Politika
70 feliratkozó
23 napja
keresem Bayerról a videót amikor sírásra áll, de nem találom 😕
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
23 napja
partizánban lakner-ruff-marci
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 napja
Ez biztosan volt már, de 365 az euró. Brutális.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
23 napja
23 napja
Már 1 napja nem aludtam és annyi hülyeség 🤪 eszembe jut.+A Mi vagyunk a NER!
Most éppen OV Soundtrackjét rakom össze-)
Mc Haver-A börtön ablakában
Zámbó Jimmy-Bukott diák
Máté Péter-Elmegyek
Korda Gyuri-Reptér
Hernádi Judit-Sohase mondd
Quimby–Most múlik pontosan
Demjén Ferenc–El kell hogy engedj
Bagossy Brothers Company–Vége van
+1 Bryan Adams-HERE i am 😆
steelwolf
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
23 napja
Egyébként 3 egyéni körzet meg simán fordulhat a külhoni és átjelentkezett szavazókkal, szóval sanszosan 141 lesz a vége.
23 napja
Már 1 napja nem aludtam és annyi hülyeség 🤪 eszembe jut. Most éppen OV Soundtrackjét rakom össze-)
Mc Haver-A börtön ablakában
Zámbó Jimmy-Bukott diák
Máté Péter-Elmegyek
Korda Gyuri-Reptér
Hernádi Judit-Sohase mondd
Quimby–Most múlik pontosan
Demjén Ferenc–El kell hogy engedj
Bagossy Brothers Company–Vége van
+1 Bryan Adams-HERE i am 😆
23 napja
most miért kell elvenni az ember kedvét? Gondoltam rámegyek, de így nem jó, MP-nek tényleg több esélye van 😀akkor meg is van a first lady
shagi0206
Negritis, a vajda
23 napja
az elmúlt 16 év... 😊
23 napja
akkor meg is van a first lady
shagi0206
23 napja
Ezt vettem észre én is magamon. És őszinte leszek, kicsit szégyellem, mert beteg dolog mások vergődésén kárörvendeni. De úgy látszik, hogy a több, mint két évtized, amióta "idegen testnek" érzem magam a saját országomban, megtette hatását. Igaz, hosszú a bűnlajstromom is. Előbb szégyennek éltem meg amit a határon túli magyarokkal csináltunk, aztán azt, hogy háromszáz forintért pepita színházat csináltunk az egészségügy reformjából, majd hazudtunk, de majd tüntikéznek oszt hazamennek. Aztán mindezek után ahelyett, hogy örültem volna, volt pofám nem szeretni a magánnyugdíjrendszer kicsinálását, a jogállam leépítését, aztán elárultam a nemzetemet, mert nem díjaztam a pávatáncot, ahogy a konnektivitást se, meg azt se, hogy a közpénz el tudja veszíteni a közpénz jellegét, meg azt se, hogy családi, haveri, lojalitási alapon néhány száz család ellopja a nemzeti vagyon 20-30 százalékát. És nem folytatom, hogy még mit nem, mert még bőven van, tényleg hosszú a bűnlajstromom.youtu.be/GUiZ9-E9ENM?is=3J0vGbscK8DhmaGoMég még még. Látni akarom ezt a vergődést egy darabig
Negritis, a vajda
remontada
Most meg nézem ezeket a csecsszopókat, akik egyike csak egy hasznos hülye, de neki is jutott havi 1.3 millás kamu állás, hogy közben telesírhassa a zsepit, hogy üvegeznie kell, mert nem tud megélni, vagy az ÁFA csalót, akit a Miniszterelnök "Péterkém"-ez, és kvaterkázik vele választások előtt pár nappal, meg a többit, aki másfél, két évtizede abból él (kurva jól), hogy tolja a szekeret, vagy csak egyszerűen hasznos hülye. És nézem, hogy mennyire meg vannak sértve, hogy a sok marha nem érti, hogy az ő világukban mennyi nagyszerű dolog volt.
És bazdmeg én szégyelem magam, hogy kárörvendést érzek. Jó lenne már valahogy lapozni. De tényleg.
peterk2005 udvari bolond
23 napja
En, ahogy ebredes ota hot masnaposan csak nezem vissza a tegnapi fideszes reakciokat:
Pulvis et umbra sumus.
23 napja
Ezt vettem észre én is magamon. És őszinte leszek, kicsit szégyellem, mert beteg dolog mások vergődésén kárörvendeni. De úgy látszik, hogy a több, mint két évtized, amióta "idegen testnek" érzem magam a saját országomban, megtette hatását. Igaz, hosszú a bűnlajstromom is. Előbb szégyennek éltem meg amit a határon túli magyarokkal csináltunk, aztán azt, hogy háromszáz forintért pepita színházat csináltunk az egészségügy reformjából, majd hazudtunk, de majd tüntikéznek oszt hazamennek. Aztán mindezek után ahelyett, hogy örültem volna, volt pofám nem szeretni a magánnyugdíjrendszer kicsinálását, a jogállam leépítését, aztán elárultam a nemzetemet, mert nem díjaztam a pávatáncot, ahogy a konnektivitást se, meg azt se, hogy a közpénz el tudja veszíteni a közpénz jellegét, meg azt se, hogy családi, haveri, lojalitási alapon néhány száz család ellopja a nemzeti vagyon 20-30 százalékát. És nem folytatom, hogy még mit nem, mert még bőven van, tényleg hosszú a bűnlajstromom.youtu.be/GUiZ9-E9ENM?is=3J0vGbscK8DhmaGoMég még még. Látni akarom ezt a vergődést egy darabig
Negritis, a vajda
remontada
Most meg nézem ezeket a csecsszopókat, akik egyike csak egy hasznos hülye, de neki is jutott havi 1.3 millás kamu állás, hogy közben telesírhassa a zsepit, hogy üvegeznie kell, mert nem tud megélni, vagy az ÁFA csalót, akit a Miniszterelnök "Péterkém"-ez, és kvaterkázik vele választások előtt pár nappal, meg a többit, aki másfél, két évtizede abból él (kurva jól), hogy tolja a szekeret, vagy csak egyszerűen hasznos hülye. És nézem, hogy mennyire meg vannak sértve, hogy a sok marha nem érti, hogy az ő világukban mennyi nagyszerű dolog volt.
És bazdmeg én szégyelem magam, hogy kárörvendést érzek. Jó lenne már valahogy lapozni. De tényleg.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
23 napja
Sziasztok, kicsit megkésve, de annyit szeretnék mondani, hogy:MEGVAAAAAAAAAAN BAZDMEEEEEG!
24 napja
Dehogy lett. Most se😃. Biztos volt benne, hogy nem lesz választás. Lett. Ennyi.lehet Sobri maga Orbán. mert ugye nem igaza lesz, hanem igaza LETT!!!!!Az a lényeg, hogy megint igazad volt!🙂Már bocs, de annyi konteóm van és akkor cserélem az egyiket egy másikra, amikor csak akarom. Nem? De!Visszanézve Orbánt, amint elismeri a vereségét elhittem a saját konteómat, hogy megkönnyebülés látszódik rajta, mint aki megtalálta a kiutat az örökké tartó purgatóriumból.Már bocs, de a te konteód az volt, hogy nem lesz választás, mert Orbánnak nem éri meg.
Nem olyan feje volt, mint aki épp elvesztett egy fontos választást, hanem inkább ahhoz a milliárdoshoz hasonlított, aki hosszú időn át végrehajtotta a terroristák minden utasítását, és akinek most végre elengedték a gyerekeit.
Kicsit sem olyannak tűnt, mint aki elhiszi a saját falig tolt baromságait ukránokról, háborúról, Brüsszelről, és most döbbenten és értetlenül forgolódik, hogy mikor fordult be rossz sarkon, mit baszott el, ez meg higyan történhetett.
Szerintem az elmúlt 4 évben egyszer sem volt ennyire egyben, ennyire nyugodt és békés, mint pár órája.
Őszentsége Sobri Jóska
Ennyire könnyen nem adjuk az elmúlt egy év paráztatást 🫠
vpi
Én nem paráztattalak, te paráztál?
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
petey
24 napja
a most következő napokban nagyon nehéz lesz nem azt csinálni minden fideszes ismerőssel, amit ők csináltak 3 választás után. de én tényleg nem akarok olyan országban élni, ahol pártalapon kéne bárkinek a magyarságát megkérdőjelezni vagy a vélemény különbözőségeket ne lehetne civilizált keretek közé szorítani. én egyre jobban bírom ezt a nagypofájú, állítólag eszméletlen arrogáns radnai márkot. rohadt jókat nyilatkozik és 10/10 tudok menni a gondolatmeneteivel. a partizán interjúban tegnap este is egyből a választókerületéről beszélt és hogy mindent meg fog tenni érte, ha meg nem sikerül, akkor vissza adja a mandátumát. persze, hazudhat, mint a vízfolyás, de mikor hallott ilyet valaki kormánypárt vezértől 98 óta?
24 napja
Tizenhat evet leelni ebben a kibaszott rendszerben, ahol nem telt el nap a politikai vezetok szandekos triggerelese, nemzettudatbol kirekeszto gesztusa nelkul. Ahol az osszes kormanyparti csicska korlatok nelkul gunyolt, folenyeskedett es alazott mindenkit, aki kritikat mert megfogalmazni a szaros rendszerukre vonatkozoan. Ahogy jottek a Nagy Megmondok es kioktattak mindenkit, akinek elvi vagy erkolcsi fenntartasai voltak.Viszont ezek az evek kellettek ahhoz, hogy tegnap a dagadt beszedet nezve vagy koruton setalva ezt az osszetartozas elmenyt es euforiat atelhessem. Eletemben eloszor voltam buszke magyar. Valoszinuleg a gyerekeimnek is meselni fogom ezt attol fuggetlenul, milyen negy ev jon ezt kovetoen; most irrelevans. Igazabol elemezni sem akarok semmit, nincs is mit igazan, a valosag a vegen utat tor maganak, felesleges nekem ennel tobbet irni. Itt is tizeneves track recordja van az ellenzekisegemnek es valszeg az ellenzekisegbol fakado frusztraltsagnak is, ma pedig ezt is meg akarom meg elni. Egy honap mulva ugyanugy ellenzeki szeretnek lenni, remelem, ugyanakkora kritikusa leszek magyar peternek, mint a gecinek voltam meg akkor is, ha bevaltana a revansvagyam es leverne mindegyik szarhazin a tizenhat evet. Oszinten, orulok, hogy nem en vagyok holnap magyar peter, nehez lenne ebben a helyzetben onmersekletet tanusitani es nem a szemelyes bosszumnak alarendelni ezt a felhatalmazast.
Schiffer es Hont Bandi, Cegledi Zoli es a tobbi takonygerincu bohoc remelem, most nagyon szarul erzi magat.
Pulvis et umbra sumus.
24 napja
Nem tudom mennyire volt már, de azért azon is el lehet gondolkodni a fideszben, hogy hogyan sikerült a nagy mozgósítás mellett elhagyni 4 év alatt 100 ezer levélszavazót...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
24 napja
youtu.be/GUiZ9-E9ENM?is=3J0vGbscK8DhmaGoEz valami egészen elképesztő. Mindenki nézze meg.
Negritis, a vajda
- Minek a luxus? A nyaralás? Az luxus autó? Síelés? Úgy néz ki a magyarnak nem kell.
- jó, de ezeket nem engedheti meg magának mindenki.
- Persze. Nekem is 18 éves autóm van, de én elégedett vagyok az életemmel…
24 napja
Meg is lepődtem rendesen, megnéztem azokat a dombóvári körzeteket, ahol én szoktam szavazni (Újdombóvár), ott erőset ment a tiszás srác, sajnos Bonyhád és környékbeli falvak menthetetlenek...Dombóvár pedig nem sokon múlt. Lehúzta a környéke.én csak annyit szeretnék hozzáfűzni a mai naphoz, hogy innentől nincs sötét Somogy.Sajnos A 13 narancsból kettő itt van Tolnában. Csak Szekszárd nyert, végre
mármint van, csak van más, ami sötétebb.
slowmotion
csi77
slowmotion

24 napja
Bocs, nem tudok ennyit visszaolvasni másnaposan 😀Vótmá, de nagyon jó látni! 😀
StormST
iktriad

24 napja
Pedig a Szeged, Mars tér kicsit testhezállóbb lenne.Szijjast latta mar valai a vereseg ota?Konkrét hazaáruló, viszonylag gyors tárgyalása lenne, nem csodálnám, ha valamelyik orosz tv-n látnánk viszont, mint szakértő.
undisputedly
Gyurma Pappa
24 napja
Vótmá, de nagyon jó látni! 😀
StormST