Politika
70 feliratkozó
23 napja
nem gondoltam volna hogy megélem hogy M1-t nézek érdeklődve
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
23 napja
Mondjuk a személyeskedés nekem nem tetszik. Vitya bukott, hatalmasat, mi a rákért kell mindig emlegetni? Mit tett vagy sem?2 éven át mocskolta az egész Fidesz, ha én lennék a helyében egy hónap múlva a katonákkal fogatnám el az összeset és felakasztanám az első villanyoszlopra
JC6 (Mr. Miele)
23 napja
nem tudom miért írom el folyamatosan. nyilván tudom, hogy kell írni, de valamiért, ha gyorsan írok, akkor elrontom. figyelek majdPróbáltad már egy d-vel is leírni valaha? 😃Mondjuk a személyeskedés nekem nem tetszik. Vitya bukott, hatalmasat, mi a rákért kell mindig emlegetni? Mit tett vagy sem?Ja, kicsit unalmas, de közben mondd egy csomó mást is.
JC6 (Mr. Miele)
Még kampánymódban van.
Gyurma Pappa
Te mondd, ő mond. Nem nehéz ez.
szaba

23 napja

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 napja
Ha 2/3 lenne is Fidesznek akk sem Vityával vennék ki azt alaptörvényből. Max utána ciklusban lehetne ismét.2/3? Ha ez így fog végbemenni, akkor 4 év múlva Fidesz nem lesz, nemhogy 2/3.Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.De ha nekik lesz 2/3, akkor kivehetik az alaptörvényből, nem?
resistance is futile
steelwolf
resistance is futile
23 napja
Fasza csávó ez a Péter. Kimondja hogy anyagilag szarban a haza. Talán soha nem volt ekkora a hiány és i mennyire üres a kassza.
Kosz Vitya
23 napja
például hogy senki sem kaphat a köztársasági elnöktől kettőnél többször kormányalakítási megbízást, ide értve az ügyvivő miniszterelnöki helyzetet is.Hogy teszed bele egzaktul?"Csatlakozás az Európai Ügyészséghez, vagyonvisszaszerzési hivatal létrehozása, Alaptörvény módosítása, a jogállam helyreállítása - ezek lesznek az első feladatai a kormánynak Magyar szerint. Azt is beleírják az Alaptörvénybe, hogy miniszterelnök csak két ciklusig szolgálhat."Erre nagyon kíváncsi leszek, hogy tényleg bele teszik e, illetve hogy ha bele, az ténylegesen ezt is fogja jelenteni, nem csak üres jogászkodás.
r.baggio
Cowboykarcsi90
Ha az egyik ciklus nem teljes, akkor mi van?
Pl. Gyurcsány eddig volt egy fél és egy háromnegyed ciklust, akkor még 3 évre lehet, vagy ez már két ciklusnak számít?
Ha a második ciklusod utolsó félévében lemondasz, akkor még indulhatsz a maradék fél évedre mondjuk 4 vagy 8 év múlva?
Vagy stabil szavazattöbbsége van a pártodnak, és a győzelem után a feleségedet teszed meg kormányfőnek, magadat meg főtanacsadónak, aztán a következő ciklusban az öcsédet, majd a nagyfiadat, de te csak partelnök/kormányfőtanácsadó vagy, az okés?
Vagy ha kétszer voltál már miniszterelnök, akkor vezetheted e te a kampányt, lehetsz e a listán az első, aztán majd az orszaggyűlés azt szavazza meg miniszterelnöknek, akit te javallasz neki? Stb.
Mi nem elnöki rendszer vagyunk, a mienkben értelmezhetetlen és kivitelezhetetlen a választójog választhatósági részének ilyetén korlátozása. És szükségtelen is, bőven elég ha a meglévő törvényeket betartja a kormányfő, és nem legfőbb hűbérúrként menedzseli a kormányát.
Ez egy tipikus választási ígeret, egy lózung, amit persze lehet próbálni átültetni a gyakorlatba, kétharmaddal lehet írni és elfogadni törvényt, de az egy életképtelen, toldozott-foldozott, antidemokratikus korcs valami lehet csak.
Őszentsége Sobri Jóska
23 napja
Mondjuk a személyeskedés nekem nem tetszik. Vitya bukott, hatalmasat, mi a rákért kell mindig emlegetni? Mit tett vagy sem?ma még hadd mondja, majd ha a Parlamentbe is ezt tolja, akkor az már tényleg uncsi lesz
JC6 (Mr. Miele)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 napja
Próbáltad már egy d-vel is leírni valaha? 😃Mondjuk a személyeskedés nekem nem tetszik. Vitya bukott, hatalmasat, mi a rákért kell mindig emlegetni? Mit tett vagy sem?Ja, kicsit unalmas, de közben mondd egy csomó mást is.
JC6 (Mr. Miele)
Még kampánymódban van.
Gyurma Pappa
Te mondd, ő mond. Nem nehéz ez.
23 napja
osztrák srác aranyos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 napja
Hogy teszed bele egzaktul?"Csatlakozás az Európai Ügyészséghez, vagyonvisszaszerzési hivatal létrehozása, Alaptörvény módosítása, a jogállam helyreállítása - ezek lesznek az első feladatai a kormánynak Magyar szerint. Azt is beleírják az Alaptörvénybe, hogy miniszterelnök csak két ciklusig szolgálhat."Erre nagyon kíváncsi leszek, hogy tényleg bele teszik e, illetve hogy ha bele, az ténylegesen ezt is fogja jelenteni, nem csak üres jogászkodás.
r.baggio
Cowboykarcsi90
Ha az egyik ciklus nem teljes, akkor mi van?
Pl. Gyurcsány eddig volt egy fél és egy háromnegyed ciklust, akkor még 3 évre lehet, vagy ez már két ciklusnak számít?
Ha a második ciklusod utolsó félévében lemondasz, akkor még indulhatsz a maradék fél évedre mondjuk 4 vagy 8 év múlva?
Vagy stabil szavazattöbbsége van a pártodnak, és a győzelem után a feleségedet teszed meg kormányfőnek, magadat meg főtanacsadónak, aztán a következő ciklusban az öcsédet, majd a nagyfiadat, de te csak partelnök/kormányfőtanácsadó vagy, az okés?
Vagy ha kétszer voltál már miniszterelnök, akkor vezetheted e te a kampányt, lehetsz e a listán az első, aztán majd az orszaggyűlés azt szavazza meg miniszterelnöknek, akit te javallasz neki? Stb.
Mi nem elnöki rendszer vagyunk, a mienkben értelmezhetetlen és kivitelezhetetlen a választójog választhatósági részének ilyetén korlátozása. És szükségtelen is, bőven elég ha a meglévő törvényeket betartja a kormányfő, és nem legfőbb hűbérúrként menedzseli a kormányát.
Ez egy tipikus választási ígeret, egy lózung, amit persze lehet próbálni átültetni a gyakorlatba, kétharmaddal lehet írni és elfogadni törvényt, de az egy életképtelen, toldozott-foldozott, antidemokratikus korcs valami lehet csak.
23 napja
Mondjuk a személyeskedés nekem nem tetszik. Vitya bukott, hatalmasat, mi a rákért kell mindig emlegetni? Mit tett vagy sem?Ja, kicsit unalmas, de közben mond egy csomó mást is.
JC6 (Mr. Miele)
Még kampánymódban van.
Szerkesztette: Gyurma Pappa

23 napja
Mondjuk a személyeskedés nekem nem tetszik. Vitya bukott, hatalmasat, mi a rákért kell mindig emlegetni? Mit tett vagy sem?
23 napja
Tarvágás for the win. Felperzselt föld, seek and destroy.most ezt el lehet poénkodni, de itt kurva nagy söprés lesz.sot Magyarorszag sem lesz majd.2/3? Ha ez így fog végbemenni, akkor 4 év múlva Fidesz nem lesz, nemhogy 2/3.Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.De ha nekik lesz 2/3, akkor kivehetik az alaptörvényből, nem?
resistance is futile
steelwolf
resistance is futile
csebi
resistance is futile
23 napja
most ezt el lehet poénkodni, de itt kurva nagy söprés lesz.www.politico.eu/europe-poll-of-polls/poland/
resistance is futile
ez lesz. csak a konföderáció = MH, PiS = Fidesz
ha a KO-nak kétharmada lenne, gyorsabb lenne

23 napja
Közben választok is rá, a minisztériumban darálja az iratokat.Igen.Mit mondott Kakadura?Szíjjártóra gondolsz?
Hová tűnt?
Lemaradtam róla.
Bazzani
Sixo
Bazzani
23 napja
Az csak szerintem gáz, hogy az M1 nem küldött helyszínre kamerát?nem.
Legalábbis M1 adásban a bal felső sarokban szerintem az az MP fb live nézőszámlálója 😊
bogjosi
a jelenlegi staff nem tudhatja, hogy az uj fonokseg kifizeti-e majd az aprilisi beruket.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
Az csak szerintem gáz, hogy az M1 nem küldött helyszínre kamerát?Legalábbis M1 adásban a bal felső sarokban szerintem az az MP fb live nézőszámlálója 😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
23 napja
Igen.Mit mondott Kakadura?Szíjjártóra gondolsz?
Hová tűnt?
Lemaradtam róla.
Bazzani
Sixo
23 napja
Mit mondott Kakadura?Szíjjártóra gondolsz?
Hová tűnt?
Lemaradtam róla.
Bazzani
23 napja
vegulis kinevezte magukat a valtopartnak. ennel mar csak az lett volna, ha Cseh Katka all elo, hogy a Humanistak lesznek azok.Jön Toroczkai 😄2/3? Ha ez így fog végbemenni, akkor 4 év múlva Fidesz nem lesz, nemhogy 2/3.Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.De ha nekik lesz 2/3, akkor kivehetik az alaptörvényből, nem?
resistance is futile
steelwolf
resistance is futile
steelwolf
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
Szerintem sem, Orbán tartja egyben a brigádot, ha ő nem lehet többé miniszter elnök és kiválik, akkor az egész csapat szétesik.2/3? Ha ez így fog végbemenni, akkor 4 év múlva Fidesz nem lesz, nemhogy 2/3.Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.De ha nekik lesz 2/3, akkor kivehetik az alaptörvényből, nem?
resistance is futile
steelwolf
resistance is futile
23 napja
Jön Toroczkai 😄2/3? Ha ez így fog végbemenni, akkor 4 év múlva Fidesz nem lesz, nemhogy 2/3.Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.De ha nekik lesz 2/3, akkor kivehetik az alaptörvényből, nem?
resistance is futile
steelwolf
resistance is futile
23 napja
Mit mondott Kakadura?Iratmegsemmisít a minisztériumban
Hová tűnt?
Lemaradtam róla.
Bazzani