Politika
52 feliratkozó
2 hónapja
Mondjuk attól még simán megválaszthatja a 2/3, csak akkor új választás a körzetében, új parlamenti elnök, macera...30 napon belul kell ujjat valasztaniAddig miért nem jó az Ágnes?Szerintem a mostanit az új alkotmányig választják és ott lesz egy közvetlen.Majd, ha egyszer nem egy párt választ köztársasági elnököt, de már az is valami, hogy pártokon kívüli személy jön.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
| Mint Sulyok a végén, csak komolyan vehetően. |
Dzsokijuing
Amúgy az örömteli, hogy nem valami jogász/politikai szereplő lesz a jelölt és kvázi társadalmi kérésre lesz valaki jelölve (bár lehet szándékosan lett erre tolva a társadalom).
Jughead
Aztán majd kiderül.
Toca
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Blevi
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
30 napon belul kell ujjat valasztaniAddig miért nem jó az Ágnes?Szerintem a mostanit az új alkotmányig választják és ott lesz egy közvetlen.Majd, ha egyszer nem egy párt választ köztársasági elnököt, de már az is valami, hogy pártokon kívüli személy jön.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Amúgy az örömteli, hogy nem valami jogász/politikai szereplő lesz a jelölt és kvázi társadalmi kérésre lesz valaki jelölve (bár lehet szándékosan lett erre tolva a társadalom).
Jughead
Aztán majd kiderül.
Toca
bcsarli, Udvari Főkóstoló
2 hónapja
Addig miért nem jó az Ágnes?Szerintem a mostanit az új alkotmányig választják és ott lesz egy közvetlen.Majd, ha egyszer nem egy párt választ köztársasági elnököt, de már az is valami, hogy pártokon kívüli személy jön.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Jughead
Aztán majd kiderül.
Toca
2 hónapja
nemtom miért vagytok ráizgulva és azt se hogy itt elhangzik-ePedig úgy tűnik vannak akik nagyon szeretnèk:Egy kérdésem van csak: Pankotai Lili is?
telex.hu/belfold/2026/07/19/polgar-judit-muveszek-tudosok-sportolok-koztarsasagi-elnok-level
dande2
peterk2005 udvari bolond
de tessék www.youtube.com/watch?v=VGdzO7AnFvk az új videója
egy korábbit megnéztem gondolom ezért dobta fel a jámbi-juhi után
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
tudom hogy "old news", de b+ pont akkor mondta ez a tróger mikor ott voltamhvg.hu/itthon/20260715_kozpenz-szervezes-rendezveny-abraham-robert-vecsmerel-katai-nemeth-vilmos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Igen, így lesz, a közvetlen pedig külön érdekes lesz, hiszen ott pártjelöltek fognak indulni és a győztesnek kellene kifejezni a nemzet egységét.Szerintem a mostanit az új alkotmányig választják és ott lesz egy közvetlen.Majd, ha egyszer nem egy párt választ köztársasági elnököt, de már az is valami, hogy pártokon kívüli személy jön.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Jughead
Aztán majd kiderül.
Toca
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Szerintem a mostanit az új alkotmányig választják és ott lesz egy közvetlen.Majd, ha egyszer nem egy párt választ köztársasági elnököt, de már az is valami, hogy pártokon kívüli személy jön.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Jughead
Aztán majd kiderül.
2 hónapja
Majd, ha egyszer nem egy párt választ köztársasági elnököt, de már az is valami, hogy pártokon kívüli személy jön.MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Dzsokijuing
Szerkesztette: Jughead
2 hónapja
MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀Kíváncsi vagyok, a végén hogyan lesz ebből olyan elnök, aki majd alkalomadtán törvényeket küld vissza, ha kell, kiáll és elmondja, hogy ha valami alkotmányellenes stb.
Josszi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Az feltételezné legalább minimális kognitív képességek meglétét, engem Fruzsinka még nem győzött meg, hogy ő ezeknek birtokában lenne...Skrabsi Fruzsinával mi történik?Kognitiv disszonancia.
Most a Fidesz uralom egy bántalmazó kapcsolat volt, amiből most lépett ki az ország, elnézést a vakságomért. Máskor Viktor-Viktor. Holnapra kiváncsi vagyok.
vpi
Vagy neki sikerult tullepnie a 2. fazison, csak aztan visszacsuszik.
De nem baj, vege a VB-nek, szal jon haza a fonok es kezebe veszi a dolgokat 😀
Lúdas Solymi
2 hónapja
MP és az ő egyszemélyes demokráciája 😀
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
"Az Országgyűlésnek 30 napon belül új köztársasági elnököt kell választania. Döntsünk együtt! Nem szivarszobákban szeretnénk a legmegfelelőbb jelöltet megtalálni, javasoljanak a pártok, a közélet szereplői, civilek, és magánemberek. Mondják el kit és milyen értékek alapján tartanak méltónak arra hogy a magyar köztársaságot képviselje, a magyar embereket képviselje! Én is összehívom hétfőre a Tisza elnökségét és a frakcióját egyeztetésre biztos vagyok benne, hogy közösen rövid időn belül dönthetünk arról hogy ki legyen Magyarország új köztársasági elnöke. A jelöltekről egyeztetni fogok a pártok frakcióvezetőivel és a végső döntést a parlament hozza meg. A jelölés erkölcsi alapját viszont a társadalom bizalma adhatja meg. Biztos vagyok benne hogy sikerül olyan köztársasági elnököt választanunk, aki minden tekintetben alkalmas lesz a magyar nemzet egységének a megteremtésére és szeretet hazánk méltó képviseletére."
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
Skrabsi Fruzsinával mi történik?Kognitiv disszonancia.
Most a Fidesz uralom egy bántalmazó kapcsolat volt, amiből most lépett ki az ország, elnézést a vakságomért. Máskor Viktor-Viktor. Holnapra kiváncsi vagyok.
vpi
Vagy neki sikerult tullepnie a 2. fazison, csak aztan visszacsuszik.
De nem baj, vege a VB-nek, szal jon haza a fonok es kezebe veszi a dolgokat 😀
Szerkesztette: Lúdas Solymi
2 hónapja
Skrabsi Fruzsinával mi történik?Most a Fidesz uralom egy bántalmazó kapcsolat volt, amiből most lépett ki az ország, elnézést a vakságomért. Máskor Viktor-Viktor. Holnapra kiváncsi vagyok.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
2 hónapja
Polgár Judit hmmmmAbszolút filmszínház.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Mea culpa! Mindig megfeledkezek arról, mekkora hatalommal bír! Kb jinxtriad szint! 😀Egyébként szerény véleményem, hogy ez most kicsit elhamarkodott poszt, állásfoglalás volt MP-éktől...Sobri a felelős, nem MP. Sobri leírta, hogy Polgár nem lesz KE és ezzel el is dőlt, hogy az lesz.
Tegnap lett offisöl, hogy új kell, bejelenti, hogy várja a javaslatokat, majd 24 óra elteltével kiposztolja ezt.
Várhatott volna vele 3-4-5 napot, mert így full szarul fest a közvéleményben...
bogjosi
peterk2005 udvari bolond
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Egyébként szerény véleményem, hogy ez most kicsit elhamarkodott poszt, állásfoglalás volt MP-éktől...Sobri a felelős, nem MP. Sobri leírta, hogy Polgár nem lesz KE és ezzel el is dőlt, hogy az lesz.
Tegnap lett offisöl, hogy új kell, bejelenti, hogy várja a javaslatokat, majd 24 óra elteltével kiposztolja ezt.
bogjosi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Polgár Judit hmmmm
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Pedig úgy tűnik vannak akik nagyon szeretnèk:Egy kérdésem van csak: Pankotai Lili is?
telex.hu/belfold/2026/07/19/polgar-judit-muveszek-tudosok-sportolok-koztarsasagi-elnok-level
dande2

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Én leirtam, meg a programját tartalmazó dalt is belinkeltem.Többször kellett volna Ganxta Zoli nevét leírni…Vagy olvassa a fórumot 😛Átolvasta a FacebookotEgyébként szerény véleményem, hogy ez most kicsit elhamarkodott poszt, állásfoglalás volt MP-éktől...Ez volt aztán a hosszú társadalmi és pártközi egyeztetés meg a minden releváns társadalmi csoport meghallgatása 😀😀
bogjosi
Egyébként adom, legalább végre nem jogász, ellene igazából semmi nem szól, de a fenének kellett előtte homlokegyenest mást kommunikálni. (Csak nem járt egy szivarszobában?? 😀)
MC12
Gyurma Pappa
StormST
MC12
2 hónapja
Nagy ügy, azt mindenki olvassa. 😀Vagy olvassa a fórumot 😛Átolvasta a FacebookotEgyébként szerény véleményem, hogy ez most kicsit elhamarkodott poszt, állásfoglalás volt MP-éktől...Ez volt aztán a hosszú társadalmi és pártközi egyeztetés meg a minden releváns társadalmi csoport meghallgatása 😀😀
bogjosi
Egyébként adom, legalább végre nem jogász, ellene igazából semmi nem szól, de a fenének kellett előtte homlokegyenest mást kommunikálni. (Csak nem járt egy szivarszobában?? 😀)
MC12
Gyurma Pappa
StormST
Ryan és főleg ezen a héten Damon!és a mattról? Schaub? Leinart?a sakkról te jutsz eszembe, ennyiBerosálok. Engem meglepett MP lépése, a nagymester meg előre látta. Majd Negritis véleményzi.mit véleményezzek rajta?
Tactful Cactus
sztem jobb választás mint az előző 4
Negritis, a vajda
Tactful Cactus
bogjosi
2 hónapja
Állítólag továbbra is ideiglenes versenyzőt keresnek, mert majd lesz 1-2 év múlva közvetlen választás. Ott Gangsta majd tarolhat 😊 Kar, hogy Chuck Norris ezt nem élhette meg.Többször kellett volna Ganxta Zoli nevét leírni…Vagy olvassa a fórumot 😛Átolvasta a FacebookotEgyébként szerény véleményem, hogy ez most kicsit elhamarkodott poszt, állásfoglalás volt MP-éktől...Ez volt aztán a hosszú társadalmi és pártközi egyeztetés meg a minden releváns társadalmi csoport meghallgatása 😀😀
bogjosi
MC12
Gyurma Pappa
StormST
MC12
2 hónapja
Úgy tűnik eldőlt hogy Jutka lesz úgy hogy mindegy 😏Nem fogja elvállalni. Csak jó beszédtéma amíg lesz más.
dande2