Politika
52 feliratkozó
2 hónapja
kipróbálta már milyen az élet miniszterelnökként, most kipróbálná milyen köztársasági elnöknek lenni.Valamiről lemaradtam, az miért is lenne most érdeke?sajatjahoz.szerintem most teremti meg a lehetőséget MP a lemondásáhozKinek a lemondásához?
Josszi
StormST
csebi
StormST
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
Valamiről lemaradtam, az miért is lenne most érdeke?sajatjahoz.szerintem most teremti meg a lehetőséget MP a lemondásáhozKinek a lemondásához?
Josszi
StormST
csebi
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
sajatjahoz.szerintem most teremti meg a lehetőséget MP a lemondásáhozKinek a lemondásához?
Josszi
StormST
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
szerintem most teremti meg a lehetőséget MP a lemondásáhozKinek a lemondásához?
Josszi
2 hónapja
Nekem egyebkent a Romsics Ignac/ Ungvary Krisztian vonal tetszene. Mindig az a fama hogy nem tanulunk a tortenelembol es nem hallgatunk azokra akik meg igen. Nezzuk meg.török gábor kéne 😀
JéBé
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Nekem egyebkent a Romsics Ignac/ Ungvary Krisztian vonal tetszene. Mindig az a fama hogy nem tanulunk a tortenelembol es nem hallgatunk azokra akik meg igen. Nezzuk meg.
2 hónapja
nembaj holnap megyek 2re a parlamentbe a lkarzatra is bejutok elvileg, popcornt sajnos nem lehet felvinni 😉
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
Semmit sem tudok Polgar Juditrol de a sajat Fb oldalan levo bemutatkozas mint "minden idok legjobb noi sakkozoja, sakklegenda" stb nem tette hirtelen szimpatikussa 😀van róla netflix doksi
JéBé
és amúgy ez szimplán tény, nem nagyképűség
2 hónapja
Ez a Polgár Judit belengetés valami nagyobb terv része szerintem. Nem ő az igazi jelöltje Magyar Péternek, csak megteszteli a piacot. Amúgy szerintem az biztos hogy nőt szeretne, de nem látom ezt a Polgár Judit dolgot nagyon erősnek. Persze majd kiderül, csak leírtam a gondolataimat 😀lehet, de nekem inkább tünik egy trump move-nak, bevagyok baszcsízva és tweetelek a parasztoknak meccsnézés közben
Bruce
2 hónapja
Ez a Polgár Judit belengetés valami nagyobb terv része szerintem. Nem ő az igazi jelöltje Magyar Péternek, csak megteszteli a piacot. Amúgy szerintem az biztos hogy nőt szeretne, de nem látom ezt a Polgár Judit dolgot nagyon erősnek. Persze majd kiderül, csak leírtam a gondolataimat 😀
2 hónapja
szerintem most teremti meg a lehetőséget MP a lemondásához
2 hónapja
őő.. ők mit mondtak erről? még nem tájékozódtamMi a véleményetek Polgár Judit kettős állampolgárságáról? (már ha igaz hogy izraeli állampolgársággal is rendelkezik)Hogy a Mi Hazánknak már megint igaza lett.
Josszi
Dzsokijuing
2 hónapja
pöcs tényleg megvette a meta lószart? 😊Ő Orbán igazi utóda, a magyar Trump.
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Mi a véleményetek Polgár Judit kettős állampolgárságáról? (már ha igaz hogy izraeli állampolgársággal is rendelkezik)Hogy a Mi Hazánknak már megint igaza lett.
Josszi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Mi a véleményetek Polgár Judit kettős állampolgárságáról? (már ha igaz hogy izraeli állampolgársággal is rendelkezik)
2 hónapja
pöcs tényleg megvette a meta lószart? 😊
2 hónapja
Inkább olyan értelemben, hogy valódi hatalma nincs a mostani királyságok királyainak, de mindenhol Ő reprezentál.Őszinte leszek: nekem a királyról / királynőről sok minden beugrik, de a nemzet lelkiismerete kb. sose ugrana be. 😀Kb mint a király, vagy a királynő.Ahhoz nincs szükség közt. elnökre, hogy eldöntse, ha valami alkotmány ellenes. Arra ott van az alkotmány bíróság.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
| Mint Sulyok a végén, csak komolyan vehetően. |
Dzsokijuing
Az én felfogásom szerint a köztársasági elnöknek éppen a törvények aláírása a leginkább protokolláris feladata. Mindössze annyi a feladat, hogy ha valami necces, akkor ne írja alá egyből, hanem passzolja át az alkotmánybírósághoz és kész. Ezt néhány jó tanácsadóval könnyedén meg lehet oldani.
Szerintem a közt. elnöknek ennél sokkal fontosabb feladata az, hogy a közös gerincünk és lelkiismeretünk legyen. Akkor legyen ott és szólaljon meg, amikor a nemzet lelkiismeretének meg kell szólalnia. Ez nem jogászi, nem is tudományos feladat. Ez emberi feladat.
peterk2005 udvari bolond
bcsarli, Udvari Főkóstoló
De ha benned a népmesei királyok élnek, ám legyen. Feltéve, hogy az a király / királynő önmaga nem hoz törvényeket.
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Őszinte leszek: nekem a királyról / királynőről sok minden beugrik, de a nemzet lelkiismerete kb. sose ugrana be. 😀Kb mint a király, vagy a királynő.Ahhoz nincs szükség közt. elnökre, hogy eldöntse, ha valami alkotmány ellenes. Arra ott van az alkotmány bíróság.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Az én felfogásom szerint a köztársasági elnöknek éppen a törvények aláírása a leginkább protokolláris feladata. Mindössze annyi a feladat, hogy ha valami necces, akkor ne írja alá egyből, hanem passzolja át az alkotmánybírósághoz és kész. Ezt néhány jó tanácsadóval könnyedén meg lehet oldani.
Szerintem a közt. elnöknek ennél sokkal fontosabb feladata az, hogy a közös gerincünk és lelkiismeretünk legyen. Akkor legyen ott és szólaljon meg, amikor a nemzet lelkiismeretének meg kell szólalnia. Ez nem jogászi, nem is tudományos feladat. Ez emberi feladat.
peterk2005 udvari bolond
De ha benned a népmesei királyok élnek, ám legyen. Feltéve, hogy az a király / királynő önmaga nem hoz törvényeket.
Szerkesztette: peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Kb mint a király, vagy a királynő.Ahhoz nincs szükség közt. elnökre, hogy eldöntse, ha valami alkotmány ellenes. Arra ott van az alkotmány bíróság.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Ahhoz nincs szükség közt. elnökre, hogy eldöntse, ha valami alkotmány ellenes. Arra ott van az alkotmány bíróság.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Szerkesztette: peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Am barki lesz innentol, minden amit csinal ervenytelen igy kovi kormany 2/3 nelkul mindent visszacsinalhat.Sőt, innentől a törvényeket se kell betartani. 😀
beltazor
2 hónapja
Am barki lesz innentol, minden amit csinal ervenytelen igy kovi kormany 2/3 nelkul mindent visszacsinalhat.

2 hónapja
figyeld meg, szar lesz az is.Szerintem a mostanit az új alkotmányig választják és ott lesz egy közvetlen.Majd, ha egyszer nem egy párt választ köztársasági elnököt, de már az is valami, hogy pártokon kívüli személy jön.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Amúgy az örömteli, hogy nem valami jogász/politikai szereplő lesz a jelölt és kvázi társadalmi kérésre lesz valaki jelölve (bár lehet szándékosan lett erre tolva a társadalom).
Jughead
Aztán majd kiderül.
Toca
Szolgaságot nem tűri, uralkodásra érdemtelen. Nincs új a nap alatt, lapozzunk.
2 hónapja
Mondjuk attól még simán megválaszthatja a 2/3, csak akkor új választás a körzetében, új parlamenti elnök, macera...30 napon belul kell ujjat valasztaniAddig miért nem jó az Ágnes?Szerintem a mostanit az új alkotmányig választják és ott lesz egy közvetlen.Majd, ha egyszer nem egy párt választ köztársasági elnököt, de már az is valami, hogy pártokon kívüli személy jön.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Amúgy az örömteli, hogy nem valami jogász/politikai szereplő lesz a jelölt és kvázi társadalmi kérésre lesz valaki jelölve (bár lehet szándékosan lett erre tolva a társadalom).
Jughead
Aztán majd kiderül.
Toca
Blevi