NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 375
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
2 hónapja
Erre se fog válasz jönni a megszólítottaktól, de nekem ne mondja senki, hogy egy diplomatának így kell viselkednie, nem hogy magától raknak fel az oldalára ilyen videókat:Mint egy rosszul nevelt kisgyerek basszus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
ez is elég érdekes:www.reddit.com/r/hungary/comments/1no9xzo/rog%C3%A1n_nem_tapsolta_meg_semj%C3%A9n_besz%C3%A9d%C3%A9t/
2 hónapja
legalapvetobb interju technikai treningeken elhangzik, hogy a keresztbe tett kesz az deffenziv testtartas, es ezzel probal egy falat huzni maga ele az illeto. pl menekultugyi meghallgatasokon kifejezetten karos, es kb egyik legfobb feladat azt megvaltoztatni.www.facebook.com/share/v/1AEXQ8zTkJ/?mibextid=wwXIfrÉn is így szoktam nézni, amikor az egyik társam éppen igazat mond.
ozibozi
Mindnek olyan lesz az arca egy idő után, mint a lelke.
Sjoelleer van de Vrij
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Nagyon keményen megette őket ez a 15 év. Én a helyükben önként hagynám abba egy ciklusra.www.facebook.com/share/v/1AEXQ8zTkJ/?mibextid=wwXIfrÉn is így szoktam nézni, amikor az egyik társam éppen igazat mond.
ozibozi
Sjoelleer van de Vrij
2 hónapja
igazad van, de sztem masfele szemszogbol.Ez egyelőre ugyanaz a pletyka, mint Graz, meg Anikó asszony folyton változó helyű kórházi kezelése, amit mindenki biztosra tud. Csak egy nyamvadt szemtanút nem tudott senki megszólaltatni, se egy fotó vagy egy jelentés. Semjénről vagy 10 éve megy ez a pletyka, mindig 3ad meg 4ed kézből hallotta valaki, aki volt valahol, aki beszélt azzal, aki beszélt azzal, aki hallotta.Előre leszögezem, nem bírom a Semjént.Azért elég sok utalás van/volt már erre korábban is innen-onnan ami alapján minimum erős lehet a gyanú, csak eddig erre (érthetően) nem reagáltak semmit. Most úgy érezték muszáj.
De azért ez egy nagyon méltatlan helyzet, hogy mindenféle bizonyíték vagy akár csak vád nélkül kész tényként tekintik egyesek, hogy ő az a bizonyos Zsózi bácsi.
És ha mondjuk vpi bácsi lenne, én hasonlóan ordítva küldenék el mindenkit a picsába, nem mérlegelném patikamérlegen, mi jó a Fidesznek vagy OV-nak a testbeszédemből vagy sem.
Emiatt nekem őszinte volt. Ha lenne vaj a füle mögött, akkor szerintem kiküldik beszéd közben, nem engedik szóhoz jutni.
Persze én egy laikus vagyok.
vpi
(Én mindig biztos voltam benne, hogy ez a faszi egy utolsó féreg)
Szesze
Ettől meg Semjén a legirritálóbbak egyike, de most nem azért rossz ez a sztori a Fidesznek, mert igaz vagy sem, hanem azért amiért 14 évig nem volt érdekes hatvanpusza vagy lölő, most meg igen. Ha a népnek szarul megy, akkor minden pletyka érdekesebb, minden hihetőbb, mindenért a hatalmon lévők kurvaanyja. 2017-Ben ezt mosolygva lesöpröd az asztalról, válaszra sem méltatod. Ma bele kell állni, hogy belzebúb meg minden hülyeség. Mert ma már el tudja képzelni az egyszeri szavazó is, hogy akár igaz is lehet. Mondhatnám, képes a kételkedésre, hogy ez elképzelhetetlen. Ahogy a kétely szítása egy hasznos és erős fegyvere a Fidesznek az ellenzékibb szavazók felé, úgy ez is nagyon erős fegyver visszafelé. Ezért kell reagálnia.
Btw. ha nem reagál, a topic azért robban fel MERT MÁR NEM IS TAGADJÁK 😀
MC12
Nem is az nyitja ki a pandora szelencejet, hogy szarul megy a nepnek hanem a kegyelmi botrany nyitotta ki ezt. De nem azert, mert verseny lett meg, mert itt van mar Magyar Peter is. Hanem azert, mert az nyitotta ki, hogy ha azt kepesek voltak megtenni, hogy egy pedofiltamogatot elengednek akkor onnantol kezdve a hatar a csillagos eg, es igen ha legkozelebb vmi rendorsegi iratban Jani bacsi lesz akkor egybol Lazar lesz a celpont es stb.
BalogZoli es co. sokkal nagyobbat artott a Fidesznek, mint azt sztem fel tudjuk fogni, es nem csak 26-os valasztasok kapcsan, hanem ugy hosszutavon is. Gondolj bele, hogy mennyit fog utni a nepszerusegukon, ha eljonne egy olyan vilag, ahol nem ovek a media 95%-a hanem csak 50%, a maradek 50% meg uti oket folyamatosan. Marpedig vmien szinten ez lesz a tetje 26-nak.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
itt konkrétan kérdezik, hogy Semjén ki az a Zsolti bácsiNem szoktam parlamenti ülést nézni. Vissza tekertem itt nem keveset, de nem lelem a kérdésemre a választ: miért papírról olvasta fel a saját védőbeszédét Semjén?OV mindig ír valamit, amikor kérdések órája van, eszébe jut valami és felírják vagy rajzol valamit, amiről eszébe jutnak a dolgok. Azért vannak már betanult panelek amiket beugatt, de van olyan jó szónok a dagadek, hogy írjon 5 perc alatt egy vissza választ.
És a választ, Orbán?
Ezek tudják előre mit fognak tőlük kérdezni? Vagy hogy működik a parlament? Nem vágom. Kutya nagy szégyen.
Olvassa… ártatlan vagyok… felnez… megint olvas… visszautasítom…
Ez egy qrva nagy vicc. Vicc öcsém. Kabaré egy ország..
JC6 (Mr. Miele)
Hát Semjén esetében már nehezebb a dolog, mert szerintem annyi esze van mint egy lepkenek és O csak egy hasznos hülye, a 3 személyes pártjával együtt. Nagy valószínűséggel tudták, hogy ez a téma szóba kerül, hisz a napirendet el kell fogadni, nem tudom mennyi idővel előtte. De azért az a beszédet meg egy 8 éves is fejből elmondta volna, főleg ha olyan dolgokat mondanak amik ellen védekezni kell. Bár én azt nem értem, hogy tényleg nem mondták ki, hogy Zsoci bácsi ő lenne, hanem a saját párttársa.
KB23
youtu.be/UZZmCe0k2rQ?t=134
2 hónapja
😃😃😃Ez annyira szép írás. Majdnem el is hittem. Gondolom ez már bőven a 100 eurós tarifa felett volt.Ez egyelőre ugyanaz a pletyka, mint Graz, meg Anikó asszony folyton változó helyű kórházi kezelése, amit mindenki biztosra tud. Csak egy nyamvadt szemtanút nem tudott senki megszólaltatni, se egy fotó vagy egy jelentés. Semjénről vagy 10 éve megy ez a pletyka, mindig 3ad meg 4ed kézből hallotta valaki, aki volt valahol, aki beszélt azzal, aki beszélt azzal, aki hallotta.Előre leszögezem, nem bírom a Semjént.Azért elég sok utalás van/volt már erre korábban is innen-onnan ami alapján minimum erős lehet a gyanú, csak eddig erre (érthetően) nem reagáltak semmit. Most úgy érezték muszáj.
De azért ez egy nagyon méltatlan helyzet, hogy mindenféle bizonyíték vagy akár csak vád nélkül kész tényként tekintik egyesek, hogy ő az a bizonyos Zsózi bácsi.
És ha mondjuk vpi bácsi lenne, én hasonlóan ordítva küldenék el mindenkit a picsába, nem mérlegelném patikamérlegen, mi jó a Fidesznek vagy OV-nak a testbeszédemből vagy sem.
Emiatt nekem őszinte volt. Ha lenne vaj a füle mögött, akkor szerintem kiküldik beszéd közben, nem engedik szóhoz jutni.
vpi
Szesze
Ettől meg Semjén a legirritálóbbak egyike, de most nem azért rossz ez a sztori a Fidesznek, mert igaz vagy sem, hanem azért amiért 14 évig nem volt érdekes hatvanpusza vagy lölő, most meg igen. Ha a népnek szarul megy, akkor minden pletyka érdekesebb, minden hihetőbb, mindenért a hatalmon lévők kurvaanyja. 2017-Ben ezt mosolygva lesöpröd az asztalról, válaszra sem méltatod. Ma bele kell állni, hogy belzebúb meg minden hülyeség. Mert ma már el tudja képzelni az egyszeri szavazó is, hogy akár igaz is lehet. Mondhatnám, képes a kételkedésre, hogy ez elképzelhetetlen. Ahogy a kétely szítása egy hasznos és erős fegyvere a Fidesznek az ellenzékibb szavazók felé, úgy ez is nagyon erős fegyver visszafelé. Ezért kell reagálnia.
MC12
Az első részére annyit reagálnék, hogy persze h nincs szemtanú, mert aki látná vagy bizonyíthatná ezeket, az közel van a tűzhöz vagy részese, minek bukjon ezek miatt?
Egész levezethető arra a részre amit lentebb írtam Simicska kapcsán.
Ő boríthatott volna rengeteg mindent, aztán mi történt? Semmi.
Hatvanpuszta eddig azért nem érdekelt senkit, mert nem volt jelentősen kirívó és effektíve nem nagyon történt ott semmi, eddig.
Lölő amióta van, azóta érdekes, mindenki tudja h egy stróman, dehát minden le van papírozva, mibe kössön bele az ember?
Szóval terelhetsz itt jobbra-balra, de igenis ezekkel az ügyekkel foglalkozik az ember és ahol bizonyíték van, ott ezek szóba is kerülnek.
Mint ahogy a pedofil botrány idején is szóba került mind a Semjén, mind a BayerZsóti, csak ugye ha nem lehet kötni őket ezekhez az ügyekhez még ennyire se, akkor ki az a hülye aki konkrétan megnevezné őket?
De tudom, téged ez nem érdekel, te csak a munkád végzed most.
Lúdas Solymi
Ez jó.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
www.facebook.com/share/v/1AEXQ8zTkJ/?mibextid=wwXIfrÉn is így szoktam nézni, amikor az egyik társam éppen igazat mond.
ozibozi

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Nem szoktam parlamenti ülést nézni. Vissza tekertem itt nem keveset, de nem lelem a kérdésemre a választ: miért papírról olvasta fel a saját védőbeszédét Semjén?OV mindig ír valamit, amikor kérdések órája van, eszébe jut valami és felírják vagy rajzol valamit, amiről eszébe jutnak a dolgok. Azért vannak már betanult panelek amiket beugatt, de van olyan jó szónok a dagadek, hogy írjon 5 perc alatt egy vissza választ.
És a választ, Orbán?
Ezek tudják előre mit fognak tőlük kérdezni? Vagy hogy működik a parlament? Nem vágom. Kutya nagy szégyen.
JC6 (Mr. Miele)
Hát Semjén esetében már nehezebb a dolog, mert szerintem annyi esze van mint egy lepkenek és O csak egy hasznos hülye, a 3 személyes pártjával együtt. Nagy valószínűséggel tudták, hogy ez a téma szóba kerül, hisz a napirendet el kell fogadni, nem tudom mennyi idővel előtte. De azért az a beszédet meg egy 8 éves is fejből elmondta volna, főleg ha olyan dolgokat mondanak amik ellen védekezni kell. Bár én azt nem értem, hogy tényleg nem mondták ki, hogy Zsoci bácsi ő lenne, hanem a saját párttársa.
2 hónapja
Nem szoktam parlamenti ülést nézni. Vissza tekertem itt nem keveset, de nem lelem a kérdésemre a választ: miért papírról olvasta fel a saját védőbeszédét Semjén?És a választ, Orbán?
2 hónapja
Ez annyira szép írás. Majdnem el is hittem. Gondolom ez már bőven a 100 eurós tarifa felett volt.Ez egyelőre ugyanaz a pletyka, mint Graz, meg Anikó asszony folyton változó helyű kórházi kezelése, amit mindenki biztosra tud. Csak egy nyamvadt szemtanút nem tudott senki megszólaltatni, se egy fotó vagy egy jelentés. Semjénről vagy 10 éve megy ez a pletyka, mindig 3ad meg 4ed kézből hallotta valaki, aki volt valahol, aki beszélt azzal, aki beszélt azzal, aki hallotta.Előre leszögezem, nem bírom a Semjént.Azért elég sok utalás van/volt már erre korábban is innen-onnan ami alapján minimum erős lehet a gyanú, csak eddig erre (érthetően) nem reagáltak semmit. Most úgy érezték muszáj.
vpi
Szesze
MC12
Az első részére annyit reagálnék, hogy persze h nincs szemtanú, mert aki látná vagy bizonyíthatná ezeket, az közel van a tűzhöz vagy részese, minek bukjon ezek miatt?
Egész levezethető arra a részre amit lentebb írtam Simicska kapcsán.
Ő boríthatott volna rengeteg mindent, aztán mi történt? Semmi.
Hatvanpuszta eddig azért nem érdekelt senkit, mert nem volt jelentősen kirívó és effektíve nem nagyon történt ott semmi, eddig.
Lölő amióta van, azóta érdekes, mindenki tudja h egy stróman, dehát minden le van papírozva, mibe kössön bele az ember?
Szóval terelhetsz itt jobbra-balra, de igenis ezekkel az ügyekkel foglalkozik az ember és ahol bizonyíték van, ott ezek szóba is kerülnek.
Mint ahogy a pedofil botrány idején is szóba került mind a Semjén, mind a BayerZsóti, csak ugye ha nem lehet kötni őket ezekhez az ügyekhez még ennyire se, akkor ki az a hülye aki konkrétan megnevezné őket?
De tudom, téged ez nem érdekel, te csak a munkád végzed most.
2 hónapja
Sztem van annyi eszuk h tudjak azt h ot barmivel megfenyegetni nem erdemes.Lehet Zsolti is tud ezt-azt, amit Viktor nem szeretne közhírré tenni.Semlyén: önök csak azért kapták fel ezt az ügyet, mert azt gondolják, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.Ugyan. Ha OV tudott volna róla, akkor tett volna ellene.
Bravúros fogalmazás. Ha a Tiszának van esze, ebből olyan videót vág össze, hogy ahhoz képest a Tarr video kutyafasza.
peterk2005 udvari bolond
Kizárják semjénzsótit azt jóvan a hívek szemében.
Lúdas Solymi
Róka fogta csuka, csuka fogta róka helyzet.
SBL
Sokkal kisebb, sot, jelentektelen tenyezok ok akar Simicskahoz kepest is, aztan mi lett abbol is? Semmi.
2 hónapja
2 hónapja
a Tisza abból nőtt ki hogy kiürültek a hűtők, nem hiszem hogy az individualista társadalmunkat (értsd önző kaparj kurta és dögöljön meg a szomszédtehene mentality) tényleg megmozgatják a védtelen kisebbségek (gyerekek, melegek, szegények stb..) ellen elkövetett bűnök , de ne legyen igazamA Tisza abból nőtt ki, hogy kegyelmet adtak egy pedofilt mosdató bűnpártolónak.ha a hűtő tele lesz 3-4 hétig a választás elött az ingatag apolitikus rétegnek akkor bármekkora bomba robbanhat nem lesz elég hogy bukjon a rendszerA DK is csak azért üti a vasat, mert mással már nem nagyon tudnak szavazatot hozni a házhoz.A DK azért üti a vasat, mert nyakig vannak a NER-ben.
KB23
Ha ez a szitu most kipörgi magát, akkor lesz áprilisra száz másik, ez meg belesimul a többi "ennél nincs lejjebb" ügybe.
MP-nek, vagyis az egyetlen értelmezhető ellenzéki pártnak ebből akkor lehet primér, szavazatokban mérhető haszna, ha a választásokat megelőző 2-3 hétben robban a csúcspontjára.
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
Eléggé kevés dolog képes már megmozgatni ezt a társadalmat, de a gyerekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmények egyelőre meg igen. Főleg, ha ilyen magasra érnek a szálak.
somoskovig
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
A Tisza abból nőtt ki, hogy kegyelmet adtak egy pedofilt mosdató bűnpártolónak.ha a hűtő tele lesz 3-4 hétig a választás elött az ingatag apolitikus rétegnek akkor bármekkora bomba robbanhat nem lesz elég hogy bukjon a rendszerA DK is csak azért üti a vasat, mert mással már nem nagyon tudnak szavazatot hozni a házhoz.A DK azért üti a vasat, mert nyakig vannak a NER-ben.
KB23
Ha ez a szitu most kipörgi magát, akkor lesz áprilisra száz másik, ez meg belesimul a többi "ennél nincs lejjebb" ügybe.
MP-nek, vagyis az egyetlen értelmezhető ellenzéki pártnak ebből akkor lehet primér, szavazatokban mérhető haszna, ha a választásokat megelőző 2-3 hétben robban a csúcspontjára.
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
Eléggé kevés dolog képes már megmozgatni ezt a társadalmat, de a gyerekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmények egyelőre meg igen. Főleg, ha ilyen magasra érnek a szálak.
2 hónapja
ha a hűtő tele lesz 3-4 hétig a választás elött az ingatag apolitikus rétegnek akkor bármekkora bomba robbanhat nem lesz elég hogy bukjon a rendszerA DK is csak azért üti a vasat, mert mással már nem nagyon tudnak szavazatot hozni a házhoz.A DK azért üti a vasat, mert nyakig vannak a NER-ben.
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Ott rohadjanak meg ahol vannak. Semjénestől, Orbánostól! Nagyon remélem valaki majd bukik ebben az ügyben, bár kétlem, de a remény hal meg utoljára!Lehetne kérni, hogy ne csak valaki, hanem az egész képmutató, hazug rendszer bukjon? Plíz!
Bruce
2 hónapja
telex.hu/belfold/2025/09/22/lakner-zoltan-semjen-zsolt-a-vad-letezik

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
Ott rohadjanak meg ahol vannak. Semjénestől, Orbánostól! Nagyon remélem valaki majd bukik ebben az ügyben, bár kétlem, de a remény hal meg utoljára!
2 hónapja
Előre leszögezem, nem bírom a Semjént.'kiküldik beszéd közben'
vpi
Szerintem Kövér (nem a dagadt) tesrbeszéde pont erről szólt. 'Mi a faszért nem maradsz kussban?'
2 hónapja
Lehet Zsolti is tud ezt-azt, amit Viktor nem szeretne közhírré tenni.Semlyén: önök csak azért kapták fel ezt az ügyet, mert azt gondolják, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.Ugyan. Ha OV tudott volna róla, akkor tett volna ellene.
Bravúros fogalmazás. Ha a Tiszának van esze, ebből olyan videót vág össze, hogy ahhoz képest a Tarr video kutyafasza.
peterk2005 udvari bolond
Lúdas Solymi
Róka fogta csuka, csuka fogta róka helyzet.
2 hónapja
Előre leszögezem, nem bírom a Semjént.Szerintem ha itt kikülték volna, az egyenlő lett volna a beismeréssel. Erre muszáj volt neki reagálnia. Mindemellett egyetértek, piszok dolog ez. Csak azért szarom le Semjén lelki világát, mert vissza irányban régóta erről (is) szól a NER. Szemrebbenés nélkül tesznek tönkre embereket sokkal kisebb tétekért is. Csak azért képesek rá, hogy megmutassák, hogy megtehetik. Semjénestül, ő se különb.
vpi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Világos. Arra gondoltam csak, hogy a fidesz is mesél és a tisza is mesél a saját táborát aktívan tartatva. És ez a sztori lehet olyan erős, mint a Tarr / adóemelés sztori. A pedofil botrányra visszagondolva ki tudja, akár erősebb is. Majd kiderül. Én mindenesetre ezt úgy megnyomnám a tisza helyében, ahogy csak tudom. Ha kell hetekig, ha kell, csak gyerekügyes országjárást indítva, stb.Semlyén: önök csak azért kapták fel ezt az ügyet, mert azt gondolják, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.Ugyan. Ha OV tudott volna róla, akkor tett volna ellene.
peterk2005 udvari bolond
Lúdas Solymi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
persze, és ez így is lesz ebben kb biztos vagyok (mondjuk én azért inkább 1-2 hónapra tippelek, hogy legyen megfelelő kifutása)A DK is csak azért üti a vasat, mert mással már nem nagyon tudnak szavazatot hozni a házhoz.A DK azért üti a vasat, mert nyakig vannak a NER-ben.
KB23
Őszentsége Sobri Jóska