NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
2 hónapja
Az emberek 99%-a ilyen (te nem?). Politikusnak meg eleve nem megy kb senki önzetlen jószándékból.. ebbe a közegbe meg normális ember nem kívánkozik max a mazochisták.Szesze, ne legyél már ilyen, nem ezt mondtam.Más faszával mindig könnyű verni a csalánt. Jó, hogy a gyermekotthon áldozatait nem hibáztatod, hogy miért nem állnak elő, utána akkor ne nyivákoljanak ha marad a helyzet..Tehát van jelölt aki tudja magáról, hogy feddhetetlen és kb. ő az első számú vagy egyetlen épkézláb jelölt, le is akarja váltani a rendszert, de inkább csinálja valaki más, mert neki nincs kedve hozzá, hisz az nehéz, nagyon nehéz.Meg kell dícsérnem MP stábját a mai döntèsért, de ez a fundamentális probélmáikon nem segít.Ismerem akinek Heves 2-ben, hónapokig könyörögtek, hogy vállalja el. Emberünk "külső" szemmel makulátlan, megbecsült ember a környéken, jó kapcsolatokkal, elég vagyonos is és gyűlöli a rendszert "fideszestől mszpstől". Tökéletes jelölt lett volna, aki nagy valószínűséggel agyonvágta volna színtelen szagtalan horvátlacit. Állítólag mindig az volt a válasza, hogy "komolyan azt gondoljátok, hogy nekem erre szükségem van?". Mindenkinek, akinek van egy kis esze, többet ér a kényelmes és nyugodt élete, minthogy a nácikomcsi propaganda kicsinálja és/vagy öngyilkosságba kergesse. Szerintem nem tippelek nagyon rosszul azzal, hogy a körzetek nagy részében ez volt az elsődleges emberek válasza.
Ugye eltolják a nyilvános képviselő-jelölti választási szakasz indulását szept 30-ról november elejére. Az a zaj ami van Semjén körül, most jól jön MP-éknek, hogy még tovább húzzák a jelöltek nyilvános bemutatását, ami jó döntés. Az érvelés persze megmosolyogtató, mert az a jelölt aki bírja majd ner támadását, az bírja most is meg négy hét múlva is, ha meg nem bírja, akkor mindegy mikor lesz nyilvános.
Én csak néhány vidéki körzetet ismerek, de ott tényleg nincs jelölt, abban az értelemben, hogy az indítható lenne. Futóbolondok, furcsa alakok meg zavaros múltúak persze vannak szép számmal, de érthető módon a stáb nem akar ilyeneket, mert tudják, amit a topic jelentős része nem akar elfogadni: vidéken, és főleg a választást eldöntő 25-30 kisvárosi körzetben bizony számít annyira a jelölt, hogy bárkit nem indíthatnak.
Mondhatnám azt is, Jóska vagy Amadeus ugyan leszavazna egy döglött lóra is, ha tisza logó van mellette, de Jász 2, Zala 3 meg Somogy 2 nem így működik. Ott a helyi futóbolondra nem fognak leszavazni az emberek. Persze a Fideszre se fognak, csak azt teszik amit 22-Ben, nem mennek el.
Viszont érthető, hogy nincsenek egyelőre meg a legalább vállalható arcok, mert ki akarja a ner-t a nyakába? Azt a 3 évvel ezelőtti kurvázást, drogozást, adó-optimalizálást, kis korrupció itt-ott stb. Ér annyit az egész hogy a feleség megtudjon dolgokat? Meg a gyerek. Nehéz ügy ez, mondtam korábban is.
Meg fogják oldani, lesz 106 jelölt, de necces lesz. Persze, ki tudja mi jön még ki ebből az ügyből, vagy másból. Van olyan pillanat, amikor Jász 2-Ben is mindegy ki lesz a Tisza jelöltje, leszavaznak rá. De ma még szerintem, és ezek szerint a Tisza stáb szerint se tartunk itt.
MC12
Hanni
Aztán ha az x-edik jelölt aki elvállalta és nem tudja megverni a fideszes jelöltet és emiatt akár nem is lesz kormányváltás, akkor ezek az emberek majd magukba nézhetnek.
Bár lófaszt fogja őket érdekelni, hogyha a vagyon megmarad.
És akkor csodálkozunk, hogy itt sose történik semmi, mert mindenki félti a seggét meg az egzisztenciáját.
Vállalkozó szellem, harcos nemzet, meg a fenét.
Lúdas Solymi
Szesze
Itt többségében olyan emberekről beszélünk, akik nem csak úgy tessék-lássék lettek, hanem jobb esetben van szervező-, döntéshozatali és problémamegoldó képességük, valószínűsíthetően jól kommunikálnak és van kapcsolatrendszerük, kreditjük az emberek szemében.
Ilyen embereket lehet és kell kiállítani jelöltnek vagy olyat aki ezen kritériumok jó részét teljesíti, de azt azért látni kell, hogy itt kormányváltás olyan emberek nélkül akik nem teszik bele a munkát és nem állnak ki képviseletnek (kvázi pajzsnak vagy golyófogóknak, kinek melyik megfogalmazás tetszik jobban), nem lesz.
Lehet másokat előrébb lökdösni és szépen meghúzódni a háttérben, csak ha mindenki másra vár, akkor abból semmi nem lesz. Lehet majd nézni nagy bociszemekkel MP-re, hogy hát hozni kellett volna még 100 embert.
Meg lehet itt főni lassú tűzön, akinek van egzisztenciája az bőven kibírja azt amíg a jelenlegi rendszer kirohad alóla, de akkor az azt jelenti, hogy az ilyen ember nem akar kockázatot vállalni, legalábbis nem közvetlenül.
Lúdas Solymi
2 hónapja
Ehh, nem elég jó a pedigrém és a kvalitásaim, bár ha olyan helyzetbe kerülnék, akkor ezek nem tartanának vissza (meg amúgy is próbálom ezeket fejleszteni).Hát Solymi, előtted a lehetőség 😊Tehát van jelölt aki tudja magáról, hogy feddhetetlen és kb. ő az első számú vagy egyetlen épkézláb jelölt, le is akarja váltani a rendszert, de inkább csinálja valaki más, mert neki nincs kedve hozzá, hisz az nehéz, nagyon nehéz.Meg kell dícsérnem MP stábját a mai döntèsért, de ez a fundamentális probélmáikon nem segít.Ismerem akinek Heves 2-ben, hónapokig könyörögtek, hogy vállalja el. Emberünk "külső" szemmel makulátlan, megbecsült ember a környéken, jó kapcsolatokkal, elég vagyonos is és gyűlöli a rendszert "fideszestől mszpstől". Tökéletes jelölt lett volna, aki nagy valószínűséggel agyonvágta volna színtelen szagtalan horvátlacit. Állítólag mindig az volt a válasza, hogy "komolyan azt gondoljátok, hogy nekem erre szükségem van?". Mindenkinek, akinek van egy kis esze, többet ér a kényelmes és nyugodt élete, minthogy a nácikomcsi propaganda kicsinálja és/vagy öngyilkosságba kergesse. Szerintem nem tippelek nagyon rosszul azzal, hogy a körzetek nagy részében ez volt az elsődleges emberek válasza.
Ugye eltolják a nyilvános képviselő-jelölti választási szakasz indulását szept 30-ról november elejére. Az a zaj ami van Semjén körül, most jól jön MP-éknek, hogy még tovább húzzák a jelöltek nyilvános bemutatását, ami jó döntés. Az érvelés persze megmosolyogtató, mert az a jelölt aki bírja majd ner támadását, az bírja most is meg négy hét múlva is, ha meg nem bírja, akkor mindegy mikor lesz nyilvános.
Én csak néhány vidéki körzetet ismerek, de ott tényleg nincs jelölt, abban az értelemben, hogy az indítható lenne. Futóbolondok, furcsa alakok meg zavaros múltúak persze vannak szép számmal, de érthető módon a stáb nem akar ilyeneket, mert tudják, amit a topic jelentős része nem akar elfogadni: vidéken, és főleg a választást eldöntő 25-30 kisvárosi körzetben bizony számít annyira a jelölt, hogy bárkit nem indíthatnak.
Mondhatnám azt is, Jóska vagy Amadeus ugyan leszavazna egy döglött lóra is, ha tisza logó van mellette, de Jász 2, Zala 3 meg Somogy 2 nem így működik. Ott a helyi futóbolondra nem fognak leszavazni az emberek. Persze a Fideszre se fognak, csak azt teszik amit 22-Ben, nem mennek el.
Viszont érthető, hogy nincsenek egyelőre meg a legalább vállalható arcok, mert ki akarja a ner-t a nyakába? Azt a 3 évvel ezelőtti kurvázást, drogozást, adó-optimalizálást, kis korrupció itt-ott stb. Ér annyit az egész hogy a feleség megtudjon dolgokat? Meg a gyerek. Nehéz ügy ez, mondtam korábban is.
Meg fogják oldani, lesz 106 jelölt, de necces lesz. Persze, ki tudja mi jön még ki ebből az ügyből, vagy másból. Van olyan pillanat, amikor Jász 2-Ben is mindegy ki lesz a Tisza jelöltje, leszavaznak rá. De ma még szerintem, és ezek szerint a Tisza stáb szerint se tartunk itt.
MC12
Hanni
Aztán ha az x-edik jelölt aki elvállalta és nem tudja megverni a fideszes jelöltet és emiatt akár nem is lesz kormányváltás, akkor ezek az emberek majd magukba nézhetnek.
És akkor csodálkozunk, hogy itt sose történik semmi, mert mindenki félti a seggét meg az egzisztenciáját.
Lúdas Solymi
MC12
Munkával kapcsolatban nem szoktam másra tolni a dolgokat, ha kell akkor beleállok az igába aztán húzom, nem nézem ki követ.
2 hónapja
Szesze, ne legyél már ilyen, nem ezt mondtam.Más faszával mindig könnyű verni a csalánt. Jó, hogy a gyermekotthon áldozatait nem hibáztatod, hogy miért nem állnak elő, utána akkor ne nyivákoljanak ha marad a helyzet..Tehát van jelölt aki tudja magáról, hogy feddhetetlen és kb. ő az első számú vagy egyetlen épkézláb jelölt, le is akarja váltani a rendszert, de inkább csinálja valaki más, mert neki nincs kedve hozzá, hisz az nehéz, nagyon nehéz.Meg kell dícsérnem MP stábját a mai döntèsért, de ez a fundamentális probélmáikon nem segít.Ismerem akinek Heves 2-ben, hónapokig könyörögtek, hogy vállalja el. Emberünk "külső" szemmel makulátlan, megbecsült ember a környéken, jó kapcsolatokkal, elég vagyonos is és gyűlöli a rendszert "fideszestől mszpstől". Tökéletes jelölt lett volna, aki nagy valószínűséggel agyonvágta volna színtelen szagtalan horvátlacit. Állítólag mindig az volt a válasza, hogy "komolyan azt gondoljátok, hogy nekem erre szükségem van?". Mindenkinek, akinek van egy kis esze, többet ér a kényelmes és nyugodt élete, minthogy a nácikomcsi propaganda kicsinálja és/vagy öngyilkosságba kergesse. Szerintem nem tippelek nagyon rosszul azzal, hogy a körzetek nagy részében ez volt az elsődleges emberek válasza.
MC12
Hanni
Lúdas Solymi
Szesze
Itt többségében olyan emberekről beszélünk, akik nem csak úgy tessék-lássék lettek, hanem jobb esetben van szervező-, döntéshozatali és problémamegoldó képességük, valószínűsíthetően jól kommunikálnak és van kapcsolatrendszerük, kreditjük az emberek szemében.
Ilyen embereket lehet és kell kiállítani jelöltnek vagy olyat aki ezen kritériumok jó részét teljesíti, de azt azért látni kell, hogy itt kormányváltás olyan emberek nélkül akik nem teszik bele a munkát és nem állnak ki képviseletnek (kvázi pajzsnak vagy golyófogóknak, kinek melyik megfogalmazás tetszik jobban), nem lesz.
Lehet másokat előrébb lökdösni és szépen meghúzódni a háttérben, csak ha mindenki másra vár, akkor abból semmi nem lesz. Lehet majd nézni nagy bociszemekkel MP-re, hogy hát hozni kellett volna még 100 embert.
Meg lehet itt főni lassú tűzön, akinek van egzisztenciája az bőven kibírja azt amíg a jelenlegi rendszer kirohad alóla, de akkor az azt jelenti, hogy az ilyen ember nem akar kockázatot vállalni, legalábbis nem közvetlenül.
2 hónapja
Más faszával mindig könnyű verni a csalánt. Jó, hogy a gyermekotthon áldozatait nem hibáztatod, hogy miért nem állnak elő, utána akkor ne nyivákoljanak ha marad a helyzet..Tehát van jelölt aki tudja magáról, hogy feddhetetlen és kb. ő az első számú vagy egyetlen épkézláb jelölt, le is akarja váltani a rendszert, de inkább csinálja valaki más, mert neki nincs kedve hozzá, hisz az nehéz, nagyon nehéz.Meg kell dícsérnem MP stábját a mai döntèsért, de ez a fundamentális probélmáikon nem segít.Ismerem akinek Heves 2-ben, hónapokig könyörögtek, hogy vállalja el. Emberünk "külső" szemmel makulátlan, megbecsült ember a környéken, jó kapcsolatokkal, elég vagyonos is és gyűlöli a rendszert "fideszestől mszpstől". Tökéletes jelölt lett volna, aki nagy valószínűséggel agyonvágta volna színtelen szagtalan horvátlacit. Állítólag mindig az volt a válasza, hogy "komolyan azt gondoljátok, hogy nekem erre szükségem van?". Mindenkinek, akinek van egy kis esze, többet ér a kényelmes és nyugodt élete, minthogy a nácikomcsi propaganda kicsinálja és/vagy öngyilkosságba kergesse. Szerintem nem tippelek nagyon rosszul azzal, hogy a körzetek nagy részében ez volt az elsődleges emberek válasza.
MC12
Hanni
Lúdas Solymi
2 hónapja
Tehát van jelölt aki tudja magáról, hogy feddhetetlen és kb. ő az első számú vagy egyetlen épkézláb jelölt, le is akarja váltani a rendszert, de inkább csinálja valaki más, mert neki nincs kedve hozzá, hisz az nehéz, nagyon nehéz.Harcoljanak és hazafiaskodjanak azok, akiket ez érdekel, akik politikai pályára készültek vagy ilyen ambícióik vannak. De kérlelni vagy számon kérni a helyi megbecsült vállalkozót/orvost/iskola igazgatót hogy kockáztassa az egész egzisztenciáját, karrierét és családja békéjét egy 50-50 ügyért. Én valahogy nem tudom hibáztatni őket. Nyilván mások vagyunk.
Lúdas Solymi
2 hónapja
Én se kedvelem Somogyit, de azért, na...„Tehetségtelen retardált hülyegyerek” – keményen kiosztotta Rákay Phil…Somogyi munkásságát nem kedvelem, de...
Ennyit láttam a címből a Hírkeresőn. Rákattintottam, abban a hiszemben, hogy Kálmánkát osztotta ki valaki. Nem, még ő – ez a nímand, totális senkiházi, segghülye barom – ment neki Somogyi Andrásnak. Ész megáll, bazmeg.
index.hu/belfold/2025/09/27/rakay-philip-somogyi-andras-humorista/
nagylaza, főpohárnok
De Rákayról ez a csapd le csacsi jelenet jut eszembe:
"Nálunk a házban van egy fiatal demokrata gyerek. Azt nagyon pofán vágnám!”
Azért voltak olyanok a magyar filmiparban akik tudták jó filmet csinálni. Fülöp nem ilyen.
kittli
2 hónapja
„Tehetségtelen retardált hülyegyerek” – keményen kiosztotta Rákay Phil…Somogyi munkásságát nem kedvelem, de...
Ennyit láttam a címből a Hírkeresőn. Rákattintottam, abban a hiszemben, hogy Kálmánkát osztotta ki valaki. Nem, még ő – ez a nímand, totális senkiházi, segghülye barom – ment neki Somogyi Andrásnak. Ész megáll, bazmeg.
nagylaza, főpohárnok
De Rákayról ez a csapd le csacsi jelenet jut eszembe:
"Nálunk a házban van egy fiatal demokrata gyerek. Azt nagyon pofán vágnám!”
Azért voltak olyanok a magyar filmiparban akik tudták jó filmet csinálni. Fülöp nem ilyen.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
2 hónapja
Hát Solymi, előtted a lehetőség 😊Tehát van jelölt aki tudja magáról, hogy feddhetetlen és kb. ő az első számú vagy egyetlen épkézláb jelölt, le is akarja váltani a rendszert, de inkább csinálja valaki más, mert neki nincs kedve hozzá, hisz az nehéz, nagyon nehéz.Meg kell dícsérnem MP stábját a mai döntèsért, de ez a fundamentális probélmáikon nem segít.Ismerem akinek Heves 2-ben, hónapokig könyörögtek, hogy vállalja el. Emberünk "külső" szemmel makulátlan, megbecsült ember a környéken, jó kapcsolatokkal, elég vagyonos is és gyűlöli a rendszert "fideszestől mszpstől". Tökéletes jelölt lett volna, aki nagy valószínűséggel agyonvágta volna színtelen szagtalan horvátlacit. Állítólag mindig az volt a válasza, hogy "komolyan azt gondoljátok, hogy nekem erre szükségem van?". Mindenkinek, akinek van egy kis esze, többet ér a kényelmes és nyugodt élete, minthogy a nácikomcsi propaganda kicsinálja és/vagy öngyilkosságba kergesse. Szerintem nem tippelek nagyon rosszul azzal, hogy a körzetek nagy részében ez volt az elsődleges emberek válasza.
MC12
Hanni
Lúdas Solymi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Tehát van jelölt aki tudja magáról, hogy feddhetetlen és kb. ő az első számú vagy egyetlen épkézláb jelölt, le is akarja váltani a rendszert, de inkább csinálja valaki más, mert neki nincs kedve hozzá, hisz az nehéz, nagyon nehéz.Meg kell dícsérnem MP stábját a mai döntèsért, de ez a fundamentális probélmáikon nem segít.Ismerem akinek Heves 2-ben, hónapokig könyörögtek, hogy vállalja el. Emberünk "külső" szemmel makulátlan, megbecsült ember a környéken, jó kapcsolatokkal, elég vagyonos is és gyűlöli a rendszert "fideszestől mszpstől". Tökéletes jelölt lett volna, aki nagy valószínűséggel agyonvágta volna színtelen szagtalan horvátlacit. Állítólag mindig az volt a válasza, hogy "komolyan azt gondoljátok, hogy nekem erre szükségem van?". Mindenkinek, akinek van egy kis esze, többet ér a kényelmes és nyugodt élete, minthogy a nácikomcsi propaganda kicsinálja és/vagy öngyilkosságba kergesse. Szerintem nem tippelek nagyon rosszul azzal, hogy a körzetek nagy részében ez volt az elsődleges emberek válasza.
MC12
Hanni
2 hónapja
„Tehetségtelen retardált hülyegyerek” – keményen kiosztotta Rákay Phil…Ennyit láttam a címből a Hírkeresőn. Rákattintottam, abban a hiszemben, hogy Kálmánkát osztotta ki valaki. Nem, még ő – ez a nímand, totális senkiházi, segghülye barom – ment neki Somogyi Andrásnak. Ész megáll, bazmeg.
2 hónapja
Meg kell dícsérnem MP stábját a mai döntèsért, de ez a fundamentális probélmáikon nem segít.Ismerem akinek Heves 2-ben, hónapokig könyörögtek, hogy vállalja el. Emberünk "külső" szemmel makulátlan, megbecsült ember a környéken, jó kapcsolatokkal, elég vagyonos is és gyűlöli a rendszert "fideszestől mszpstől". Tökéletes jelölt lett volna, aki nagy valószínűséggel agyonvágta volna színtelen szagtalan horvátlacit. Állítólag mindig az volt a válasza, hogy "komolyan azt gondoljátok, hogy nekem erre szükségem van?". Mindenkinek, akinek van egy kis esze, többet ér a kényelmes és nyugodt élete, minthogy a nácikomcsi propaganda kicsinálja és/vagy öngyilkosságba kergesse. Szerintem nem tippelek nagyon rosszul azzal, hogy a körzetek nagy részében ez volt az elsődleges emberek válasza.
MC12
2 hónapja
Meg kell dícsérnem MP stábját a mai döntèsért, de ez a fundamentális probélmáikon nem segít. Ugye eltolják a nyilvános képviselő-jelölti választási szakasz indulását szept 30-ról november elejére. Az a zaj ami van Semjén körül, most jól jön MP-éknek, hogy még tovább húzzák a jelöltek nyilvános bemutatását, ami jó döntés. Az érvelés persze megmosolyogtató, mert az a jelölt aki bírja majd ner támadását, az bírja most is meg négy hét múlva is, ha meg nem bírja, akkor mindegy mikor lesz nyilvános.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Egy köztes Semlyén állapot után harmadszorra összejött neki a Semjén.
kétszer kellett elolvasnom, hogy leesen miért lett kínos a polgármester Úr "kiállása" 😀
gamerkr
2 hónapja
Hát őszintén remélem, hogy ezekből a történetekből semmi sem igaz. Remélem, mert ha netán mégis, akkor a NER nem fog ellenzékbe vonulni. Az olyan hatalom ami ilyen történetekig eljutott, nem teheti meg, hogy átadja a hatalmat..Ez az én tippem, igen. Sok motivációja nincs Orbánnak, hogy választásokat tartson.
peterk2005 udvari bolond
És biztos vagyok benne, hogy ezekből a törtenetekből túl sok igaz, és van még ezer hasonló sztori.
2 hónapja
Az Elfeledett Bolygó youtube csatorna közzétett egy videót ("Horváth Ernest vallomása Rogán Antal és fiatalkorú lánya viszonyáról (hangfelvétel)" néven), amit elég gyorsan letiltott a YouTube Magyarország területén.itt az a gyanús, hogy amikor megölték, pont ki voltak kapcsolva a térfigyelő kamerák az Akácfa utcában. egy random kínai drogdíler, aki megölte, ezt nem tudta volna elintézni, itt valami magasabb szintről jött a megrendelés. a videóban megnevezett politikus éppen akkor üzletelt a kínai maffiával a letelepedési kötvények kapcsán, de ez lehet véletlen...
ha valaki mégis megnézné, akkor itt van:
vimeo.com/1122406361
Bruce
buhloone mindstate
2 hónapja
Így van, épp rakták össze a 47. delegaciót de a levelezést mindig ellopták a románok - kicsit sűrű idők voltakTessék? Nem mentünk tárgyalni?Trianonnál ott basztuk el, hogy nem mentünk tárgyalni, akkor talán egy kicsit jobb országhatárokat lehetett volna kialkudni, több magyar lakta területtel.Anyátok....Többnyire ukránok lakta területek azok szóval a külügy most is ruszki párti.
telex.hu/belfold/2025/09/27/kulugyi-miniszterhelyettes-magyarorszag-a-teruletenek-ketharmadat-adta-fel-a-bekeert-ukrajnanak-most-a-teruletenek-otoderol-kene-lemondania
Mert nekünk szar volt legyen másnak is az tipikus "magyaros" hozzáállás....
Ez a vègső beismerès ès egyèbkènt tartok tőle sokan egyet is èrtenek vele.....
dande2
Ami Trianonnál volt ott elbaszta folyamatosan a magyar hogy nem szaporodott és megjegyzem, ha így folytatja a magyar, ha lesz még 100 év múlva Magyarország de lehet annyi se kell, akkor pár megyét lecsípnek majd a cigányok is.
KeyG
Ezt a nem szaporodott a magyart meg hagyjuk már, azt se tudjuk megmondani, hogy ki a magyar. Illetve de, aki annak vallja magát.
Lúdas Solymi
Ezek a szövetségesek csak hívták és hívták a magyarokat tárgyalni, vártak, várakoztak, de mi csak nem mentünk, így hát erre mit tehettek mást, még a nedves román, szlovák meg szerb álmoknál is többet adtak nekik (jó, Szolnokig nem engedték a románokat, illetve a “Magyarország az legyen Budapest meg némi Balaton” szerb terv se ment át, ez igaz).
Nem volt valójában tárgyalás, így nem is volt hova menni, mikor Apponyièkat kihívták, már kész volt minden (najó, 99%). A trianoni diktátum, az diktátum volt, aminek a magvait a mindenkori arrogáns, nemtörődöm és önnön képzelt nagyságába szerelmes magyar elit hintette el 60 évvel korábban. Ettől még Trianon se nem volt igazságos, se nem volt tárgyalásos.
MC12
18.12.01. Erdély csatlakozik a románok szerint
19.01.22. első demarkációs vonal elérése
19.02.28. immár a második demarkációs vonal elérése
19.03.20. Károlyi lemond, mert elfogadhatatlanok a feltételek
19.03.21. Kábéla
19.03.23. a szintén új demilitarizált zóna kiürítése a magyarok által
19.04.04. Kábéla megkapja ugyanazt, mint Károlyi
19.04.29. a Székely hadosztály kapitulal
19.05.01. a Tisza teljes vonala román
19.04.02. Kábéla békét kér
19.04.29. Besszarábia elveszik, a románoknak nézni kell a seggüket
19.05.20. Stromfeld megindul Miskolcról
19.06.23. fegyverszünet a csehekkel
19.07.17.bszefb, román, francia támadás
19.08.03. a vöros hadsereg megszünik, Budapesti bevonulàs
Győrig mennek
Mikibácsi Siófokon, kikerülik
majd novemberben bevonul Budapestre
tehát ő volt az elfogadott tárgyalópartner
ő lesz az aláíró is
majd 20 évig járja a pávatáncot, hogy mennyire fáj neki
biztos fáj, de nem remegett meg a tolla
országomat egy fehér lóér
csak fordítve fehér lovon adott ország...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 hónapja
Emlékeztem rá, hogy Ladányi János (romaügyekkel évtizedeken át foglalkozó szociológus) beszélt hasonlóról. Nagy nehezen találtam hivatkozást:A cigányozásba a cigányozáson kívül mit lehet még belelátni?Azt gondolsz amit akarsz, a cigány egy népcsoport, azt hogy te mit láttál a mondandómba az már a te dolgod és nem is minősítem.Ami Trianonnál volt ott elbaszta folyamatosan a magyar hogy nem szaporodott és megjegyzem, ha így folytatja a magyar, ha lesz még 100 év múlva Magyarország de lehet annyi se kell, akkor pár megyét lecsípnek majd a cigányok is.És a zsidók? Az arabok? A feka ételfutárok?
KeyG
Egy rasszistának is haladni kell a korral, engedd el ezt az avétos, lábszagú, csurkapistás, magyargárdás basic cigányozást, és merj nagyot álmodni, hisz 2025 van.
Vagy benned nem működik rendesen a covid-chip?!
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Mert a rasszizmuson kívül sok értelmet nem lehet beleképzelni abba, hogy bárki is "lecsíp" Magyarországról pár megyét, pláne egy népcsoport, amelyik magyar állampolgárként él a társadalomban, és a történelem során még soha nem fogalmazott meg semmilyen önálló államalapítási szándékot, erre semmiféle ráutaló magatartást sem tett.
Honnan jönne ilyen faszság, ha nem nettó rasszizmusból?
Rebootolt a kurucinfo, és a 2008-as cikkeket dobálja vagy előkerültek a régi Fejbőr kazik?
Őszentsége Sobri Jóska
mandiner.hu/velemeny/2014/09/ladanyi-janos-gettofalvakbol-roma-autonomia-sarjadhat-borsodban
Ahogyan olvasható, reális lehetőségként számolt az "új Trianonnal", azzal, hogy a szegregáció és a gettósodó térségek következményeként Észak-Mo-n a romák "idővel valamilyen területi autonómiát fognak követelni maguknak, és akár el is szakadhatnak Magyarországtól".
Márpedig Ladányi János minden volt, csak nem rasszista. Ellenkezőleg.
Más kérdés, hogy ebben az ügyben nagyon-nagyon nem értek egyet vele.
(Ui: lányom szociológusként végzett, elmondása szerint Ladányi kifejezetten elismert név a szakmában.)
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Hát őszintén remélem, hogy ezekből a történetekből semmi sem igaz. Remélem, mert ha netán mégis, akkor a NER nem fog ellenzékbe vonulni. Az olyan hatalom ami ilyen történetekig eljutott, nem teheti meg, hogy átadja a hatalmat..Örökké nem maradhatnak hatalmon azért...
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Hát őszintén remélem, hogy ezekből a történetekből semmi sem igaz. Remélem, mert ha netán mégis, akkor a NER nem fog ellenzékbe vonulni. Az olyan hatalom ami ilyen történetekig eljutott, nem teheti meg, hogy átadja a hatalmat..

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Az Elfeledett Bolygó youtube csatorna közzétett egy videót ("Horváth Ernest vallomása Rogán Antal és fiatalkorú lánya viszonyáról (hangfelvétel)" néven), amit elég gyorsan letiltott a YouTube Magyarország területén.ha valaki mégis megnézné, akkor itt van:
2 hónapja
Jó, hát nem úgy nevezett kifejezett tárgyalás, de az, hogy jó ideig nem volt elfogadható magyar delegáció, az nem használt nekünk semmit se.Tessék? Nem mentünk tárgyalni?Trianonnál ott basztuk el, hogy nem mentünk tárgyalni, akkor talán egy kicsit jobb országhatárokat lehetett volna kialkudni, több magyar lakta területtel.Anyátok....Többnyire ukránok lakta területek azok szóval a külügy most is ruszki párti.
telex.hu/belfold/2025/09/27/kulugyi-miniszterhelyettes-magyarorszag-a-teruletenek-ketharmadat-adta-fel-a-bekeert-ukrajnanak-most-a-teruletenek-otoderol-kene-lemondania
Mert nekünk szar volt legyen másnak is az tipikus "magyaros" hozzáállás....
Ez a vègső beismerès ès egyèbkènt tartok tőle sokan egyet is èrtenek vele.....
dande2
Ami Trianonnál volt ott elbaszta folyamatosan a magyar hogy nem szaporodott és megjegyzem, ha így folytatja a magyar, ha lesz még 100 év múlva Magyarország de lehet annyi se kell, akkor pár megyét lecsípnek majd a cigányok is.
KeyG
Ezt a nem szaporodott a magyart meg hagyjuk már, azt se tudjuk megmondani, hogy ki a magyar. Illetve de, aki annak vallja magát.
Lúdas Solymi
Ezek a szövetségesek csak hívták és hívták a magyarokat tárgyalni, vártak, várakoztak, de mi csak nem mentünk, így hát erre mit tehettek mást, még a nedves román, szlovák meg szerb álmoknál is többet adtak nekik (jó, Szolnokig nem engedték a románokat, illetve a “Magyarország az legyen Budapest meg némi Balaton” szerb terv se ment át, ez igaz).
Nem volt valójában tárgyalás, így nem is volt hova menni, mikor Apponyièkat kihívták, már kész volt minden (najó, 99%). A trianoni diktátum, az diktátum volt, aminek a magvait a mindenkori arrogáns, nemtörődöm és önnön képzelt nagyságába szerelmes magyar elit hintette el 60 évvel korábban. Ettől még Trianon se nem volt igazságos, se nem volt tárgyalásos.
MC12
Talán ha hamarabb megtörténik ez, akkor esetleg lett volna esély vmiféle minimális módosításra.
Így is lett egyébként, csak nem területi jellegű.
2 hónapja
.....bemérjük őket és találkozunk.
kétszer kellett elolvasnom, hogy leesen miért lett kínos a polgármester Úr "kiállása" 😀
gamerkr
Külön szépsége a beírásnak, hogy Sátoraljaújhely a magyar nyelv város. Sajnos a polgármester még töri egy kicsit.
e-nyelvmagazin.hu/2023/12/22/satoraljaujhely-a-magyar-nyelv-varosa/
2 hónapja
Azért ha megnézzük akkor kb 2002es választás óta ez a helyzet, beleértve azt a választást is. Ez nem a NER hozadéka.Lehet nyert volna egy kutya vagy egy hörcsög 2002-ben is, de most szinte biztosan elég lenne a sikerhez bármilyen élőlényt elindítani némelyik helyen. Ennyire nagyon kettévágva nem voltunk talán sosem, bár a múlt mindig megszépül..
csebi
2 hónapja