NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
2 hónapja
Az origo szerint volt olyan része a hősök terének ahol alig voltakMegnéztem az origo képeit. Kb egy órával a kezdés előtt készülhettek és volt egy pár, ami nyílvánvalóan a befejezés után. A Zebra DPK majd biztosan nekik megy, hiszen az álhírek ellen harcolnak.
Janek
2 hónapja
Erről beszélek mindig, hogy számomra hihetetlen, hogy még a látszatra se adnakhvg.hu/itthon/20250921_osszeferhetetlensegi-vizsgalat-ugyvedkor-lanczi-tamas-dpk-tagsag-ebx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Az origo szerint volt olyan része a hősök terének ahol alig voltakValóban. A Műcsarnok kongott az ürességtől.
Janek
2 hónapja
Az origo szerint volt olyan része a hősök terének ahol alig voltak
2 hónapja
ki mondott le a csapata 19 órás meccséről, hogy a Hősök terén kifejezze a nem tetszését?Ez de egy geci kérdês😁😁😁
topin
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
ki mondott le a csapata 19 órás meccséről, hogy a Hősök terén kifejezze a nem tetszését?
2 hónapja
Itt más a szitu. Olyan klubnak akar a tagja lenni, amelyik nem engedi be.www.reddit.com/r/hungary/s/CU1bEvWq0oNem leszek annak a klubnak a tagja, amelyik fel akar venni, régi igazság.
Digitális Honfoglalás my ass.
Amadeus az áttelelt poloska
Dzsokijuing
2 hónapja
boldog (lásd mennyi birkám van) és büszke (magára)www.reddit.com/r/hungary/s/CU1bEvWq0oIlyenkor azért próbálom elképzelni, ahogy Viktor hátradől elégedetten, hogy 40 év politizálással, ebből 20 év kormányzással ezt sikerült összehoznia, ez az ő népe. Biztos boldog és büszke.
somoskovig
2 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/s/CU1bEvWq0oIlyenkor azért próbálom elképzelni, ahogy Viktor hátradől elégedetten, hogy 40 év politizálással, ebből 20 év kormányzással ezt sikerült összehoznia, ez az ő népe. Biztos boldog és büszke.
2 hónapja
Szerintem félrebeszélünk egymás mellett.Ebben nem értünk egyet, jogos a kritika. Az én értékrendem szerint a kettőt nehéz elválasztani, hasznos dolgot teszel, segítesz a társadalomnak, majd amikor ebből hatalmad lesz a követőid felett, visszaélsz vele. Meg lehet ebből úgy is gazdagodni, hogy nem adod fel az elveidet. Ahogy Amdeus is írta, egyszerű emberek, akik nem nagyon tudták jól kezelni ezt az egészet.Nem ezt írtam.Ő az ékes példája Norbinak kicsiben, van egy tök jó ötlete, ami hasznos, majd amikor elég követője lesz, kihozza a saját tápkiegjét, a zsírégető elixírrel 😀 Az előző 3 évben arról beszélt hogy semmi ilyet ne vegyünk meg 😀 Látod, sokak szerint rendben van, ha jót teszel az elején, utána hülyének nézheted a követőid. Ahogy írtam is, ez az ország állapotáról árul el sokat, ahogy Norbi, Kalóriakirályi s milliárdos tud lenni, a szarjaiból egy jó ötlet után.Engem a Kalóriakirály talált be privátban, mikor kiröhögtem hogy nem létezik az általa sokat merketingelt zsírégető elixír meg a többi szar. Csávót pár hete 5 millió forintra büntette a rendszer, miközben milliárdos lett 😀 Még a felesége is rám írt, facen, hogy ne hazudozzak 😀 Cigány csávó, aki ügyes marketinggel beetetett több ezer embert. Rászóltak, hogy a honlap nem oké, a rajta levő cuccok nem okék, zárja a boltot, mire külföldi domain-re vitte át az egészet és ment minden szépen ugyanúgy 😀 😀 😀Norbival annyi a baj, hogy többnek gondolja mint ami és ezzel a folyamatos szereplési vággyal a kisebbrendűségi komplexusát hajszolja.Nem. Norbival az a baj, hogy az egészségtelen, tudománytalan, ártalmas ostobaságait egészségesnek, tudományosnak és hasznosnak állítja be, miközben malomipari hulladékot etet azokkal, akiknek elég lenne egy kicsivel több mozgás, meg kicsivel kevesebb cukor és zsiradék.
Lúdas Solymi
Nincsenek fogyókúrás csodaszerek, módszerek (többet kell mozogni, meg kevesebbet és tudatosabban táplálkozni), minden olyan fitnesz-, vagy táplálkozási "guru" , aki csodaszerekkel, meg csodamódszerekkel házal az egy kártékony sarlatán, és nem kell ahhoz táplálkozási szakembernek lenni, hogy tudjuk, hogy amit ő "árul", az jóesetben ártalmatlan, rossz esetben ártalmas szemét, mivel Norbi se nem dietetikus, se nem orvos, hanem legfeljebb egy ügyes marketinges.
Őszentsége Sobri Jóska
JC6 (Mr. Miele)
Balogh Tamás - (a volt) Lifetilt egy nagyon hasonló példa. 15 éve követem, az ő útja is nagyon hasonló. Jó fogyástörténet, jó kis cikkek, amivel rengeteg embert berántott. A kemény, nyers (bunkó) stílusával főleg a nőket fogta meg, rájuk is épített. Az első 10 éve hasznos volt, sőt még az elején a tápiekgje sem volt rossz, jót akart csinálni, ő is elkurvult. Arany áron árulta a dolgokat a saját szektájának, fele annyi hatóanyaggal mint a többi márka, amit meg mostanában csinál az szánalom. Kutyatápkieg, gyerekvitaminok...látszik kiből akar meggazdagodni 😀
Nomac
Te kapásból az egész tevékenységre értetted ezt, mikor egy self-made man módjára felépítette magát.
Én meg azt írtam, hogy az elejét felesleges és érdemtelen elvenni tőle.
Hogy utána már csak a pénzszerzés meg a hülyítés ment nála, az nem szimpatikus és jó, hogy lelőtték a boltját.
De ebből egyenesen következtetni arra, hogy én mindennel amit tett egyetértek, hááát...erős ferdítés, maradjunk annyiban.
Lúdas Solymi
Nem tudom megvan e ez a videó? 2007, de nagyon is akutális... de régen is volt, amikor még NER a kanyarban sem volt.
index.hu/video/2007/08/10/fitnessfasiszta_neokonzervativ_a_szigete/
Nomac
Én nem mondom, hogy nem lehet őket ekézni, hanem azt h lehet, de ettől még a "karrierje" elején lévő munkásságát, ténykedését nem kellene tőle elvenni és azt kívánni, hogy ne is sikerült volna semmi.
Inkább azon kellene gondolkodni, hogy miért az elkurvulás és az átverés felé ment el, ahelyett, hogy tisztességesen felépített volna valamit.
Az meg a másik, hogy az emberek többsége láthatóan képtelen arra, hogy kritikusan gondolkodjon, inkább csak választ magának egy oldalt és elkötelezi magát mellette.
Plusz, itt a hatóságoknak is szerepük van, hogy nem bírságolják agyon meg csapják le a közösségi médiáról a kártékony állításai és átverései miatt.
Jó, mondjuk a közösségi média is a bulvárra meg a szenzációhajhászásra épít, hisz abból van pénz.
2 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/s/CU1bEvWq0oNem leszek annak a klubnak a tagja, amelyik fel akar venni, régi igazság.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Ezek tényleg csak akkor mondanak le, ha közvetlenül az ő hibájukból hal meg majd valakiDe sikerült?
hvg.hu/itthon/20250921_Az-utolso-pillanatban-derult-k-hogy-megsem-nyilik-meg-vasarnap-reggel-a-Keleti-palyaudvar
r.baggio
2 hónapja
Megnéztem a telex, hvg, 444 videóit a DPK-ról... sötétségNe is mondd, tegnap elég korán lefeküdtem aludni, aztán éjfél felé felébredtem, mondom hallgatok valami, amin elalszok, a hülye fejemmel a partizán DPK-ról szóló videóját tettem be, ahol Marci interjúvolta meg az oda érkező embereket, hát nem ezt kellett volna választanom, mert nem tudtam elaludni, ahogy hallgattam a riportalanyokat. Igaz már elég későn, de kinyomtam és elindítottam egy Leonardo-ról szóló videót, amin kb 5 perc alatt be is aludtam.
a nyuggereken meg rohadtul látszott, hogy azt se tudják milyen rendezvényen vannak, megmondták nekik mit kell csinálni, és csinálják, de önálló gondolatuk az nincs
NB2
Értem én hogy buborékban élek, de ennyire nem lehet kettészakadva az ország
2 hónapja
Ebben nem értünk egyet, jogos a kritika. Az én értékrendem szerint a kettőt nehéz elválasztani, hasznos dolgot teszel, segítesz a társadalomnak, majd amikor ebből hatalmad lesz a követőid felett, visszaélsz vele. Meg lehet ebből úgy is gazdagodni, hogy nem adod fel az elveidet. Ahogy Amdeus is írta, egyszerű emberek, akik nem nagyon tudták jól kezelni ezt az egészet.Nem ezt írtam.Ő az ékes példája Norbinak kicsiben, van egy tök jó ötlete, ami hasznos, majd amikor elég követője lesz, kihozza a saját tápkiegjét, a zsírégető elixírrel 😀 Az előző 3 évben arról beszélt hogy semmi ilyet ne vegyünk meg 😀 Látod, sokak szerint rendben van, ha jót teszel az elején, utána hülyének nézheted a követőid. Ahogy írtam is, ez az ország állapotáról árul el sokat, ahogy Norbi, Kalóriakirályi s milliárdos tud lenni, a szarjaiból egy jó ötlet után.Engem a Kalóriakirály talált be privátban, mikor kiröhögtem hogy nem létezik az általa sokat merketingelt zsírégető elixír meg a többi szar. Csávót pár hete 5 millió forintra büntette a rendszer, miközben milliárdos lett 😀 Még a felesége is rám írt, facen, hogy ne hazudozzak 😀 Cigány csávó, aki ügyes marketinggel beetetett több ezer embert. Rászóltak, hogy a honlap nem oké, a rajta levő cuccok nem okék, zárja a boltot, mire külföldi domain-re vitte át az egészet és ment minden szépen ugyanúgy 😀 😀 😀Norbival annyi a baj, hogy többnek gondolja mint ami és ezzel a folyamatos szereplési vággyal a kisebbrendűségi komplexusát hajszolja.Nem. Norbival az a baj, hogy az egészségtelen, tudománytalan, ártalmas ostobaságait egészségesnek, tudományosnak és hasznosnak állítja be, miközben malomipari hulladékot etet azokkal, akiknek elég lenne egy kicsivel több mozgás, meg kicsivel kevesebb cukor és zsiradék.
Lúdas Solymi
Nincsenek fogyókúrás csodaszerek, módszerek (többet kell mozogni, meg kevesebbet és tudatosabban táplálkozni), minden olyan fitnesz-, vagy táplálkozási "guru" , aki csodaszerekkel, meg csodamódszerekkel házal az egy kártékony sarlatán, és nem kell ahhoz táplálkozási szakembernek lenni, hogy tudjuk, hogy amit ő "árul", az jóesetben ártalmatlan, rossz esetben ártalmas szemét, mivel Norbi se nem dietetikus, se nem orvos, hanem legfeljebb egy ügyes marketinges.
Őszentsége Sobri Jóska
JC6 (Mr. Miele)
Balogh Tamás - (a volt) Lifetilt egy nagyon hasonló példa. 15 éve követem, az ő útja is nagyon hasonló. Jó fogyástörténet, jó kis cikkek, amivel rengeteg embert berántott. A kemény, nyers (bunkó) stílusával főleg a nőket fogta meg, rájuk is épített. Az első 10 éve hasznos volt, sőt még az elején a tápiekgje sem volt rossz, jót akart csinálni, ő is elkurvult. Arany áron árulta a dolgokat a saját szektájának, fele annyi hatóanyaggal mint a többi márka, amit meg mostanában csinál az szánalom. Kutyatápkieg, gyerekvitaminok...látszik kiből akar meggazdagodni 😀
Nomac
Te kapásból az egész tevékenységre értetted ezt, mikor egy self-made man módjára felépítette magát.
Hogy utána már csak a pénzszerzés meg a hülyítés ment nála, az nem szimpatikus és jó, hogy lelőtték a boltját.
De ebből egyenesen következtetni arra, hogy én mindennel amit tett egyetértek, hááát...erős ferdítés, maradjunk annyiban.
Lúdas Solymi
Nem tudom megvan e ez a videó? 2007, de nagyon is akutális... de régen is volt, amikor még NER a kanyarban sem volt.
index.hu/video/2007/08/10/fitnessfasiszta_neokonzervativ_a_szigete/
2 hónapja
Nem ezt írtam.Ő az ékes példája Norbinak kicsiben, van egy tök jó ötlete, ami hasznos, majd amikor elég követője lesz, kihozza a saját tápkiegjét, a zsírégető elixírrel 😀 Az előző 3 évben arról beszélt hogy semmi ilyet ne vegyünk meg 😀 Látod, sokak szerint rendben van, ha jót teszel az elején, utána hülyének nézheted a követőid. Ahogy írtam is, ez az ország állapotáról árul el sokat, ahogy Norbi, Kalóriakirályi s milliárdos tud lenni, a szarjaiból egy jó ötlet után.Engem a Kalóriakirály talált be privátban, mikor kiröhögtem hogy nem létezik az általa sokat merketingelt zsírégető elixír meg a többi szar. Csávót pár hete 5 millió forintra büntette a rendszer, miközben milliárdos lett 😀 Még a felesége is rám írt, facen, hogy ne hazudozzak 😀 Cigány csávó, aki ügyes marketinggel beetetett több ezer embert. Rászóltak, hogy a honlap nem oké, a rajta levő cuccok nem okék, zárja a boltot, mire külföldi domain-re vitte át az egészet és ment minden szépen ugyanúgy 😀 😀 😀Norbival annyi a baj, hogy többnek gondolja mint ami és ezzel a folyamatos szereplési vággyal a kisebbrendűségi komplexusát hajszolja.Nem. Norbival az a baj, hogy az egészségtelen, tudománytalan, ártalmas ostobaságait egészségesnek, tudományosnak és hasznosnak állítja be, miközben malomipari hulladékot etet azokkal, akiknek elég lenne egy kicsivel több mozgás, meg kicsivel kevesebb cukor és zsiradék.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
JC6 (Mr. Miele)
Nomac
2 hónapja
Nem véletlenül van az Alakreform kitiltva a magyar szállodák nagy részéből, amikor megjelenik ott a társaság, a sárga földig isszák magukat (azt is hallani hogy Réka nem veti meg a drogokat sem), olyan ordenárén viselkednek, pl azt szinte mindenhol olvasni hogy össze vannak szarva a kádak/zuhanyzók. Az orgiákról ne is beszéljünk, amikor mindenki kijózanodik, ugrálnak kicsit.Pl?Ez ezzel jár, ritka hogy egy közösség nem alakul szektává ennyi év alatt. Közel nem volt olyan ártalmas mint Norbi. Elég sok történet hallottam a Réka féle táborokról. 😀Réka mindig is korrekt volt, soha nem is tolta túl, közösséget épített fel.Szektát.
Nomac
Őszentsége Sobri Jóska
Nomac
Matthew99
2 hónapja
Ezek tényleg csak akkor mondanak le, ha közvetlenül az ő hibájukból hal meg majd valakihvg.hu/itthon/20250921_Az-utolso-pillanatban-derult-k-hogy-megsem-nyilik-meg-vasarnap-reggel-a-Keleti-palyaudvar

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Nekem egy saját mondásom, hogy az emberi hülyeségből nagyon könnyű meggazdagodni. Az nyilván más kérdés, hogy nem etikus, de a kapitalizmus és az etika nem összeegyeztethető.
2 hónapja
Pl?Ez ezzel jár, ritka hogy egy közösség nem alakul szektává ennyi év alatt. Közel nem volt olyan ártalmas mint Norbi. Elég sok történet hallottam a Réka féle táborokról. 😀Réka mindig is korrekt volt, soha nem is tolta túl, közösséget épített fel.Szektát.
Nomac
Őszentsége Sobri Jóska
Nomac

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Ő az ékes példája Norbinak kicsiben, van egy tök jó ötlete, ami hasznos, majd amikor elég követője lesz, kihozza a saját tápkiegjét, a zsírégető elixírrel 😀 Az előző 3 évben arról beszélt hogy semmi ilyet ne vegyünk meg 😀 Látod, sokak szerint rendben van, ha jót teszel az elején, utána hülyének nézheted a követőid. Ahogy írtam is, ez az ország állapotáról árul el sokat, ahogy Norbi, Kalóriakirályi s milliárdos tud lenni, a szarjaiból egy jó ötlet után.Engem a Kalóriakirály talált be privátban, mikor kiröhögtem hogy nem létezik az általa sokat merketingelt zsírégető elixír meg a többi szar. Csávót pár hete 5 millió forintra büntette a rendszer, miközben milliárdos lett 😀 Még a felesége is rám írt, facen, hogy ne hazudozzak 😀 Cigány csávó, aki ügyes marketinggel beetetett több ezer embert. Rászóltak, hogy a honlap nem oké, a rajta levő cuccok nem okék, zárja a boltot, mire külföldi domain-re vitte át az egészet és ment minden szépen ugyanúgy 😀 😀 😀Norbival annyi a baj, hogy többnek gondolja mint ami és ezzel a folyamatos szereplési vággyal a kisebbrendűségi komplexusát hajszolja.Nem. Norbival az a baj, hogy az egészségtelen, tudománytalan, ártalmas ostobaságait egészségesnek, tudományosnak és hasznosnak állítja be, miközben malomipari hulladékot etet azokkal, akiknek elég lenne egy kicsivel több mozgás, meg kicsivel kevesebb cukor és zsiradék.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
Engem a Kalóriakirály talált be privátban, mikor kiröhögtem hogy nem létezik az általa sokat merketingelt zsírégető elixír meg a többi szar. Csávót pár hete 5 millió forintra büntette a rendszer, miközben milliárdos lett 😀 Még a felesége is rám írt, facen, hogy ne hazudozzak 😀 Cigány csávó, aki ügyes marketinggel beetetett több ezer embert. Rászóltak, hogy a honlap nem oké, a rajta levő cuccok nem okék, zárja a boltot, mire külföldi domain-re vitte át az egészet és ment minden szépen ugyanúgy 😀 😀 😀Norbival annyi a baj, hogy többnek gondolja mint ami és ezzel a folyamatos szereplési vággyal a kisebbrendűségi komplexusát hajszolja.Nem. Norbival az a baj, hogy az egészségtelen, tudománytalan, ártalmas ostobaságait egészségesnek, tudományosnak és hasznosnak állítja be, miközben malomipari hulladékot etet azokkal, akiknek elég lenne egy kicsivel több mozgás, meg kicsivel kevesebb cukor és zsiradék.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Persze, az a része már nem volt jó, de az eleje összességében véve vagy a tudatos táplálkozás része vagy a rendszeres testmozgás propagálása az szerintem rendben van.Norbival annyi a baj, hogy többnek gondolja mint ami és ezzel a folyamatos szereplési vággyal a kisebbrendűségi komplexusát hajszolja.Nem. Norbival az a baj, hogy az egészségtelen, tudománytalan, ártalmas ostobaságait egészségesnek, tudományosnak és hasznosnak állítja be, miközben malomipari hulladékot etet azokkal, akiknek elég lenne egy kicsivel több mozgás, meg kicsivel kevesebb cukor és zsiradék.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Amikor már elkezdte tolni a Norbi update-et, azt én se szerettem, de aki ennél leragadt vagy csak neki hitt, azzal nem nagyon lehet mit kezdeni, mert azt akarja elhinni amit ő el akar hinni.
2 hónapja
Megnéztem a telex, hvg, 444 videóit a DPK-ról... sötétséga nyuggereken meg rohadtul látszott, hogy azt se tudják milyen rendezvényen vannak, megmondták nekik mit kell csinálni, és csinálják, de önálló gondolatuk az nincs
2 hónapja
Ne kezdjük el arról vitatkozni, hogy ki miben hisz. Egy valami számít, a kalóriadeficit, minden más csak mellébeszélés. Mindenki úgy éri ezt el, ahogy neki szimpatikus.Aki azt mondja hogy a gyümölcs rossz, a sok CH miatt, az szerinted nem egy kókler?egyébként ez speciel nem akkora faszság szerintem, ha valaki elkezd mozogni és mellette diétázni meg életmódot váltani, akkor egyáltalán nem hülyeség 1-2 hónapra felfüggeszteni a gyümölcsevést is. zöldségben ugyanúgy van vitamin meg rost, lassan felszívódó szénhidráttal pedig jobban jár, mintha banánnal meg almával liftezteti valaki a vércukrát. arról nem beszélve, hogy kalóriadeficiten lenni kurva nehéz eleve túlsúlyosként. aztán persze ez nem zárja ki, hogy másnak meg bőven beleférjen
Nomac
fake.id