NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 527 — Saturday Night Lights
 www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohir

én akkor a Fideszre szavazok, tuti (irónia)
NB2
A Tisza MINDENT elvenne, lapozzunk.
Dzsokijuing
A legnagyobb probléma, hogy a Fidesz kormányzását is elvenné tőlünk. 😕 Aztán az ukránok, Brüsszel és a migránsok három oldalról támadnának meg minket másnap.
Mikey
Ezért igazolja le a Tisza időben Orbán "Sir Robin" Balázst.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
ozibozi New York Giants 20 210
 www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohir

NB2
Az biztos hogy át kell gondolni a sport finanszírozást
Negritis, a vajda
“Először választást kell nyerni, utána mindenről lehet beszélni” -Tarr Zotyesz hagyatéka
2 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

NB2
Dzsokijuing
A legnagyobb probléma, hogy a Fidesz kormányzását is elvenné tőlünk. 😕 Aztán az ukránok, Brüsszel és a migránsok három oldalról támadnának meg minket másnap.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan

Nomac
Ez azért nekem egy "kissé" erőltetett 😊
szerintem 100x sokatmondóbb a mögötte ülők reakciói

Szerkesztette: Szesze
2 hónapja

NB2

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Tarjányi Péter is ki van akadva.
Jól van.
Repedezik ez a szar, végre.
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1no8q7z/keleti_palyaudvar_hetfon/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button

Ezért csúszott ez a szar????

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja

NB2
Az biztos hogy át kell gondolni a sport finanszírozást

2 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com

2 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
 24.hu/kulfold/2025/09/23/magyar-peter-mentelmi-jog-nem-javasol-europai-parlament/
ez sem jött össze a dagadéknak
Beki
Erre már rég kész van ,hogy ezért cserébe MP brüsszel bábja ezzel irányítják

2 hónapja
Nomac New England Patriots 4 113 — balazs.t85@gmail.com
2 hónapja
 sokszinuvidek.24.hu/viragzo-videkunk/2025/09/23/onazonossagi-rendelet-kisbarkany-betelepulok/

2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
 24.hu/kulfold/2025/09/23/magyar-peter-mentelmi-jog-nem-javasol-europai-parlament/
Beki
Mondjuk erre könnyebb megfelelő narrációt keríteni, meg jobban is illeszkedik a mester kommunikációs tervébe, mint "gyerekb*szó" Zsolti bácsi.

2 hónapja
Beki New York Jets 2 069
2 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 882
Ez jó.
MC12
Az emberek túlnyomó többsége a szóbeszédet mar tényként kezeli, mert úgy sokkal egyszerűbb a valóságértelmezés. Illetve az nagyon fáj a fejnehéz, nyugati embernek, hogy milyen kevés dologról van biztos tudása.
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Erre se fog válasz jönni a megszólítottaktól, de nekem ne mondja senki, hogy egy diplomatának így kell viselkednie, nem hogy magától raknak fel az oldalára ilyen videókat:

Mint egy rosszul nevelt kisgyerek basszus
r.baggio
o ezt elmondta sajat maga ezerszer. o nem diplomata. o a diplomatak fonoke.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 782 — Kinek mit intézett a kormánya
 telex.hu/zacc/2025/09/23/kisbarkany-onazonossagi-torveny?fbclid=IwVERDUAM_XOZleHRuA2FlbQIxMAABHpKLMdk5PkYQDeKP51CrysG_JFmXrR93XADKRNJTDkbaGufiFVgOtuLcw_65_aem_d6G1zxA1ZBFyXXC-vFCe8w

Jó, a két Bárkány amúgy is érdekes hely.

Poloska vagyok.
2 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 878
Előre leszögezem, nem bírom a Semjént.
De azért ez egy nagyon méltatlan helyzet, hogy mindenféle bizonyíték vagy akár csak vád nélkül kész tényként tekintik egyesek, hogy ő az a bizonyos Zsózi bácsi.
És ha mondjuk vpi bácsi lenne, én hasonlóan ordítva küldenék el mindenkit a picsába, nem mérlegelném patikamérlegen, mi jó a Fidesznek vagy OV-nak a testbeszédemből vagy sem.
Emiatt nekem őszinte volt. Ha lenne vaj a füle mögött, akkor szerintem kiküldik beszéd közben, nem engedik szóhoz jutni.
Persze én egy laikus vagyok.
vpi
Azért elég sok utalás van/volt már erre korábban is innen-onnan ami alapján minimum erős lehet a gyanú, csak eddig erre (érthetően) nem reagáltak semmit. Most úgy érezték muszáj.
(Én mindig biztos voltam benne, hogy ez a faszi egy utolsó féreg)
Szesze
Ez egyelőre ugyanaz a pletyka, mint Graz, meg Anikó asszony folyton változó helyű kórházi kezelése, amit mindenki biztosra tud. Csak egy nyamvadt szemtanút nem tudott senki megszólaltatni, se egy fotó vagy egy jelentés. Semjénről vagy 10 éve megy ez a pletyka, mindig 3ad meg 4ed kézből hallotta valaki, aki volt valahol, aki beszélt azzal, aki beszélt azzal, aki hallotta.

Ettől meg Semjén a legirritálóbbak egyike, de most nem azért rossz ez a sztori a Fidesznek, mert igaz vagy sem, hanem azért amiért 14 évig nem volt érdekes hatvanpusza vagy lölő, most meg igen. Ha a népnek szarul megy, akkor minden pletyka érdekesebb, minden hihetőbb, mindenért a hatalmon lévők kurvaanyja. 2017-Ben ezt mosolygva lesöpröd az asztalról, válaszra sem méltatod. Ma bele kell állni, hogy belzebúb meg minden hülyeség. Mert ma már el tudja képzelni az egyszeri szavazó is, hogy akár igaz is lehet. Mondhatnám, képes a kételkedésre, hogy ez elképzelhetetlen. Ahogy a kétely szítása egy hasznos és erős fegyvere a Fidesznek az ellenzékibb szavazók felé, úgy ez is nagyon erős fegyver visszafelé. Ezért kell reagálnia.

Btw. ha nem reagál, a topic azért robban fel MERT MÁR NEM IS TAGADJÁK 😀
MC12
Ez annyira szép írás. Majdnem el is hittem. Gondolom ez már bőven a 100 eurós tarifa felett volt.

Az első részére annyit reagálnék, hogy persze h nincs szemtanú, mert aki látná vagy bizonyíthatná ezeket, az közel van a tűzhöz vagy részese, minek bukjon ezek miatt?
Egész levezethető arra a részre amit lentebb írtam Simicska kapcsán.
Ő boríthatott volna rengeteg mindent, aztán mi történt? Semmi.

Hatvanpuszta eddig azért nem érdekelt senkit, mert nem volt jelentősen kirívó és effektíve nem nagyon történt ott semmi, eddig.
Lölő amióta van, azóta érdekes, mindenki tudja h egy stróman, dehát minden le van papírozva, mibe kössön bele az ember?

Szóval terelhetsz itt jobbra-balra, de igenis ezekkel az ügyekkel foglalkozik az ember és ahol bizonyíték van, ott ezek szóba is kerülnek.
Mint ahogy a pedofil botrány idején is szóba került mind a Semjén, mind a BayerZsóti, csak ugye ha nem lehet kötni őket ezekhez az ügyekhez még ennyire se, akkor ki az a hülye aki konkrétan megnevezné őket?

De tudom, téged ez nem érdekel, te csak a munkád végzed most.
Lúdas Solymi
Szerintem igaza van MC-nek. (Lehet, hogy csak részben, lásd a következő bekezdést, de igaza van.) Hatvanpuszta meg a zebrák lehet, hogy nem voltak még 4 éve, de stadion a ház végében, kisvasút amit meghosszabbítunk ha emlegetik már régóta van. A vej is már több ciklussal ezelőtt elkezdte a gazdagodást a világítási projektekkel, és már évekkel ezelőtt volt ahol ettől sötétebbek lettek kisebb városok. És mégis röhögve elég volt egy migráns ügy, vagy annyi, hogy elviszik a gyereket háborúba.

Viszont. Azért van ott a "részben", mert alapvetően megváltozott a helyzet az utóbbi két évben. A változást az okozza, hogy felborult a NER hatalom-megtartási stratégiának egyik alappillére. A centrális erőtér. Az egy nagy (állam)párt, szemben vele a felaprózódott ellenzék, aminek jelentős részét az állampárt tartja ki. Amíg a centrális erőtér határozta meg a politikai teret, addig a történetek - migráns, soros, háború, korrupció, gazdagodás, minden - más erővel söpörtek végig a társadalmon ha az állampárt mesélte és más erővel, ha a kis ellenzéki pártok mesélték. Azzal, hogy ez a helyzet felborult, a történet mesélés erejében is változás állt be. Ma szerintem egy hatvanpuszta, egy pedofi botrány sokkal erősebb tud lenni. Nem tudjuk, hogy mi lett volna, ha de szerintem korábban is fel tudta volna venni a versenyt a sorossal, migránssal, prüsszellel, háborúval, ha korábban bomlik fel a centrális erőtér. Ugyanakkor amióta világ a világ, mindig és mindenhol a pénztárca volt a legfontosabb a bizonytalanok körében.
peterk2005 udvari bolond
Ugyanígy nekem is igazam van.
Ezek az ügyek korábban is megvoltak, mindenki tudott róluk, csak esélytelen volt bármit is elérni ellenük, következmény se nagyon volt és effektív nemzeti ellenállás se.
Viszont ezek szépen pakolódtak egymásra és egyszer csak ezek az esetek elértek egy pontot és túlcsordult a fazék, viszont most volt egy ember (MP) aki ezt a pillanatot meg tudta ragadni és fenn is tudta tartani.

Úgy csinálni, hogy korábban ilyen nem volt, az nem igaz. A Momentum is ilyen pillanatokból született, az Ellenzéki Összefogás is, csak aztán ezek szépen elültek, mert nem tudták kontrollálni a narratívát, egyiknek se volt meg hozzá a képessége.
2 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 878
De azért ez egy nagyon méltatlan helyzet, hogy mindenféle bizonyíték vagy akár csak vád nélkül kész tényként tekintik egyesek, hogy ő az a bizonyos Zsózi bácsi.
És ha mondjuk vpi bácsi lenne, én hasonlóan ordítva küldenék el mindenkit a picsába, nem mérlegelném patikamérlegen, mi jó a Fidesznek vagy OV-nak a testbeszédemből vagy sem.
Emiatt nekem őszinte volt. Ha lenne vaj a füle mögött, akkor szerintem kiküldik beszéd közben, nem engedik szóhoz jutni.
vpi
Azért elég sok utalás van/volt már erre korábban is innen-onnan ami alapján minimum erős lehet a gyanú, csak eddig erre (érthetően) nem reagáltak semmit. Most úgy érezték muszáj.
Szesze
Ez egyelőre ugyanaz a pletyka, mint Graz, meg Anikó asszony folyton változó helyű kórházi kezelése, amit mindenki biztosra tud. Csak egy nyamvadt szemtanút nem tudott senki megszólaltatni, se egy fotó vagy egy jelentés. Semjénről vagy 10 éve megy ez a pletyka, mindig 3ad meg 4ed kézből hallotta valaki, aki volt valahol, aki beszélt azzal, aki beszélt azzal, aki hallotta.

Ettől meg Semjén a legirritálóbbak egyike, de most nem azért rossz ez a sztori a Fidesznek, mert igaz vagy sem, hanem azért amiért 14 évig nem volt érdekes hatvanpusza vagy lölő, most meg igen. Ha a népnek szarul megy, akkor minden pletyka érdekesebb, minden hihetőbb, mindenért a hatalmon lévők kurvaanyja. 2017-Ben ezt mosolygva lesöpröd az asztalról, válaszra sem méltatod. Ma bele kell állni, hogy belzebúb meg minden hülyeség. Mert ma már el tudja képzelni az egyszeri szavazó is, hogy akár igaz is lehet. Mondhatnám, képes a kételkedésre, hogy ez elképzelhetetlen. Ahogy a kétely szítása egy hasznos és erős fegyvere a Fidesznek az ellenzékibb szavazók felé, úgy ez is nagyon erős fegyver visszafelé. Ezért kell reagálnia.

MC12
Ez annyira szép írás. Majdnem el is hittem. Gondolom ez már bőven a 100 eurós tarifa felett volt.

Az első részére annyit reagálnék, hogy persze h nincs szemtanú, mert aki látná vagy bizonyíthatná ezeket, az közel van a tűzhöz vagy részese, minek bukjon ezek miatt?

Hatvanpuszta eddig azért nem érdekelt senkit, mert nem volt jelentősen kirívó és effektíve nem nagyon történt ott semmi, eddig.
Lölő amióta van, azóta érdekes, mindenki tudja h egy stróman, dehát minden le van papírozva, mibe kössön bele az ember?

Szóval terelhetsz itt jobbra-balra, de igenis ezekkel az ügyekkel foglalkozik az ember és ahol bizonyíték van, ott ezek szóba is kerülnek.
Mint ahogy a pedofil botrány idején is szóba került mind a Semjén, mind a BayerZsóti, csak ugye ha nem lehet kötni őket ezekhez az ügyekhez még ennyire se, akkor ki az a hülye aki konkrétan megnevezné őket?

Lúdas Solymi
😃😃😃

Ez jó.
MC12
Akarva vagy akaratlanul, mindenki dolgozik valakinek 😉

Meg ha már ezzel trollkodunk itt téged folyamatosan, akkor hadd folytassuk ezt a szép hagyományt 😛
2 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Ezeket a videókat érdemes lehet újra nézni?

youtu.be/TTZhu6lJrV4?si=b9vOaI0nZyDOHgrM

2 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
Nem szoktam parlamenti ülést nézni. Vissza tekertem itt nem keveset, de nem lelem a kérdésemre a választ: miért papírról olvasta fel a saját védőbeszédét Semjén?
És a választ, Orbán?
Ezek tudják előre mit fognak tőlük kérdezni? Vagy hogy működik a parlament? Nem vágom. Kutya nagy szégyen.
Olvassa… ártatlan vagyok… felnez… megint olvas… visszautasítom…
Ez egy qrva nagy vicc. Vicc öcsém. Kabaré egy ország..
JC6 (Mr. Miele)
OV mindig ír valamit, amikor kérdések órája van, eszébe jut valami és felírják vagy rajzol valamit, amiről eszébe jutnak a dolgok. Azért vannak már betanult panelek amiket beugatt, de van olyan jó szónok a dagadek, hogy írjon 5 perc alatt egy vissza választ.
Hát Semjén esetében már nehezebb a dolog, mert szerintem annyi esze van mint egy lepkenek és O csak egy hasznos hülye, a 3 személyes pártjával együtt. Nagy valószínűséggel tudták, hogy ez a téma szóba kerül, hisz a napirendet el kell fogadni, nem tudom mennyi idővel előtte. De azért az a beszédet meg egy 8 éves is fejből elmondta volna, főleg ha olyan dolgokat mondanak amik ellen védekezni kell. Bár én azt nem értem, hogy tényleg nem mondták ki, hogy Zsoci bácsi ő lenne, hanem a saját párttársa.
KB23
itt konkrétan kérdezik, hogy Semjén ki az a Zsolti bácsi
 youtu.be/UZZmCe0k2rQ?t=134
NB2
De nem mondták ki, hogy ki az, csak hogy mondja meg. Nem konkrétan rá célozták. Nem akarom védeni mert egy gerinctelen féreg a Semjén, de itt csak célozgatas volt
2 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 374 — The only discipline that lasts, is self discipline
vpi
Szesze

MC12

Lúdas Solymi
Szerintem igaza van MC-nek. (Lehet, hogy csak részben, lásd a következő bekezdést, de igaza van.) Hatvanpuszta meg a zebrák lehet, hogy nem voltak még 4 éve, de stadion a ház végében, kisvasút amit meghosszabbítunk ha emlegetik már régóta van. A vej is már több ciklussal ezelőtt elkezdte a gazdagodást a világítási projektekkel, és már évekkel ezelőtt volt ahol ettől sötétebbek lettek kisebb városok. És mégis röhögve elég volt egy migráns ügy, vagy annyi, hogy elviszik a gyereket háborúba.

Viszont. Azért van ott a "részben", mert alapvetően megváltozott a helyzet az utóbbi két évben. A változást az okozza, hogy felborult a NER hatalom-megtartási stratégiának egyik alappillére. A centrális erőtér. Az egy nagy (állam)párt, szemben vele a felaprózódott ellenzék, aminek jelentős részét az állampárt tartja ki. Amíg a centrális erőtér határozta meg a politikai teret, addig a történetek - migráns, soros, háború, korrupció, gazdagodás, minden - más erővel söpörtek végig a társadalmon ha az állampárt mesélte és más erővel, ha a kis ellenzéki pártok mesélték. Azzal, hogy ez a helyzet felborult, a történet mesélés erejében is változás állt be. Ma szerintem egy hatvanpuszta, egy pedofi botrány sokkal erősebb tud lenni. Nem tudjuk, hogy mi lett volna, ha de szerintem korábban is fel tudta volna venni a versenyt a sorossal, migránssal, prüsszellel, háborúval, ha korábban bomlik fel a centrális erőtér. Ugyanakkor amióta világ a világ, mindig és mindenhol a pénztárca volt a legfontosabb a bizonytalanok körében.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Hadházy egy másik vasat üt de lassan már öt is ütik.  24.hu/belfold/2025/09/23/a-falu-bolondjat-sose-bantjak-igy-vedte-meg-orban-a-lokdosodo-fideszesektol-hadhazyt/
Porsan
Várom, mi lesz az üldöző és felborult Suzuki ügy rendőrségi nyomozása.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Porsan Las Vegas Raiders 233
Hadházy egy másik vasat üt de lassan már öt is ütik.  24.hu/belfold/2025/09/23/a-falu-bolondjat-sose-bantjak-igy-vedte-meg-orban-a-lokdosodo-fideszesektol-hadhazyt/
2 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Tiszának ütnie kellene a vasat amíg meleg. Vagy bizonyítékokat gyűjtenek?