NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
2 hónapja
Használták fejlődèsre...a sajátjukèra....ezt pofáztuk több éven át, hogy nem lopni kellett volna a Fradinál a pénzt, hanem fejlődésre használniwww.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirmég egy indok a FIDESZ mellett.
én akkor a Fideszre szavazok, tuti (irónia)
NB2
ÖRÖKKÉ.
Kenny
jó, még nem zajlott le a választás, de a hozzászólások nem az NS-nek adnak igazat
NB2
2 hónapja
ezt pofáztuk több éven át, hogy nem lopni kellett volna a Fradinál a pénzt, hanem fejlődésre használniwww.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirmég egy indok a FIDESZ mellett.
NB2
ÖRÖKKÉ.
Kenny
jó, még nem zajlott le a választás, de a hozzászólások nem az NS-nek adnak igazat
2 hónapja
Vagy viktorunk feje annál a mondatnál, hogy "ilyen aljasság a magyar politika történetében a rendszerváltás óta nem volt".Ez azért nekem egy "kissé" erőltetett 😊
Nomac
szerintem 100x sokatmondóbb a mögötte ülők reakciói
Szesze
A főni kissé ingatja a fejét és nagyon halványan elmosolyodik.
Valami eszébe juthatott.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
2 hónapja
Egyre nagyobb a népharag. Jól van, végre. Erre várok mióta..hopsz.. Lázár túl messzire ment?Ez viszont nagyon érdekes, ilyet nem szokott csinálni a "szerv".
https://fb.watch/CixLmeLQos/
Josszi
Nomac
2 hónapja
hopsz.. Lázár túl messzire ment?Ez viszont nagyon érdekes, ilyet nem szokott csinálni a "szerv".
https://fb.watch/CixLmeLQos/
Josszi
2 hónapja
Tóni feje a redditen megjelent képeken ha az a Semjén beszéd alatt készült sokatmondó.főleg hogy most már a Tisza is beleállt, gondolom kívártak hogy tényleg van bizonyítés arra hogy ki is az a Zsoltibácsi
A többiek meg vannak döbbenve, kényelmetlen nekik ez, tudják hogy ebből baj lesz.
Tóni feje viszont számomra picit olyan, mintha hadat üzentek volna neki és lenne benne egy magabiztosság, hogy úgy is ő nyer.
Ruszki módszerekre számítok ha odáig fajul a dolog.
KeyG
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Pedig szerintem a "három kézzel lapátoljuk a pénzt a sportra" bejött, nem?www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirAz biztos hogy át kell gondolni a sport finanszírozást
NB2
Negritis, a vajda
2 hónapja
Tóni feje a redditen megjelent képeken ha az a Semjén beszéd alatt készült sokatmondó. A többiek meg vannak döbbenve, kényelmetlen nekik ez, tudják hogy ebből baj lesz.
Tóni feje viszont számomra picit olyan, mintha hadat üzentek volna neki és lenne benne egy magabiztosság, hogy úgy is ő nyer.
Ruszki módszerekre számítok ha odáig fajul a dolog.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
mondjuk ezt nem tőlem idézed 😊“ Schadl György egy széfben őrzött zsarolós dokumentumainak egy szelete, amelyen az van Semjén fotója alá írva, hogy: "Több videó felvétel is van. Orális szex vadászházban cigány fiúkkal."Ez a pletyka már 2 éve forog
Azta kutya….
Negritis, a vajda
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
“ Schadl György egy széfben őrzött zsarolós dokumentumainak egy szelete, amelyen az van Semjén fotója alá írva, hogy: "Több videó felvétel is van. Orális szex vadászházban cigány fiúkkal."Ez a pletyka már 2 éve forog
Azta kutya….
Negritis, a vajda

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1nnudv1/a_fideszben_%C3%ADgy_n%C3%A9znek_az_emberre_mikor_igazat/Hulye vagyok én a reddithez. Merre keressem?“ Schadl György egy széfben őrzött zsarolós dokumentumainak egy szelete, amelyen az van Semjén fotója alá írva, hogy: "Több videó felvétel is van. Orális szex vadászházban cigány fiúkkal."Redditen mar miota fent van a kép is róla..azóta is kb minden ilyen cikk alatt..keress rá
Azta kutya….
JC6 (Mr. Miele)
Pep71
JC6 (Mr. Miele)
Pl ebben is
Hozzászolaskat nezd végig,ott lesz köztük az egyik kiemelt hsz-ként(elég sokat kell görgetni hozzá).
2 hónapja
Lehet, nem vagyunk olyan messze mint gondolnánk. Elképzelhető, hogy kakadu Pekingben a perszonálunióról egyeztetett a másik dagadttal. Szerintem csak azért nem jelentették még be mert még nem tudtak megegyezni melyik perszon vezesse az uniót.😊www.reddit.com/r/hungary/comments/1no8q7z/keleti_palyaudvar_hetfon/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_buttonPont arra jöttem amikor ez volt, nem akartam hinni a szememnek meg a fülemnek, azt hittem Észak Koreában vagyok 😂
Ezért csúszott ez a szar????
Negritis, a vajda
kapitnono
Komolyra fordítva a szót, az már kibaszottul riasztó és veszélyes, hogy a nyugati kultúrkörbe tartozó országok közül már senki nem áll szóba velünk. (mínusz Fico, de neki megvan az érdeke, ami miatt most úgy tesz mintha nagy bari lenne). Aki maradt, az Putyin, Lukasenka, Hszi Csin-ping, Erdogan és Kim Dzsongun. Már az istenített Trump is lépett egyet (vagy többet is) hátra. Nagyon veretes társaság. Kategóriájukban fej-fej mellett vannak a Dopeman, Pataki és Győzike kompániával.
Összefújja a szemetet a szél!
2 hónapja
Hulye vagyok én a reddithez. Merre keressem?“ Schadl György egy széfben őrzött zsarolós dokumentumainak egy szelete, amelyen az van Semjén fotója alá írva, hogy: "Több videó felvétel is van. Orális szex vadászházban cigány fiúkkal."Redditen mar miota fent van a kép is róla..azóta is kb minden ilyen cikk alatt..keress rá
Azta kutya….
JC6 (Mr. Miele)
Pep71
2 hónapja
“ Schadl György egy széfben őrzött zsarolós dokumentumainak egy szelete, amelyen az van Semjén fotója alá írva, hogy: "Több videó felvétel is van. Orális szex vadászházban cigány fiúkkal."Redditen mar miota fent van a kép is róla..azóta is kb minden ilyen cikk alatt..keress rá
Azta kutya….
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
“ Schadl György egy széfben őrzött zsarolós dokumentumainak egy szelete, amelyen az van Semjén fotója alá írva, hogy: "Több videó felvétel is van. Orális szex vadászházban cigány fiúkkal."Azta kutya….
2 hónapja
"Kármán leginkább olyan területeket említett, amelyekre megítélése szerint túl sok pénzt áldoz az állam – úgy véli, ebbe a körbe a sport, az egyházak és a kultúra támogatása is beletartozik"www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirAz biztos hogy át kell gondolni a sport finanszírozást
NB2
Negritis, a vajda
Az egyházakét legalább annyira
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
2 hónapja
Hupsz444.hu/2025/09/23/trump-az-orosz-energiat-hasznalo-nato-tagorszagok-az-ellenuk-zajlo-haborut-finanszirozzak
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirmég egy indok a FIDESZ mellett.
NB2
ÖRÖKKÉ.
2 hónapja
www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirMondjuk ez kb. a minimum elvárás egy kormányváltás esetén.
NB2
2 hónapja
2011-2019 között kb. 800 milliárd Ft ment csak a fociba (állami költségvetés + TAO) • TAO focira kb. 356,7 milliárd volt eddig (legalább, amit vissza tudtak követni) 
• Emellett stadionok, infrastruktúra + működés + utánpótlás további százmilliárdok lehetnek
Igy valószínűsíthető, hogy 2010-2025 között több mint 1000-1500 milliárd Ft közpénz ment bele a magyar fociba (TAO-val, stadionokkal, működéssel, utánpótlással együtt).
Csak a foci…
Aztán ott vannak a csókos kézisek meg a többi sportág. Grat.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
Valaki önszorgalomból kigyűjtötte a facen a látvány sportos és a többi sport támogatását, es az eredményeket, és csodák csodája kijött hogy összeségében válogatottak meg csapatok 2010 előtt sikeresebbek voltak mint az ezermilliàrd + elégetése után 👀Mi lett volna ha arányosan hasonlítgatják össze a támogatások mértékével is.
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1no8q7z/keleti_palyaudvar_hetfon/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_buttonPont arra jöttem amikor ez volt, nem akartam hinni a szememnek meg a fülemnek, azt hittem Észak Koreában vagyok 😂
Ezért csúszott ez a szar????
Negritis, a vajda

2 hónapja
Az egyik véglet a 2010 előtti világ, a másik a mostani. Szóval ez egyébént a nagyon érdekes és eléggé összetett szakmai kérdés a sportfinanszírozás. Mondhatni izgalmas intellektuális meló. A kultúra ugyanez. De az ország első 20-30 problémájàban azért nincs benne.www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirAz biztos hogy át kell gondolni a sport finanszírozást
NB2
Negritis, a vajda
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”