NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

2 hónapja
StormST Denver Broncos 12 424 — SB 50 Champion @ Grund
Azért nem kicsit gyomorforgató koncepciós perezni 1 nappal azután, hogy Vitya kikelt a FB-on, hogy az EU nem vette el MP mentelmi jogát aljas módon és így nem tudják bíróság elég citálni egy szaros telefon miatt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
ozibozi New York Giants 20 211
Amit ezek csináltak, csak egy módon lehet lerombolni, családon, személyen keresztül támadni folyamatosan, mert nincsenek hozzàszokva, jól vannak lakva, ezért ma már hatásos az ami 4-8 éve nem működött, mert elgyengültek és gyenge képességű embereket tettek maguk helyett pozícióba.
Sok felé kell most lőni, sok a gyenge pont. Ebből csak egy ez a féreg Semjén. /Aki az elmúlt 30 évben már tett annyi szart, hogy lényegtelen a konkrét eset/
Ezt csinálták volna ők is Petyával, csak nem sikerült, megúszta egy telefonos Dunába dobással, azóta láthatöan képzés alatt van folyamatosan.
Ezeket viszont nem képzi már senki, aranybánya bármelyik támadása.
A család és a múlt titkai a gyenge pontok. Amit pedig elhisznek a ‘népek’ az kb elég is.
Ráhel sem véletlenül tűnik el mindig választások előtt.
A jelenben úgy sem történik semmi olyan ami érdekes.

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 606
Kocsis is akkorát megy, hogy mindjárt összefossa magát mindenki, ez a csávó is teljes szereptévesztésbe került mára.
somoskovig
én Hollik kiborulását láttam redditen, elbaszott az is
Negritis, a vajda
Linket, légy szí'!
SBL
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1npbfkg/hollik_istv%C3%A1n_ki_kel_mag%C3%A1b%C3%B3l_a_parlamentben/
Negritis, a vajda
Nem tudom ki volt a másik oldalon, de most megemelem a kalapom előtte.
Én kb. a videó felénél kétkézzel húztam volna a fejét az ott lévő pad faszerkezetéhez. Igen nagy sebességgel!
2 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
jaj alig várom a holnapi kormányinfót
Josszi
Gulyás úr holnapra kigyúrja magát a brit titkosszolgálat témában is.
Az ukrán maffia fellélegezhet, mert átkerül a fókusz nyugatra.
Lánczi elvtársat még nem hallottam a témában, az államellenes kisérletre nem kellene valami válaszcsapás? 🍿😬
gamerkr
Lánczi már lemondott, nem?
2 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Josszi
Gulyás úr holnapra kigyúrja magát a brit titkosszolgálat témában is.
Az ukrán maffia fellélegezhet, mert átkerül a fókusz nyugatra.
Lánczi elvtársat még nem hallottam a témában, az államellenes kisérletre nem kellene valami válaszcsapás? 🍿😬

2 hónapja
Beki New York Jets 2 069
Josszi
Gulyás dadogni fog rendesen
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Josszi
sztem erdeklodes hianyaban lemondjak.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 944

¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Kocsis is akkorát megy, hogy mindjárt összefossa magát mindenki, ez a csávó is teljes szereptévesztésbe került mára.
somoskovig
Negritis, a vajda
Linket, légy szí'!
SBL
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1npbfkg/hollik_istv%C3%A1n_ki_kel_mag%C3%A1b%C3%B3l_a_parlamentben/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 606
somoskovig
Negritis, a vajda
Linket, légy szí'!
2 hónapja
somoskovig

2 hónapja
StormST Denver Broncos 12 424 — SB 50 Champion @ Grund
somoskovig
Az alapból baj, hogy neki bármilyen szerepe van ebben az országban, de hogy még abban is ennyire fogalmatlan, az elég szánalmas és ijesztő egyszerre...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM

2 hónapja
 24.hu/belfold/2025/09/24/szolo-utcai-javitointezet-nyilvanossagra-hoztak-a-vizsgalati-jelentest/

Káncz Csaba meg az MI6 csinálta az egészet, a kisfiúkat, lányokat meg James Bond nevezetű személy szervezte be.
Hiányolom a Gyurcsány, Magyar Péter , ukrán szálakat. Ezért nem jár a bónusz.

Valamibe nagyon belenyúltak ezzel az üggyel.
cartman023
Azért bármilyen ügyben egy 3 oldalas fecnit vizsgálati jelentésnek hívni elég erős, de ez olyan színvonal, hogy ha kiadták volna a Chat GPT-nek, jobbat ír.
somoskovig
vszeg egy szerkeszto sem lattam, mert tele van nyelvtani hibaval meg elkepesztoen rossz megfogalmazassal.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
 24.hu/belfold/2025/09/24/szolo-utcai-javitointezet-nyilvanossagra-hoztak-a-vizsgalati-jelentest/

Káncz Csaba meg az MI6 csinálta az egészet, a kisfiúkat, lányokat meg James Bond nevezetű személy szervezte be.
Hiányolom a Gyurcsány, Magyar Péter , ukrán szálakat. Ezért nem jár a bónusz.

Valamibe nagyon belenyúltak ezzel az üggyel.
cartman023
Azért bármilyen ügyben egy 3 oldalas fecnit vizsgálati jelentésnek hívni elég erős, de ez olyan színvonal, hogy ha kiadták volna a Chat GPT-nek, jobbat ír.

Szerkesztette: somoskovig

2 hónapja
a Schadl páncél ha mesélni tudna..
Josszi
Azóta is várják itt a topicban a Varga-féle videókat…(én _nyilván_ nem)
MC12
jo hat konnyu annak aki kiirta DVD-re es azota is azt nezi otthon vasarnap este a Saints gyozelmek helyett.
csebi
mondjuk elkérhetnéd hogy a Giants győzelmek helyett nézhesd 😉
Negritis, a vajda
majd mostantol. jon Anakin. be is linkeltem a topikba, hogy mi lesz annak a vege.

2 hónapja
Josszi
MC12
jo hat konnyu annak aki kiirta DVD-re es azota is azt nezi otthon vasarnap este a Saints gyozelmek helyett.
csebi
Negritis, a vajda
Akkor pont ugyanúgy nem látná sosem, mint így. 😀

2 hónapja
Josszi
MC12
csebi

2 hónapja
Josszi
MC12

2 hónapja
Vagy a maradék 131 képviselőtől? Van még vagy 3 Zsolt.
MC12
konkretan osszesen 11 Zsolt van a Parlamentben, ebbol 9 Fidesz-KDNP 😀

2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 226
Azt mondják Semjén, Rogán és Kocsis.
Hát ezt mondjuk nehezen hiszem el..
JC6 (Mr. Miele)
nehezen? keress rá arra, hogy H. Nancy.

buhloone mindstate

2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 136 — #NoStress
Van még vagy 3 Zsolt.
MC12
A kormányban?

Hogy a Semjén nem vàlaszolt szerintem sem jól, és ennél sokkal jobban is elejét vehette volna az egésznek, az igaz. Ettől még teljesen jogosan állt fel és kérte ki magának, a saját szempontjàból,
MC12
Nyilván, de ha bűnös, akkor jó hülyén viselkedett, ha meg átatlan, hát akkoris.

Dehát Semjén sose volt jó politkus. Sőt.
MC12

2 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Magyar Péter
Totális pánik üzemmód és összeomlás a kormányban a Szőlő utcai rémtettek kapcsán.
Az elementáris erejű felháborodás miatt Orbán Viktor utasította az Igazságügyi Minisztériumot, hogy csapjanak össze egy kormányrendeletet, amivel a kormány felhatalmazza Tuzson Bence igazságügyi minisztert a javítóintézetben elkövetett szörnyűségek körülményeinek kivizsgálásával.
Abból is látszik, hogy mennyire kapkodtak, hogy az alig 3 oldalas kormányrendeletben mintegy 20 helyesírási hibát sikerült véteni.
De elkövettek egy nagyobb bakit is az elvtársak:
A kormányrendelet ma 12:55-kor jelent meg a Magyar Közlönyben és lépett ezzel hatályba.
Tuzson Bence viszont 12:55 előtt nyilvánosságra is hozta azt a “rendkívül alapos” kamu jelentést, amivel el akarják terelni a közvélemény figyelmét a gyermekek ellen elkövetett rémtettekről.
Tehát előbb kiadta a kormány a jelentést, minthogy az igazságügyi miniszter megkezdhette volna a vizsgálatot.
“Elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet…”
Tényleg végük van.
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 136 — #NoStress
sztem Valyi Pista sosem gondolta volna, hogy o valaha egy Igazsagugyi Miniszterium altal jegyzett jelentesbe is bekerul nev szerint.
csebi
Miszerint?
szaba
 cdn.kormany.hu//uploads/sheets//a/a2/a25/a251a2ec2e2b0d963991717f7093bd7.pdf
csebi
Nade Rokker Zsolti se, hogy RokkerZsoltiként.

2 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 304
Josszi

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”