NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
2 hónapja
Valaki szóljon már nekik, hogy senki nem nevezte nevén semjént, hanem mindenki zsótibácsizott csak és ők maguk ismertek magukra és vette magára végül a zsótibácsizást! 😀Ez azért így nem az igazság minden részlete.
444.hu/2025/09/24/kocsis-szerint-a-semjen-ugy-egy-allamellenes-puccskiserlet
bogjosi
A dolog úgy nézett ki, hogy Arató rànezett a Semjénre, és azt mondta hogy:
“Válaszoljon Semjén Zsolt, hogy ki az a Zsolti bácsi”
Érted, ha neked mondja valaki, hogy Válaszoljon Bogjosi Béla, ki az a Béla bá? Az a kérdező nem azért kérdezi, mert nem tudja, hogy ki az, vagy nem akarja sejtetni, hanem mert tudja vagy sejtetni akarja, hogy a személy az, akitől kérdezi. Miért nem OV-től kérdezte? Vagy a maradék 131 képviselőtől? Van még vagy 3 Zsolt.
Hogy a Semjén nem vàlaszolt szerintem sem jól, és ennél sokkal jobban is elejét vehette volna az egésznek, az igaz. Ettől még teljesen jogosan állt fel és kérte ki magának, a saját szempontjàból, mondom, furább lett volna, ha egy ilyen kifejezett megszólítás után nem reagál semmit. Akkor azon menne a háborgás, hogy mit titkol, miért nem nyilatkozik? Volt idő, amikor ezt egy mosolygással meg kézlegyintéssel valóban elintezhették volna - szigorúan poltikai értelemben - de ma nem ilyen idő van nekik.
Egyèbként annyit kellett volna mondania, hogy felháborító hogy politikai célra használja fel az ügyet a DK, alaptalanul vádaskodik és ezzel csak árt, nem használ a gyermekvédelem ügyének, melyben a Fidesz ezt és ezt csinálta. Ennyi. És nincs hír, vagy közel sem ekkora. Dehát Semjén sose volt jó politkus. Sőt.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
"utánanéztem ennek a fickónak" - gondolom rájöttél, hogy elvesztegetett idő volt, amit erre szántál. A NERes nagy nullák tükörképe, csak mögötte nem áll senki sok pénzzel, hogy megcsinálják és úgy nézzen ki mintha lenne valaki. Ezért kell neki annyit nyüzsögnie.jah, hát én is úgy tudtam.. mondjuk közben utánanéztem ennek a fickónak, mert sose hallottam róla, hát erősen meglepne, ha ebből bármi lenne, bár jó régóta kitartóan posztolgatFőleg hogy az igazi Ördög Ügyvédje Rómában egy ‘meleg fürdőben’ váratlanul, rejtélyes körülmények között meghalt2021 szilveszter napján.www.facebook.com/groups/144572945574468/?multi_permalinks=25042340692037682&ref=share&al_applink_data=%7B%22qpl_join_id%22%3A%2279E179DD-5ACC-4410-A981-DAA4EAEC58BA%22%7D&from_xma_click=xma_e2ee&tam_xma_content_type=2000&is_fb_content=true&forward=true&ts=1758717181806most ez komoly? 😊
ez már túl szép hogy igaz legyen..
thebeke
Szesze
ozibozi
Szesze
2 hónapja
Azt mondják Semjén, Rogán és Kocsis. Hát ezt mondjuk nehezen hiszem el..
2 hónapja
cdn.kormany.hu//uploads/sheets//a/a2/a25/a251a2ec2e2b0d963991717f7093bd7.pdfsztem Valyi Pista sosem gondolta volna, hogy o valaha egy Igazsagugyi Miniszterium altal jegyzett jelentesbe is bekerul nev szerint.Miszerint?
csebi
szaba
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
sztem Valyi Pista sosem gondolta volna, hogy o valaha egy Igazsagugyi Miniszterium altal jegyzett jelentesbe is bekerul nev szerint.Miszerint?
csebi
2 hónapja
sztem Valyi Pista sosem gondolta volna, hogy o valaha egy Igazsagugyi Miniszterium altal jegyzett jelentesbe is bekerul nev szerint.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Szerintem ez egy összetettebb helyzet, minthogy annyival el lehessen intézni, hogy a Fidesz geci, így a reakciónak is gecinek kell lenni.......
dankodavid
vpi
Ez nyilván igaz, még Jezusnak se sikerült a szeretet erejével legyőzni a rómaiakat, és az is igaz, hogy egyék meg amit főztek, meg a kutya orrát a saját szarába kell nyomkodni, ezt senki se vitatja.
De ezzel párhuzamosan az is igaz, -és ez az, amit vpi joggal vet fel-, hogy azért valami egzakt bizonyosság csak jó lenne.
Mert ha ettől eltekintünk, -hiszen ezek úgyis gecik-, akkor tulajdonképpen bármitől el lehetne tekinteni, hiszen tudjuk, hogy gecik, és ez elegendő alap, hogy tényként kezeljünk vélelmeket, ez pedig pont az a bayerzsolti (és a "jobboldalon" sokak mostani tetteinek önigazolására szolgáló) gondolatmenet, ami évtizedekkel ezelőtt rögzült, amikor a komcsik voltak a gecik, és látható, hogy mostanra hova kulminált.
Nyilván egyszerűbb lett volna a 2.vh után minden nácit legéppisztolyozni a gecibe, -érzelmileg bizonyára-, de azért csak voltak nürnbergi perek, pont azért, hogy a győztesek ne váljanak pont olyanná, mint akik felett ítélkeztek.
Szerintem erre utalt vpi, és ez mindenképpen méltányolandó megközelítés ha már a civilizáció ránkkendődött mázát elfogadjuk, és nem basszuk képen, aki kurvaanyázik, nem lincselünk, nem indulatból és érzelemvezérelten ítélkezünk, és nem bemondásra akarunk igazságot szolgáltatni.
2 hónapja
Valaki szóljon már nekik, hogy senki nem nevezte nevén semjént, hanem mindenki zsótibácsizott csak és ők maguk ismertek magukra és vette magára végül a zsótibácsizást! 😀 444.hu/2025/09/24/kocsis-szerint-a-semjen-ugy-egy-allamellenes-puccskiserlet
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Nem a karba tett kéz a lényeg, hanem az hogy a default testbeszédéhez képest változik-e. Például egy testesebb embernek kényelmes az, hogy a hasán pihenteti a kezét keresztezve, nála ez nem azt jelenti, hogy a szituációtól elhatárolódik, vagy védekezik, hanem hozzátartozik a default testbeszédéhez, ezért ez kiesik nála.ez azért nem ennyire fekete-fehér, hogy a keresztbe tett kar az egyenlő védekezés vagy elhatárolódáslegalapvetobb interju technikai treningeken elhangzik, hogy a keresztbe tett kesz az deffenziv testtartas, es ezzel probal egy falat huzni maga ele az illeto. pl menekultugyi meghallgatasokon kifejezetten karos, es kb egyik legfobb feladat azt megvaltoztatni.www.facebook.com/share/v/1AEXQ8zTkJ/?mibextid=wwXIfrÉn is így szoktam nézni, amikor az egyik társam éppen igazat mond.
ozibozi
Mindnek olyan lesz az arca egy idő után, mint a lelke.
Sjoelleer van de Vrij
csebi
a testbeszédet nem szabad túlértékelni, a kontextussal együtt kell elemezni
van aki default így ül (lehet az egész világtól határolódik el, vagy csak így kényelmes neki ülni) és tényleg lesz olyan is, aki az adott szituációban teszi önkéntelenül keresztbe a kezét
rva
Egy-egy jelet, amúgy sem lehet önmagában elemezni, hanem együtt több jellel. Nem vagyok szakértő a témában, de laikusnak sem mondanám magam, viszont én tudásom alapján a videó rendben van és az abból levont következtetések is.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
Az ordog ugyvedje szivarogtatta ki a jachtos videokat. Aki meg tudta oldani hogy ott ne tudjak visszakovetni, az nem vesz a nevere egy azonos nevu fb oldalt. Vagy nem ertem mit akarsz ezzel mondani.Ami utána megszűnt.Fogalmam sincs ennek a valaminek a hitelessegerol ezert dobtam be ide.Főleg hogy az igazi Ördög Ügyvédje Rómában egy ‘meleg fürdőben’ váratlanul, rejtélyes körülmények között meghalt2021 szilveszter napján.www.facebook.com/groups/144572945574468/?multi_permalinks=25042340692037682&ref=share&al_applink_data=%7B%22qpl_join_id%22%3A%2279E179DD-5ACC-4410-A981-DAA4EAEC58BA%22%7D&from_xma_click=xma_e2ee&tam_xma_content_type=2000&is_fb_content=true&forward=true&ts=1758717181806most ez komoly? 😊
thebeke
Szesze
ozibozi
De az ordog ügyvédje nem Homonnay volt. O egy azonos nevu fb oldalt vezetett.
thebeke
Mert Az ördög ügyvédje nem egy konkrét ember volt.
ozibozi
2 hónapja
Terelés…jah, hát én is úgy tudtam.. mondjuk közben utánanéztem ennek a fickónak, mert sose hallottam róla, hát erősen meglepne, ha ebből bármi lenne, bár jó régóta kitartóan posztolgatFőleg hogy az igazi Ördög Ügyvédje Rómában egy ‘meleg fürdőben’ váratlanul, rejtélyes körülmények között meghalt2021 szilveszter napján.www.facebook.com/groups/144572945574468/?multi_permalinks=25042340692037682&ref=share&al_applink_data=%7B%22qpl_join_id%22%3A%2279E179DD-5ACC-4410-A981-DAA4EAEC58BA%22%7D&from_xma_click=xma_e2ee&tam_xma_content_type=2000&is_fb_content=true&forward=true&ts=1758717181806most ez komoly? 😊
thebeke
Szesze
ozibozi
Szesze
2 hónapja
jah, hát én is úgy tudtam.. mondjuk közben utánanéztem ennek a fickónak, mert sose hallottam róla, hát erősen meglepne, ha ebből bármi lenne, bár jó régóta kitartóan posztolgatFőleg hogy az igazi Ördög Ügyvédje Rómában egy ‘meleg fürdőben’ váratlanul, rejtélyes körülmények között meghalt2021 szilveszter napján.www.facebook.com/groups/144572945574468/?multi_permalinks=25042340692037682&ref=share&al_applink_data=%7B%22qpl_join_id%22%3A%2279E179DD-5ACC-4410-A981-DAA4EAEC58BA%22%7D&from_xma_click=xma_e2ee&tam_xma_content_type=2000&is_fb_content=true&forward=true&ts=1758717181806most ez komoly? 😊
thebeke
Szesze
ozibozi
2 hónapja
Ami utána megszűnt.Fogalmam sincs ennek a valaminek a hitelessegerol ezert dobtam be ide.Főleg hogy az igazi Ördög Ügyvédje Rómában egy ‘meleg fürdőben’ váratlanul, rejtélyes körülmények között meghalt2021 szilveszter napján.www.facebook.com/groups/144572945574468/?multi_permalinks=25042340692037682&ref=share&al_applink_data=%7B%22qpl_join_id%22%3A%2279E179DD-5ACC-4410-A981-DAA4EAEC58BA%22%7D&from_xma_click=xma_e2ee&tam_xma_content_type=2000&is_fb_content=true&forward=true&ts=1758717181806most ez komoly? 😊
thebeke
Szesze
ozibozi
thebeke
Mert Az ördög ügyvédje nem egy konkrét ember volt.
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Fogalmam sincs ennek a valaminek a hitelessegerol ezert dobtam be ide.Főleg hogy az igazi Ördög Ügyvédje Rómában egy ‘meleg fürdőben’ váratlanul, rejtélyes körülmények között meghalt2021 szilveszter napján.www.facebook.com/groups/144572945574468/?multi_permalinks=25042340692037682&ref=share&al_applink_data=%7B%22qpl_join_id%22%3A%2279E179DD-5ACC-4410-A981-DAA4EAEC58BA%22%7D&from_xma_click=xma_e2ee&tam_xma_content_type=2000&is_fb_content=true&forward=true&ts=1758717181806most ez komoly? 😊
thebeke
Szesze
ozibozi
2 hónapja
Főleg hogy az igazi Ördög Ügyvédje Rómában egy ‘meleg fürdőben’ váratlanul, rejtélyes körülmények között meghalt2021 szilveszter napján.www.facebook.com/groups/144572945574468/?multi_permalinks=25042340692037682&ref=share&al_applink_data=%7B%22qpl_join_id%22%3A%2279E179DD-5ACC-4410-A981-DAA4EAEC58BA%22%7D&from_xma_click=xma_e2ee&tam_xma_content_type=2000&is_fb_content=true&forward=true&ts=1758717181806most ez komoly? 😊
thebeke
Szesze
2 hónapja
Ezt mondjuk ügyesen csinálták, szerintem...pattog a labda ov-nál444.hu/2025/09/24/dobrev-klara-osszegyult-a-szukseges-alairas-a-szolo-utcai-parlamenti-vizsgalobizottsag-felallitasahoz
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
444.hu/2025/09/24/most-mar-hivatalos-hogy-a-ferihegyi-gyorsvasut-is-koncesszioban-epul
Poloska vagyok.
2 hónapja
www.facebook.com/groups/144572945574468/?multi_permalinks=25042340692037682&ref=share&al_applink_data=%7B%22qpl_join_id%22%3A%2279E179DD-5ACC-4410-A981-DAA4EAEC58BA%22%7D&from_xma_click=xma_e2ee&tam_xma_content_type=2000&is_fb_content=true&forward=true&ts=1758717181806most ez komoly? 😊
thebeke
2 hónapja
Számomra az eléggé nyomós érv amellett hogy itt komoly dolgok vannak, hogy 10 éve nyomoznak.Mindig szépen is köszönt, nem?Nem kehet hogy Zsolti bácsi amúgy Bayer Zsolt? Adnám. Büdös paraszt.Hát személyiségileg rá jobban ráillene ez a Zsolti bácsis szerep, mint Semlyénre. Semlyén az én benyomásom szerint nem ez a fiú simogatós típus, nem nézem ki belőle. A Zsótiból inkább. De ő ugye nem politikus, itt meg arról van szó, hogy két politikus (miniszter?) lehet érintve. Feltéve, ha nem népmese az egész.
JC6 (Mr. Miele)
peterk2005 udvari bolond
Semmit nem tudunk kívülről megítélni
Negritis, a vajda
Már rég elengedték volna ezt a sztorit a hatóságok ha nincs bizonyíték, szerintem van csak odázzák a történetet, mert tudjuk kié minden.
Szóbeszédekre nincs vizsgálat 10 évig, olyat el tudok képzelni, hogy vannak felvételek hogy intézményi gyerekek szállnak sötétített ablakos kocsiba mindenfajta előzetes úticél nélkül ( este hova is vinnék őket ) de nem tudják bizonyítani hova is ért célba az autó/autók. De ez csak fikció, példa.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Mindig szépen is köszönt, nem?Nem kehet hogy Zsolti bácsi amúgy Bayer Zsolt? Adnám. Büdös paraszt.Hát személyiségileg rá jobban ráillene ez a Zsolti bácsis szerep, mint Semlyénre. Semlyén az én benyomásom szerint nem ez a fiú simogatós típus, nem nézem ki belőle. A Zsótiból inkább. De ő ugye nem politikus, itt meg arról van szó, hogy két politikus (miniszter?) lehet érintve. Feltéve, ha nem népmese az egész.
JC6 (Mr. Miele)
peterk2005 udvari bolond
Semmit nem tudunk kívülről megítélni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
24.hu/belfold/2025/09/24/szolo-utcai-javitointezet-nyilvanossagra-hoztak-a-vizsgalati-jelentest/Káncz Csaba meg az MI6 csinálta az egészet, a kisfiúkat, lányokat meg James Bond nevezetű személy szervezte be.
Hiányolom a Gyurcsány, Magyar Péter , ukrán szálakat. Ezért nem jár a bónusz.
Valamibe nagyon belenyúltak ezzel az üggyel.
2 hónapja
A mostani üggyel kapcsolatban értem, hogy esetleg korán jött ki. Valószínűleg nem a Tisza triggerelte, hogy kibukjon, nem volt (legalábbis a Tisza részéről) tervezve. De az adó sztori nem csak úgy jött, azt a Fidesz direkt indította most. Elindíthatták volna később is, ha akarják. Csak van oka annak, hogy miért most indították be...Igazából majdnem mindegy (politikai értelemben, természetesen), hogy igaz-e vagy sem. Az edzőteremben ma ezt hallgattam több, egyébként egészen apolitikus embertől is. Ami Magyarországon az ingerküszöböt a megélhetéshez hasonló szinten átviszi, az a gyerekek elleni erőszak.Ennyi. Rogán nem ezért nem tapsolt, mert “jajúristen mi derül ki” hanem mert egyelőre rövid úton haza lett baszva az egy hónapja egyébént egész sikeresek épített Tisza-adó kampány. Amikor éppen kicsit visszajött játékba a fidesz, sőt, Magyarék védekeztek, most megint a Fidesznek kell védekezni, ráadásul megint gyerekvédelmi ügyben. Ha tudják húzni ezt az ügyet ellenzékben, vagy előkerül valamilyen konkrétum, az nem kis veszély. Akkor már lehet, hogy tényleg hozzá kell nyúlniuk a választási törvényhez.
Gyurma Pappa
Ellenben ha nem jön semmi, és jövő héten, meg két hét múlva is tartunk, akkor mondhatjuk, hogy kivédekezték, de nyerni itt nem tudnak, ha csak pletyka marad, akkor sem.
Politikai értelemben ugyanaz a baja az ellenzéknek ezzel az üggyel, mint a Fidesznek a Tarr-beszéddel, kicsit korán jött. Aztán meglátjuk mi derül még ki.
MC12

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Ellenben ha nem jön semmi, és jövő héten, meg két hét múlva is tartunk, akkor mondhatjuk, hogy kivédekezték, de nyerni itt nem tudnak, ha csak pletyka marad, akkor sem.444.hu/tldr/2025/09/24/magasra-jutott-ner-esekkel-vitt-egyutt-cegeket-a-szolo-utcai-intezet-igazgatoja
Politikai értelemben ugyanaz a baja az ellenzéknek ezzel az üggyel, mint a Fidesznek a Tarr-beszéddel, kicsit korán jött. Aztán meglátjuk mi derül még ki.
MC12
Van itt anyag. Ez a csávó sajnos (nekik) egy pitiáner bűnöző volt, aki sérthetetlennek hitte magát.