NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
2 hónapja
mivel a napról napra élőket meglehet nyerni az osztogatással hiszen amit megeszel azt már nem vehetik el tőled (nem leszólva vagy bántva őket) ez elég is lesz a fidesz győzelemhez (sajnos) 2/3-ad nem lesz de már úgyis mindegy..
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
lesz még ebbű' osztogatás, more. nem is kicsi. majd Viktor elutazik megint Csingékhez delláért.Hát, ha igaz ez a trend, hogy a vidéki cigányszavazók farolnak kifele a Fidesz mögül, akkor ez egy hatalmas tasli lesz jövőre.Amíg 53+1 EVK elvesztését nem tudja elképzelni a Fidesz vezetés, addig lesznek választások, és őszintén szólva, ezt azért nehéz elképzelniük jelenleg.Elvileg lesznek választások.A vidéki roma szavazók körében erősödik a Tisza.Tudsz valamit?
Ezt így itt hagyom 9 hónappal a választások előtt.
Amadeus az áttelelt poloska
nagylaza, főpohárnok
Lehetnek ilyen fordulópontok, mint hogy a kisebb városokban jönnek a 70-30 "rossz irányba mennek a dolgok" eredmények, akkor lesz majd pánik, addig azért elég könnyen élik bele magukat abba, hogy a EVK-k fele nyerhető...
Gyurma Pappa
2 hónapja
ugye! (nem ismerem a magyar vállalkozókat de amúgy keresem a magyar success storykat, világmárkákat)Ez mondjuk kb. minden második magyar vállalkozóra is jellemző.Tóth Gábor András amerikai matematikus szerint a fasizmus fő eleme, hogy: az emberek nem jelentéktelen része képtelen a szembenézésre, az önreflexióra, és arra hogy legalább magának hangosan kimondja- figyelmetlen voltam, gyenge voltam, elrontottam, legközelebb jobban csinálom- ehelyett másokat hibáztat minden bukásáért."Roger Griffin brit történész szerint a fasizmus fő eleme a nemzeti újjászületés (palingenetikus nemzeti mítosz), a populista ultranacionalizmus és a dekadencia mítosza"Tegyük naggyá Magyarországot 🤣🤣🤣🤣 ennyire futotta a végtelen pénzből..micsoda egyedi ötlet, micsoda géniuszok vannak arrafeléóriási ötlet bazmeg, visszatért a magyar jobboldal 1925-be. Legutóbb is milyen jó vége lett.
Pep71
Amúgy 15 év csodás kormányzás után mit kell még naggyá tenni?
Gyurma Pappa
Köszönöm
Helmut Zimmer
Gyurma Pappa
2 hónapja
Hát, ha igaz ez a trend, hogy a vidéki cigányszavazók farolnak kifele a Fidesz mögül, akkor ez egy hatalmas tasli lesz jövőre.Amíg 53+1 EVK elvesztését nem tudja elképzelni a Fidesz vezetés, addig lesznek választások, és őszintén szólva, ezt azért nehéz elképzelniük jelenleg.Elvileg lesznek választások.A vidéki roma szavazók körében erősödik a Tisza.Tudsz valamit?
nagylaza, főpohárnok
Lehetnek ilyen fordulópontok, mint hogy a kisebb városokban jönnek a 70-30 "rossz irányba mennek a dolgok" eredmények, akkor lesz majd pánik, addig azért elég könnyen élik bele magukat abba, hogy a EVK-k fele nyerhető...
Gyurma Pappa
2 hónapja
„Az, hogy áram van, van víz, van vasút, épülnek autópályák az mind a működőképességét mutatja az államnak.”Köszi, Simicskó, elég alacsonyra került a mérce... 😀
2 hónapja
Ez mondjuk kb. minden második magyar vállalkozóra is jellemző.Tóth Gábor András amerikai matematikus szerint a fasizmus fő eleme, hogy: az emberek nem jelentéktelen része képtelen a szembenézésre, az önreflexióra, és arra hogy legalább magának hangosan kimondja- figyelmetlen voltam, gyenge voltam, elrontottam, legközelebb jobban csinálom- ehelyett másokat hibáztat minden bukásáért."Roger Griffin brit történész szerint a fasizmus fő eleme a nemzeti újjászületés (palingenetikus nemzeti mítosz), a populista ultranacionalizmus és a dekadencia mítosza"Tegyük naggyá Magyarországot 🤣🤣🤣🤣 ennyire futotta a végtelen pénzből..micsoda egyedi ötlet, micsoda géniuszok vannak arrafeléóriási ötlet bazmeg, visszatért a magyar jobboldal 1925-be. Legutóbb is milyen jó vége lett.
Pep71
Gyurma Pappa
Köszönöm
Helmut Zimmer

2 hónapja
bingóA baj akkor van,ha székely az apósod,aztán nem igazán a szavak embere...Pro tipp: szakmai bulvárból kell készülni a családi pofavizitre. Mindig el lehet ütni vele a kötelező félnapot.Nekem az a pro tippem minden ilyen, és ehhez hasonló helyzetre, hogy kérdezni kell ezerrel.
Mindenki szeret magáról beszélni, szeretik azt, aki kiváncsi rájuk, és kérdezni sokkal szórakoztatóbb is mint válaszolgatni.
Őszentsége Sobri Jóska
Foresz
de bárcsak ez lenne a legnagyobb gond vele... de legalább jó messze laknak
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Ja, elszámoltamJúniusban?Elvileg lesznek választások.A vidéki roma szavazók körében erősödik a Tisza.Tudsz valamit?
nagylaza, főpohárnok
Porsan
2 hónapja
Amíg 53+1 EVK elvesztését nem tudja elképzelni a Fidesz vezetés, addig lesznek választások, és őszintén szólva, ezt azért nehéz elképzelniük jelenleg.Elvileg lesznek választások.A vidéki roma szavazók körében erősödik a Tisza.Tudsz valamit?
nagylaza, főpohárnok

2 hónapja
Júniusban?Elvileg lesznek választások.A vidéki roma szavazók körében erősödik a Tisza.Tudsz valamit?
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Tóth Gábor András amerikai matematikus szerint a fasizmus fő eleme, hogy: az emberek nem jelentéktelen része képtelen a szembenézésre, az önreflexióra, és arra hogy legalább magának hangosan kimondja- figyelmetlen voltam, gyenge voltam, elrontottam, legközelebb jobban csinálom- ehelyett másokat hibáztat minden bukásáért."Roger Griffin brit történész szerint a fasizmus fő eleme a nemzeti újjászületés (palingenetikus nemzeti mítosz), a populista ultranacionalizmus és a dekadencia mítosza"Tegyük naggyá Magyarországot 🤣🤣🤣🤣 ennyire futotta a végtelen pénzből..micsoda egyedi ötlet, micsoda géniuszok vannak arrafeléóriási ötlet bazmeg, visszatért a magyar jobboldal 1925-be. Legutóbb is milyen jó vége lett.
Pep71
Gyurma Pappa
Köszönöm
2 hónapja
Elvileg lesznek választások.A vidéki roma szavazók körében erősödik a Tisza.Tudsz valamit?
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
A vidéki roma szavazók körében erősödik a Tisza.Tudsz valamit?
2 hónapja
A vidéki roma szavazók körében erősödik a Tisza. Ezt így itt hagyom 9 hónappal a választások előtt.
2 hónapja
Lassan összenő végleg, ami összetartozik, Budapest meg egy bűnös város.na bazdmeg akkor nem merek majd sétálni a Moszkván, mert jönnek megint a Monitorok?
Horthy Miklós:
Szerettük, becéztük ezt a várost, amely az elmúlt évben a nemzet megrontója lett. Tetemre hívom itt a Duna partján a magyar fővárost: ez a város megtagadta ezeréves múltját, ez a város sárba tiporta koronáját, nemzeti színeit és vörös rongyokba öltözött. Ez a város börtönre vetette, kiüldözte a hazából annak legjobbjait és egy év alatt elprédálta összes javainkat. De minél jobban közeledtünk, annál jobban leolvadt szívünkről a jég, és készek vagyunk megbocsátani. Megbocsátunk akkor, hogy ha ez a megtévelyedett város visszatér megint a hazájához, szívéből, lelkéből szeretni fogja a rögöt, amelyben hőseink csontjai porladoznak, szeretni azt a rögöt, amelyet verítékes homlokkal munkálnak falusi testvéreink, szeretni a koronát, a dupla keresztet. Katonáim, miután földjeikről betakarították Isten áldását, fegyvert vettek a kezükbe, hogy rendet teremtsenek itt e hazában.
Ezek a kezek nyitva állanak testvéri kézszorításra, de büntetni is tudnak, ha kell. Meg vagyok győződve róla, azaz úgy remélem, hogy erre nem fog sor kerülni, hanem ellenkezőleg, akik bűnösöknek érzik magukat, megtérnek, és hatványozott erővel segítenek a nemzeti reményekben tündöklő Budapest felépítésében.
Orbán Viktör:
„Budapestet sohase adjuk fel – jelentette ki Orbán. – Soha nem törődünk bele, hogy a liberálisok és a tiszások migránssimogató, kábítószerfészek, LMBTQ-paradicsomot csináljanak a nemzet fővárosából.”
somoskovig
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Kapcs ford"Roger Griffin brit történész szerint a fasizmus fő eleme a nemzeti újjászületés (palingenetikus nemzeti mítosz), a populista ultranacionalizmus és a dekadencia mítosza"Tegyük naggyá Magyarországot 🤣🤣🤣🤣 ennyire futotta a végtelen pénzből..micsoda egyedi ötlet, micsoda géniuszok vannak arrafeléóriási ötlet bazmeg, visszatért a magyar jobboldal 1925-be. Legutóbb is milyen jó vége lett.
Pep71
Gyurma Pappa
2 hónapja
"Roger Griffin brit történész szerint a fasizmus fő eleme a nemzeti újjászületés (palingenetikus nemzeti mítosz), a populista ultranacionalizmus és a dekadencia mítosza"Tegyük naggyá Magyarországot 🤣🤣🤣🤣 ennyire futotta a végtelen pénzből..micsoda egyedi ötlet, micsoda géniuszok vannak arrafeléóriási ötlet bazmeg, visszatért a magyar jobboldal 1925-be. Legutóbb is milyen jó vége lett.
Pep71

2 hónapja
"Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet!" 😀telex.hu/belfold/2025/09/22/atv-hu-orban-viktor-paralmenti-beszede-joslas-magyarorszagot-naggya-tenni
2 hónapja
ki mondott le a csapata 19 órás meccséről, hogy a Hősök terén kifejezze a nem tetszését?Kint voltam a Hősök terén, nem vártam meg végét, így a Packers-meccs nagy részét is láttam. Más kérdés, hogy jobban jártam volna, ha nem látom...
topin
2 hónapja
Lassan összenő végleg, ami összetartozik, Budapest meg egy bűnös város.Fehér ló helyett zebra, az is összerogy alatta.
Horthy Miklós:
Szerettük, becéztük ezt a várost, amely az elmúlt évben a nemzet megrontója lett. Tetemre hívom itt a Duna partján a magyar fővárost: ez a város megtagadta ezeréves múltját, ez a város sárba tiporta koronáját, nemzeti színeit és vörös rongyokba öltözött. Ez a város börtönre vetette, kiüldözte a hazából annak legjobbjait és egy év alatt elprédálta összes javainkat. De minél jobban közeledtünk, annál jobban leolvadt szívünkről a jég, és készek vagyunk megbocsátani. Megbocsátunk akkor, hogy ha ez a megtévelyedett város visszatér megint a hazájához, szívéből, lelkéből szeretni fogja a rögöt, amelyben hőseink csontjai porladoznak, szeretni azt a rögöt, amelyet verítékes homlokkal munkálnak falusi testvéreink, szeretni a koronát, a dupla keresztet. Katonáim, miután földjeikről betakarították Isten áldását, fegyvert vettek a kezükbe, hogy rendet teremtsenek itt e hazában.
Ezek a kezek nyitva állanak testvéri kézszorításra, de büntetni is tudnak, ha kell. Meg vagyok győződve róla, azaz úgy remélem, hogy erre nem fog sor kerülni, hanem ellenkezőleg, akik bűnösöknek érzik magukat, megtérnek, és hatványozott erővel segítenek a nemzeti reményekben tündöklő Budapest felépítésében.
Orbán Viktör:
„Budapestet sohase adjuk fel – jelentette ki Orbán. – Soha nem törődünk bele, hogy a liberálisok és a tiszások migránssimogató, kábítószerfészek, LMBTQ-paradicsomot csináljanak a nemzet fővárosából.”
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Mi Hazánknak bejött ez a Bűnvadászok. Most fel fogják éleszteni a tolvajkergetőket is. btw: hogy tudott Tomcat visszajönni? Nincs ellene körözés?elítélték a csoportos testi sértéses ügyében, de csak felfüggesztettet kapott másodfokon.
Nomac
buhloone mindstate
2 hónapja
Lassan összenő végleg, ami összetartozik, Budapest meg egy bűnös város.Horthy Miklós:
Orbán Viktör:
2 hónapja
Visítok a HVG videón. Eljönnek Németországból, azt sem tudja milyen csoportban van, hova került, ott áll órákat, beszélget egy jót a kedves fiatal lánnyal, látszik hogy teljesen másként szocializálódott, majd picit fáradtan, éhesen és szomjasan be akar menni a DPK-világkongresszusra… DE NEM ENGEDIKBaj? Ne viccelj. Ez a normál működés.
BE.
Nem tudom hogy férfi-e vagy nő, aki azt mondja “nem”, de a “mi Németországból jöttünk”-re a “Nix. Nein” válasz után úgy röhögtem, hogy a könnyem is kicsordult.
Zseniális.
Iszonyat nagy baj van ebben az országban 😃
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
Visítok a HVG videón. Eljönnek Németországból, azt sem tudja milyen csoportban van, hova került, ott áll órákat, beszélget egy jót a kedves fiatal lánnyal, látszik hogy teljesen másként szocializálódott, majd picit fáradtan, éhesen és szomjasan be akar menni a DPK-világkongresszusra… DE NEM ENGEDIKBE.
Nem tudom hogy férfi-e vagy nő, aki azt mondja “nem”, de a “mi Németországból jöttünk”-re a “Nix. Nein” válasz után úgy röhögtem, hogy a könnyem is kicsordult.
Zseniális.
Iszonyat nagy baj van ebben az országban 😃