NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem se lesz itt semmise hiába a remènykedès....
2 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 878
Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.
Szesze
Zsolti bácsinak gatter és hát ha a helyettes bukik a főnök is bukik. Nagyon várom mik derülnek ki, és remélem nem esik ki az újságíró egy zárt ablakon a tizedikről öngyilkosságnak álcázva. Félek, hogy ez is el fog sikkadni ha nem tolják ágyba főbe ahol csak meg tudják a független sajtóban.
KB23
Ficonak se lett semmi baja a Kuciak gyilkosság után.
2 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
Na a geci semjén körül végre kezd elfogyni a levegő. A mai az kb felért egy beismerő vallomással.. kedvencem, hogy a kövér alig merte megadni neki a szót. Ha ezt sikerül kipattintani akkor game over. Nyilván minden oknyomozó ezen pörög most, szóval csak idő kérdése.. addig is legyenek beszarva ahogy az látszik is az összes férgen.
Szesze
Zsolti bácsinak gatter és hát ha a helyettes bukik a főnök is bukik. Nagyon várom mik derülnek ki, és remélem nem esik ki az újságíró egy zárt ablakon a tizedikről öngyilkosságnak álcázva. Félek, hogy ez is el fog sikkadni ha nem tolják ágyba főbe ahol csak meg tudják a független sajtóban.
2 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 606
Érdekes, hogy a felháborító, alaptalan vádakra a miniszterelnök és a helyettese reagál teli torokból a Parlamentben... Csak kérdezem
Gyurma Pappa
 444.hu/2025/09/22/semjen-a-parlamentben-ez-maga-a-vervad-a-bibliabol-ismert-belzebub-vad

Elképesztő. Ahogy MP mondaná, az öngól is gól.

Főleg ebben a tónusban, ez az ember be van szarva.
Amadeus az áttelelt poloska
Én most ezt nem értem. Tényleg. Ennél gyanúsabban viselkedni már nehéz
Gyurma Pappa
A droidok milyen lelkesen bólogatnak mögöttük...
warr_b
Igazából a nyomorék dagadék megint mással nem tudott érdemben reagálni, csak megtorlás lesz.
Beki
pedig várható, Pintér nem fog mégegyszer szembemenni vele
Josszi
Nem gondolom, hogy Pintérnek van oka tartani. Biztos van egy-két dolog a fiókjában, aminek nem örülne OV ha kiszivárogna. Érdekes lesz, hogy összefognak vagy mindenki a saját érdekét nézi csak.
2 hónapja
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
2 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 943
Érdekes, hogy a felháborító, alaptalan vádakra a miniszterelnök és a helyettese reagál teli torokból a Parlamentben... Csak kérdezem
Gyurma Pappa
 444.hu/2025/09/22/semjen-a-parlamentben-ez-maga-a-vervad-a-bibliabol-ismert-belzebub-vad

Gyurma Pappa
warr_b
Igazából a nyomorék dagadék megint mással nem tudott érdemben reagálni, csak megtorlás lesz.
Beki
pedig várható, Pintér nem fog mégegyszer szembemenni vele

¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Beki New York Jets 2 067
Gyurma Pappa

Gyurma Pappa
warr_b
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 895 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Gyurma Pappa

Gyurma Pappa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
Semlyén: önök csak azért kapták fel ezt az ügyet, mert azt gondolják, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.

Bravúros fogalmazás. Ha a Tiszának van esze, ebből olyan videót vág össze, hogy ahhoz képest a Tarr video kutyafasza.
peterk2005 udvari bolond
Ugyan. Ha OV tudott volna róla, akkor tett volna ellene.
Kizárják semjénzsótit azt jóvan a hívek szemében.
2 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 374 — The only discipline that lasts, is self discipline
Semlyén: önök csak azért kapták fel ezt az ügyet, mert azt gondolják, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.

Bravúros fogalmazás. Ha a Tiszának van esze, ebből olyan videót vág össze, hogy ahhoz képest a Tarr video kutyafasza.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 200
Gyurma Pappa

Gyurma Pappa
Erre szoktam mondani, főleg a fehérgalléros ügyfeleimnek, hogy nem mindenki születik bűnözőnek. Ez van, ahhoz, hogy valaki elkövessen - pláne egy súlyosabb - bűncselekményt és azt meg is ússza, ahhoz kell egy bizonyos fokú kriminális gondolkodás és személyiség (pszichopaták előnyben).

Na ez Semjénben nincs meg. Ez egy kissé cinikus, öntelt, de lelkiismerettel csírájában rendelkező ember vallomással felérő védekezése, aki most fogta fel csak, hogy mekkora szarban van.

Többször hallottam már, rendszerint utolsó szó jogán az ítélet előtt.

editke, csak, hogy valami személyest belevigyek: erre mondta a principálisom még kezdő jelölt koromban, hogy "hallgatni arany". Ha nem tudunk okosat mondani, akkor nem pofázunk. Hátha olvassa Semjén is a fórumot.

Szerkesztette: resistance is futile
2 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Érdekes lesz meddig tudják ütni ezt az ügyet.
Ha igaz akkor ez a legalja mindennek ez nem pénz hanem gyerekek tönkretétele!

2 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Gyurma Pappa

2 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 200
Gyurma Pappa

2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 647 — beers & Packers
Kozma Lajos, a Fidesz–KDNP jelöltje nyerte meg 52,27 százalékkal az időközi választást a VIII. kerület egyik képviselői helyére. Utána a második helyen az MKKP jelöltje végzett, Dr. Balázs András a szavazatok 42,28 százalékát vitte el.

Az időközi választást azután tartották a VIII. kerület 9. számú egyéni választókerületének képviselői posztjára, hogy a Fővárosi Ítélőtábla úgy döntött, az előző képviselő, Kecskeméti László méltatlanná vált a pozícióra.

(Ugye ő volt az, aki az ajtókat meg a konnektorokat is leszerelte a szolgálati lakásból)

Mondjuk itt nem indult tiszás jelölt...
warr_b
Mondjuk ha ezt az eredményt számadatok szintjén nézed: 4600 választópolgárból a Fidesz úgy, hogy elvileg ebbe azért jelentős energiát pakolt, mozgósításba és a kampányba is, meg hát nyilván Fideszes és szavazója tudja, hogy nekik most mindig és mindenhol erőt kell demonstrálni, szóval a Fidesz így tudott összesen elvinni 518 főt szavazni.

Úgy, hogy 2024-es választáson a Kecskeméti Lászlóra még 1091 fő szavazott.

Oké, hogy ez csak egy időközi választás volt, és nem kell túreagálni, de simán benne van az, hogy a Fidesz több 100 választópolgár bukhatott el ebben a választókerületben. Szerintem nem ujjonganak ők sem annyira az eredmény láttán.
FuckYoElonMusk
plusz elegge fidesz korzet ez a nyocban.
csebi
Csatlakozom. Ismerek valakit, aki (ellenzéki oldalon) benne volt a kampányban. Még a választás előtt mondta, hogy baromi nehéz lesz, mert az egyik leginkább fideszes körzetről beszélünk. (Azt, hogy ez mit jelent a gyakorlatban, inkább nem részletezem. Biztosat én se tudok, csak pletykákat hallottam.)
2 hónapja

2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 931 — Lucas Scott
Kozma Lajos, a Fidesz–KDNP jelöltje nyerte meg 52,27 százalékkal az időközi választást a VIII. kerület egyik képviselői helyére. Utána a második helyen az MKKP jelöltje végzett, Dr. Balázs András a szavazatok 42,28 százalékát vitte el.

Az időközi választást azután tartották a VIII. kerület 9. számú egyéni választókerületének képviselői posztjára, hogy a Fővárosi Ítélőtábla úgy döntött, az előző képviselő, Kecskeméti László méltatlanná vált a pozícióra.

(Ugye ő volt az, aki az ajtókat meg a konnektorokat is leszerelte a szolgálati lakásból)

warr_b
Mondjuk ha ezt az eredményt számadatok szintjén nézed: 4600 választópolgárból a Fidesz úgy, hogy elvileg ebbe azért jelentős energiát pakolt, mozgósításba és a kampányba is, meg hát nyilván Fideszes és szavazója tudja, hogy nekik most mindig és mindenhol erőt kell demonstrálni, szóval a Fidesz így tudott összesen elvinni 518 főt szavazni.

Oké, hogy ez csak egy időközi választás volt, és nem kell túreagálni, de simán benne van az, hogy a Fidesz több 100 választópolgár bukhatott el ebben a választókerületben. Szerintem nem ujjonganak ők sem annyira az eredmény láttán.
FuckYoElonMusk
plusz elegge fidesz korzet ez a nyocban.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 340

warr_b

2 hónapja
A vidéki roma szavazók körében erősödik a Tisza.

Ezt így itt hagyom 9 hónappal a választások előtt.
Tudsz valamit?
nagylaza, főpohárnok
Elvileg lesznek választások.
Amíg 53+1 EVK elvesztését nem tudja elképzelni a Fidesz vezetés, addig lesznek választások, és őszintén szólva, ezt azért nehéz elképzelniük jelenleg.

Lehetnek ilyen fordulópontok, mint hogy a kisebb városokban jönnek a 70-30 "rossz irányba mennek a dolgok" eredmények, akkor lesz majd pánik, addig azért elég könnyen élik bele magukat abba, hogy a EVK-k fele nyerhető...
Gyurma Pappa
Ilyen szcenárió esetén amúgy a pánik az hogyan fog kinézni szerinted?
Bejelentik, hogy veszélyhelyzet miatt nincs választás? Csinálnak hozzá helyzetet vagy szimplán csak az eredményeket látva eltolják?
Esetleg fogják az "erdogani" (putyini) módszert és elkezdenek minden ellenzékit koholt vádak alapján elítélni?
Éppen csak annyira, hogy ne tudjanak indulni?

Vagy most ez a visszavesszük Budapestet szövegelés azt teszteli amit Trámp is csinált, hogy bevetik a TEK-et Bp-n vagy vmelyik bukóbb városban, felszámolni a "bűnözést"? Mondjuk ahhoz nem kellene messzire menniük, csak a NER-t kellene összegyűjteni.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
2 hónapja
ugye! (nem ismerem a magyar vállalkozókat de amúgy keresem a magyar success storykat, világmárkákat)
Helmut Zimmer
Írta Solymi a Simon's-t, de ők sokkal nagyobbat álmodtak, mint amekkorák, Vagy bejön, vagy nem... 😊

Ha igazán nagy nevet szeretnél, akkor a Seon-t kövesd, az ő tevékenységük szerintem neked pl. pont többet mondd, mint egy átlag magyarnak 😊 Bitrise (mobil devops szoftver) szintén magyar, őket megütötte a COVID, a legnagyobb ügyfelük a Tinder, azóta sem nagyon tudnak kikecmeregni...

Kifli, Suppli (megvették és normális céget csináltak a Cakeboxból, de önerőből is patika), Netpincér (eladva), OneMinOrder, és még néhány KK-EU hős a horeca szektorban nagyot tud menni, de tized akkorát sem, mint a cseh vagy még inkább lengyel vetélytársak.
Gyurma Pappa
Annyi pontosítás, hogy a Kifli az alapból cseh, Rohlik néven indult, a Covid idején nagyon beindultak és odakint, legalábbis Prágában iszonyatosat taroltak.
2 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Majd az lesz, amit már elkezdtem hallani, hogy még a választások előtt szépen megváltoztatja a Fidesz a választási szabályokat olyanra, ami igazságos. Aztán a Tisza 50%-os eredményével sem fog elérni 2/3-ot, így minden bebetonozott ember a pozíciójában marad, aztán mivel minden szar marad, így 2030-ban megint nyer a fidesz és megy minden úgy ahogy volt!
2 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 256 — #neverpunt
"Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet!" 😀

telex.hu/belfold/2025/09/22/atv-hu-orban-viktor-paralmenti-beszede-joslas-magyarorszagot-naggya-tenni
somoskovig
Amikor még az "ellenzéki"média is a tenyeredbol eszik...

2 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 895 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
ugye! (nem ismerem a magyar vállalkozókat de amúgy keresem a magyar success storykat, világmárkákat)
Helmut Zimmer
Írta Solymi a Simon's-t, de ők sokkal nagyobbat álmodtak, mint amekkorák, Vagy bejön, vagy nem... 😊

Ha igazán nagy nevet szeretnél, akkor a Seon-t kövesd, az ő tevékenységük szerintem neked pl. pont többet mondd, mint egy átlag magyarnak 😊 Bitrise (mobil devops szoftver) szintén magyar, őket megütötte a COVID, a legnagyobb ügyfelük a Tinder, azóta sem nagyon tudnak kikecmeregni...

Kifli, Suppli (megvették és normális céget csináltak a Cakeboxból, de önerőből is patika), Netpincér (eladva), OneMinOrder, és még néhány KK-EU hős a horeca szektorban nagyot tud menni, de tized akkorát sem, mint a cseh vagy még inkább lengyel vetélytársak.

2 hónapja
Tegyük naggyá Magyarországot 🤣🤣🤣🤣 ennyire futotta a végtelen pénzből..micsoda egyedi ötlet, micsoda géniuszok vannak arrafelé
Pep71
óriási ötlet bazmeg, visszatért a magyar jobboldal 1925-be. Legutóbb is milyen jó vége lett.

Amúgy 15 év csodás kormányzás után mit kell még naggyá tenni?
"Roger Griffin brit történész szerint a fasizmus fő eleme a nemzeti újjászületés (palingenetikus nemzeti mítosz), a populista ultranacionalizmus és a dekadencia mítosza"
Gyurma Pappa
Tóth Gábor András amerikai matematikus szerint a fasizmus fő eleme, hogy: az emberek nem jelentéktelen része képtelen a szembenézésre, az önreflexióra, és arra hogy legalább magának hangosan kimondja- figyelmetlen voltam, gyenge voltam, elrontottam, legközelebb jobban csinálom- ehelyett másokat hibáztat minden bukásáért.

Köszönöm
Helmut Zimmer
Ez mondjuk kb. minden második magyar vállalkozóra is jellemző.
Gyurma Pappa
Helmut Zimmer
Simon’s Burger vagy mi.
De regionalisan is voltak jo kezdemenyezesek, amik az elcseszett kormanyzas es tamogatasok miatt bebuktak pl. (Foxpost) vagy Extreme Digital.
Persze egyik se egy kudarc sztori, de az eladasok, osszeolvadasok jelzik h regios szinten nem volt tovabb hova novekedni.
Piciket masabb, de ott van a Digi esete is, aki osszessegeben sokkal jobb szolgaltatast nyujtott mint a tobbi ceg, okozott is arversenyt, aztan kipicsaztak az orszagbol oket is.

Lehet persze h regios szinten vannak jo cegeink, de en azt latom h a csehek (pl. Kifli/Rohlik) sikeresen terjeszkednek a lengyelekkel egyutt.