PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 909
de nagyon várom már, a Blood Money-t unásig toltam már, imádom.
még szerencse, h leszokóban voltam/vagyok gépezésről, különösen nehéz időszak jön kockulás szempontjából: CS:GO,FIFA 13,HITMAN,MOHAA:WF,GTA V :rolleyes:Divat
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Gyönyörű lesz, ha minden kiadó saját Steam másolatot fog készíteni... ^^
több mint 12 éve
Azért egy GTA-ban klasszisokkal jobb. Tegnap ki is játszottam, igen fasza kis játék 😀 Karaoke-nál konkrétan meghaltam 😀Sleeping Dogs elsőre kegyetlenül tetszik 😀 Igaz autós részt megcsinálhatták volna jobban.Asbeeés valóban kúrvajó 😀 bár én még csak motort vezettem de nekem azzal semmi bajom Drip
több mint 12 éve
Sleeping Dogs elsőre kegyetlenül tetszik 😀 Igaz autós részt megcsinálhatták volna jobban.Asbeeés valóban kúrvajó 😀 bár én még csak motort vezettem de nekem azzal semmi bajom
több mint 12 éve
Tudok róla, sajnos....mert több megoldást is kipróbáltam és mindig van valami hiba, elég idegesítő.... :/ (mondjuk az az igazsás, hogy már a patch feltelepítése után vannak problémáim, nem is a magyarosítással, mert odáig ugye elkéne jutni)Valaki próbálta már felrakni a L.A.Noire magyarosítását? Mert én olyan negyedjére próbáltam most, de valami hiba mindig van, a sírba visz a dolog....NewmanMagyarositasok.hu-n írnak rengetegféle megoldást.
süti
több mint 12 éve
Valaki próbálta már felrakni a L.A.Noire magyarosítását? Mert én olyan negyedjére próbáltam most, de valami hiba mindig van, a sírba visz a dolog....NewmanMagyarositasok.hu-n írnak rengetegféle megoldást.
Kijátszottam a Metrót:
Így, hogy mindent felfedeztem benne, az egyik kedvencem lett, pedig legelőször végig se akartam játszani. 😊 Úgyhogy várom szeretettel a Last nightot, és drukkolok a THQ-nak... 😐
több mint 12 éve
Valaki próbálta már felrakni a L.A.Noire magyarosítását? Mert én olyan negyedjére próbáltam most, de valami hiba mindig van, a sírba visz a dolog....
több mint 12 éve
még szerencse, h leszokóban voltam/vagyok gépezésről, különösen nehéz időszak jön kockulás szempontjából: CS:GO,FIFA 13,HITMAN,MOHAA:WF,GTA V :rolleyes:
|
több mint 12 éve
új csét(GO - Global offensive) tolja már vki? hivatalosan 21-én jelenik meg, de steamen 10 ajüróért elő lehet rendelni, és tegnaptól már az előrendelők játszhatnak is vele, pár kört már mentem vele, sztem nem lett rossz, jóval árkádosabb lett, mint a source pl, ezáltal szokni kell még a fegyókat is..hopp akkor kipróbálom
ha esetleg vkit érdekelne:
store.steampowered.com/app/730/Divat
több mint 12 éve
Hát én is csak ha nagyon nagyon ráérek, iszonyatos indulatokat tud gerjeszteni az emberben... 😀WoTban nem ugyanígy van? De.😀HanniAzért nem játszok már azzal se. 😛süti
több mint 12 éve
WoTban nem ugyanígy van? De.😀HanniAzért nem játszok már azzal se. 😛
több mint 12 éve
új csét(GO - Global offensive) tolja már vki? hivatalosan 21-én jelenik meg, de steamen 10 ajüróért elő lehet rendelni, és tegnaptól már az előrendelők játszhatnak is vele, pár kört már mentem vele, sztem nem lett rossz, jóval árkádosabb lett, mint a source pl, ezáltal szokni kell még a fegyókat is..ha esetleg vkit érdekelne:
store.steampowered.com/app/730/
|
több mint 12 éve
WoTban nem ugyanígy van? De.😀Bekerültem a world of warplanes closed betába, zseniális az a játék. A WoT-hoz képest sokkal jobban pörög, meg ugye itt nincs bokor mögött álldogálás 3 percig.Helyette viszont szarik mindenki a vadászbombázókra,inkább megy bele mindenki a bolyba, mint a hülye, és csak mennek körbe-körbe, mert senkinek semmi fogalma róla, hogy milyen egy dog fight.
Egyelőre nagyon nehéz még számomra joy-al de a szívás itt sokkal élvezetesebb, mint a WoT elején volt.kzol
süti
több mint 12 éve
Bekerültem a world of warplanes closed betába, zseniális az a játék. A WoT-hoz képest sokkal jobban pörög, meg ugye itt nincs bokor mögött álldogálás 3 percig.Helyette viszont szarik mindenki a vadászbombázókra,inkább megy bele mindenki a bolyba, mint a hülye, és csak mennek körbe-körbe, mert senkinek semmi fogalma róla, hogy milyen egy dog fight.
Egyelőre nagyon nehéz még számomra joy-al de a szívás itt sokkal élvezetesebb, mint a WoT elején volt.kzol
több mint 12 éve
Bekerültem a world of warplanes closed betába, zseniális az a játék. A WoT-hoz képest sokkal jobban pörög, meg ugye itt nincs bokor mögött álldogálás 3 percig. Egyelőre nagyon nehéz még számomra joy-al de a szívás itt sokkal élvezetesebb, mint a WoT elején volt.
több mint 12 éve
váááá jöjjön már ki!!!!!!!! most már biztosan előrendelem...
|
több mint 12 éve
Elvileg én találtam magyar nnyelvű leírást is, meszerint egy csókát kell egy küldetésben megkérni, aki kigyógyít belőle, talán Falion, vagy valami ilyennek hívják a fószert. Csak az a baj, hogy odamentem Morthalba, és azonnal betámadott mindenki, és ő is ezek után. A másik, hogy a Társaságnál elvileg ha a Körbe bekerülsz, akkor vérfarkassá változtatnak, akkor meg nem lehetsz vamp többet, csak engem a vamp dolog miatt az a baj, hogy a Társaság tagjai is betámadnak minden alkalommal, pedig megcsináltam nekik küldetést és a tagja is vagyok...Szóval ezek fényében is kurvára passz. De akárhová megyek most, akármelyik városba, betámadnak az emberek.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
elderscrolls.wikia.com/wiki/Vampirism_%28Skyrim%29#Curing_vampirism_2Valaki Skyrimben találkozott már azzal, hogy valami harc után vámpírrá változott a karakterem, és azóta mindenki betámad, meg a napfényben semmi staminája sincs emberemnek. Nem tudom, hogy lett vamp, viszont kurva előnyös lenne, ha valahogy megoldható lenne a dolog. 😀StezÉn igen, de semmi megoldást nem találtam rá, és egy idő után már annyira idegesített, hogy hagytam a f****ba is a játékot. Azóta be sem tettem a boxba a Skyrimet, viszont a megoldás engem is érdekelne, mert ki szeretném játszani.PredatorAbsolute
több mint 12 éve
én is lekaptam a pes-t. azért jobb mint a tavalyi, de nem jön be vmi nagyon. Ez a gyors taktika szerkesztés nagyon-nagyon bejön, a Fifanál azért bonyolultabb/lassabb. Nagyjából ennyi jó dolgot találtam benne 😀Nekem viszont nagyon üt a PES.Szokni kell a mozgásokat meg az irányítást (még nekem is,aki a PES 2 óta játszik vele),de bejövős nagyon :cool:JoeyPorterFifa13 legújabb trailer:pes demojával játsszotam, de sajna nem az igazi, megint kezdenek leszakadni fifától, pedig pár éve jobbak voltak...és hálisten PC-sek is megint megkapják új fifát.Divat
www.youtube.com/watch?v=cNnmAlEnUt0&feature=player_embedded
és elvileg már fent van ps storeon a Madden13 Demo is 😊Habi
viszont a maddent még mindig nem találtam 😕
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Valaki Skyrimben találkozott már azzal, hogy valami harc után vámpírrá változott a karakterem, és azóta mindenki betámad, meg a napfényben semmi staminája sincs emberemnek. Nem tudom, hogy lett vamp, viszont kurva előnyös lenne, ha valahogy megoldható lenne a dolog. 😀StezÉn igen, de semmi megoldást nem találtam rá, és egy idő után már annyira idegesített, hogy hagytam a f****ba is a játékot. Azóta be sem tettem a boxba a Skyrimet, viszont a megoldás engem is érdekelne, mert ki szeretném játszani.
több mint 12 éve
Valaki Skyrimben találkozott már azzal, hogy valami harc után vámpírrá változott a karakterem, és azóta mindenki betámad, meg a napfényben semmi staminája sincs emberemnek. Nem tudom, hogy lett vamp, viszont kurva előnyös lenne, ha valahogy megoldható lenne a dolog. 😀
több mint 12 éve
Gamescon stream: live-event.ea.com/gamescom/index.php?q=pk-us
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Nekem viszont nagyon üt a PES.Szokni kell a mozgásokat meg az irányítást (még nekem is,aki a PES 2 óta játszik vele),de bejövős nagyon :cool:Fifa13 legújabb trailer:pes demojával játsszotam, de sajna nem az igazi, megint kezdenek leszakadni fifától, pedig pár éve jobbak voltak...és hálisten PC-sek is megint megkapják új fifát.Divat
több mint 12 éve
Fifa13 legújabb trailer:pes demojával játsszotam, de sajna nem az igazi, megint kezdenek leszakadni fifától, pedig pár éve jobbak voltak...és hálisten PC-sek is megint megkapják új fifát.
|
több mint 12 éve
Fifa13 legújabb trailer:www.youtube.com/watch?v=cNnmAlEnUt0&feature=player_embedded
és elvileg már fent van ps storeon a Madden13 Demo is 😊
JT Daniels fan