NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
2 hónapja
nekem az a beszédes, ahogy Zsoca mögött halálra merevedett arccal ülnek a potentétok. Melegmáté is csak néz maga elé, Esztike is szemlesütve...ellentétben a korábbi cinikus és gunyoros arcokkal.most megnéztem megint. Félelmetes.
petey
Don is felkapta a fejét azonnal.
2 hónapja
A DK is csak azért üti a vasat, mert mással már nem nagyon tudnak szavazatot hozni a házhoz.A DK azért üti a vasat, mert nyakig vannak a NER-ben.
KB23
Ha ez a szitu most kipörgi magát, akkor lesz áprilisra száz másik, ez meg belesimul a többi "ennél nincs lejjebb" ügybe.
MP-nek, vagyis az egyetlen értelmezhető ellenzéki pártnak ebből akkor lehet primér, szavazatokban mérhető haszna, ha a választásokat megelőző 2-3 hétben robban a csúcspontjára.
2 hónapja
Ez egyelőre ugyanaz a pletyka, mint Graz, meg Anikó asszony folyton változó helyű kórházi kezelése, amit mindenki biztosra tud. Csak egy nyamvadt szemtanút nem tudott senki megszólaltatni, se egy fotó vagy egy jelentés. Semjénről vagy 10 éve megy ez a pletyka, mindig 3ad meg 4ed kézből hallotta valaki, aki volt valahol, aki beszélt azzal, aki beszélt azzal, aki hallotta.Előre leszögezem, nem bírom a Semjént.Azért elég sok utalás van/volt már erre korábban is innen-onnan ami alapján minimum erős lehet a gyanú, csak eddig erre (érthetően) nem reagáltak semmit. Most úgy érezték muszáj.
De azért ez egy nagyon méltatlan helyzet, hogy mindenféle bizonyíték vagy akár csak vád nélkül kész tényként tekintik egyesek, hogy ő az a bizonyos Zsózi bácsi.
És ha mondjuk vpi bácsi lenne, én hasonlóan ordítva küldenék el mindenkit a picsába, nem mérlegelném patikamérlegen, mi jó a Fidesznek vagy OV-nak a testbeszédemből vagy sem.
Emiatt nekem őszinte volt. Ha lenne vaj a füle mögött, akkor szerintem kiküldik beszéd közben, nem engedik szóhoz jutni.
Persze én egy laikus vagyok.
vpi
(Én mindig biztos voltam benne, hogy ez a faszi egy utolsó féreg)
Szesze
Ettől meg Semjén a legirritálóbbak egyike, de most nem azért rossz ez a sztori a Fidesznek, mert igaz vagy sem, hanem azért amiért 14 évig nem volt érdekes hatvanpusza vagy lölő, most meg igen. Ha a népnek szarul megy, akkor minden pletyka érdekesebb, minden hihetőbb, mindenért a hatalmon lévők kurvaanyja. 2017-Ben ezt mosolygva lesöpröd az asztalról, válaszra sem méltatod. Ma bele kell állni, hogy belzebúb meg minden hülyeség. Mert ma már el tudja képzelni az egyszeri szavazó is, hogy akár igaz is lehet. Mondhatnám, képes a kételkedésre, hogy ez elképzelhetetlen. Ahogy a kétely szítása egy hasznos és erős fegyvere a Fidesznek az ellenzékibb szavazók felé, úgy ez is nagyon erős fegyver visszafelé. Ezért kell reagálnia.
Btw. ha nem reagál, a topic azért robban fel MERT MÁR NEM IS TAGADJÁK 😀
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
nekem az a beszédes, ahogy Zsoca mögött halálra merevedett arccal ülnek a potentétok. Melegmáté is csak néz maga elé, Esztike is szemlesütve...ellentétben a korábbi cinikus és gunyoros arcokkal.
2 hónapja
Pont úgy nézett ki, mint aki röhög a markába 😊 Épp ezaz, h utalgatások nyilván voltak, de senki nem nevezte meg őt, szóval max a simicskót perelheti 😀És erre ez a válasz?Előre leszögezem, nem bírom a Semjént.nyilván egy normális országban totál igazad lenne, de akkor jusson eszedbe a Fideszesek által ártatlanul meghurcolt sok sok ember
De azért ez egy nagyon méltatlan helyzet, hogy mindenféle bizonyíték vagy akár csak vád nélkül kész tényként tekintik egyesek, hogy ő az a bizonyos Zsózi bácsi.
És ha mondjuk vpi bácsi lenne, én hasonlóan ordítva küldenék el mindenkit a picsába, nem mérlegelném patikamérlegen, mi jó a Fidesznek vagy OV-nak a testbeszédemből vagy sem.
Emiatt nekem őszinte volt. Ha lenne vaj a füle mögött, akkor szerintem kiküldik beszéd közben, nem engedik szóhoz jutni.
vpi
NB2
Zsóti majd röhög a markába és megnyer egy rakat rágalmazási pert.
Dzsokijuing
2 hónapja
Arató Gergely: [a Szőlő utcai ügy kapcsán] – Ki az a Zsolti bácsi?Jah, hát röhej bazzeg 😀 ekkora faszt - szívesen meghallgatnám, hogy mit kapott az ülés után orbántól ezért az elszólásért 😊 és ezek vannak vezető pozícióban..
Simicskó István: – Visszautasítom a miniszterelnök-helyettest ért vádakat!
csak 1 kávét kérek
petey
Szerkesztette: Szesze
2 hónapja
Előre leszögezem, nem bírom a Semjént.Azért elég sok utalás van/volt már erre korábban is innen-onnan ami alapján minimum erős lehet a gyanú, csak eddig erre (érthetően) nem reagáltak semmit. Most úgy érezték muszáj.
vpi
(Én mindig biztos voltam benne, hogy ez a faszi egy utolsó féreg)
2 hónapja
Arató Gergely: [a Szőlő utcai ügy kapcsán] – Ki az a Zsolti bácsi?Simicskó István: – Visszautasítom a miniszterelnök-helyettest ért vádakat!
csak 1 kávét kérek
2 hónapja
És erre ez a válasz?Előre leszögezem, nem bírom a Semjént.nyilván egy normális országban totál igazad lenne, de akkor jusson eszedbe a Fideszesek által ártatlanul meghurcolt sok sok ember
vpi
NB2
Zsóti majd röhög a markába és megnyer egy rakat rágalmazási pert.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Előre leszögezem, nem bírom a Semjént.nyilván egy normális országban totál igazad lenne, de akkor jusson eszedbe a Fideszesek által ártatlanul meghurcolt sok sok ember
vpi
2 hónapja
Előre leszögezem, nem bírom a Semjént. De azért ez egy nagyon méltatlan helyzet, hogy mindenféle bizonyíték vagy akár csak vád nélkül kész tényként tekintik egyesek, hogy ő az a bizonyos Zsózi bácsi.
2 hónapja
A hódmezővásárhelyi rendőrkapitány öngyilkossága nagyobbat üthet a Fideszen, mint ez az egyelőre semmivel sem alátámasztott szóbeszéd.Nem zörög a haraszt,....😊Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.Any proof?
Szesze
Dzsokijuing
Nem proof, de több éve hallottam azt a sztorit, hogy a sötétített ablakú autóval szállítja a kormányőrség a fiúkat Semilyen Zsoltnak. Mivel ez egy olyan bulin hangzott el, ahol a társaság kb. fele meleg volt, azt gondoltam, hogy fiú prostikról van szó.
SBL
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
A DK is csak azért üti a vasat, mert mással már nem nagyon tudnak szavazatot hozni a házhoz. MP most a magyarok más problémájára kellene hogy koncentráljon. Ezt majd ha odáig fajul a dolog, hogy közvetlen bizonyítékok lesznek, kézbe veszi.Persze, de ha ez csak egy kis szokásos ügy lenne akkor már rég beszólt volna ezt-azt, mert mindenre azonnal reagál szinte. Ebből is látszik, hogy ez más szint. Legalább is én ezt gondolom, hogy ezért nem ugrottak még rá.Egyébként az is érdekes, hogy ez nyilvánvalóan egy politikai atombomba amire MP eddig szinte semmit nem reagált. Nem valószínű, hogy épp ezt hagynák ki, szóval gondolom készül valami 😊Szerintem itt most óvatosabb lesz MP. Ha lenne valami a kezében akkor talán húzza október 23.ig vagy a franc tudja. De ezen el is csúszhat, ha mondjuk alaptalanul vádaskodik
Szesze
KB23
Szesze
2 hónapja
"Drága Gazda, lehetne inkább Thaiföldre? Ott jobban érezném magam."Sajnos a testbeszéd még nem bizonyíték. Egy hazugság vizsgálat meg talán, de azt is ki tudják játszani. Itt az lesz, ha a koca azt mondja mész a levesbe akkor megy a levesbe és eltüntetik az arabokhoz.Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.Nekem is gyanúsabb volt a Bajusz testbeszéde és a Don dadogása. Szerintem Zsoltinak volt ideje begyakorolni, hiszem más dolga nincs.
Szesze
SBL
KB23
2 hónapja
Persze, de ha ez csak egy kis szokásos ügy lenne akkor már rég beszólt volna ezt-azt, mert mindenre azonnal reagál szinte. Ebből is látszik, hogy ez más szint. Legalább is én ezt gondolom, hogy ezért nem ugrottak még rá.Egyébként az is érdekes, hogy ez nyilvánvalóan egy politikai atombomba amire MP eddig szinte semmit nem reagált. Nem valószínű, hogy épp ezt hagynák ki, szóval gondolom készül valami 😊Szerintem itt most óvatosabb lesz MP. Ha lenne valami a kezében akkor talán húzza október 23.ig vagy a franc tudja. De ezen el is csúszhat, ha mondjuk alaptalanul vádaskodik
Szesze
KB23
2 hónapja
Egyébként az is érdekes, hogy ez nyilvánvalóan egy politikai atombomba amire MP eddig szinte semmit nem reagált. Nem valószínű, hogy épp ezt hagynák ki, szóval gondolom készül valami 😊Szerintem itt most óvatosabb lesz MP. Ha lenne valami a kezében akkor talán húzza október 23.ig vagy a franc tudja. De ezen el is csúszhat, ha mondjuk alaptalanul vádaskodik
Szesze
2 hónapja
Nem zörög a haraszt,....😊Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.Any proof?
Szesze
Dzsokijuing
Nem proof, de több éve hallottam azt a sztorit, hogy a sötétített ablakú autóval szállítja a kormányőrség a fiúkat Semilyen Zsoltnak. Mivel ez egy olyan bulin hangzott el, ahol a társaság kb. fele meleg volt, azt gondoltam, hogy fiú prostikról van szó.
2 hónapja
Nekem az jött le Semjén beszédéből, hogy nem fogja magát hagyni bedobni a levesbe. Nem kellett volna reagálnia, mégis megtette a parlament is fura, mindenki előtt.
Ebből ügy van és lesz, a kérdés a mikor?
Ha túl nagy nevek vannak az ügyben akkor tart idáig valami. Én nem hiszem el, hogy nincs egy áldozat aki nem tudja/tudta azonosítani kihez vitték őket.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Egyébként az is érdekes, hogy ez nyilvánvalóan egy politikai atombomba amire MP eddig szinte semmit nem reagált. Nem valószínű, hogy épp ezt hagynák ki, szóval gondolom készül valami 😊
2 hónapja
De ezt is óvatosan kell tolni az ellenzéknek, főleg a Tiszanak, mert ha kiderül hogy mondjuk csak egy apró dolog is hamis az egészből vagy a Zsolti bácsi nem az a Zsolti bácsi, akkor komolyan meguthetik a bokajukat.Nem dobhatja oda.. így is hatalmas szarban vannak, ha ez az ügy bebizonyosodna akkor totál végük lenne. Még az is nagyon gáz nekik, ha egyáltalán ez bármilyen formában is napirenden van, ezért is érthetetlen hiba a részükről, hogy erre ilyen formában reagáltak.Pont erről beszélgettünk mi is a cégnél. Kész vicc. Bár szerintem Semjent előbb dobja a busz elé Orbán, mint mondjuk pintért vagy rogant.Ficonak se lett semmi baja a Kuciak gyilkosság után.Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.Zsolti bácsinak gatter és hát ha a helyettes bukik a főnök is bukik. Nagyon várom mik derülnek ki, és remélem nem esik ki az újságíró egy zárt ablakon a tizedikről öngyilkosságnak álcázva. Félek, hogy ez is el fog sikkadni ha nem tolják ágyba főbe ahol csak meg tudják a független sajtóban.
Szesze
KB23
Lúdas Solymi
KB23
Az ellenzéknek meg nyilván ez a legnagyobb ziccer amit tolni kell a végéig akármi is van.
Szesze
2 hónapja
Sajnos a testbeszéd még nem bizonyíték. Egy hazugság vizsgálat meg talán, de azt is ki tudják játszani. Itt az lesz, ha a koca azt mondja mész a levesbe akkor megy a levesbe és eltüntetik az arabokhoz.Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.Nekem is gyanúsabb volt a Bajusz testbeszéde és a Don dadogása. Szerintem Zsoltinak volt ideje begyakorolni, hiszem más dolga nincs.
Szesze
SBL
2 hónapja
Nem dobhatja oda.. így is hatalmas szarban vannak, ha ez az ügy bebizonyosodna akkor totál végük lenne. Még az is nagyon gáz nekik, ha egyáltalán ez bármilyen formában is napirenden van, ezért is érthetetlen hiba a részükről, hogy erre ilyen formában reagáltak.Pont erről beszélgettünk mi is a cégnél. Kész vicc. Bár szerintem Semjent előbb dobja a busz elé Orbán, mint mondjuk pintért vagy rogant.Ficonak se lett semmi baja a Kuciak gyilkosság után.Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.Zsolti bácsinak gatter és hát ha a helyettes bukik a főnök is bukik. Nagyon várom mik derülnek ki, és remélem nem esik ki az újságíró egy zárt ablakon a tizedikről öngyilkosságnak álcázva. Félek, hogy ez is el fog sikkadni ha nem tolják ágyba főbe ahol csak meg tudják a független sajtóban.
Szesze
KB23
Lúdas Solymi
KB23
Az ellenzéknek meg nyilván ez a legnagyobb ziccer amit tolni kell a végéig akármi is van.
Szerkesztette: Szesze
2 hónapja
De pont ez a szerencsétlen mondta ki, hogy már 10 éve "nyomoz" a rendőrség az ügyben, aztán mi lett belőle? Semmi. Azt azért nem hiszem, hogy egy oknyomozó riporter, mint mondjuk az Ács nem repült volna rá erre, ha olyan rég tudnak róla. Az tény hogy most forró a talaj, de ha ezzel kihúzzák a választásig és még így is nyernek, akkor ezek bármit megtehetnek.Ez az ügy már régóta terítéken van, nem fog ez elsikkadni. Abból is lehet látni, hogy mennyire éles a szitu, hogy kénytelenek voltak a parlamentben reagálni rá úgy, hogy még el se hangzott konkrét vád a semjénre.. mondjuk elég hihetetlen is, hogy ez a mai így megtörtént, ezzel tényleg csak nyomatékot adtak az ügynek ők maguk is, ezzel simán eljut a saját táborhoz is az ügy. Valóban egy méretes öngól volt.Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.Zsolti bácsinak gatter és hát ha a helyettes bukik a főnök is bukik. Nagyon várom mik derülnek ki, és remélem nem esik ki az újságíró egy zárt ablakon a tizedikről öngyilkosságnak álcázva. Félek, hogy ez is el fog sikkadni ha nem tolják ágyba főbe ahol csak meg tudják a független sajtóban.
Szesze
KB23
Szesze
2 hónapja
Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.Nekem is gyanúsabb volt a Bajusz testbeszéde és a Don dadogása. Szerintem Zsoltinak volt ideje begyakorolni, hiszem más dolga nincs.
Szesze
2 hónapja
Szerintem se lesz itt semmise hiába a remènykedès....Én sem értem miben reménykednek itt az emberek, szokásosan semmi bizonyíték nem lesz.
dande2