Politika
70 feliratkozó
23 napja
Tegnap voltunk egy haveromnál rendszerváltó bulin. Vittem egy magyar zászlót, amit a fiammal kifeszítettünk. Készült róla egy tök jó kép. Imádom. Igazi szimbóluma lett annak, hogy megpróbálunk egy jobb irányba fordulni, hogy nekik majd könnyebb legyen.Ez amúgy rohadt jó és lopom.
Van egy kis időkapszulám a két gyereknek: mindkettőnek csináltam 1-1 google fiókot, ahova alkalmanként írok egy emailt vagy feltöltök képet/videót. Úgy tervezem, hogy 18 éves korukban fogják megkapni. Na ezt a képet is elküldtem mindkét címre egy rövid kis leírással. 😊
dugo93
23 napja
Jézus, remélem azért holnap már nem akarjátok kirúgni MP-t!Szerintetek egy hét alatt el lehet söpörni 16 év mocskát? Örüljetek ha 4 év alatt sikerül. Ne felejtsétek el az önkormányzatokban még mindig Fideszesek ülnek, nem lesz ez egyszerű még így 2/3-addal sem!
23 napja
Én mindenkinek azt írtam, hogy maradjunk rendszerkritikusok.Na, hát majd meglátjuk. Ezért írtam, hogy engem újra meg kell győznie a négy évben.Nem tudsz 13.-14. nélkül választást nyerni. És nem teheted, hogy az első évben amíg összeáll a kormányzásod ezekbe belenyúlj túl erősen.Mert ez is egy populista farok: persze, hogy marad a 13. és 14. havi nyugdíj, ami nonszensz, mert 12 hónap van. Tessék megfelelő gazdaságot építeni és megemelni úgy a nyugdíjat, hogy elég legyen a 12. Aztán a rezsicsökkentés megtartása. Nem kellene inkább megfelelően szigetelni, korszerűvé tenni a fűtésrendszereket? De nem értek egyet a vagyonadóval sem: elég magasak a jövedelmet terhelő adók, akkor nem fair a vagyonadó. Vagy ez, vagy az, de a kettő együtt sok. És így tovább, van még egy pár.Nekem abszolút nem szimpatikus a fiú, sok általa elmondott tervtől viszolygok, engem a négy évben újra meg kell győznie.Mint például?
Szokol
Lúdas Solymi
Szokol
Biztos vagyok benne, hogy hozzáfognak nyúlni, a kérdés inkább a mikor és hogyan.
Toca
Szokol
Ez a legfontosabb, hogy ne lehessen még egy Fidesz.
Aki nem hisz benne, várja ki az első fél évet, majd egyet.
Aki hisz benne, meg szintén várja ki és nézze meg a szekér arra megy, amerre ígérték / szeretnék? ( itt nem a kánaánra gondolok mert az álamkassza üres, de maga a vektor làtszik majd)
Szerkesztette: Toca
23 napja
pedig muszáj lesz jópár visszaható törvényt hozni ha akarnak elszámoltatástSzerintem mostantól fogják számítani, mert különben visszaható hatályú lenne a törvény. Azt meg a jogrend nem annyira szereti, és akkor szépen fogalmaztamAmúgy ha behozzák, hogy valaki csak 2x lehet egymásután miniszter és ezt visszamenőleg is számolják akkor Vityát ki is lőtték.Márpedig az én szememben az egy nagyon fontos, betartandó ígéret. És én is erre vezetem azt, hogy ennek a Fidesz nevű, jelenleg ismert formációnak vége van.
Toca
szaba
Akcidens
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 napja
Tankcsapda-Be vagyok rúgva.és ha már TCS meg NER 14. éve akkor a 14 😊
steelwolf
23 napja
Akcidens
188
Szerintem mostantól fogják számítani, mert különben visszaható hatályú lenne a törvény. Azt meg a jogrend nem annyira szereti, és akkor szépen fogalmaztamAmúgy ha behozzák, hogy valaki csak 2x lehet egymásután miniszter és ezt visszamenőleg is számolják akkor Vityát ki is lőtték.Márpedig az én szememben az egy nagyon fontos, betartandó ígéret. És én is erre vezetem azt, hogy ennek a Fidesz nevű, jelenleg ismert formációnak vége van.
Toca
szaba
23 napja
Tankcsapda-Be vagyok rúgva.Kellene egy ünneplős playlist is 😊Politikus I - BëlgaMár 1 napja nem aludtam és annyi hülyeség 🤪 eszembe jut.+A Mi vagyunk a NER!
Most éppen OV Soundtrackjét rakom össze-)
Mc Haver-A börtön ablakában
Zámbó Jimmy-Bukott diák
Máté Péter-Elmegyek
Korda Gyuri-Reptér
Hernádi Judit-Sohase mondd
Quimby–Most múlik pontosan
Demjén Ferenc–El kell hogy engedj
Bagossy Brothers Company–Vége van
+1 Bryan Adams-HERE i am 😆
steelwolf
Dzsokijuing
iktriad
Lúdas Solymi
23 napja
Na, hát majd meglátjuk. Ezért írtam, hogy engem újra meg kell győznie a négy évben.Nem tudsz 13.-14. nélkül választást nyerni. És nem teheted, hogy az első évben amíg összeáll a kormányzásod ezekbe belenyúlj túl erősen.Mert ez is egy populista farok: persze, hogy marad a 13. és 14. havi nyugdíj, ami nonszensz, mert 12 hónap van. Tessék megfelelő gazdaságot építeni és megemelni úgy a nyugdíjat, hogy elég legyen a 12. Aztán a rezsicsökkentés megtartása. Nem kellene inkább megfelelően szigetelni, korszerűvé tenni a fűtésrendszereket? De nem értek egyet a vagyonadóval sem: elég magasak a jövedelmet terhelő adók, akkor nem fair a vagyonadó. Vagy ez, vagy az, de a kettő együtt sok. És így tovább, van még egy pár.Nekem abszolút nem szimpatikus a fiú, sok általa elmondott tervtől viszolygok, engem a négy évben újra meg kell győznie.Mint például?
Szokol
Lúdas Solymi
Szokol
Biztos vagyok benne, hogy hozzáfognak nyúlni, a kérdés inkább a mikor és hogyan.
Toca
23 napja
Tegnap voltunk egy haveromnál rendszerváltó bulin. Vittem egy magyar zászlót, amit a fiammal kifeszítettünk. Készült róla egy tök jó kép. Imádom. Igazi szimbóluma lett annak, hogy megpróbálunk egy jobb irányba fordulni, hogy nekik majd könnyebb legyen.Van egy kis időkapszulám a két gyereknek: mindkettőnek csináltam 1-1 google fiókot, ahova alkalmanként írok egy emailt vagy feltöltök képet/videót. Úgy tervezem, hogy 18 éves korukban fogják megkapni. Na ezt a képet is elküldtem mindkét címre egy rövid kis leírással. 😊
23 napja
Egy kormányzati gép ma reggel dubajba ment, vajon kik lehetnek rajta és mennyi közpénzzel?😀

23 napja
Nem tudsz 13.-14. nélkül választást nyerni. És nem teheted, hogy az első évben amíg összeáll a kormányzásod ezekbe belenyúlj túl erősen.Mert ez is egy populista farok: persze, hogy marad a 13. és 14. havi nyugdíj, ami nonszensz, mert 12 hónap van. Tessék megfelelő gazdaságot építeni és megemelni úgy a nyugdíjat, hogy elég legyen a 12. Aztán a rezsicsökkentés megtartása. Nem kellene inkább megfelelően szigetelni, korszerűvé tenni a fűtésrendszereket? De nem értek egyet a vagyonadóval sem: elég magasak a jövedelmet terhelő adók, akkor nem fair a vagyonadó. Vagy ez, vagy az, de a kettő együtt sok. És így tovább, van még egy pár.Nekem abszolút nem szimpatikus a fiú, sok általa elmondott tervtől viszolygok, engem a négy évben újra meg kell győznie.Mint például?
Szokol
Lúdas Solymi
Szokol
23 napja
Dugo kihúzta a dugót 🙂Én hajnal 1kor még a szabadságszobornál durrantottam a pezsgőt. 😀Puzsér is elsírta magát az Inga eredményváróján.Hat igen. Amit felszabaditott ez az egesz tegnap este szerintem nagyon nagyon sokakbol, az jol megmutatja, milyen felelemre es gyuloletkeltesre epult fel az elmult 16 ev. Az emberek megkonnyebbultek, sirnak oromukben. Jo, hogy vegre vege van.
www.reddit.com/r/hungary/comments/1sk02on/puzs%C3%A9rn%C3%A1l_elt%C3%B6rt_a_m%C3%A9cses/
Nomac
Stez
dugo93
23 napja
Amúgy ha behozzák, hogy valaki csak 2x lehet egymásután miniszter és ezt visszamenőleg is számolják akkor Vityát ki is lőtték.Márpedig az én szememben az egy nagyon fontos, betartandó ígéret. És én is erre vezetem azt, hogy ennek a Fidesz nevű, jelenleg ismert formációnak vége van.
Toca
23 napja
Én hajnal 1kor még a szabadságszobornál durrantottam a pezsgőt. 😀Puzsér is elsírta magát az Inga eredményváróján.Hat igen. Amit felszabaditott ez az egesz tegnap este szerintem nagyon nagyon sokakbol, az jol megmutatja, milyen felelemre es gyuloletkeltesre epult fel az elmult 16 ev. Az emberek megkonnyebbultek, sirnak oromukben. Jo, hogy vegre vege van.
www.reddit.com/r/hungary/comments/1sk02on/puzs%C3%A9rn%C3%A1l_elt%C3%B6rt_a_m%C3%A9cses/
Nomac
Stez
23 napja
Lenne értelme utánpótlas a Fidesznek már rég ki lenne vágva, de nincs. Ezért se fognak tudni megújulni.„A választási eredmény világos és egyértelmű: a kormányzás lehetőségét ezúttal nem nekünk adták a magyar emberek” – posztolta a Facebookon hétfő reggel a Fidesz kampányfőnöke, Orbán Balázs. Szerinte a Fidesz előtt álló időszak lényege most „a sorok rendezése, közösségeink megerősítése” lesz. „Nem fogjuk cserben hagyni a Fidesz szavazóit! Maradunk a Haza szolgálatában!” – írta Orbán Balázs, és háláját fejezte ki a kormánypártok szavazóinak.Bazsi b+, nyilván kikaptatok mikor te már eleve feladtad a harcot
warr_b
Negritis, a vajda
Az a kérdés, hogy van-e annyira egybe Vitya elméje, hogy belássa.
Amúgy ha behozzák, hogy valaki csak 2x lehet egymásután miniszter és ezt visszamenőleg is számolják akkor Vityát ki is lőtték.
23 napja
Gyors kerdes van valakinek egy best of listaja a Fidesz elmult 16 everol? Mik voltak a legmeghökkentöbb dolgok? 😀fideszcsomag.eu/
Toto21
23 napja
Mert ez is egy populista farok: persze, hogy marad a 13. és 14. havi nyugdíj, ami nonszensz, mert 12 hónap van. Tessék megfelelő gazdaságot építeni és megemelni úgy a nyugdíjat, hogy elég legyen a 12. Aztán a rezsicsökkentés megtartása. Nem kellene inkább megfelelően szigetelni, korszerűvé tenni a fűtésrendszereket? De nem értek egyet a vagyonadóval sem: elég magasak a jövedelmet terhelő adók, akkor nem fair a vagyonadó. Vagy ez, vagy az, de a kettő együtt sok. És így tovább, van még egy pár.Nekem abszolút nem szimpatikus a fiú, sok általa elmondott tervtől viszolygok, engem a négy évben újra meg kell győznie.Mint például?
Szokol
Lúdas Solymi
23 napja
Puzsér is elsírta magát az Inga eredményváróján.Hat igen. Amit felszabaditott ez az egesz tegnap este szerintem nagyon nagyon sokakbol, az jol megmutatja, milyen felelemre es gyuloletkeltesre epult fel az elmult 16 ev. Az emberek megkonnyebbultek, sirnak oromukben. Jo, hogy vegre vege van.
Nomac
23 napja
Puzsér is elsírta magát az Inga eredményváróján.ez nem meglepő, eléggé el tudják ragadni az érzelmek
Nomac
23 napja
„A választási eredmény világos és egyértelmű: a kormányzás lehetőségét ezúttal nem nekünk adták a magyar emberek” – posztolta a Facebookon hétfő reggel a Fidesz kampányfőnöke, Orbán Balázs. Szerinte a Fidesz előtt álló időszak lényege most „a sorok rendezése, közösségeink megerősítése” lesz. „Nem fogjuk cserben hagyni a Fidesz szavazóit! Maradunk a Haza szolgálatában!” – írta Orbán Balázs, és háláját fejezte ki a kormánypártok szavazóinak.Bazsi b+, nyilván kikaptatok mikor te már eleve feladtad a harcot
warr_b
23 napja
Puzsér is elsírta magát az Inga eredményváróján. www.reddit.com/r/hungary/comments/1sk02on/puzs%C3%A9rn%C3%A1l_elt%C3%B6rt_a_m%C3%A9cses/
23 napja
„A választási eredmény világos és egyértelmű: a kormányzás lehetőségét ezúttal nem nekünk adták a magyar emberek” – posztolta a Facebookon hétfő reggel a Fidesz kampányfőnöke, Orbán Balázs. Szerinte a Fidesz előtt álló időszak lényege most „a sorok rendezése, közösségeink megerősítése” lesz. „Nem fogjuk cserben hagyni a Fidesz szavazóit! Maradunk a Haza szolgálatában!” – írta Orbán Balázs, és háláját fejezte ki a kormánypártok szavazóinak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
23 napja
Nem de az euró egyből 365 lett, biztos brüsszel meg soros műve 😀1000 forintos benzint tankoltál?Behivot kapott mindenki?Nem, és a börtönbe se vittek elő, ahogy itt be lett hirdetve tegnap.
Brouwerij van de Vrij
So be kellett jönnöm dolgozni.
zacknorb
warr_b

23 napja
Tegnap már nyomtunk egy 4v1-et. Innen egy szót se szólok, csak mosolygok és foglalom nekik a repjegyet. 😀Sziasztok, kicsit megkésve, de annyit szeretnék mondani, hogy:anyósnak mikor rakják be a pacemakert?
MEGVAAAAAAAAAAN BAZDMEEEEEG!
dugo93
eaglesmcnabb
23 napja
index.hu/belfold/2026/04/13/valasztas-2026-fidesz-orban-balazs-nagy-istvan-gulyas-gergely-menczer-tamas-reakciok/Mindenki fitogtatja, hogy ő mekkora hű ember. Azért kíváncsi vagyok, meddig marad így.
Negritis, a vajda
Németh Balázst továbbra is ütném.