Politika

70 feliratkozó

23 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 680

Löfli
Robert Horry.
23 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
nem gondoltam volna hogy megélem hogy M1-t nézek érdeklődve

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
23 napja
NB2 New England Patriots 28 532 — nabege2@yahoo.com
Mondjuk a személyeskedés nekem nem tetszik. Vitya bukott, hatalmasat, mi a rákért kell mindig emlegetni? Mit tett vagy sem?
JC6 (Mr. Miele)
2 éven át mocskolta az egész Fidesz, ha én lennék a helyében egy hónap múlva a katonákkal fogatnám el az összeset és felakasztanám az első villanyoszlopra
23 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 834 — zászló zászló szív
Mondjuk a személyeskedés nekem nem tetszik. Vitya bukott, hatalmasat, mi a rákért kell mindig emlegetni? Mit tett vagy sem?
JC6 (Mr. Miele)
Ja, kicsit unalmas, de közben mondd egy csomó mást is.

Még kampánymódban van.
Gyurma Pappa
Próbáltad már egy d-vel is leírni valaha? 😃
Te mondd, ő mond. Nem nehéz ez.
szaba
nem tudom miért írom el folyamatosan. nyilván tudom, hogy kell írni, de valamiért, ha gyorsan írok, akkor elrontom. figyelek majd

23 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 944 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 napja
Beki New York Jets 2 715
Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.
resistance is futile
De ha nekik lesz 2/3, akkor kivehetik az alaptörvényből, nem?
steelwolf
2/3? Ha ez így fog végbemenni, akkor 4 év múlva Fidesz nem lesz, nemhogy 2/3.
resistance is futile
Ha 2/3 lenne is Fidesznek akk sem Vityával vennék ki azt alaptörvényből. Max utána ciklusban lehetne ismét.
23 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 136
Fasza csávó ez a Péter. Kimondja hogy anyagilag szarban a haza.
Talán soha nem volt ekkora a hiány és i mennyire üres a kassza.
Kosz Vitya
23 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 673 — Cowboys fan
"Csatlakozás az Európai Ügyészséghez, vagyonvisszaszerzési hivatal létrehozása, Alaptörvény módosítása, a jogállam helyreállítása - ezek lesznek az első feladatai a kormánynak Magyar szerint. Azt is beleírják az Alaptörvénybe, hogy miniszterelnök csak két ciklusig szolgálhat."
r.baggio
Erre nagyon kíváncsi leszek, hogy tényleg bele teszik e, illetve hogy ha bele, az ténylegesen ezt is fogja jelenteni, nem csak üres jogászkodás.
Cowboykarcsi90
Hogy teszed bele egzaktul?
Ha az egyik ciklus nem teljes, akkor mi van?
Pl. Gyurcsány eddig volt egy fél és egy háromnegyed ciklust, akkor még 3 évre lehet, vagy ez már két ciklusnak számít?
Ha a második ciklusod utolsó félévében lemondasz, akkor még indulhatsz a maradék fél évedre mondjuk 4 vagy 8 év múlva?
Vagy stabil szavazattöbbsége van a pártodnak, és a győzelem után a feleségedet teszed meg kormányfőnek, magadat meg főtanacsadónak, aztán a következő ciklusban az öcsédet, majd a nagyfiadat, de te csak partelnök/kormányfőtanácsadó vagy, az okés?
Vagy ha kétszer voltál már miniszterelnök, akkor vezetheted e te a kampányt, lehetsz e a listán az első, aztán majd az orszaggyűlés azt szavazza meg miniszterelnöknek, akit te javallasz neki? Stb.
Mi nem elnöki rendszer vagyunk, a mienkben értelmezhetetlen és kivitelezhetetlen a választójog választhatósági részének ilyetén korlátozása. És szükségtelen is, bőven elég ha a meglévő törvényeket betartja a kormányfő, és nem legfőbb hűbérúrként menedzseli a kormányát.
Ez egy tipikus választási ígeret, egy lózung, amit persze lehet próbálni átültetni a gyakorlatba, kétharmaddal lehet írni és elfogadni törvényt, de az egy életképtelen, toldozott-foldozott, antidemokratikus korcs valami lehet csak.
Őszentsége Sobri Jóska
például hogy senki sem kaphat a köztársasági elnöktől kettőnél többször kormányalakítási megbízást, ide értve az ügyvivő miniszterelnöki helyzetet is.
23 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 944 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
JC6 (Mr. Miele)
ma még hadd mondja, majd ha a Parlamentbe is ezt tolja, akkor az már tényleg uncsi lesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 680
JC6 (Mr. Miele)
Ja, kicsit unalmas, de közben mondd egy csomó mást is.

Még kampánymódban van.
Gyurma Pappa
Próbáltad már egy d-vel is leírni valaha? 😃
Te mondd, ő mond. Nem nehéz ez.
23 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 135 — The Mathematician
osztrák srác aranyos

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
23 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 895 — #NoStress
"Csatlakozás az Európai Ügyészséghez, vagyonvisszaszerzési hivatal létrehozása, Alaptörvény módosítása, a jogállam helyreállítása - ezek lesznek az első feladatai a kormánynak Magyar szerint. Azt is beleírják az Alaptörvénybe, hogy miniszterelnök csak két ciklusig szolgálhat."
r.baggio
Erre nagyon kíváncsi leszek, hogy tényleg bele teszik e, illetve hogy ha bele, az ténylegesen ezt is fogja jelenteni, nem csak üres jogászkodás.
Cowboykarcsi90
Hogy teszed bele egzaktul?
Ha az egyik ciklus nem teljes, akkor mi van?
Pl. Gyurcsány eddig volt egy fél és egy háromnegyed ciklust, akkor még 3 évre lehet, vagy ez már két ciklusnak számít?
Ha a második ciklusod utolsó félévében lemondasz, akkor még indulhatsz a maradék fél évedre mondjuk 4 vagy 8 év múlva?
Vagy stabil szavazattöbbsége van a pártodnak, és a győzelem után a feleségedet teszed meg kormányfőnek, magadat meg főtanacsadónak, aztán a következő ciklusban az öcsédet, majd a nagyfiadat, de te csak partelnök/kormányfőtanácsadó vagy, az okés?
Vagy ha kétszer voltál már miniszterelnök, akkor vezetheted e te a kampányt, lehetsz e a listán az első, aztán majd az orszaggyűlés azt szavazza meg miniszterelnöknek, akit te javallasz neki? Stb.
Mi nem elnöki rendszer vagyunk, a mienkben értelmezhetetlen és kivitelezhetetlen a választójog választhatósági részének ilyetén korlátozása. És szükségtelen is, bőven elég ha a meglévő törvényeket betartja a kormányfő, és nem legfőbb hűbérúrként menedzseli a kormányát.
Ez egy tipikus választási ígeret, egy lózung, amit persze lehet próbálni átültetni a gyakorlatba, kétharmaddal lehet írni és elfogadni törvényt, de az egy életképtelen, toldozott-foldozott, antidemokratikus korcs valami lehet csak.

23 napja
JC6 (Mr. Miele)
Ja, kicsit unalmas, de közben mond egy csomó mást is.

Még kampánymódban van.

Szerkesztette: Gyurma Pappa

23 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 136
23 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 644 — Csodabogár
resistance is futile
steelwolf
resistance is futile
sot Magyarorszag sem lesz majd.
csebi
most ezt el lehet poénkodni, de itt kurva nagy söprés lesz.
resistance is futile
Tarvágás for the win. Felperzselt föld, seek and destroy.

23 napja
most ezt el lehet poénkodni, de itt kurva nagy söprés lesz.
resistance is futile
 www.politico.eu/europe-poll-of-polls/poland/

ez lesz. csak a konföderáció = MH, PiS = Fidesz

ha a KO-nak kétharmada lenne, gyorsabb lenne

23 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 466 — LIGHTS OUT!
Mit mondott Kakadura?
Hová tűnt?
Lemaradtam róla.
Bazzani
Szíjjártóra gondolsz?
Sixo
Igen.
Bazzani
Közben választok is rá, a minisztériumban darálja az iratokat.

23 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 570 — Lucas Scott
Az csak szerintem gáz, hogy az M1 nem küldött helyszínre kamerát?
Legalábbis M1 adásban a bal felső sarokban szerintem az az MP fb live nézőszámlálója 😊
bogjosi
nem.
a jelenlegi staff nem tudhatja, hogy az uj fonokseg kifizeti-e majd az aprilisi beruket.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
bogjosi New England Patriots 2 245
Az csak szerintem gáz, hogy az M1 nem küldött helyszínre kamerát?
Legalábbis M1 adásban a bal felső sarokban szerintem az az MP fb live nézőszámlálója 😊

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
23 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Mit mondott Kakadura?
Hová tűnt?
Lemaradtam róla.
Bazzani
Szíjjártóra gondolsz?
Sixo
Igen.

23 napja
Mit mondott Kakadura?
Hová tűnt?
Lemaradtam róla.
Bazzani
Szíjjártóra gondolsz?

23 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 570 — Lucas Scott
resistance is futile
steelwolf
resistance is futile
Jön Toroczkai 😄
steelwolf
vegulis kinevezte magukat a valtopartnak. ennel mar csak az lett volna, ha Cseh Katka all elo, hogy a Humanistak lesznek azok.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
resistance is futile
steelwolf
resistance is futile
Szerintem sem, Orbán tartja egyben a brigádot, ha ő nem lehet többé miniszter elnök és kiválik, akkor az egész csapat szétesik.

23 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 830 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
resistance is futile
steelwolf
resistance is futile
Jön Toroczkai 😄
23 napja
SBL Green Bay Packers 2 898
Mit mondott Kakadura?
Hová tűnt?
Lemaradtam róla.
Bazzani
Iratmegsemmisít a minisztériumban