Politika
70 feliratkozó
23 napja
www.facebook.com/story.php?story_fbid=1588524809948315&id=100063724339188&post_id=100063724339188_1588524809948315#
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 napja
nem látom, mire kellene visszamenőleges törvénykezés.Igen csak annak a jogszerűsége megkérdőjelezhető. (Nem mintha a ⅔-os felhatalmazás az ország 77%tól nem lenne elég, félreértés ne essék)pedig muszáj lesz jópár visszaható törvényt hozni ha akarnak elszámoltatástSzerintem mostantól fogják számítani, mert különben visszaható hatályú lenne a törvény. Azt meg a jogrend nem annyira szereti, és akkor szépen fogalmaztamAmúgy ha behozzák, hogy valaki csak 2x lehet egymásután miniszter és ezt visszamenőleg is számolják akkor Vityát ki is lőtték.Márpedig az én szememben az egy nagyon fontos, betartandó ígéret. És én is erre vezetem azt, hogy ennek a Fidesz nevű, jelenleg ismert formációnak vége van.
Toca
szaba
Akcidens
Negritis, a vajda
Akcidens
ami állam elleni bcs, az állam elleni bcs, ami közösség elleni bcs, az közösség elleni bcs, a szerződések meg semmisnek tekinthetők, ha rosszhiszeműség alapján köttettek.
inkább csak bizonyítani lesz nehéz, hogy a szerződés tulajdonképpen a bűnszövetkezetben, kirívóan nagy értékre elkövetett sikkasztásnak és/vagy hűtlen kezelésnek falaz.
23 napja
Régi MP üzenete az uj MPnek. www.youtube.com/watch?v=DYHApFycRDAHáát .... bízzunk benne, hogy ezek a mondatok nem öregszenek majd olyan rosszull, mint Orbánéi.
Porsan

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
23 napja
Sosem felejtem el 2018 februárjában amikor MZP elvitte Hódmezővásárhelyt másnap Bencsik Bubu András:APA KEZDőDIK:Kitalálom: Megújulnak? Fiatalítás? Reformerek? NEMZETI ÖSSZEFOGÁS?
“amire nincs igény, az a megmagyarázhatatlan mesés gazdagodás, a nepotizmus, a kontraszelekált megélhetési karrierjobboldaliak tucatjai, falkái. Tőlük igenis el kell végre búcsúznunk.”
“Először is most meg kell tisztulnunk. Világosan kell beszélnünk. Mikor nem, hogyha ma este nem. A vereség okait mindannyian tudjuk, sejtjük. Az ezért felelősöket pedig ki kell vágnunk végre a nemzeti oldal testéből. Ez máshogy egész egyszerűen nem fog menni“
Ferencorsika Zűrbiztos
ozibozi
www.youtube.com/watch?v=RifAjo05uLI
resistance is futile
Én azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást. STOP Soros meg egyebek… Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb.
Lett bármi változás? A f*szt mégjobban feltekerték a potmétereket.
Ha valaki azt gondolja, hogy itt majd parlamenti viták, érvelések, kimutatások stb. lesznek... hát...
ELLENÁLLÁS lesz a kulcsszó
Szerkesztette: bobi0092
23 napja
APA KEZDőDIK:Kitalálom: Megújulnak? Fiatalítás? Reformerek? NEMZETI ÖSSZEFOGÁS?
“amire nincs igény, az a megmagyarázhatatlan mesés gazdagodás, a nepotizmus, a kontraszelekált megélhetési karrierjobboldaliak tucatjai, falkái. Tőlük igenis el kell végre búcsúznunk.”
“Először is most meg kell tisztulnunk. Világosan kell beszélnünk. Mikor nem, hogyha ma este nem. A vereség okait mindannyian tudjuk, sejtjük. Az ezért felelősöket pedig ki kell vágnunk végre a nemzeti oldal testéből. Ez máshogy egész egyszerűen nem fog menni“
Ferencorsika Zűrbiztos
ozibozi
www.youtube.com/watch?v=RifAjo05uLI
Szerkesztette: resistance is futile
23 napja
Ez is jól öregedett. Jó mondjuk tényleg hiányzik még 15e fő a 6M-hoz.
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
23 napja
Csak M1-et és Hír TV-t szabad nézni
23 napja
Egyébként 3 egyéni körzet meg simán fordulhat a külhoni és átjelentkezett szavazókkal, szóval sanszosan 141 lesz a vége.viszont akkor meg a listás arány változik az ellenkező irányba, nem?
somoskovig
én már korábban megmondtam, hogy nem azért szavazok MO-re, mert szimpatikus, mert őszintén szólva azt se bíznám rá, hogy a szemetet vigye ki. de neki volt egyedül esélye, hogy kipattintsa a hatalomból ezt a megkövesedett maffiózót.Lehet velem van a gond, de nem érzem magam kormánypártinak. A Tiszára szavaztam, de mostantól akkor várom, hogy elkezdjék rendbe tenni az országot. Hosszú folyamat lesz, és jó eséllyel már külföldön leszek, mire bármi érzékelhető jele lesz ennek, de álljanak neki. Minden lehetőségük és eszközük adott hozzá. Jó lenne ha egy magyar politikus és párt nem okozna végre hatalmas csalódást.Én továbbra is kritikusan szemlélem a dolgokat. A tisza kellett nagyon, de innentől nagyon várom az igazságosabb választásokat, a színesebb politikai palettát, én ennek szurkolok!Furcsa lesz kormánypártinak lenni. Szokni kell.Én már most ellenzéki vagyok, csak a szikra!
xrace77
r.baggio
Bruce
Mikey
akkor vegyük úgy, hogy azt, ahogy tolta a fidesz szekerét tizennégy évig, azt most ezzel nullázta ki. tiszta lappal indul. most dől el, hogy négy év múlva érdemes lesz-e egy újabb szavazatomra, mint ahogy - gyanítom - a hárommillió rá szavazó jelentős részénél is így áll.
23 napja
Idézem a HírTV-t:Ha valóban így szilárdul meg a TISZA-s győzelem ... egy kis koszos hátsóudvar leszünk - sajnálatos módon - ahol a nemzetközi politika desszantos figurái fognak itt globalista gyarmati politikát folytatni. Dehát érdekes ember a magyar, úgy látszik, hogy sokan kiváncsiak erre és a kiváncsiság hajtott sok-sok választópolgárt.
Szerkesztette: bobi0092
23 napja
APA KEZDőDIK:“amire nincs igény, az a megmagyarázhatatlan mesés gazdagodás, a nepotizmus, a kontraszelekált megélhetési karrierjobboldaliak tucatjai, falkái. Tőlük igenis el kell végre búcsúznunk.”
Ferencorsika Zűrbiztos
Szerkesztette: ozibozi
23 napja
Reggel 11 van, és a környékbeli falvak általam ismert összes polgármestere már megírta a gratuláló postját a facebookra, amiben a megválasztott helyi tiszás képviselőnek illetve a tisza pártnak gratulál. A haza mindenek előtt meg zászlóerdő, meg hasonlók kíséretében.Bibibi a mi polgink nem ilyen volt.
Ezeknek a polgármestereknek a két harmada még januárban a fideszes képviselő jelölttel lőtt közös képet postolgatta a facebookra. Lakájország lakájrésze késlekedés nélkül és készségesen teszi amibe bele-szocializálódott.
peterk2005 udvari bolond
Béla DK-s, nem pózolt a Fidesszel, de hazugságháborút indított a Tisza ellen.
Ne légy olyan mint Béla!
23 napja
vmi nem tiszta amugy ott sem a meresekkel vszeg. ez mar sorozatban masodik ogy valasztas, amit azert beneztek.Én csak azt nem tudom, hogy elhitték a saját propagandájukat és azért mértek félre vagy belsős dezinfó munka volt és szándékoltan szabotálta el valaki a belső méréseiket.A Gajdics, Mraz, G Fodor, Bayer, na ok tisztaban voltak a szamokkal, hogy buko lesz (de nem ekkorra amugy) csak ok fullba nyomtak a kretent.Én simán el tudom képzelni, hpgy ők is elhitték a maszlagot. G. Fodoron és Gajdicson én legalábbis őszinte megütközést láttam. Orbán is valóság buborékban él mára, előfordulat ez értelmes emberekkel is.
csebi
peterk2005 udvari bolond
Ekkorát tévedni tisztán, szakmai alapon nem lehet.
Ott azért jó pár arcon őszinte volt a döbbenet.
resistance is futile
4 eve sztem magukat olyan 115 koruli mandatumra vartak, felve, hogy alulmerik az ellenzeket a rejtozkodok miatt. ehhez kepest jott a dobbenet, hogy magukat mertek alul.
most meg kiderult, hogy sztem szoros Tisza gyozelmet mertek, esetleg patt helyzetetet a 4 eve rejtozkodokkel sulyozva. aztan jott a dobbenet. lehet a szamitassal is ez a baj, hogy a 4 eve utolso hetekben atfordulokat magukhoz adtak megint mikozben ezek a szemelyek most a Tiszahoz ugrottak ki.
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
Sziasztok, kicsit megkésve, de annyit szeretnék mondani, hogy:ibb.co/6MpDdTb
MEGVAAAAAAAAAAN BAZDMEEEEEG!
dugo93
Szerkesztette: slowmotion
23 napja
Én csak azt nem tudom, hogy elhitték a saját propagandájukat és azért mértek félre vagy belsős dezinfó munka volt és szándékoltan szabotálta el valaki a belső méréseiket.A Gajdics, Mraz, G Fodor, Bayer, na ok tisztaban voltak a szamokkal, hogy buko lesz (de nem ekkorra amugy) csak ok fullba nyomtak a kretent.Én simán el tudom képzelni, hpgy ők is elhitték a maszlagot. G. Fodoron és Gajdicson én legalábbis őszinte megütközést láttam. Orbán is valóság buborékban él mára, előfordulat ez értelmes emberekkel is.
csebi
peterk2005 udvari bolond
Ekkorát tévedni tisztán, szakmai alapon nem lehet.
Ott azért jó pár arcon őszinte volt a döbbenet.
23 napja
Hat a 2/3os Fidesz tippem nem tuti hogy jonni fog, de meg nem 100%os a feldolgozottsag.Szerintem most jó az oddsa, megtenném 2000 euroval még gyors! 😀
beltazor
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
23 napja
Hat a 2/3os Fidesz tippem nem tuti hogy jonni fog, de meg nem 100%os a feldolgozottsag.

23 napja
A Gajdics, Mraz, G Fodor, Bayer, na ok tisztaban voltak a szamokkal, hogy buko lesz (de nem ekkorra amugy) csak ok fullba nyomtak a kretent.Én simán el tudom képzelni, hpgy ők is elhitték a maszlagot. G. Fodoron és Gajdicson én legalábbis őszinte megütközést láttam. Orbán is valóság buborékban él mára, előfordulat ez értelmes emberekkel is.
csebi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
23 napja
bar nem vagyok epp szabad, de akar el is gondolkodnek rajta.Amúgy egyre több helyen olvasom, hogy MZP legyen a köztársasági elnök.Inkább ne. Maradjon csak Vásárhely polgármestere.
Bazzani
Közt. elnöknek olyant kéne találni, akit tiszás és fideszes is el tud fogadni. Nem lesz könnyű iennyi év hisztéria és ellenségképzés után, de nem szabad feladni, legalább meg kellene próbálni.
peterk2005 udvari bolond
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
Én Kövér Lászlót látnám szívesen mint aki megfelelően tudná reprezentálni a teljes lakosságot.Amúgy egyre több helyen olvasom, hogy MZP legyen a köztársasági elnök.Sztem ne.
Bazzani
Ne pártpolitikus legyen.
gabokocka
23 napja
Amúgy egyre több helyen olvasom, hogy MZP legyen a köztársasági elnök.Inkább ne. Maradjon csak Vásárhely polgármestere.
Bazzani
Közt. elnöknek olyant kéne találni, akit tiszás és fideszes is el tud fogadni. Nem lesz könnyű iennyi év hisztéria és ellenségképzés után, de nem szabad feladni, legalább meg kellene próbálni.

23 napja
hellóka, ki volt ebben milf?youtu.be/GUiZ9-E9ENM?is=3J0vGbscK8DhmaGoMég még még. Látni akarom ezt a vergődést egy darabig
Negritis, a vajda
Asszongya a milf hogy ilyen jó lét van és semmi se elég többet akarunk XD ha jólét lenne is többet akarna mindenki amennyi ellopott pénz van
remontada
23 napja
Amúgy egyre több helyen olvasom, hogy MZP legyen a köztársasági elnök.Sztem ne.
Bazzani
Ne pártpolitikus legyen.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.