Politika
70 feliratkozó
24 napja
És akkor az jutott eszembe h ez a magyar nép képes lesz 4 év múlva visszahozni Orbant 2/3mal.Ha a Tisza nem esik darabokra, akkor nem hiszem. Más időket élünk, mint 1990-ben.
csebi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
24 napja
Büszke vagyok a választókerületemben szavazókra. Utolsót is nézzétek meg ki lett! 😀😀😀 Ma reggelig nem is tudtam róla, hogy itt indult, pedig orszâgosan hírhedt arc.Bazmeg egész este monitoroztam, hány szavazatnál jár, gtfo
telex.hu/melleklet/valasztas-2026/valasztokeruletek/0114
iktriad
Tepper takarodj!
24 napja
De kétszer, nehogy valami kimaradjon véletlenül.17:00kor léptem le, most lépek be erre 1870 új poszt 😀És most olvass csak szépen vissza mindent is! 😀😀😀
Josszi
iktriad

24 napja
17:00kor léptem le, most lépek be erre 1870 új poszt 😀jó, de a kartonbábu kész van már?
Josszi
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
24 napja
17:00kor léptem le, most lépek be erre 1870 új poszt 😀És most olvass csak szépen vissza mindent is! 😀😀😀
Josszi
24 napja
Debrecenben tele a főtér. Tűzijáték. Rángatják le a fideszes plakátokat. Nem gondoltam volna hogy ilyet látok majd Debrecenben.Beérett Kósa Lali munkájának a gyümölcse. 😀😀😀
Nemes samu09
24 napja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1sjt7fp/m%C3%A9g_folytatjuk_de_mivel/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
17:00kor léptem le, most lépek be erre 1870 új poszt 😀
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
24 napja
Büszke vagyok a választókerületemben szavazókra. Utolsót is nézzétek meg ki lett! 😀😀😀 Ma reggelig nem is tudtam róla, hogy itt indult, pedig orszâgosan hírhedt arc.telex.hu/melleklet/valasztas-2026/valasztokeruletek/0114
24 napja
tényleg volt egy ilyen is.Emelek:
Emlékeztek erre? Mi vagyunk azok a senkik. pic.twitter.com/8QIEWpmRWT
— Pete (@splendid_pete) April 12, 2026
petey
Nekik nem tudok semmi jót kívánni. pic.twitter.com/a6PwwvufPg
24 napja
huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬screenshot or stfu
Löfli
24 napja
tényleg volt egy ilyen is. Emlékeztek erre? Mi vagyunk azok a senkik. pic.twitter.com/8QIEWpmRWT
24 napja
semennyit, csak annyi pénz mozog, hogy csomó számla későn érkezik be meg csúszásban van xdMennyi pénzt kell visszafizetni?huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬hát 1% nélkül nehéz lesz
Löfli
Heisman nádor
xrace77
24 napja
Debrecenben tele a főtér. Tűzijáték. Rángatják le a fideszes plakátokat. Nem gondoltam volna hogy ilyet látok majd Debrecenben.
24 napja
Az én legközelebbi tippem Hadházi lett 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
24 napja
Nem én sírok, te sírsz. Neki mekkora sorsforditó áldás a mai nap? Konkrétan sírok. pic.twitter.com/9yWRbF9kzt
24 napja
na elszívok egy ünneplős cigit, aztán nekiállok kiértékelni az eredményeket, lehet lesz benne pár hiba 😀 az egyéni jóslatos résznél kiemelem, amiket eltaláltatok.a Művész mozis tippjáték győztese pedig @vpi, összesen kilencen voltak az utolsó sávban, két film el is maradt, valamiért ma nem volt kedve az embereknek mozizni, nem is értem.

Don't blink!
24 napja
Mennyi pénzt kell visszafizetni?huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬hát 1% nélkül nehéz lesz
Löfli
Heisman nádor
24 napja
ami a pártcsapatokkal szokott történniJó, jó.. de mi lesz a TAO-val????????Es a Fradival, az NB I-gyel, etc..
😃😃
Imádom az egészet, hulla fáradt vagyok, de nem tudok elaludni.
Hányan pakolhatnak most?
😅
JC6 (Mr. Miele)
Stez
24 napja
huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬hát 1% nélkül nehéz lesz
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
24 napja
huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬Rosszabb, mint a hírtv?
Löfli
Tepper takarodj!
24 napja
huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬mit írnak, kiírnak adománygyűjtést a kampánytámogatás visszafizetésére?
Löfli
built for this shit
24 napja
huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬

Don't blink!
24 napja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!