NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohir

én akkor a Fideszre szavazok, tuti (irónia)
NB2
még egy indok a FIDESZ mellett.
ÖRÖKKÉ.
Kenny
ezt pofáztuk több éven át, hogy nem lopni kellett volna a Fradinál a pénzt, hanem fejlődésre használni
jó, még nem zajlott le a választás, de a hozzászólások nem az NS-nek adnak igazat
NB2
Használták fejlődèsre...a sajátjukèra....
2 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
 www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohir

NB2
ÖRÖKKÉ.
Kenny
ezt pofáztuk több éven át, hogy nem lopni kellett volna a Fradinál a pénzt, hanem fejlődésre használni
jó, még nem zajlott le a választás, de a hozzászólások nem az NS-nek adnak igazat
2 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan

Nomac
Ez azért nekem egy "kissé" erőltetett 😊
szerintem 100x sokatmondóbb a mögötte ülők reakciói
Szesze
Vagy viktorunk feje annál a mondatnál, hogy "ilyen aljasság a magyar politika történetében a rendszerváltás óta nem volt".
A főni kissé ingatja a fejét és nagyon halványan elmosolyodik.
Valami eszébe juthatott.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
2 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
hopsz.. Lázár túl messzire ment?
https://fb.watch/CixLmeLQos/
Josszi
Ez viszont nagyon érdekes, ilyet nem szokott csinálni a "szerv".
Nomac
Egyre nagyobb a népharag. Jól van, végre. Erre várok mióta..
2 hónapja
Nomac New England Patriots 4 114 — balazs.t85@gmail.com
Josszi
Ez viszont nagyon érdekes, ilyet nem szokott csinálni a "szerv".
2 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 944
Tóni feje a redditen megjelent képeken ha az a Semjén beszéd alatt készült sokatmondó.
A többiek meg vannak döbbenve, kényelmetlen nekik ez, tudják hogy ebből baj lesz.
Tóni feje viszont számomra picit olyan, mintha hadat üzentek volna neki és lenne benne egy magabiztosság, hogy úgy is ő nyer.
Ruszki módszerekre számítok ha odáig fajul a dolog.
KeyG
főleg hogy most már a Tisza is beleállt, gondolom kívártak hogy tényleg van bizonyítés arra hogy ki is az a Zsoltibácsi

¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 907 — Cowboys fan

NB2
Az biztos hogy át kell gondolni a sport finanszírozást
Negritis, a vajda
Pedig szerintem a "három kézzel lapátoljuk a pénzt a sportra" bejött, nem?
2 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 944

¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 907
Tóni feje a redditen megjelent képeken ha az a Semjén beszéd alatt készült sokatmondó.
A többiek meg vannak döbbenve, kényelmetlen nekik ez, tudják hogy ebből baj lesz.
Tóni feje viszont számomra picit olyan, mintha hadat üzentek volna neki és lenne benne egy magabiztosság, hogy úgy is ő nyer.
Ruszki módszerekre számítok ha odáig fajul a dolog.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
“ Schadl György egy széfben őrzött zsarolós dokumentumainak egy szelete, amelyen az van Semjén fotója alá írva, hogy: "Több videó felvétel is van. Orális szex vadászházban cigány fiúkkal."

Azta kutya….
Negritis, a vajda
Ez a pletyka már 2 éve forog
r.baggio
mondjuk ezt nem tőlem idézed 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
“ Schadl György egy széfben őrzött zsarolós dokumentumainak egy szelete, amelyen az van Semjén fotója alá írva, hogy: "Több videó felvétel is van. Orális szex vadászházban cigány fiúkkal."

Azta kutya….
Negritis, a vajda
Ez a pletyka már 2 éve forog

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 352

Azta kutya….
JC6 (Mr. Miele)
Redditen mar miota fent van a kép is róla..azóta is kb minden ilyen cikk alatt..keress rá
Pep71
Hulye vagyok én a reddithez. Merre keressem?
JC6 (Mr. Miele)
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1nnudv1/a_fideszben_%C3%ADgy_n%C3%A9znek_az_emberre_mikor_igazat/

Pl ebben is
Hozzászolaskat nezd végig,ott lesz köztük az egyik kiemelt hsz-ként(elég sokat kell görgetni hozzá).
2 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 606
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1no8q7z/keleti_palyaudvar_hetfon/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button

Ezért csúszott ez a szar????
Negritis, a vajda
Pont arra jöttem amikor ez volt, nem akartam hinni a szememnek meg a fülemnek, azt hittem Észak Koreában vagyok 😂
kapitnono
Lehet, nem vagyunk olyan messze mint gondolnánk. Elképzelhető, hogy kakadu Pekingben a perszonálunióról egyeztetett a másik dagadttal. Szerintem csak azért nem jelentették még be mert még nem tudtak megegyezni melyik perszon vezesse az uniót.😊
Komolyra fordítva a szót, az már kibaszottul riasztó és veszélyes, hogy a nyugati kultúrkörbe tartozó országok közül már senki nem áll szóba velünk. (mínusz Fico, de neki megvan az érdeke, ami miatt most úgy tesz mintha nagy bari lenne). Aki maradt, az Putyin, Lukasenka, Hszi Csin-ping, Erdogan és Kim Dzsongun. Már az istenített Trump is lépett egyet (vagy többet is) hátra. Nagyon veretes társaság. Kategóriájukban fej-fej mellett vannak a Dopeman, Pataki és Győzike kompániával.
Összefújja a szemetet a szél!
2 hónapja

Azta kutya….
JC6 (Mr. Miele)
Redditen mar miota fent van a kép is róla..azóta is kb minden ilyen cikk alatt..keress rá
Pep71
Hulye vagyok én a reddithez. Merre keressem?
2 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 352

Azta kutya….
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja

Azta kutya….
2 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan

NB2
Negritis, a vajda
"Kármán leginkább olyan területeket említett, amelyekre megítélése szerint túl sok pénzt áldoz az állam – úgy véli, ebbe a körbe a sport, az egyházak és a kultúra támogatása is beletartozik"
Az egyházakét legalább annyira

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
2 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 916
Hupsz
 444.hu/2025/09/23/trump-az-orosz-energiat-hasznalo-nato-tagorszagok-az-ellenuk-zajlo-haborut-finanszirozzak

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!

NB2
ÖRÖKKÉ.

2 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 212

NB2
Mondjuk ez kb. a minimum elvárás egy kormányváltás esetén.
2 hónapja
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Közben MP-től is kijött végre egy post a semjén üggyel kapcs, jól megrágta. (mondjuk szokás szerint úgy próbálják kihozni, hogy ne lehessen rá jól reagálni fidesz részről, ebben egyébként ügyesek)

Szerkesztette: Szesze
2 hónapja
2011-2019 között kb. 800 milliárd Ft ment csak a fociba (állami költségvetés + TAO) 
• TAO focira kb. 356,7 milliárd volt eddig (legalább, amit vissza tudtak követni) 
• Emellett stadionok, infrastruktúra + működés + utánpótlás további százmilliárdok lehetnek

Igy valószínűsíthető, hogy 2010-2025 között több mint 1000-1500 milliárd Ft közpénz ment bele a magyar fociba (TAO-val, stadionokkal, működéssel, utánpótlással együtt).

Csak a foci…

Aztán ott vannak a csókos kézisek meg a többi sportág. Grat.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
ozibozi New York Giants 20 211
Valaki önszorgalomból kigyűjtötte a facen a látvány sportos és a többi sport támogatását, es az eredményeket, és csodák csodája kijött hogy összeségében válogatottak meg csapatok 2010 előtt sikeresebbek voltak mint az ezermilliàrd + elégetése után 👀
Mi lett volna ha arányosan hasonlítgatják össze a támogatások mértékével is.

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 002 — WHO DAT!!!!
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1no8q7z/keleti_palyaudvar_hetfon/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button

Ezért csúszott ez a szar????
Negritis, a vajda
Pont arra jöttem amikor ez volt, nem akartam hinni a szememnek meg a fülemnek, azt hittem Észak Koreában vagyok 😂

2 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 303

NB2
Negritis, a vajda
Az egyik véglet a 2010 előtti világ, a másik a mostani. Szóval ez egyébént a nagyon érdekes és eléggé összetett szakmai kérdés a sportfinanszírozás. Mondhatni izgalmas intellektuális meló. A kultúra ugyanez. De az ország első 20-30 problémájàban azért nincs benne.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”