PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 12 éve
"megvettem" de nem rendes licencelt számok vannak benne,hanem ilyen komponált számok,ezen ne lepődj meg.Az XGD3-al nekem eddig nem volt problémám
több mint 12 éve
Egyébként megvetted vagy "megvetted"? Mert ugyebár XGD3-as lemezformátum van és nem olyan íróm van amivel ki tudnám írni dvd-re a teljes adatot, ezért arra gondoltam esetleg ez lehet az oka. Meg az van, hogy a menüben csak egy számot hajlandó lejátszani, azt ismételgeti állandóan...Így kicsit leront az élményből nálam az egész.Maddenben meg vannak nagyon érdekes dolgok...Szerelések számánál nem veszi figyelembe az assisstant tackle-t, mindenkinél 0 van, mikor meccs után néztem, játékosoknak meg jóval kevesebb szerelés mint amennyi kéne hogy legyen. Kíváncsi vagyok mennyit zuhannak majd az értékek... Ez már alapból ront a játékélményen. AsbeeValóban.2 napja kezdtem el még csak most értem el a Brownsal az alapszakasz első meccséhez (PS meccseket hagyom a francba) de meccs végén döbbenten vakartam a fejem,hogy mi a szösz van ... Nyílván nem fogom emiatt fikázni,mert ez a career mode nagyon tetszik eddig.Egyedül a pálya az ami még zavar... KR-nél vagy mikor megnézem a routeokat olyan mintha egy tenisz pályán szaladnának Drip
több mint 12 éve
Maddenben meg vannak nagyon érdekes dolgok...Szerelések számánál nem veszi figyelembe az assisstant tackle-t, mindenkinél 0 van, mikor meccs után néztem, játékosoknak meg jóval kevesebb szerelés mint amennyi kéne hogy legyen. Kíváncsi vagyok mennyit zuhannak majd az értékek... Ez már alapból ront a játékélményen. AsbeeValóban.2 napja kezdtem el még csak most értem el a Brownsal az alapszakasz első meccséhez (PS meccseket hagyom a francba) de meccs végén döbbenten vakartam a fejem,hogy mi a szösz van ... Nyílván nem fogom emiatt fikázni,mert ez a career mode nagyon tetszik eddig.Egyedül a pálya az ami még zavar... KR-nél vagy mikor megnézem a routeokat olyan mintha egy tenisz pályán szaladnának
több mint 12 éve
közben megoldódott, de azért köszi 😊van valakinek esetleg BeLoad account-ja?NewmanNekem van, ha kell szólj és adok belépési adatokat.Rataxes
Sikerült végre felraknom az L.A.Noire-t. Eléggé akadt a gépemen, de még türhető mértékben.
Így kell lezárni egy játékot.... 😛
| Kérdés feltevésben csak olyan 70%-ot hoztam így, viszont elképesztő nyomozói megérzéseim vannak, mert Black Dalia-t egyből tudtam, hogy kicsoda lesz. Túlságosan nyájas volt a pultos, egyből őt gyanúsítottam, miután mondta a "spanyol" ügynél az egyik kocsmatulajdonos, hogy egy átmeneti pultos szolgálta ki a nőt, utánna meg már szinte biztos volt, büszke voltam magamra amikor kiderült, hogy tényleg ő volt.... 😀 |
Így net nélkül olyan 4 nap alatt lepörgettem.
több mint 12 éve
hát nem tudom, annyira nem érzem ez far crynak, több tomb raider van benne...de azért kiproszáljuk! 😊DivatEngem meg pont ez a videó győzött meg. 😊 Eddig annyira nem kötött le. Ha tényleg megcsinálják, hogy minden ennyire élő legyen már jó pár órát bele lehet ölni. Csak nehogy a sztori kárára történjen.
több mint 12 éve
dr0725
482
végre madden 13 in da house 😀
több mint 12 éve
sütihát nem tudom, annyira nem érzem ez far crynak, több tomb raider van benne...de azért kiproszáljuk! 😊
|
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Külön öröm látni, hogy végre kezdenek beállni normális árakra a játékok. Kivéve a nem mondom melyik kiadó. 😛alig lett jó:hát ez eléggé fapfapfapshawnka
ac3.gameshop.hu/Habi
Maddenes baki: www.gamestar.hu/kellemetlen-baki-a-madden-nfl-13-ban.html
több mint 12 éve
alig lett jó:hát ez eléggé fapfapfap
ac3.gameshop.hu/Habi
több mint 12 éve
van valakinek esetleg BeLoad account-ja?NewmanNekem van, ha kell szólj és adok belépési adatokat.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
ncaa-ben úgy játszom, hogy offenset én irányítom, védelmet szimulálom.A 3. évemben járok, a ND függetlenségét megszüntetettem és beraktam a pac12be. Velük játszottam a conf.champ meccset. 52-45re vezettem (az A+os védelmem 45 pontot kapott az A- támadósortól...) de az egy yardoson vagyok 3rd and goal volt hátra még 1perc és az eddig még Fumblet nem vétő rb-m fumblet nyom és az ellenfél 99yardos fumble ret TD-t ér el. Döntetlen. Jöhet a hosszabbítás. TDnálam, TD náluk. köv kört ők kezdik támadásban, de csak FG mondom akkor megnyerem a meccset erre ők támadnak (meglepődök és én irányítom a védelmet) majd az endzoneba bedobott labdát lekapom. Ezek után pedig a játék kiírja, hogy vesztettem sajnos 62-59re. Lényeg, hogy támadhattam a győzelemért 😀
mérgemben megvettem a nascar 2011 the game című játékot. Nagyon bejön 😊
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Maddenben meg vannak nagyon érdekes dolgok...Szerelések számánál nem veszi figyelembe az assisstant tackle-t, mindenkinél 0 van, mikor meccs után néztem, játékosoknak meg jóval kevesebb szerelés mint amennyi kéne hogy legyen. Kíváncsi vagyok mennyit zuhannak majd az értékek... Ez már alapból ront a játékélményen. Igazából a nehézségi szintet nem könnyű beállítani. Az jó, hogy továbbra is könnyedén állítható minden egyes részlet, de valahogy már a 12-ben sem volt nálam az igazi. Play után meg elég komikus mikor egymáson fetrengenek a játékosok vagy épp a földön fekvőben fetrengenek. A menüben a zenék is háááát...Ezen kívül azonban nem panaszkodok, egész korrekt lett. Különösen jó, hogy a játékosokat meccsről meccsre lehet fejleszteni a kapott XP alapján.
több mint 12 éve
felvettelek, egyre jobban kezdek ráérezni fegyókra, főleg AK-ra...bár még néha nagyon durván fel tud húzni a szórásuk, sebzésük!DivatEngem meg beszippantott új madden 😀
több mint 12 éve
Csak azért a fifa12, mert most jutott eszembe és még van egy hónap a 13-ig. 😀nem vágom jó ideje nem látogatom aktívan, de régen mikor még versenyszerűen fifáztam, akkor nívós oldal volt...de amúgy minek fifa12-zöl? mindjárt jön 13, v nosztalgiázás gyanánt hangolódsz az újra? 😊DivatNem tudom, akkor lehet a HSP-t teszem fel. A fifahungaryt ismerem, de az az oldal egyre rosszabb lett, ahogy egyre több részre vált szét. Akkor még kurva jó volt, mikor még a peshungary sem jött létre.SchleckEszembe jutott, hogy újra felraknám a FIFA 12-t, ha lenne hozzá friss roster. Tud valaki ilyenről? Én nem nagyon találtam eddig.Schlecktuti van hozzá vmi frissítés, ami viszont biztos h HSP(magyar bajnokság) nemrég jött ki hozzá, bővebben fifahungary.com, itt sok mást is találhatsz hozzá!Divat
több mint 12 éve
nem vágom jó ideje nem látogatom aktívan, de régen mikor még versenyszerűen fifáztam, akkor nívós oldal volt...de amúgy minek fifa12-zöl? mindjárt jön 13, v nosztalgiázás gyanánt hangolódsz az újra? 😊Nem tudom, akkor lehet a HSP-t teszem fel. A fifahungaryt ismerem, de az az oldal egyre rosszabb lett, ahogy egyre több részre vált szét. Akkor még kurva jó volt, mikor még a peshungary sem jött létre.SchleckEszembe jutott, hogy újra felraknám a FIFA 12-t, ha lenne hozzá friss roster. Tud valaki ilyenről? Én nem nagyon találtam eddig.Schlecktuti van hozzá vmi frissítés, ami viszont biztos h HSP(magyar bajnokság) nemrég jött ki hozzá, bővebben fifahungary.com, itt sok mást is találhatsz hozzá!Divat
|
több mint 12 éve
felvettelek, egyre jobban kezdek ráérezni fegyókra, főleg AK-ra...bár még néha nagyon durván fel tud húzni a szórásuk, sebzésük!Asbee néven vagyok ott isAsbeeegy steamid-t dobjál már plsDivatvmikor ha gondolod tolhatunk ám pár kört! 😉Divatakár most is 😀Asbee
|
több mint 12 éve
Asbee néven vagyok ott isegy steamid-t dobjál már plsDivatvmikor ha gondolod tolhatunk ám pár kört! 😉Divatakár most is 😀Asbee
több mint 12 éve
Nem tudom, akkor lehet a HSP-t teszem fel. A fifahungaryt ismerem, de az az oldal egyre rosszabb lett, ahogy egyre több részre vált szét. Akkor még kurva jó volt, mikor még a peshungary sem jött létre.Eszembe jutott, hogy újra felraknám a FIFA 12-t, ha lenne hozzá friss roster. Tud valaki ilyenről? Én nem nagyon találtam eddig.Schlecktuti van hozzá vmi frissítés, ami viszont biztos h HSP(magyar bajnokság) nemrég jött ki hozzá, bővebben fifahungary.com, itt sok mást is találhatsz hozzá!Divat
több mint 12 éve
Eszembe jutott, hogy újra felraknám a FIFA 12-t, ha lenne hozzá friss roster. Tud valaki ilyenről? Én nem nagyon találtam eddig.Schlecktuti van hozzá vmi frissítés, ami viszont biztos h HSP(magyar bajnokság) nemrég jött ki hozzá, bővebben fifahungary.com, itt sok mást is találhatsz hozzá!
|
több mint 12 éve
Eszembe jutott, hogy újra felraknám a FIFA 12-t, ha lenne hozzá friss roster. Tud valaki ilyenről? Én nem nagyon találtam eddig.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
van valakinek esetleg BeLoad account-ja?Newmanhaveromét szoktam néha használni, miért?
több mint 12 éve
egy steamid-t dobjál már plsvmikor ha gondolod tolhatunk ám pár kört! 😉Divatakár most is 😀Asbee
|