NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
33
11
02:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
3 hónapja
444.hu/2025/09/18/drogterjeszto-a-szomszedom"Ne azt nézzék, amit csinálok, hanem azt, amit mondok!" - vagy valami ilyesmi volt, nem?
Amadeus az áttelelt poloska
3 hónapja
Viktor tisza adobol finanszirozott ukranokkal riogat a sajat zartkoru frakcioulesen. Valaki magyarazza mar meg nekem a sajat plebset minek kell ezzel etetni? Ekkora sotetseg uralkodna ott tenyleg? Vagy csak senki ne essen ki a szerepbol?Évek óta megírja a | Pravda / Правда | Magyar Nemzet, hogy mi hangzik el ott.
JéBé
Nem fogsz hallani Gyurcsány-féle
3 hónapja
Viktor tisza adobol finanszirozott ukranokkal riogat a sajat zartkoru frakcioulesen. Valaki magyarazza mar meg nekem a sajat plebset minek kell ezzel etetni? Ekkora sotetseg uralkodna ott tenyleg? Vagy csak senki ne essen ki a szerepbol?Shit in shit out. Mivel önálló gondolata egyiknek sincs, így csak beléjük kell tölteni a "tudást".
JéBé
3 hónapja
Viktor tisza adobol finanszirozott ukranokkal riogat a sajat zartkoru frakcioulesen. Valaki magyarazza mar meg nekem a sajat plebset minek kell ezzel etetni? Ekkora sotetseg uralkodna ott tenyleg? Vagy csak senki ne essen ki a szerepbol?
3 hónapja
Tegnapi ruff - nagy adi jovanezigyyoutu.be/eyLykBEb84w?si=QWoVaFKNiuRc8os_
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Most képzeljétek el ezt a szerencsétlen testőrt.azért az necces, hogy ez az infó csak úgy eljutott a politikai térbe.
1. Ha tényleg olyan irtózatos balfasz, hogy meglövi magát, akkor megérdemli, hogy mindenki rajta röhögjön, és egész szakmai megbecsülése és méltósága mehet a kukába. Mert az élete végéig ezzel fogják szopatni a kollégái/haverjai az teljesen biztos.
2. Ha tényleg valamilyen szituáció miatt golyót kapott, akkor a több napi kussolás/terelés után, ahelyett, hogy kitüntetnék és nemzeti hőst csinálnának belőle, bekummantják, hogy a balfasz meglőtte magát, azaz szándékosan csinálnak hülyét belőle ország világ előtt.
Nem lennék bobrkurwa testőre.
Hanni
3 hónapja
Most képzeljétek el ezt a szerencsétlen testőrt.Még a végén kiderül, hogy Boborján lőtte meg, mert kicsit játszani akart a fegyverrel 😮
1. Ha tényleg olyan irtózatos balfasz, hogy meglövi magát, akkor megérdemli, hogy mindenki rajta röhögjön, és egész szakmai megbecsülése és méltósága mehet a kukába. Mert az élete végéig ezzel fogják szopatni a kollégái/haverjai az teljesen biztos.
2. Ha tényleg valamilyen szituáció miatt golyót kapott, akkor a több napi kussolás/terelés után, ahelyett, hogy kitüntetnék és nemzeti hőst csinálnának belőle, bekummantják, hogy a balfasz meglőtte magát, azaz szándékosan csinálnak hülyét belőle ország világ előtt.
Hanni
3 hónapja
Most képzeljétek el ezt a szerencsétlen testőrt.1. Ha tényleg olyan irtózatos balfasz, hogy meglövi magát, akkor megérdemli, hogy mindenki rajta röhögjön, és egész szakmai megbecsülése és méltósága mehet a kukába. Mert az élete végéig ezzel fogják szopatni a kollégái/haverjai az teljesen biztos.
3 hónapja
Ide már egymás után kétszer, beindult az öreg.Hehe, Kásler még halálában is posztolt a DPK-ba. Vajon szavazni is fog jövőre? 😊Nem ez a kérdés, hanem, hogy hol és hányszor.
somoskovig
gabokocka
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Hát valahogy el kell terelni a témát errőlsubstack.com/home/post/p-173172753
hvg.hu/gazdasag/20250917_Vege-a-baratsagnak-Von-der-Leyen-es-Trump-osszefogtak-Orban-ellen-ebx
És persze, hogy ilyen erőlködés a vége, mikor lassan semmi mozgásterük nem marad
r.baggio
Ajánlom Papszi új hírlevelét, szerintem érdekes felvetések vannak benne. Nem mindennel értek egyet, amit ír, de elgondolkodni reggel óta többször elgondolkodtam rajta.

3 hónapja
Hehe, Kásler még halálában is posztolt a DPK-ba. Vajon szavazni is fog jövőre? 😊Nem ez a kérdés, hanem, hogy hol és hányszor.
somoskovig
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
Kásler Miklós még a síron túlról is posztol a DPK-ba. MC csináljatok már valamit.
3 hónapja
Hehe, Kásler még halálában is posztolt a DPK-ba. Vajon szavazni is fog jövőre? 😊
3 hónapja
De nem Dobrev miatt hír ez, hanem Feri miatt. Klára önmagában nem releváns szereplő a közéletben. Senkinek se érdeke őt támadni, a cikk nem is róla szól, hiába próbálja magára terelni a figyelmet.Arra gondoltam, hogy a DK mélyrepüléséhez semmi köze Gyurcsány viszonyához,Ugyan már. A kutyát nem érdekli Dobrev Klára, nem hogy ellene lenne ez támadás. Egy felesleges mellékzönge az egész, de a cikkből legfeljebb az derült ki, hogy a teljesen nyílt megcsalás arra se volt elég, hogy emiatt bárki a szemöldökét felhúzza, nemhogy ennek következménye legyen.Speciel engem sem érdekel, Fletó vagy más politikus kivel hetyeg, teljesen igaza van Dobrevnek, hogy ezt a privát szférája elleni támadásnak tartja.a fu meg zold, ha nem tudnad.Viktor konkretan kirakta postba hogy Ruszin kivan kepezve es letudna rendezni barkit a nala levo pisztollyal. Hol tartunk te joeg.egy karrier katonáról beszélünk. Alapelvárás vele szemben, hogy kiképzett és tud lőni.
JéBé
Nem értem, az eső is nedves, az ég is kék? Mi jön még???
Ha engem kérdezel, nem csak lehet, kell is. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy a politkus félrelép, kokózik vagy a bdsm a hobbija. Ugyanis ezek egyrészről a magánélete részei, másrészről úgyis hazudik róla, mindegyik, kivétel nélkül.ennel sokkal foldhoz ragadtabbnak ismertelek meg. egy politikusnak nincs maganelete. kvazi teljesen lemond rola mikor politikusnak all. ugye ezt beszeltuk a KariGeris kiszivargott barati beszelgetes kozben keszitett hangfelvetelrol. o akkor is politikus mikor baratokkal sorozik meg Feri is politikus marad mikor az asszisztenst varrja le partkozpontban.
MC12
csebi
Dzsokijuing
Jughead
Azt nem mondanám, hogy a kutyát sem érdekli, ezt emeli ki minden cikk és ezen csámcsog mindenki.
Dzsokijuing
3 hónapja
Arra gondoltam, hogy a DK mélyrepüléséhez semmi köze Gyurcsány viszonyához,Ugyan már. A kutyát nem érdekli Dobrev Klára, nem hogy ellene lenne ez támadás. Egy felesleges mellékzönge az egész, de a cikkből legfeljebb az derült ki, hogy a teljesen nyílt megcsalás arra se volt elég, hogy emiatt bárki a szemöldökét felhúzza, nemhogy ennek következménye legyen.Speciel engem sem érdekel, Fletó vagy más politikus kivel hetyeg, teljesen igaza van Dobrevnek, hogy ezt a privát szférája elleni támadásnak tartja.a fu meg zold, ha nem tudnad.Viktor konkretan kirakta postba hogy Ruszin kivan kepezve es letudna rendezni barkit a nala levo pisztollyal. Hol tartunk te joeg.egy karrier katonáról beszélünk. Alapelvárás vele szemben, hogy kiképzett és tud lőni.
JéBé
Ha engem kérdezel, nem csak lehet, kell is. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy a politkus félrelép, kokózik vagy a bdsm a hobbija. Ugyanis ezek egyrészről a magánélete részei, másrészről úgyis hazudik róla, mindegyik, kivétel nélkül.ennel sokkal foldhoz ragadtabbnak ismertelek meg. egy politikusnak nincs maganelete. kvazi teljesen lemond rola mikor politikusnak all. ugye ezt beszeltuk a KariGeris kiszivargott barati beszelgetes kozben keszitett hangfelvetelrol. o akkor is politikus mikor baratokkal sorozik meg Feri is politikus marad mikor az asszisztenst varrja le partkozpontban.
MC12
csebi
Dzsokijuing
Jughead
Azt nem mondanám, hogy a kutyát sem érdekli, ezt emeli ki minden cikk és ezen csámcsog mindenki.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 hónapja
Ugyan már. A kutyát nem érdekli Dobrev Klára, nem hogy ellene lenne ez támadás. Egy felesleges mellékzönge az egész, de a cikkből legfeljebb az derült ki, hogy a teljesen nyílt megcsalás arra se volt elég, hogy emiatt bárki a szemöldökét felhúzza, nemhogy ennek következménye legyen.Speciel engem sem érdekel, Fletó vagy más politikus kivel hetyeg, teljesen igaza van Dobrevnek, hogy ezt a privát szférája elleni támadásnak tartja.a fu meg zold, ha nem tudnad.Viktor konkretan kirakta postba hogy Ruszin kivan kepezve es letudna rendezni barkit a nala levo pisztollyal. Hol tartunk te joeg.egy karrier katonáról beszélünk. Alapelvárás vele szemben, hogy kiképzett és tud lőni.
JéBé
MC12
csebi
Dzsokijuing
3 hónapja
Ez a személyes véleményem (ahogy azt írtam is), nem az, amit hatékonynak, követendőnek vagy sikeres módszernek tartok egyébként a politikai játszótéren. Egyszerűbben szólva, egy sör mellett így gondolom, de eszembe nem jutna ilyet tanácsolni munkában bármelyik politikusnak 😊a fu meg zold, ha nem tudnad.Viktor konkretan kirakta postba hogy Ruszin kivan kepezve es letudna rendezni barkit a nala levo pisztollyal. Hol tartunk te joeg.egy karrier katonáról beszélünk. Alapelvárás vele szemben, hogy kiképzett és tud lőni.
JéBé
MC12
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
Speciel engem sem érdekel, Fletó vagy más politikus kivel hetyeg, teljesen igaza van Dobrevnek, hogy ezt a privát szférája elleni támadásnak tartja.a fu meg zold, ha nem tudnad.Viktor konkretan kirakta postba hogy Ruszin kivan kepezve es letudna rendezni barkit a nala levo pisztollyal. Hol tartunk te joeg.egy karrier katonáról beszélünk. Alapelvárás vele szemben, hogy kiképzett és tud lőni.
JéBé
MC12
csebi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 hónapja
Pedig ennél jobban, hogy lehet középen állni?Ijjen ez a diplomácija!Hát valahogy el kell terelni a témát errőlMinket itt mindenki bánt, csak azért, mert középen állunk a konfliktusban. :/
hvg.hu/gazdasag/20250917_Vege-a-baratsagnak-Von-der-Leyen-es-Trump-osszefogtak-Orban-ellen-ebx
És persze, hogy ilyen erőlködés a vége, mikor lassan semmi mozgásterük nem marad
r.baggio
Sjoelleer van de Vrij
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
3 hónapja
Ijjen ez a diplomácija!Hát valahogy el kell terelni a témát errőlMinket itt mindenki bánt, csak azért, mert középen állunk a konfliktusban. :/
r.baggio
Sjoelleer van de Vrij

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
a fu meg zold, ha nem tudnad.Viktor konkretan kirakta postba hogy Ruszin kivan kepezve es letudna rendezni barkit a nala levo pisztollyal. Hol tartunk te joeg.egy karrier katonáról beszélünk. Alapelvárás vele szemben, hogy kiképzett és tud lőni.
JéBé
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Hát valahogy el kell terelni a témát errőlMinket itt mindenki bánt, csak azért, mert középen állunk a konfliktusban. :/
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
3 hónapja
Hát valahogy el kell terelni a témát errőlhvg.hu/gazdasag/20250917_Vege-a-baratsagnak-Von-der-Leyen-es-Trump-osszefogtak-Orban-ellen-ebx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal