjából. Sokan kiemelték, hogy annyira a gameplay rész nem jó, de aki végigjátszotta, azok többségével megtörtént, hogy percekig néztek maguk elé gondolkodva azon, hogy mit is láttak, mit éltek át valójában ebben a pár órában. Még mindig ajánlom, ha mást nem is, egy walkthrough végignézést mindenki ejtsen meg, aki szereti az ilyen játékokat.gsn
több mint 12 éve
Na közben Sleeping dogs...már hozza a postás 😀elkúrtam, és persze pont az utolsó darab dupla rétegű dvd volt
több mint 12 éve
gsn
3 548
Van nagyon sok olyan játék, sőt, játéksorozat is hasonló kategóriában, ami ma már jobb a két említett játéksorozatnál, vagy legalább hasonló élményt nyújt, csak egyszerűen az emberek csak az említett két szériát ismerik és nem is akarnak másokat megismerni. A korábban a sztori miatt általam ajánlott Spec Ops: The Line oda-vissza veri az összes COD vagy BF single playert történet szempontjából. Sokan kiemelték, hogy annyira a gameplay rész nem jó, de aki végigjátszotta, azok többségével megtörtént, hogy percekig néztek maguk elé gondolkodva azon, hogy mit is láttak, mit éltek át valójában ebben a pár órában. Még mindig ajánlom, ha mást nem is, egy walkthrough végignézést mindenki ejtsen meg, aki szereti az ilyen játékokat.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
persze, nem véletlenül van az MW2 multiban kb. 150 órányi játékidőm 😀 bár hármas prestige-n vagyok a mai napig, ezt kicsit szégyellem 😀de az a 7-8 óra általában nem csak céltalan öldöklés, hanem egy kurvajó történet interaktív átélése ugye. shawnkaSzerintem többjátékos mód sem céltalan. Teljesen más hangulatot kölcsönöz az egésznek, hogy nem egyedül mészárlod le az ellenséget, hanem ugyanúgy másik játékos ellen játszol. hatványozottan igaz ez ha haverok ellen. Persze kinek ez kinek az 😊 Ettől függetlenül mindkét játék klasszikus a műfajukban.Asbee
több mint 12 éve
de az a 7-8 óra általában nem csak céltalan öldöklés, hanem egy kurvajó történet interaktív átélése ugye. shawnkaSzerintem többjátékos mód sem céltalan. Teljesen más hangulatot kölcsönöz az egésznek, hogy nem egyedül mészárlod le az ellenséget, hanem ugyanúgy másik játékos ellen játszol. hatványozottan igaz ez ha haverok ellen. Persze kinek ez kinek az 😊 Ettől függetlenül mindkét játék klasszikus a műfajukban.
több mint 12 éve
de az a 7-8 óra általában nem csak céltalan öldöklés, hanem egy kurvajó történet interaktív átélése ugye.Ez igaz, csak nézd meg mennyit játszol single és mennyi multiplayerben. Míg a single-t végigviszed 7-8 óra alatt (persze később akár többször is), addig a multival akár hússzor annyit is eltöltessz.Asbeelehet, hogy grafikailag meg fizikailag a BF klasszisokkal jobb, mint a CoD, de a MW trilógia sztori, azaz single szempontjából nagyon egyben van. hiába írunk 2012-t, a grafika nálam mindig is másodlagos volt, a történet pedig végig lekötött. nálam egy ilyen játék egy- és többjátékos módból egyszerre áll, nem elég ha az egyik király a másik meg szar. és a MW szériának mindkettője nagyon élvezetes. a BF-nek nem. csak az egyik.shawnkaBF>>>CODAsbeehát ez a multi még nem győzött meg. futurisztikus MW2, utóbbival pedig a mai napig remekül elszórakozok a kibertérben 😊shawnkaTök mindegy, mert a nagyközönség így is, úgy is megveszi évről évre ugyanazt, amit jól reagált le az Activision, és ezért már több fejlesztőcéget foglalkoztat, csakhogy minden évben legyen egy újabb fejőstehenük.süti
több mint 12 éve
Ez igaz, csak nézd meg mennyit játszol single és mennyi multiplayerben. Míg a single-t végigviszed 7-8 óra alatt (persze később akár többször is), addig a multival akár hússzor annyit is eltöltessz.lehet, hogy grafikailag meg fizikailag a BF klasszisokkal jobb, mint a CoD, de a MW trilógia sztori, azaz single szempontjából nagyon egyben van. hiába írunk 2012-t, a grafika nálam mindig is másodlagos volt, a történet pedig végig lekötött. nálam egy ilyen játék egy- és többjátékos módból egyszerre áll, nem elég ha az egyik király a másik meg szar. és a MW szériának mindkettője nagyon élvezetes. a BF-nek nem. csak az egyik.shawnkaBF>>>CODAsbeehát ez a multi még nem győzött meg. futurisztikus MW2, utóbbival pedig a mai napig remekül elszórakozok a kibertérben 😊shawnkaTök mindegy, mert a nagyközönség így is, úgy is megveszi évről évre ugyanazt, amit jól reagált le az Activision, és ezért már több fejlesztőcéget foglalkoztat, csakhogy minden évben legyen egy újabb fejőstehenük.süti
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Valakinek nincs eladó eredeti Madden 09, vagy annál újabb kiadás PS2-re?
több mint 12 éve
lehet, hogy grafikailag meg fizikailag a BF klasszisokkal jobb, mint a CoD, de a MW trilógia sztori, azaz single szempontjából nagyon egyben van. hiába írunk 2012-t, a grafika nálam mindig is másodlagos volt, a történet pedig végig lekötött. nálam egy ilyen játék egy- és többjátékos módból egyszerre áll, nem elég ha az egyik király a másik meg szar. és a MW szériának mindkettője nagyon élvezetes. a BF-nek nem. csak az egyik.BF>>>CODAsbeehát ez a multi még nem győzött meg. futurisztikus MW2, utóbbival pedig a mai napig remekül elszórakozok a kibertérben 😊shawnkaTök mindegy, mert a nagyközönség így is, úgy is megveszi évről évre ugyanazt, amit jól reagált le az Activision, és ezért már több fejlesztőcéget foglalkoztat, csakhogy minden évben legyen egy újabb fejőstehenük.süti
több mint 12 éve
😀 a Cod az csak egyre rosszabb és rosszabb.. Mw2 még elment játszottam vele sokat , meg is van , Black Opsot megvettem olyan szar hogy pénzt nem kérnék el érte ... Ez az egy kurva csalódás elérte nálam hogy az mw3 közelébe se menjek , és jól tettem , barátom mondta hogy ő megvette és a multiplayer egy nagy csalódás volt számára..
több mint 12 éve
BF>>>CODhát ez a multi még nem győzött meg. futurisztikus MW2, utóbbival pedig a mai napig remekül elszórakozok a kibertérben 😊shawnkaTök mindegy, mert a nagyközönség így is, úgy is megveszi évről évre ugyanazt, amit jól reagált le az Activision, és ezért már több fejlesztőcéget foglalkoztat, csakhogy minden évben legyen egy újabb fejőstehenük.süti
több mint 12 éve
hát ez a multi még nem győzött meg. futurisztikus MW2, utóbbival pedig a mai napig remekül elszórakozok a kibertérben 😊shawnkaTök mindegy, mert a nagyközönség így is, úgy is megveszi évről évre ugyanazt, amit jól reagált le az Activision, és ezért már több fejlesztőcéget foglalkoztat, csakhogy minden évben legyen egy újabb fejőstehenük.
több mint 12 éve
hát ez a multi még nem győzött meg. futurisztikus MW2, utóbbival pedig a mai napig remekül elszórakozok a kibertérben 😊
több mint 12 éve
én is nehezen, de hát hátha... 😀Majd kiderül, illetve, hiszem, ha látom. Nem hiszek abban, hogy azt ki lehet hagyni az alapjátékból. A Ubisoft meg az AC csapat nem olyan, amely képes valamirevaló pluszokat kiadni.gsnMekkora lesz az a 60 perces plusz játék, ha majd ott is jön ez a labirintusos kockarakogatós szar, ami a Revelations Desmond részében meg a DLC-ben van. 😂gsnén azt olvastam több helyen, hogy a tengeri csata fogja ezt a 60 percet kitölteni, amiről még talán az e3mon mutattak videótHabi
jut eszembe wtf az új cod multiplayer trailere? 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
gsn
3 548
Majd kiderül, illetve, hiszem, ha látom. Nem hiszek abban, hogy azt ki lehet hagyni az alapjátékból. A Ubisoft meg az AC csapat nem olyan, amely képes valamirevaló pluszokat kiadni.Mekkora lesz az a 60 perces plusz játék, ha majd ott is jön ez a labirintusos kockarakogatós szar, ami a Revelations Desmond részében meg a DLC-ben van. 😂gsnén azt olvastam több helyen, hogy a tengeri csata fogja ezt a 60 percet kitölteni, amiről még talán az e3mon mutattak videótHabi
több mint 12 éve
Mekkora lesz az a 60 perces plusz játék, ha majd ott is jön ez a labirintusos kockarakogatós szar, ami a Revelations Desmond részében meg a DLC-ben van. 😂gsnén azt olvastam több helyen, hogy a tengeri csata fogja ezt a 60 percet kitölteni, amiről még talán az e3mon mutattak videót
JT Daniels fan
több mint 12 éve
gsn
3 548
az Assassins Creed 3 PS3ra extra 60 perc játékkal lesz megspékelve 😊Mekkora lesz az a 60 perces plusz játék, ha majd ott is jön ez a labirintusos kockarakogatós szar, ami a Revelations Desmond részében meg a DLC-ben van. 😂
Ez már csak további bónusz, hiszen a teljes játék magyar felirattal lesz játszható.
Must buy
Habi
több mint 12 éve
A börtönös rész volt a legjobb. Meg amikor beindul a drogügylet és összejön egy kis ideig minden. Tetszett a ház 😀Ja bocs, félreérthető voltam nem a konkrét végére gondoltam - mert az tényleg igen szar lett- hanem az utolsó pár epizódra, mert ott volt már végre valami normális akció is. 😛 Nekem igazség szerint az egész játék lassú lett és meglehetősen unalmas, a mellék küldetések teljes hiánya is zavar.Végignyomtam a Mafia 2-t 3 nap alatt, mindent figyelembe véve valóban csalódás, a végét leszámítva. Az 1 jobban sikerült.Még is mi a túrós búbánat tetszett a végében ?
| Mondjuk az kifejezetten meglepő volt számomra, hogy Vito ölte meg Tommy Angelot, ez nagy ötlet volt a történet íróktól. Továbbá nem elképzelhetetlen az sem, hogy lesz Mafia 3, szerintem elég jó storyt lehetne építeni Joe-ra, aki túléli az esetet és bosszút forral Don Vinci ellen. (vagy valami ilyesmi 😛 ) | Newman
Már bocs a hangvételért, nem ellened szól, hanem egész egyszerűen mikor feljött a credits a "végén", én azt hittem átütöm a monitoromat... Valami gusztustalan az egész. Ilyen befejezés után már rég kint kéne lennie egy DLC-nek ami tényleg tartalmazza a befejezést, főleg ha már egy ME3 befejezésén is sírnak az emberek... Úgyhogy ha már arra szartak a készítők az a minimum, hogy jön egy 3. rész, amit lehetőleg már egy 21. századi számítógépes játék elvárásait is elérik...süti
Az egész vége, hát igen, ez még az ME3 végénél is gyengébb lett, de erre igazából tökéletesen rálehet építeni egy harmadik részt. Mondjuk a 2.rész után nem igazán bízom már a 2K-ban.Newman