Politika
70 feliratkozó
23 napja
Sztem ezt MP is tudja, hogy sokan nem rá szavaztak, hanem orbán ellen.Lehet velem van a gond, de nem érzem magam kormánypártinak. A Tiszára szavaztam, de mostantól akkor várom, hogy elkezdjék rendbe tenni az országot. Hosszú folyamat lesz, és jó eséllyel már külföldön leszek, mire bármi érzékelhető jele lesz ennek, de álljanak neki. Minden lehetőségük és eszközük adott hozzá. Jó lenne ha egy magyar politikus és párt nem okozna végre hatalmas csalódást.Én továbbra is kritikusan szemlélem a dolgokat. A tisza kellett nagyon, de innentől nagyon várom az igazságosabb választásokat, a színesebb politikai palettát, én ennek szurkolok!Furcsa lesz kormánypártinak lenni. Szokni kell.Én már most ellenzéki vagyok, csak a szikra!
xrace77
r.baggio
Bruce
Mikey
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
23 napja
Pjotr megvan már? Behivot kapott mindenki?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
23 napja
Valahol itt a lényeg: a nulladik lépés megtörtént, ma még egyben van a 3 millió emberke, mert röhög a megafonos baromokon, de hamar teljesítenie kell a fiúknak-lányoknak.Lehet velem van a gond, de nem érzem magam kormánypártinak. A Tiszára szavaztam, de mostantól akkor várom, hogy elkezdjék rendbe tenni az országot. Hosszú folyamat lesz, és jó eséllyel már külföldön leszek, mire bármi érzékelhető jele lesz ennek, de álljanak neki. Minden lehetőségük és eszközük adott hozzá. Jó lenne ha egy magyar politikus és párt nem okozna végre hatalmas csalódást.Én továbbra is kritikusan szemlélem a dolgokat. A tisza kellett nagyon, de innentől nagyon várom az igazságosabb választásokat, a színesebb politikai palettát, én ennek szurkolok!Furcsa lesz kormánypártinak lenni. Szokni kell.Én már most ellenzéki vagyok, csak a szikra!
xrace77
r.baggio
Bruce
Mikey
Nekem abszolút nem szimpatikus a fiú, sok általa elmondott tervtől viszolygok, engem a négy évben újra meg kell győznie.
23 napja
Brit miniszterelnöki gratulációCongratulations @MagyarPeterMP on your election victory.
— Keir Starmer (@Keir_Starmer) April 12, 2026
This is an historic moment, not only for Hungary, but for European democracy.
I look forward to working with you for the security and prosperity of both our countries.
És a kanadai kormányfő. Más Észak-amerikai vezető úgy se fog gratulálni...
Congratulations to @magyarpetermp on a decisive election victory in Hungary.
— Mark Carney (@MarkJCarney) April 12, 2026
The Hungarian people have chosen a new path. We are ready to work with you, and our European allies, to deepen our cooperation in trade, defence, and security.
23 napja
Ez biztosan volt már, de 365 az euró. Brutális.Stop it! 😀
Dzsokijuing
Kurva élet, vissza kell váltanom az ajrót! Magyar Péter elszegényít!
Csak tegnap éjszaka 100k-t vett ki a zsebemből!
23 napja
Lehet velem van a gond, de nem érzem magam kormánypártinak. A Tiszára szavaztam, de mostantól akkor várom, hogy elkezdjék rendbe tenni az országot. Hosszú folyamat lesz, és jó eséllyel már külföldön leszek, mire bármi érzékelhető jele lesz ennek, de álljanak neki. Minden lehetőségük és eszközük adott hozzá. Jó lenne ha egy magyar politikus és párt nem okozna végre hatalmas csalódást.Én továbbra is kritikusan szemlélem a dolgokat. A tisza kellett nagyon, de innentől nagyon várom az igazságosabb választásokat, a színesebb politikai palettát, én ennek szurkolok!Furcsa lesz kormánypártinak lenni. Szokni kell.Én már most ellenzéki vagyok, csak a szikra!
xrace77
r.baggio
Bruce
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
23 napja
Ilyen választási eredmény után inkább peacemaker kellene, nehogy menjünk a frontra.Sziasztok, kicsit megkésve, de annyit szeretnék mondani, hogy:anyósnak mikor rakják be a pacemakert?
MEGVAAAAAAAAAAN BAZDMEEEEEG!
dugo93
eaglesmcnabb
23 napja
Sziasztok, kicsit megkésve, de annyit szeretnék mondani, hogy:anyósnak mikor rakják be a pacemakert?
MEGVAAAAAAAAAAN BAZDMEEEEEG!
dugo93
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
23 napja
ITTHONDeák Dániel elismerte a hibáját, bocsánatot kért Hann Endrétől
ATV.hu
2026. április 13., hétfő
07:47
HIRDETÉS
A kampány során Deák Dániel többször hazugsággal vádolta a Tisza győzelmét jósló kutatóintézeteket, keményen támadva a kétharmadot előrevetítő Hann Endrét. Még a kampány utolsó napjaiban is azt állította, hogy megszerezte Hann eredeti kutatását, ami Fidesz-győzelmet vetít előre.
Deák Dániel
„Őszintén be kell vallanom, mi még április 12-én délután is a Fidesz mandátumtöbbségét vártuk”
– vallotta be Deák.
Deák Dániel politikai elemző hétfőn Facebook-bejegyzésben ismerte el: tévedett a választási előrejelzésekkel kapcsolatban, és bocsánatot kért azoktól a kutatóktól, akiket a kampány során igazságtalanul támadott.
„Először is szeretnék bocsánatot kérni Hann Endrétől és a többi baloldali kutatócégtől, és természetesen tőletek is. El kell ismerni, hogy ezúttal ők látták a valós erőviszonyokat, a jobboldali kutatócégek pedig rosszul”
– írta Deák Dániel.
23 napja
Oh God… pic.twitter.com/qwkWIkWLG7
— MAKS 25 🇺🇦👀 (@Maks_NAFO_FELLA) April 12, 2026
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 napja
Politikus I - BëlgaMár 1 napja nem aludtam és annyi hülyeség 🤪 eszembe jut.+A Mi vagyunk a NER!
Most éppen OV Soundtrackjét rakom össze-)
Mc Haver-A börtön ablakában
Zámbó Jimmy-Bukott diák
Máté Péter-Elmegyek
Korda Gyuri-Reptér
Hernádi Judit-Sohase mondd
Quimby–Most múlik pontosan
Demjén Ferenc–El kell hogy engedj
Bagossy Brothers Company–Vége van
+1 Bryan Adams-HERE i am 😆
steelwolf
Dzsokijuing
23 napja
még folytatjuk, de mivel? 😀x.com/irishman787878/status/2043460385580126583
23 napja
Tolna marad fideszes. A 03-ban úgy tűnik csak sikerült a vén lopóst meghagyni, aki az önkormányzati választás után hagyta Paksot kirabolni. Nice move, megint ellenzékben leszünk hülyék... 😡változni fog ha bejönnek a külképviseleti szavazatok
Matthew99
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
23 napja
Kiszedtem pár érdekesebb eredményt , DK, független, MKKP. csak BP:Szanyit konkrétan itt még az iszonyú idióta plakátokkal kampányoló, helyi nagyon független jelölt is megelőzte. 😀
BP 08 Csárdi Antal 0,95% 478
BP 03 Gréczi Zsolt 1,33% 832
BP 07 Arató Gergely 1,05% 598
BP 12 Varju László 4,18% 2520
BP 12 Nagy Dávid 1,37% 828
😀
BP 14 Szanyi Kapitány 0,23% 143
BP 16 Hiller István 3,18% 2065
gamerkr
23 napja
Én továbbra is kritikusan szemlélem a dolgokat. A tisza kellett nagyon, de innentől nagyon várom az igazságosabb választásokat, a színesebb politikai palettát, én ennek szurkolok!Furcsa lesz kormánypártinak lenni. Szokni kell.Én már most ellenzéki vagyok, csak a szikra!
xrace77
r.baggio
23 napja
Győzött a NORMÁLIS Magyarország, most kell arányos választási rendszer, építeni a valódi baloldalt és egyben a kereteket illetően támogatni a Magyar-kormányt.Furcsa lesz kormánypártinak lenni. Szokni kell.Én már most ellenzéki vagyok, csak a szikra!
xrace77
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
23 napja
Ez biztosan volt már, de 365 az euró. Brutális.Csebi szomorú.
Dzsokijuing

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
23 napja
Furcsa lesz kormánypártinak lenni. Szokni kell.Én már most ellenzéki vagyok, csak a szikra!
xrace77

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 napja
Kiszedtem pár érdekesebb eredményt , DK, független, MKKP. csak BP:BP 08 Csárdi Antal 0,95% 478
BP 03 Gréczi Zsolt 1,33% 832
BP 07 Arató Gergely 1,05% 598
BP 12 Varju László 4,18% 2520
BP 12 Nagy Dávid 1,37% 828
😀
BP 14 Szanyi Kapitány 0,23% 143
BP 16 Hiller István 3,18% 2065
23 napja
Még egy pozitív hozadéka a tegnapi napnak, hogy ha végre kiderül, ki is Zsóti bácsi, akkor újra lehet biztonsággal iskolás csoportokat küldeni tanulmányi kirándulásra a Parlamentbe. 😀
23 napja
keresem Bayerról a videót amikor sírásra áll, de nem találom 😕a hírtv tegnapi élőjében volt
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
nemtom elérhető-e
de majd ki kéne vágni belőle a gajdics-bayer összest
23 napja
keresem Bayerról a videót amikor sírásra áll, de nem találom 😕
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
23 napja
partizánban lakner-ruff-marci
23 napja
Ez biztosan volt már, de 365 az euró. Brutális.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)