Politika

70 feliratkozó

23 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 673 — Cowboys fan
 youtu.be/GUiZ9-E9ENM?is=3J0vGbscK8DhmaGo
Negritis, a vajda
Még még még. Látni akarom ezt a vergődést egy darabig

Asszongya a milf hogy ilyen jó lét van és semmi se elég többet akarunk XD ha jólét lenne is többet akarna mindenki amennyi ellopott pénz van
remontada
hellóka, ki volt ebben milf?
23 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 357 — Keep pounding
Amúgy egyre több helyen olvasom, hogy MZP legyen a köztársasági elnök.
Bazzani
Sztem ne.
Ne pártpolitikus legyen.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
23 napja
gyeek LSU Tigers 8 696 — Grady Judd fan
Én, most, az X-en:

www.youtube.com/watch?v=vuBWbpTJRqk
gyeek
Meg ez:
 www.youtube.com/watch?v=jH7M5elnU8A

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
23 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 135 — The Mathematician
Bazzani
onnan random vádaskodni be belengetni dolgokat nagyon szexi lesz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
23 napja
 youtu.be/vg33CVsAmU8?is=d2TVW3LEZs10lZtQ

Szegénynek újabb agyvérzése volt vagy csak tele van azért beszél ennyi faszságot?
remontada
nyilatkozta, hogy amikor a Réka asszony kemózott, akkor nyugtatóra viszkizett. na szerintem arról a vonatról azóta sem tudott leszállni.

de mindketten teljesen el vannak szakadva a valóságtól. ki emiatt, ki amiatt.
slowmotion
ok amugy tipikusan az a reteg, akik tenyleg elhittek, hogy vezet a Fidesz, nem tudtak semmi konkret adatot vszeg.

A Gajdics, Mraz, G Fodor, Bayer, na ok tisztaban voltak a szamokkal, hogy buko lesz (de nem ekkorra amugy) csak ok fullba nyomtak a kretent.
csebi
nem tehettek mást, húszra még lapot húztak, hátha bejön.
23 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley

23 napja
Egyébként most majd ha jön a hatalomátadás Orbán szépen kipakolgatja a cuccait a Karmelitából?
Szerintem aki kb tudni szeretné mi fog most történni gazdaságilag az nézze meg mi várt MZPre amikor átvette itt a hatalmat Kastélyos Janitól.
4 év sem volt elég mire rendezte az adósságokat, fejlesztésre minimális pénz jutott csak. De a város kitartott mellette, nem engedte vissza a karvalyorrút és mostanra azért irgalmatlan nagy ellenszélben de kb rendben van a város kasszája.
Pedig minden pénzcsapot elzártak tőlünk a tetves narancsok.
Szóval MP sem fog tudni csodát tenni, de neki remélhetőleg ott lesznek az uniós pénzek.
Bazzani
Minden tisztelettel megjegyezve, az analógia nem rossz, de egy 10 milliós uniós államot vinni kétharmaddal a teljes adórendszerrel, hitelfelvételi lehetőségekkel, EU-s támogatásokkal azért más lesz kicsit.
bobi0092
Nyilván más.
Csak arra akarom utalni, hogyha 4 év múlva még esetleg nem lesz itt a kánaán akkor sem kell kihátrálni.

23 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 570 — Lucas Scott

Szegénynek újabb agyvérzése volt vagy csak tele van azért beszél ennyi faszságot?
remontada
nyilatkozta, hogy amikor a Réka asszony kemózott, akkor nyugtatóra viszkizett. na szerintem arról a vonatról azóta sem tudott leszállni.

slowmotion
ok amugy tipikusan az a reteg, akik tenyleg elhittek, hogy vezet a Fidesz, nem tudtak semmi konkret adatot vszeg.

A Gajdics, Mraz, G Fodor, Bayer, na ok tisztaban voltak a szamokkal, hogy buko lesz (de nem ekkorra amugy) csak ok fullba nyomtak a kretent.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 040
Szerintem aki kb tudni szeretné mi fog most történni gazdaságilag az nézze meg mi várt MZPre amikor átvette itt a hatalmat Kastályos Janitól.
4 év sem volt elég mire rendezte az adósságokat, fejlesztésre minimális pénz jutott csak. De a város kitartott mellette, nem engedte vissza a karvalyorrút és mostanra azért irgalmatlan nagy ellenszélben de kb rendben van a város kasszája.
Szóval MP sem fog tudni csodát tenni, de neki remélhetőleg ott lesznek az uniós pénzek.
Bazzani
Csak részben lehet összehasonlítani pont amiatt amit írsz, semmi pénzt nem kapott, de még így is képes volt faragni a hiányon és fejleszteni.

Ha valaki tényleg a város/ország érdekében akar cselekedni akkor tud javítani a helyzeten, MP pedig ilyen szempontból kedvezőbb helyzetben lesz és amennyire nehéz a meló, annyira látványos lesz minden apró elért eredmény.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
23 napja
Szerintem aki kb tudni szeretné mi fog most történni gazdaságilag az nézze meg mi várt MZPre amikor átvette itt a hatalmat Kastélyos Janitól.
Bazzani
azért a befagyasztott EU pénzek sokat tudnak segíteni

23 napja
gyeek LSU Tigers 8 696 — Grady Judd fan
Én, most, az X-en:

www.youtube.com/watch?v=vuBWbpTJRqk

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
23 napja

remontada

23 napja

Szerkesztette: Bazzani

23 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 570 — Lucas Scott
hírtv live este 8ig tart csak 😕
Negritis, a vajda
nézd facebook-on
 www.facebook.com/hirtvplusz/videos/956585366850117

Pont Gajdics rage-elését hallgatom 😀
gamerkr
klippeket akarok kivágni belőle 😕
Negritis, a vajda
majd oszd meg velunk azert 😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/672002664_4224096727807948_516384658405260616_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=SzYtSLqzPckQ7kNvwGK4B8Z&_nc_oc=Adp606iOmBX0Lb203qbEAhEcClvIW81b2_-qkF_B_hF8j-gsvHOyOO1270zKPzkXpts&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=foN2Re92a-mCeY42quVGAA&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af4X0A6ZBGXb22F3URat5IUFPmz3s87Mii8ut3hwsu7qCQ&oe=6A01DE1B
1 Mio. Aufrufe · 20.552 Reaktionen | Támogatónk a Little.Love cumi és rágcsalánc 🫡😎 | ÁJEMDIBI
Támogatónk a Little.Love cumi és rágcsalánc 🫡😎

23 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 943 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
23 napja
Negritis, a vajda
nézd facebook-on
 www.facebook.com/hirtvplusz/videos/956585366850117

gamerkr
klippeket akarok kivágni belőle 😕

23 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 879 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Negritis, a vajda
nézd facebook-on
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/672263881_2198156527625228_2308090699653928168_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=b5mK_G4UqDAQ7kNvwHETlYs&_nc_oc=AdoSL8g3mLzV7lmbcB457oS0I7KJZ1rf4fOQK0Ydu5DTLSd7bBrB8XFQstpLs-DEAb8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=Qqr1RRvvidg13rUb8DuYFA&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af5YOPrYWvoxuEhwG_eM76YOACx6ONrumMhl0Iupk7_FYw&oe=6A01EFD8
66.498 Aufrufe · 609 Reaktionen | Magyarország választ 2026 - élő műsorfolyam - HírTV | Hír TV
Magyarország választ 2026 - élő műsorfolyam - HírTV

23 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 944 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Amire reggel jöttem rá.
Végre 3 év után nem kell majd Zelenskij fejét néznem az utcán MINDENHOL
zacknorb
milyen jó lesz a frontról nézni élőben

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 napja

23 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 943 — Kinek mit intézett a kormánya
Amire reggel jöttem rá.
Végre 3 év után nem kell majd Zelenskij fejét néznem az utcán MINDENHOL

Poloska vagyok.
23 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
Reggel 11 van, és a környékbeli falvak általam ismert összes polgármestere már megírta a gratuláló postját a facebookra, amiben a megválasztott helyi tiszás képviselőnek illetve a tisza pártnak gratulál. A haza mindenek előtt meg zászlóerdő, meg hasonlók kíséretében.

Ezeknek a polgármestereknek a két harmada még januárban a fideszes képviselő jelölttel lőtt közös képet postolgatta a facebookra. Lakájország lakájrésze késlekedés nélkül és készségesen teszi amibe bele-szocializálódott.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
23 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 415 — Steelers fan
Jelentkezett Szíjjártó fészen. Ő se adja fel, pedig a megtévesztéssel és az árulással kellett megküzdenie. Akkó jó van akkó!
Szokol
igen, mer rákerestem az oldalá4ra és semmit nem látok
Negritis, a vajda
Jogos, a rajongói oldala dobta ki. Mentségemre szóljon, hogy eszembe se jutott, hogy egy politikusnak lehet rajongói oldala.
23 napja
Jelentkezett Szíjjártó fészen. Ő se adja fel, pedig a megtévesztéssel és az árulással kellett megküzdenie. Akkó jó van akkó!
Szokol
igen, mer rákerestem az oldalá4ra és semmit nem látok

23 napja
rob3r7o Denver Broncos 4 983
na akkor jon a valtas ideje, byebye telex, 24.hu, 444, partizan stb. welcome origo, index, patriota. linkelem is az elso cikket:

www.origo.hu/kulpol/2026/04/eu-szeteses-dmitrijev

szerintetek is szetesik az EU Viktor nelkul?
csebi
Pont ma reggel volt az aktuális nemet kormányülés utáni sajtótájékoztató, és bár csak pár percet néztem belőle de lehetett látni Merz szemében a rettegést.

De nem lennék most a helyükben.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”