Politika
65 feliratkozó
3 hónapja
Minden kegyelet es tisztelet mellett, jol hangzik most ezt a forditott narrativa de nehezen hiszem el hogy egy ilyen magas beosztasu embert egy ilyen pitianer helyi lapban lekozoltt cikk annyira megvisel hogy idaig jusson 2 het alatt. Ha meg igen az a cikk tartalmat tamasztja ala. Ettol fuggetlenul undorito az egesz, ez nyilvanvalo.
3 hónapja
hvg.hu/itthon/20250920_Promenad24-torolt-cikk-Szabo-Zsolt-ongyilkossag-ebxés ugye:
Kegyeleti okokból, a kurva anyátokat, inkább csak be tetszettek szarni az elvtársak, hogy sikerült megölni egy embert a gyalázkodással. Férgek…
StormST
telex.hu/video/2025/09/19/charlie-kirk-megemlekezes-bayer-zsolt-bede-zsolt-apati-bence-megosztottsag-gyulolkodes
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
A lovagok, akik azt mondják, NNI.www.blikk.hu/politika/magyar-politika/dpk-talalkozo-koltseg/6rpf8ty?ms_5#google_vignetteel ne vigyen estére az NNI ezért a kommentért.
Magánszemély.... Pl Lölö?
Ahol lesznek egy tucat Kalibr kellene más nem.......
Hopsz lehet túltoltam....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Amadeus az áttelelt poloska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
hvg.hu/itthon/20250920_Promenad24-torolt-cikk-Szabo-Zsolt-ongyilkossag-ebxKegyeleti okokból, a kurva anyátokat, inkább csak be tetszettek szarni az elvtársak, hogy sikerült megölni egy embert a gyalázkodással. Férgek…

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
Nekem laikusként úgy tűnik, hogy a posztmodern kommunikáció addig működött, amíg nem váltunk posztmodern világgá.és már meg is fordult a téma:Erről beszéltem két napja, hiába minden felépített narratíva, annyira semmi kontroll nincs, egy váratlan esemény és már megy a lecsóba az üzenet.
halálba kerget a fidesz-média.
Kormányozni kellett volna, nem propagandát építeni..
Gyurma Pappa
3 hónapja
www.blikk.hu/politika/magyar-politika/dpk-talalkozo-koltseg/6rpf8ty?ms_5#google_vignetteel ne vigyen estére az NNI ezért a kommentért.
Magánszemély.... Pl Lölö?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
és már meg is fordult a téma:Erről beszéltem két napja, hiába minden felépített narratíva, annyira semmi kontroll nincs, egy váratlan esemény és már megy a lecsóba az üzenet.
halálba kerget a fidesz-média.
Kormányozni kellett volna, nem propagandát építeni..

3 hónapja
www.blikk.hu/politika/magyar-politika/dpk-talalkozo-koltseg/6rpf8ty?ms_5#google_vignetteMagánszemély.... Pl Lölö?
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Pontosan. De nem magyar jelenség ez. Nem nagyon van olyan társadalom ami erre készen lenne.Igen, fegyverbuzi vagyok. Tudom, hogy a véleményem kisebbségi vélemény és a magyar közgondolkodástól idegen.Hatalmas fegyverbuzi vagyok, de a jóég mentsen meg minket attól, hogy ennek a beteg magyar társadalomnak több fegyvere legyen. Ha rajtam múlna még hegyes kést se lehetne kapni.
Hanni
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
A cikk már nincs fent kb sehol sem én úgy látom. Valaki olvasta esetleg hogy mit írtak benne?www.reddit.com/r/hungary/comments/1nl96yu/rend_helyett_rom%C3%A1nc_t%C3%B6r%C3%B6lt_promed%C3%A1n24_cikk/?share_id=eul-7rd5UV23CkRauseUX&utm_content=2&utm_medium=ios_app&utm_name=ioscss&utm_source=share&utm_term=1
Azért gondolom elég durva rágalmazás kellett hogy legyen, hogy emiatt valaki saját kezűleg dobja el az életét.
Amit itt linkeltetek reddites hozzászólásokat, abban van egy le képernyőfotózott írás, de abban pl. semmi konkrétum nincsen.
Cowboykarcsi90
3 hónapja
A cikk már nincs fent kb sehol sem én úgy látom. Valaki olvasta esetleg hogy mit írtak benne? Azért gondolom elég durva rágalmazás kellett hogy legyen, hogy emiatt valaki saját kezűleg dobja el az életét.
Amit itt linkeltetek reddites hozzászólásokat, abban van egy le képernyőfotózott írás, de abban pl. semmi konkrétum nincsen.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
3 hónapja
www.facebook.com/photo?fbid=1412123760536302&set=a.374689010946454hát ez elég para, RIPtelex.hu/belfold/2025/09/19/szabo-zsolt-hodmezovasarhely-rendorkapitany-halalezt?
Valaki olvasta a bizonyos lejárató cikket? Állítólag redditen még.elerheto.
Bazsinho
www.reddit.com/r/hungary/comments/1nl85x1/m%C3%A1rkizay_p%C3%A9ter_h%C3%B3dmez%C5%91v%C3%A1s%C3%A1rhely_rend%C5%91rkapit%C3%A1nya_a/
Negritis, a vajda
legalja a lejárató cikk
Löfli
3 hónapja
Szeretném, ha jövőre ez a neokommunista bagázs eltűnne, és vele együtt az összes újkori propagandista és III/III-as, és mindenki, aki csak egy kicsit is tolt a szekéren.A Párttal egy az utatok? Akkor ha az bukik, akkor bukjatok Ti is!
3 hónapja
Hol van még a tavasz…hát ez elég para, RIPtelex.hu/belfold/2025/09/19/szabo-zsolt-hodmezovasarhely-rendorkapitany-halalezt?
Bazsinho
www.reddit.com/r/hungary/comments/1nl85x1/m%C3%A1rkizay_p%C3%A9ter_h%C3%B3dmez%C5%91v%C3%A1s%C3%A1rhely_rend%C5%91rkapit%C3%A1nya_a/
Negritis, a vajda
legalja a lejárató cikk
Löfli
3 hónapja
hát ez elég para, RIPtelex.hu/belfold/2025/09/19/szabo-zsolt-hodmezovasarhely-rendorkapitany-halalezt?
Bazsinho
Negritis, a vajda
legalja a lejárató cikk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Kommentek között megtaláltam. Köszitelex.hu/belfold/2025/09/19/szabo-zsolt-hodmezovasarhely-rendorkapitany-halalezt?
Bazsinho
Negritis, a vajda
3 hónapja
telex.hu/belfold/2025/09/19/szabo-zsolt-hodmezovasarhely-rendorkapitany-halalezt?
Bazsinho
3 hónapja
telex.hu/belfold/2025/09/19/szabo-zsolt-hodmezovasarhely-rendorkapitany-halalValaki olvasta a bizonyos lejárató cikket? Állítólag redditen még.elerheto.
3 hónapja
abból kiindulva hogy csak machete meg szamurájkard hányszor kerül elő kocsmai verekedések és hasonló balhék soránIgen, fegyverbuzi vagyok. Tudom, hogy a véleményem kisebbségi vélemény és a magyar közgondolkodástól idegen.Hatalmas fegyverbuzi vagyok, de a jóég mentsen meg minket attól, hogy ennek a beteg magyar társadalomnak több fegyvere legyen. Ha rajtam múlna még hegyes kést se lehetne kapni.
Hanni
jep, nope
3 hónapja
Igen, fegyverbuzi vagyok. Tudom, hogy a véleményem kisebbségi vélemény és a magyar közgondolkodástól idegen.Hatalmas fegyverbuzi vagyok, de a jóég mentsen meg minket attól, hogy ennek a beteg magyar társadalomnak több fegyvere legyen. Ha rajtam múlna még hegyes kést se lehetne kapni.
3 hónapja
Annak nagyon durva botránynak kellene lennie.Ez a fegyverügy egy lufi, nincs komoly hatása a szavazásra. Arra viszont van, hogy a Tisza megint védekezni kényszerül, hogy megint az van terítéken, hogy egy Tiszás politikus bakizott, amire reagálnia kell MP-nek és nem tudja a saját történetét mesélni tovább.Egyetértek. Szvsz az újabb gyermekvédelmi botránnyal tudna nagyot ütni újra. Most, h ezzel kivár még mert most korainak erzi(varga juditot is vissza akarjak mar hozni, hamar felejt az őspannon szavazó..)vagy nincs elég konkrét az infó azt nem tudom.
ervinator
Pep71
Az már nem elég, hogy esetleg indul valami eljárás.
Azt lehet húzni, nyúzni, hiteltelenné tenni.
Tanúk, videók stb.. kellenek bele az arcunkba.
A magszavazót mondjuk azok sem bizonytalanítanák el, (úgyis fake meg AI)
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
3 hónapja
Ez a fegyverügy egy lufi, nincs komoly hatása a szavazásra. Arra viszont van, hogy a Tisza megint védekezni kényszerül, hogy megint az van terítéken, hogy egy Tiszás politikus bakizott, amire reagálnia kell MP-nek és nem tudja a saját történetét mesélni tovább.Egyetértek. Szvsz az újabb gyermekvédelmi botránnyal tudna nagyot ütni újra. Most, h ezzel kivár még mert most korainak erzi(varga juditot is vissza akarjak mar hozni, hamar felejt az őspannon szavazó..)vagy nincs elég konkrét az infó azt nem tudom.
ervinator
3 hónapja
Jó jellemzés. A faszi minden szempontból hozza a sztereotipikus pökhendi, felsőbbségi komplexusos NER-est.Mert gyakorló politikustól ez ebben a politikai kulturkörben butaság. Idehaza egyáltalán nincs se hagyománya, se szokása annak, hogy közszereplőnek fegyvere legyen ráadásul azt hordja is magánál. Mégha ezzel én nem is értek egyet. Nem a jogszerűség a kérdés, hanem hogy okos dolog volt-e ez politikailag.Ez a fegyver-ügy rohadtul nem kellett a Tiszának.Én nem értem, hogy miért ekkora ügy ez. Mi a gond azzal, ha valaki engedéllyel önvédelmi célból fegyvert visel?
De tök véletlenül már tavasszal kaptam egy olyan infót, teljesen megbízható forrásból, hogy olyan szintű fenyegetéseket kapott a fickó, hogy már akkor állandóan testőrök védték.
atapapa
Ruszin magyarázata meg még nagyobb hülyeség. Vagy ha nem az, akkor kapjon mindenki fegyvert, akit megfenyegettek, hát leszünk páran az országban. Szerinted kell fegyvert hordania magánál egy politikusnak a saját pártja által, a sajátjai előtt tartott rendezvényen?
Ez egy tipikus fegyverbuzi mentalitás, van ilyen ismerősöm, mindig arra keresi az okot, hogy miért lehessen nála a fegyvere, holott semmi szükség rá. Ez az ügy vihar a biliben, de ha már valami idegesítő a fasziban az nekem nem a fegyver volt, hanem ez a "Viszket a tenyerem""Ki vagyok képezve, meg tudnám csinálni" műmájer fasz duma. Tulajdonképpen inkább az a meglepő, hogy ez a csávó nem a ner-ben van, mint az, hogy nem. Tökéletesen illik Rezsisziszi mellé.
MC12

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
Nyitott kapukat döngetsz, én egyetértek veled, lehetne ennek sokkal elterjedtebb kultúrája itthon, támogatom.Semmi kivetnivalót nem látok benne. Ha pozícióban lennék, akár politikusi, akár felsőbb beosztás az igazságszolgáltatásban, akkor viselnék én is. Természetesen engedéllyel, engedélynek megfelelően.Mert gyakorló politikustól ez ebben a politikai kulturkörben butaság. Idehaza egyáltalán nincs se hagyománya, se szokása annak, hogy közszereplőnek fegyvere legyen ráadásul azt hordja is magánál. Mégha ezzel én nem is értek egyet. Nem a jogszerűség a kérdés, hanem hogy okos dolog volt-e ez politikailag.Ez a fegyver-ügy rohadtul nem kellett a Tiszának.Én nem értem, hogy miért ekkora ügy ez. Mi a gond azzal, ha valaki engedéllyel önvédelmi célból fegyvert visel?
De tök véletlenül már tavasszal kaptam egy olyan infót, teljesen megbízható forrásból, hogy olyan szintű fenyegetéseket kapott a fickó, hogy már akkor állandóan testőrök védték.
atapapa
Ruszin magyarázata meg még nagyobb hülyeség. Vagy ha nem az, akkor kapjon mindenki fegyvert, akit megfenyegettek, hát leszünk páran az országban. Szerinted kell fegyvert hordania magánál egy politikusnak a saját pártja által, a sajátjai előtt tartott rendezvényen?
Ez egy tipikus fegyverbuzi mentalitás, van ilyen ismerősöm, mindig arra keresi az okot, hogy miért lehessen nála a fegyvere, holott semmi szükség rá. Ez az ügy vihar a biliben, de ha már valami idegesítő a fasziban az nekem nem a fegyver volt, hanem ez a "Viszket a tenyerem""Ki vagyok képezve, meg tudnám csinálni" műmájer fasz duma. Tulajdonképpen inkább az a meglepő, hogy ez a csávó nem a ner-ben van, mint az, hogy nem. Tökéletesen illik Rezsisziszi mellé.
MC12
Annak sem lennék ellenzője, ha elterjedtebb lenne a fegyvertartási jog itthon. Alapvetően ebben a tekintetben osztom az amerikai jobbos közjogi gondolkodást.
Igen, fegyverbuzi vagyok. Tudom, hogy a véleményem kisebbségi vélemény és a magyar közgondolkodástól idegen.
De ez egy nagyon niche réteg, és az a kérdés, hogy ma egy első vonalas, vagy oda igyekvő politkus idehaza jól teszi-e ha relatíve nyíltan mászkàl fegyverrel es beszél közben baromságokat. Erre meg a válasz az, hogy valószínűleg nem.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”