NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
2 hónapja
Azért nem kicsit gyomorforgató koncepciós perezni 1 nappal azután, hogy Vitya kikelt a FB-on, hogy az EU nem vette el MP mentelmi jogát aljas módon és így nem tudják bíróság elég citálni egy szaros telefon miatt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Amit ezek csináltak, csak egy módon lehet lerombolni, családon, személyen keresztül támadni folyamatosan, mert nincsenek hozzàszokva, jól vannak lakva, ezért ma már hatásos az ami 4-8 éve nem működött, mert elgyengültek és gyenge képességű embereket tettek maguk helyett pozícióba.Sok felé kell most lőni, sok a gyenge pont. Ebből csak egy ez a féreg Semjén. /Aki az elmúlt 30 évben már tett annyi szart, hogy lényegtelen a konkrét eset/
Ezt csinálták volna ők is Petyával, csak nem sikerült, megúszta egy telefonos Dunába dobással, azóta láthatöan képzés alatt van folyamatosan.
Ezeket viszont nem képzi már senki, aranybánya bármelyik támadása.
A család és a múlt titkai a gyenge pontok. Amit pedig elhisznek a ‘népek’ az kb elég is.
Ráhel sem véletlenül tűnik el mindig választások előtt.
A jelenben úgy sem történik semmi olyan ami érdekes.
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Nem tudom ki volt a másik oldalon, de most megemelem a kalapom előtte.www.reddit.com/r/hungary/comments/1npbfkg/hollik_istv%C3%A1n_ki_kel_mag%C3%A1b%C3%B3l_a_parlamentben/Linket, légy szí'!Kocsis is akkorát megy, hogy mindjárt összefossa magát mindenki, ez a csávó is teljes szereptévesztésbe került mára.én Hollik kiborulását láttam redditen, elbaszott az is
somoskovig
Negritis, a vajda
SBL
Negritis, a vajda
Én kb. a videó felénél kétkézzel húztam volna a fejét az ott lévő pad faszerkezetéhez. Igen nagy sebességgel!
2 hónapja
Lánczi már lemondott, nem?jaj alig várom a holnapi kormányinfótGulyás úr holnapra kigyúrja magát a brit titkosszolgálat témában is.
Josszi
Az ukrán maffia fellélegezhet, mert átkerül a fókusz nyugatra.
Lánczi elvtársat még nem hallottam a témában, az államellenes kisérletre nem kellene valami válaszcsapás? 🍿😬
gamerkr
2 hónapja
jaj alig várom a holnapi kormányinfótGulyás úr holnapra kigyúrja magát a brit titkosszolgálat témában is.
Josszi
Az ukrán maffia fellélegezhet, mert átkerül a fókusz nyugatra.
Lánczi elvtársat még nem hallottam a témában, az államellenes kisérletre nem kellene valami válaszcsapás? 🍿😬
2 hónapja
jaj alig várom a holnapi kormányinfótsztem erdeklodes hianyaban lemondjak.
Josszi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1npbfkg/hollik_istv%C3%A1n_ki_kel_mag%C3%A1b%C3%B3l_a_parlamentben/Linket, légy szí'!Kocsis is akkorát megy, hogy mindjárt összefossa magát mindenki, ez a csávó is teljes szereptévesztésbe került mára.én Hollik kiborulását láttam redditen, elbaszott az is
somoskovig
Negritis, a vajda
SBL
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Linket, légy szí'!Kocsis is akkorát megy, hogy mindjárt összefossa magát mindenki, ez a csávó is teljes szereptévesztésbe került mára.én Hollik kiborulását láttam redditen, elbaszott az is
somoskovig
Negritis, a vajda
2 hónapja
Kocsis is akkorát megy, hogy mindjárt összefossa magát mindenki, ez a csávó is teljes szereptévesztésbe került mára.én Hollik kiborulását láttam redditen, elbaszott az is
somoskovig
2 hónapja
Kocsis is akkorát megy, hogy mindjárt összefossa magát mindenki, ez a csávó is teljes szereptévesztésbe került mára.Az alapból baj, hogy neki bármilyen szerepe van ebben az országban, de hogy még abban is ennyire fogalmatlan, az elég szánalmas és ijesztő egyszerre...
somoskovig

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Kocsis is akkorát megy, hogy mindjárt összefossa magát mindenki, ez a csávó is teljes szereptévesztésbe került mára.
2 hónapja
vszeg egy szerkeszto sem lattam, mert tele van nyelvtani hibaval meg elkepesztoen rossz megfogalmazassal.24.hu/belfold/2025/09/24/szolo-utcai-javitointezet-nyilvanossagra-hoztak-a-vizsgalati-jelentest/Azért bármilyen ügyben egy 3 oldalas fecnit vizsgálati jelentésnek hívni elég erős, de ez olyan színvonal, hogy ha kiadták volna a Chat GPT-nek, jobbat ír.
Káncz Csaba meg az MI6 csinálta az egészet, a kisfiúkat, lányokat meg James Bond nevezetű személy szervezte be.
Hiányolom a Gyurcsány, Magyar Péter , ukrán szálakat. Ezért nem jár a bónusz.
Valamibe nagyon belenyúltak ezzel az üggyel.
cartman023
somoskovig
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
24.hu/belfold/2025/09/24/szolo-utcai-javitointezet-nyilvanossagra-hoztak-a-vizsgalati-jelentest/Azért bármilyen ügyben egy 3 oldalas fecnit vizsgálati jelentésnek hívni elég erős, de ez olyan színvonal, hogy ha kiadták volna a Chat GPT-nek, jobbat ír.
Káncz Csaba meg az MI6 csinálta az egészet, a kisfiúkat, lányokat meg James Bond nevezetű személy szervezte be.
Hiányolom a Gyurcsány, Magyar Péter , ukrán szálakat. Ezért nem jár a bónusz.
Valamibe nagyon belenyúltak ezzel az üggyel.
cartman023
Szerkesztette: somoskovig
2 hónapja
majd mostantol. jon Anakin. be is linkeltem a topikba, hogy mi lesz annak a vege.mondjuk elkérhetnéd hogy a Giants győzelmek helyett nézhesd 😉jo hat konnyu annak aki kiirta DVD-re es azota is azt nezi otthon vasarnap este a Saints gyozelmek helyett.a Schadl páncél ha mesélni tudna..Azóta is várják itt a topicban a Varga-féle videókat…(én _nyilván_ nem)
Josszi
MC12
csebi
Negritis, a vajda
2 hónapja
Akkor pont ugyanúgy nem látná sosem, mint így. 😀mondjuk elkérhetnéd hogy a Giants győzelmek helyett nézhesd 😉jo hat konnyu annak aki kiirta DVD-re es azota is azt nezi otthon vasarnap este a Saints gyozelmek helyett.a Schadl páncél ha mesélni tudna..Azóta is várják itt a topicban a Varga-féle videókat…(én _nyilván_ nem)
Josszi
MC12
csebi
Negritis, a vajda
2 hónapja
mondjuk elkérhetnéd hogy a Giants győzelmek helyett nézhesd 😉jo hat konnyu annak aki kiirta DVD-re es azota is azt nezi otthon vasarnap este a Saints gyozelmek helyett.a Schadl páncél ha mesélni tudna..Azóta is várják itt a topicban a Varga-féle videókat…(én _nyilván_ nem)
Josszi
MC12
csebi
2 hónapja
jo hat konnyu annak aki kiirta DVD-re es azota is azt nezi otthon vasarnap este a Saints gyozelmek helyett.a Schadl páncél ha mesélni tudna..Azóta is várják itt a topicban a Varga-féle videókat…(én _nyilván_ nem)
Josszi
MC12
2 hónapja
Vagy a maradék 131 képviselőtől? Van még vagy 3 Zsolt.konkretan osszesen 11 Zsolt van a Parlamentben, ebbol 9 Fidesz-KDNP 😀
MC12
2 hónapja
Azt mondják Semjén, Rogán és Kocsis.nehezen? keress rá arra, hogy H. Nancy.
Hát ezt mondjuk nehezen hiszem el..
JC6 (Mr. Miele)
buhloone mindstate
2 hónapja
Van még vagy 3 Zsolt.A kormányban?
MC12
Hogy a Semjén nem vàlaszolt szerintem sem jól, és ennél sokkal jobban is elejét vehette volna az egésznek, az igaz. Ettől még teljesen jogosan állt fel és kérte ki magának, a saját szempontjàból,Nyilván, de ha bűnös, akkor jó hülyén viselkedett, ha meg átatlan, hát akkoris.
MC12
Dehát Semjén sose volt jó politkus. Sőt.
MC12
2 hónapja
Magyar PéterTotális pánik üzemmód és összeomlás a kormányban a Szőlő utcai rémtettek kapcsán.
Az elementáris erejű felháborodás miatt Orbán Viktor utasította az Igazságügyi Minisztériumot, hogy csapjanak össze egy kormányrendeletet, amivel a kormány felhatalmazza Tuzson Bence igazságügyi minisztert a javítóintézetben elkövetett szörnyűségek körülményeinek kivizsgálásával.
Abból is látszik, hogy mennyire kapkodtak, hogy az alig 3 oldalas kormányrendeletben mintegy 20 helyesírási hibát sikerült véteni.
De elkövettek egy nagyobb bakit is az elvtársak:
A kormányrendelet ma 12:55-kor jelent meg a Magyar Közlönyben és lépett ezzel hatályba.
Tuzson Bence viszont 12:55 előtt nyilvánosságra is hozta azt a “rendkívül alapos” kamu jelentést, amivel el akarják terelni a közvélemény figyelmét a gyermekek ellen elkövetett rémtettekről.
Tehát előbb kiadta a kormány a jelentést, minthogy az igazságügyi miniszter megkezdhette volna a vizsgálatot.
“Elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet…”
Tényleg végük van.
2 hónapja
Nade Rokker Zsolti se, hogy RokkerZsoltiként.cdn.kormany.hu//uploads/sheets//a/a2/a25/a251a2ec2e2b0d963991717f7093bd7.pdfsztem Valyi Pista sosem gondolta volna, hogy o valaha egy Igazsagugyi Miniszterium altal jegyzett jelentesbe is bekerul nev szerint.Miszerint?
csebi
szaba
csebi
2 hónapja
a Schadl páncél ha mesélni tudna..Azóta is várják itt a topicban a Varga-féle videókat…(én _nyilván_ nem)
Josszi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”