Politika
70 feliratkozó
23 napja
lenyegeben ez volt a celja kezdettol fogva 😀vtr.valasztas.hu/ogy2026/egyeni-valasztokeruletek/01/13?tab=eredmenyekMost mi van, Barkóczit legyőzte, nem? De.
vicces mikor megcsap a valóság 😀
Negritis, a vajda
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
Egy kormányzati gép ma reggel dubajba ment, vajon kik lehetnek rajta és mennyi közpénzzel?😀itt a repülőrajt, amit tavaly óta várunk... 😀
kapitnono
23 napja
A 13-14. havi nyugdíj valóban ez baromság, csak jobban hangzik mint az, hogy megemeljük a nyugdíjat 3%-al.Na, hát majd meglátjuk. Ezért írtam, hogy engem újra meg kell győznie a négy évben.Nem tudsz 13.-14. nélkül választást nyerni. És nem teheted, hogy az első évben amíg összeáll a kormányzásod ezekbe belenyúlj túl erősen.Mert ez is egy populista farok: persze, hogy marad a 13. és 14. havi nyugdíj, ami nonszensz, mert 12 hónap van. Tessék megfelelő gazdaságot építeni és megemelni úgy a nyugdíjat, hogy elég legyen a 12. Aztán a rezsicsökkentés megtartása. Nem kellene inkább megfelelően szigetelni, korszerűvé tenni a fűtésrendszereket? De nem értek egyet a vagyonadóval sem: elég magasak a jövedelmet terhelő adók, akkor nem fair a vagyonadó. Vagy ez, vagy az, de a kettő együtt sok. És így tovább, van még egy pár.Nekem abszolút nem szimpatikus a fiú, sok általa elmondott tervtől viszolygok, engem a négy évben újra meg kell győznie.Mint például?
Szokol
Lúdas Solymi
Szokol
Biztos vagyok benne, hogy hozzáfognak nyúlni, a kérdés inkább a mikor és hogyan.
Toca
Szokol
Ehhez amúgy az elkövetkezendő 5-10 évben nehéz lesz hozzányúlni, mert az emberek nem fogják tudni megérteni azt, ha átcsatornázod havi kiosztásba, mert annak kisebb a láthatósága mint az egyösszegű kifizetésnek.
A vagyonadó a nagy keresetűeket fogja terhelni és valszeg sok más adó ki lesz vezetve ill. az SZJA-hoz is hozzá fognak nyúlni.
De ezek igazából már matekolások, hogy miként tologatod a számokat úgy, hogy kommunikácóban pozitívban gyere ki, az emberek is úgy érezzék, hogy visszakapnak valamit, de a végén ugyanaz folyik be vagy kicsit kevesebb.
Itt első körben a Fideszt kell elpaterolni minél hamarabb, hogy ne basszák még jobban szét a költségvetést, aztán átnézni a számokat, egyeztetni az EU-val, hitelezőkkel, hitelintézetekkel, hogy milyen pénzt tudnak becsatornázni és aztán elkezdeni hozzányúlni a dolgokhoz.
De adjunk már nekik egy kis időt, hisz még fel se állt a kormány, azt se tudják, hogy mit hagy maga után hátra a Fidesz, de te már kritizálsz. Nonszensz.
23 napja
vtr.valasztas.hu/ogy2026/egyeni-valasztokeruletek/01/13?tab=eredmenyekMost mi van, Barkóczit legyőzte, nem? De.
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
23 napja
www.youtube.com/watch?v=tbunEKraLDsHosszú, de érdemes beletekerni, hogyan változik a hangulat.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
23 napja
35 oldal péntektől 😀 lehet olyan tippeldét csinálni, hogy Péternek sikerül-e visszaépíteni a fékek és ellensúlyok rendszerét? akarja-e majd végül? és mi lesz az, ami megvalósul az ígéretekből?
23 napja
én barom beleolvastam Szandika fb oldalába, ennyi idióta agyhalottat 😕
23 napja
Dehogy lett. Csak megvannak ezek a karakterek, akik butak, mint a fene es sejtik, hogy nagyjabol nekik itt vege is lesz, aztan ragaszkodnak, amig csak lehet. Na o pont ilyen. O egyetlen dologra jo, hogy vegre regeljen onlyfansra es en nezhessem. 😁Bazdmeg és ez a mocsok liba már "nemzeti ellenállásról" hadovál.Szinte szégyellem hogy szívesen lenyugtatnám. 😀
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/szentkiralyi-alexandra-most-indul-a-nemzeti-ellenallas/
atapapa
Sokaknál beidegződés lett az elmúlt 16 év alatt hogy harcolni kell, úgy látszik, ő is ilyen.
Mikey
23 napja
vtr.valasztas.hu/ogy2026/egyeni-valasztokeruletek/01/13?tab=eredmenyek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 napja
Jézus, remélem azért holnap már nem akarjátok kirúgni MP-t!Szerintem van pár értelmes polgi, akik nem akarnak majd keresztbe tenni. Finoman, halkan működnek majd együtt.
Szerintetek egy hét alatt el lehet söpörni 16 év mocskát? Örüljetek ha 4 év alatt sikerül. Ne felejtsétek el az önkormányzatokban még mindig Fideszesek ülnek, nem lesz ez egyszerű még így 2/3-addal sem!
NB2
Lesz még pár évük megszedni magukat, aztán majd Vitya kirúgja őket, ha nem tetszik neki, ahogy működnek (normálisan), és nem ellenállnak..
23 napja
Bazdmeg és ez a mocsok liba már "nemzeti ellenállásról" hadovál.
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/szentkiralyi-alexandra-most-indul-a-nemzeti-ellenallas/
atapapa
23 napja
Az MTI címlapja. Meglepően korrekt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
23 napja
Amúgy, ha Vitya mindent feljegyzett, ahogy ígérte, azt is, hogy ki miatt lett ekkora bukás a saját oldalukon?Elsősorban miatta. Mert megutálták sokkal többen, mint akik ma is imádják. Szigetvári Viktor szépen levezette nemrég a Partizánon. www.youtube.com/live/GytmF4sSGts?si=hQRpLni8a4GO56T_
zacknorb
Szerkesztette: iktriad
23 napja
Bazdmeg és ez a mocsok liba már "nemzeti ellenállásról" hadovál.Szinte szégyellem hogy szívesen lenyugtatnám. 😀
atapapa
Sokaknál beidegződés lett az elmúlt 16 év alatt hogy harcolni kell, úgy látszik, ő is ilyen.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
23 napja
Szegény vén hülye. Benne van 60 ève a mókuskerékben. Fidesz ... táncolt mert ha Vitya azt mondja jól élünk akkor az úgy van. Kimosták az agyát, fosni kell Brüsszeltől, háborútól, mindenkitől is. Minek nyaralni, minek élvezni az életet. Neki jó minden nap elmenni ledolgozni a napi 8 órát és utána hallgatni a propagandát a tvben. Szerencsétlennek csak annyit kéne beleverni a fejében hogy ha az ellopott pénzek meglennének minden fasza lenne.youtu.be/GUiZ9-E9ENM?is=3J0vGbscK8DhmaGoEz valami egészen elképesztő. Mindenki nézze meg.
Negritis, a vajda
- Minek a luxus? A nyaralás? Az luxus autó? Síelés? Úgy néz ki a magyarnak nem kell.
- jó, de ezeket nem engedheti meg magának mindenki.
- Persze. Nekem is 18 éves autóm van, de én elégedett vagyok az életemmel…
JC6 (Mr. Miele)
23 napja
Bazdmeg és ez a mocsok liba már "nemzeti ellenállásról" hadovál. www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/szentkiralyi-alexandra-most-indul-a-nemzeti-ellenallas/
23 napja
Akkor a nyúl b*szhatja?Semmi hangom nincs, őrület volt az éjjel a belvárosban.Élesen, hátulról?
De a lényeg, hogy a fidesz megkapta Magyartól azt, amiről heteken át beszéltek: szárazon, popsiba.
atapapa
Akcidens

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
23 napja
el se hiszem ezt az egészet. most kezdem felfogni és a könnyeimmel küzdök. az életem több mint felét az orbán rezsim alatt éltem le és hihetetlen, hogy egyszer csak vége lett. elképesztő volt nézni a beszédét. majd a körúton annyi boldog, ünneplő fiatal között lenni. csodálatos volt.bár nem én vagyok a topik legaktívabb tagja, de úgy érzem rám fér egy pici szünet, ami részben kiégés, részben pedig egy reményteli nyugalom, hogy hátha nem kell minden nap innentől politikával foglalkozni, ahogy ez működik sok más országban is.
23 napja
Akcidens
188
Semmi hangom nincs, őrület volt az éjjel a belvárosban.Élesen, hátulról?
De a lényeg, hogy a fidesz megkapta Magyartól azt, amiről heteken át beszéltek: szárazon, popsiba.
atapapa
23 napja
Semmi hangom nincs, őrület volt az éjjel a belvárosban. De a lényeg, hogy a fidesz megkapta Magyartól azt, amiről heteken át beszéltek: szárazon, popsiba.
23 napja
Sajnos rengeteg az ilyen agymenés, balfaszság, amihez nem lehet hozzányúlni. Tudom, hogy sajnos tényleg nem lehet, de felbassza a vérnyomásom, hogy még az amúgy értelmes, és most már Tisza szavazó tesómmal is (három gyerekes családanya) vitáznom kell, hogy a nők örök életes adómentessége nem megtiszteli őt, hanem annak az ékes példája, hogy hülyének nézték. És majd azért fogja elkölteni a megspórolt adójának nagy részét a saját egészségére magánegészségügyben, mert népi mozgalom lesz, hogy majd apu lesz a háztartásbeli, és anyu veszik ki majd a vállalkozásból a fizetést meg az osztalékot.Nem tudsz 13.-14. nélkül választást nyerni. És nem teheted, hogy az első évben amíg összeáll a kormányzásod ezekbe belenyúlj túl erősen.Mert ez is egy populista farok: persze, hogy marad a 13. és 14. havi nyugdíj, ami nonszensz, mert 12 hónap van. Tessék megfelelő gazdaságot építeni és megemelni úgy a nyugdíjat, hogy elég legyen a 12. Aztán a rezsicsökkentés megtartása. Nem kellene inkább megfelelően szigetelni, korszerűvé tenni a fűtésrendszereket? De nem értek egyet a vagyonadóval sem: elég magasak a jövedelmet terhelő adók, akkor nem fair a vagyonadó. Vagy ez, vagy az, de a kettő együtt sok. És így tovább, van még egy pár.Nekem abszolút nem szimpatikus a fiú, sok általa elmondott tervtől viszolygok, engem a négy évben újra meg kell győznie.Mint például?
Szokol
Lúdas Solymi
Szokol
Biztos vagyok benne, hogy hozzáfognak nyúlni, a kérdés inkább a mikor és hogyan.
Toca
Nehéz menet lesz ez még.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
23 napja
Akcidens
188
Igen csak annak a jogszerűsége megkérdőjelezhető. (Nem mintha a ⅔-os felhatalmazás az ország 77%tól nem lenne elég, félreértés ne essék)pedig muszáj lesz jópár visszaható törvényt hozni ha akarnak elszámoltatástSzerintem mostantól fogják számítani, mert különben visszaható hatályú lenne a törvény. Azt meg a jogrend nem annyira szereti, és akkor szépen fogalmaztamAmúgy ha behozzák, hogy valaki csak 2x lehet egymásután miniszter és ezt visszamenőleg is számolják akkor Vityát ki is lőtték.Márpedig az én szememben az egy nagyon fontos, betartandó ígéret. És én is erre vezetem azt, hogy ennek a Fidesz nevű, jelenleg ismert formációnak vége van.
Toca
szaba
Akcidens
Negritis, a vajda
23 napja
ne is mondd bmeg. még a NER bukasan is bukom.Ez biztosan volt már, de 365 az euró. Brutális.Csebi szomorú.
Dzsokijuing
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
Amúgy, ha Vitya mindent feljegyzett, ahogy ígérte, azt is, hogy ki miatt lett ekkora bukás a saját oldalukon?
Poloska vagyok.
23 napja
Szerintem a foni kivar meg egy-ket evet, hatha MP csinal valami harakirit, aztan akkor lehet eselye visszajonni. De ha nem, akkor meg ellovagol a naplementebe. Kedvenc gazszerelonk szamlaja meg hirtelen tizedelodik. XdLenne értelme utánpótlas a Fidesznek már rég ki lenne vágva, de nincs. Ezért se fognak tudni megújulni.„A választási eredmény világos és egyértelmű: a kormányzás lehetőségét ezúttal nem nekünk adták a magyar emberek” – posztolta a Facebookon hétfő reggel a Fidesz kampányfőnöke, Orbán Balázs. Szerinte a Fidesz előtt álló időszak lényege most „a sorok rendezése, közösségeink megerősítése” lesz. „Nem fogjuk cserben hagyni a Fidesz szavazóit! Maradunk a Haza szolgálatában!” – írta Orbán Balázs, és háláját fejezte ki a kormánypártok szavazóinak.Bazsi b+, nyilván kikaptatok mikor te már eleve feladtad a harcot
warr_b
Negritis, a vajda
Az a kérdés, hogy van-e annyira egybe Vitya elméje, hogy belássa.
Amúgy ha behozzák, hogy valaki csak 2x lehet egymásután miniszter és ezt visszamenőleg is számolják akkor Vityát ki is lőtték.
Toca