PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Cod: valóban a legjobb döntés az MW2-t most lenyomni, 5.-et nem találtam normál formátumban, 'core-on se.San Andreas meg király, kedvenc GTA részem volt. (IV-gyel még nem toltam)
több mint 13 éve
na, 4. szezonomban megnyertem az első gyűrűt a Knickssel, MVP is lettem a döntőben 😀Thunder ellen toltam, 3-3 után parázs 7. meccs, mondanom sem kell, hogy a gép úgy csalt, mint a picsa 😀 de így is sikerült behúzni, playám már 93-mas ratingű, ráadásul úgy, hogy csak key gameket nyomok le 😀
több mint 13 éve
Nekem eredeti példányom van és az nem indul net+steam kapcsolat nélkül!!!Hát őőőő...Nem megvettem, hanem "megvettem". 😊
Ezt, hogy tudod megcsinálni???
Egon bá
BF3-ban most csalódtam, kegyetlen rövid...
Szerintem nem rossz választás San Andreas. Igaz kicsit talán monoton lehet ez a váltás, de nekem kegyetlenül bejött a helyszín. Azt remélem, hogy valami napsütötte helyen fog folytatódni, hát bejöt. :cool:
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Igazából az lenne jó mint ami a Godfather 2-ben van, repülőtér oszt lehetne LA, New York, Dallas, Chicago Detroit Green Bay minden...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
adom Detroit-ot a GTA-ba!! 😊Én valami jó kis texasi henteldére, vagy esetleg egy északi(Detroit?) helyszínre gondoltam 😀shawnkaez elég szomorú számomra. annyi fasza hely van az országban, hogy nem hiszem el, hogy folyton a NY-LA vonalat kell nyomni. jó, mondjuk a Liberty-s részekkel semmi bajom, imádom a várost, Vice City-ért is odavoltam, de a nyugati part annyira hidegen hagy, hogy azt nehéz kifejeznem.shawnkaValami wyomingi retekfalu alvilága viszonylag kevés lehetőséget foglal magába 😊JayB
több mint 13 éve
vassadi
15 617
ez elég szomorú számomra. annyi fasza hely van az országban, hogy nem hiszem el, hogy folyton a NY-LA vonalat kell nyomni. jó, mondjuk a Liberty-s részekkel semmi bajom, imádom a várost, Vice City-ért is odavoltam, de a nyugati part annyira hidegen hagy, hogy azt nehéz kifejeznem.shawnkaVice City-nek örültem volna leginkább, all-time kedvencem; de a San Andreas hangulata is nagyon bejött, úgyhogy nem szomorkodom. A trailerben Los Santos és a vidéki helyszín egyértelműen felismerhetők voltak; kíváncsi vagyok, San Fierro, Las Venturas, illetve a sivatag is visszatér-e.
Deny: Chicago -> Hitman: Absolution
JayB: mexikói határ -> Call of Juarez: The Cartel
😉
több mint 13 éve
El Paso, Mehikói határ, narkó, az kell ide 😀JayBahogy mondod, plusz Dallas és vonzáskörzete, Dzsokijuingostul 😀 mekkora lenne egy redneck kavboj főhős 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
El Paso, Mehikói határ, narkó, az kell ide 😀Én valami jó kis texasi henteldére, vagy esetleg egy északi(Detroit?) helyszínre gondoltam 😀shawnkaez elég szomorú számomra. annyi fasza hely van az országban, hogy nem hiszem el, hogy folyton a NY-LA vonalat kell nyomni. jó, mondjuk a Liberty-s részekkel semmi bajom, imádom a várost, Vice City-ért is odavoltam, de a nyugati part annyira hidegen hagy, hogy azt nehéz kifejeznem.shawnkaValami wyomingi retekfalu alvilága viszonylag kevés lehetőséget foglal magába 😊JayB
több mint 13 éve
Mi is pont erre gondoltunk, Chicago és környéke is megérhetne egy misét, de keleti parton is akad azért település még (Boston pl; vagy lehetne egy hármast nyomatni a Washington, Philly, Atlantic City trióval - kicsit távolságban nagyok, de ezt lehet csökkenteni ugye láttuk SA-nál is).Én valami jó kis texasi henteldére, vagy esetleg egy északi(Detroit?) helyszínre gondoltam 😀shawnkaez elég szomorú számomra. annyi fasza hely van az országban, hogy nem hiszem el, hogy folyton a NY-LA vonalat kell nyomni. jó, mondjuk a Liberty-s részekkel semmi bajom, imádom a várost, Vice City-ért is odavoltam, de a nyugati part annyira hidegen hagy, hogy azt nehéz kifejeznem.shawnkaValami wyomingi retekfalu alvilága viszonylag kevés lehetőséget foglal magába 😊JayB
több mint 13 éve
kiváncsi vagyok, hogy mennyiben fog egyezni vagy különbözni maga a város, és hogy mennyivel tudják szebbre megcsinálni mint anno 😊
több mint 13 éve
Én valami jó kis texasi henteldére, vagy esetleg egy északi(Detroit?) helyszínre gondoltam 😀Valami wyomingi retekfalu alvilága viszonylag kevés lehetőséget foglal magába 😊JayBDebütált a GTA V trailer, a helyszín San Andreas.vassadiez elég szomorú számomra. annyi fasza hely van az országban, hogy nem hiszem el, hogy folyton a NY-LA vonalat kell nyomni. jó, mondjuk a Liberty-s részekkel semmi bajom, imádom a várost, Vice City-ért is odavoltam, de a nyugati part annyira hidegen hagy, hogy azt nehéz kifejeznem.shawnka
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Valami wyomingi retekfalu alvilága viszonylag kevés lehetőséget foglal magába 😊Debütált a GTA V trailer, a helyszín San Andreas.vassadiez elég szomorú számomra. annyi fasza hely van az országban, hogy nem hiszem el, hogy folyton a NY-LA vonalat kell nyomni. jó, mondjuk a Liberty-s részekkel semmi bajom, imádom a várost, Vice City-ért is odavoltam, de a nyugati part annyira hidegen hagy, hogy azt nehéz kifejeznem.shawnka
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekem eredeti példányom van és az nem indul net+steam kapcsolat nélkül!!!Kérem, valaki világosítson fel, hogy pontosan miként is működik az a steam + FM 12 kombó?Nem kell hozzá.Asbee
Szeretném már végre megnézni milyen is egy manager játék, de nem szeretnék elveszni az útvesztőkben! 😊
Előre is köszönöm!adyno12
Ezt, hogy tudod megcsinálni???
adyno12
Letöltöd a steam alapprogramot, regisztrálsz, a programot telepíted és azt is regisztrálod, majd net+steam kapcsolatban indul a program.
több mint 13 éve
Debütált a GTA V trailer, a helyszín San Andreas.vassadiez elég szomorú számomra. annyi fasza hely van az országban, hogy nem hiszem el, hogy folyton a NY-LA vonalat kell nyomni. jó, mondjuk a Liberty-s részekkel semmi bajom, imádom a várost, Vice City-ért is odavoltam, de a nyugati part annyira hidegen hagy, hogy azt nehéz kifejeznem.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Debütált a GTA V trailer, a helyszín San Andreas.
több mint 13 éve
szelim
61
Van valakinek eladó NCAA Football 11 vagy 12 PS3-ra?
több mint 13 éve
Kérem, valaki világosítson fel, hogy pontosan miként is működik az a steam + FM 12 kombó?Nem kell hozzá.
Szeretném már végre megnézni milyen is egy manager játék, de nem szeretnék elveszni az útvesztőkben! 😊
Előre is köszönöm!adyno12
több mint 13 éve
Kérem, valaki világosítson fel, hogy pontosan miként is működik az a steam + FM 12 kombó?Szeretném már végre megnézni milyen is egy manager játék, de nem szeretnék elveszni az útvesztőkben! 😊
Előre is köszönöm!
több mint 13 éve
nem tudtam nyelvet állítani, a szinkron is volt, annyit tudtam segíteni magamon h beraktam a feliratot :/ 😀bár tudnám a történetet... unokabátyámtol kaptam kölcsön aki bécsben lakik és így a játék is német volt...jo nagyjából vágom de azért sok részlet fekete folt maradt 😀 a végső 5 perc viszont sokkolt még így németül is 😀EaRlAttól még a nyelvet át lehetett volna állítani angolra, nem? 😊
Ha tisztába akarod tenni a dolgokat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty:_Black_Ops#Plotvassadi
több mint 13 éve
vassadi
15 617
bár tudnám a történetet... unokabátyámtol kaptam kölcsön aki bécsben lakik és így a játék is német volt...jo nagyjából vágom de azért sok részlet fekete folt maradt 😀 a végső 5 perc viszont sokkolt még így németül is 😀EaRlAttól még a nyelvet át lehetett volna állítani angolra, nem? 😊
Ha tisztába akarod tenni a dolgokat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty:_Black_Ops#Plot
több mint 13 éve
bár tudnám a történetet... unokabátyámtol kaptam kölcsön aki bécsben lakik és így a játék is német volt...jo nagyjából vágom de azért sok részlet fekete folt maradt 😀 a végső 5 perc viszont sokkolt még így németül is 😀A Cod tényleg egy minőségi játék, kedvencem is a háborúsak közül (még talán a MOHPA volt ennyire jó számomra, a régebbiek közül meg talán a Vietcong 😊), most viszont a BF3 elég nagy kihívó. 😀Az 5-öt már ne kezdd el, mert hét nap múlva jön ki az MW3. 😊 Addig inkább játszd végig az MW2-t, hogy képben legyél a történetet illetően.
Az 5. részt is szedem mindjárt, arról mondjuk nem hallottam túl sok jót. Az MW2-ről viszont annál többet. 😊
A Black Ops meg kiderül. 😊Newman
A Treyarch által készített részeket gyengébbnek tartja a közvélemény, bár rossz játéknak a World at Wart se nevezném. A Black Ops vegyes megítélésű; nekem személy szerint bejött, szerintem játékmenetben és hangulatban is hozza az igazi CoD-színvonalat, a története pedig zseniális.vassadi
több mint 13 éve
vassadi
15 617
A Cod tényleg egy minőségi játék, kedvencem is a háborúsak közül (még talán a MOHPA volt ennyire jó számomra, a régebbiek közül meg talán a Vietcong 😊), most viszont a BF3 elég nagy kihívó. 😀Az 5-öt már ne kezdd el, mert hét nap múlva jön ki az MW3. 😊 Addig inkább játszd végig az MW2-t, hogy képben legyél a történetet illetően.
Az 5. részt is szedem mindjárt, arról mondjuk nem hallottam túl sok jót. Az MW2-ről viszont annál többet. 😊
A Treyarch által készített részeket gyengébbnek tartja a közvélemény, bár rossz játéknak a World at Wart se nevezném. A Black Ops vegyes megítélésű; nekem személy szerint bejött, szerintem játékmenetben és hangulatban is hozza az igazi CoD-színvonalat, a története pedig zseniális.
több mint 13 éve
A Cod tényleg egy minőségi játék, kedvencem is a háborúsak közül (még talán a MOHPA volt ennyire jó számomra, a régebbiek közül meg talán a Vietcong 😊), most viszont a BF3 elég nagy kihívó. 😀A 4 és a 6 multi szinten és sztoriilag is kiemelkedő, alig a várom a 3-at. Grafika nem érdekel, hatalmas a feelingje az egésznek. Az 5ös multija botrányos, a történet szódával elmegy, de ez is eléggé rövidke(najó, Gary Oldman és Kiefer Sutherland hangjai durván odacsapnak a játékban, nagyon feldobják a hangulatot). A 7 meg azért tetszett, mert a single közben folyamatosan pörög az agyad, hogy ez most miért történt így, meg most akkor ez itt most micsoda, de szerencsére a végére minden darab a helyére kerül. Multi itt sem lett maradandó, pedig elég fasza ötletek voltak benne 😊
több mint 13 éve
Természetesen adta eléggé. 😀Newmana 6 még jobb... nekem 5 kimaradt, a hét is elég jó, de közel sincs olyan jo mint a 4 meg a 6 😊EaRl
A Cod tényleg egy minőségi játék, kedvencem is a háborúsak közül (még talán a MOHPA volt ennyire jó számomra, a régebbiek közül meg talán a Vietcong 😊), most viszont a BF3 elég nagy kihívó. 😀Nem hittem volna, hogy ennyire rövid a Cod4. Természetesen adta eléggé. 😀NewmanCoD-nál ez megszokott, quality over quantity. 😊
Holnap 17:00-kor GTA V trailer.vassadi
A Black Ops meg kiderül. 😊